Ναι ρε.Στην Uop4 ένα από τα παιδιά είναι από το Μαθηματικό...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αληθεια ρε?
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν γουστάρεις ρίξε μια ματιά στο link στην υπογραφή μου και μιλάμε...
![]()
Ναι ρε.Στην Uop4 ένα από τα παιδιά είναι από το Μαθηματικό...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αληθεια ρε?
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν γουστάρεις ρίξε μια ματιά στο link στην υπογραφή μου και μιλάμε...
![]()
τι κριμα να μην ειμαι φοιτητης ζηλευωωωωωωωωωωω![]()
Οσο για την ασφαλτο στην πλατεια παιδες πρωτα ηταν μονο για ντριφταρισμα με κινδυνο στο κατω μερος να χασεις και το μπροστινο.Τωρα ειναι μαγεια ειδικα πρωι πρωι το επανω εσακι ειναι ολα τα λεφτα για να ακουμπανε οι μασπιεδες...![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
ρε παιδια εχετε κανενα εξατμισα να προτεινετε εδω πατρα?
Ελα ρε Bill...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
Λοιπον, πηγαινε στον Καραγιαννη...
Τα παιδια ειναι πολυ εξυπηρετικα...Εγω εβαλα την δικη μου σε αυτους και εκαναν αψογη δουλεια...
Το τηλεφωνο του ειναι:2610520830 και ειναι στο ποταμι του Γλαυκου...
![]()
Εκτατο Δελτιο
Παιδια οποιοι προκειται να περασουν γεφυρα Ριο-Αντηριο να ειναι νομιμοι απο χαρτια
(ΕΙΔΙΚΑ να φεροθου πινακιδες) γιατι τα γουρουνια ψαχνουν τους μηχανοβιους που τη σκασανε (20 περιπολικα τους κανανε ρεζιλι) την προηγουμενοι βδομαδα εκτος ενος που τον επιασαν .
Λογος κλεψανε 5 τραπεζες και βιασανε την ταμια....συγνωμη λαθος δεν πληρωσανε διοδια ...τους αλητες !!!
Oι μαγκιες πληρωνονται...Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
Εκτατο Δελτιο
Παιδια οποιοι προκειται να περασουν γεφυρα Ριο-Αντηριο να ειναι νομιμοι απο χαρτια
(ΕΙΔΙΚΑ να φεροθου πινακιδες) γιατι τα γουρουνια ψαχνουν τους μηχανοβιους που τη σκασανε (20 περιπολικα τους κανανε ρεζιλι) την προηγουμενοι βδομαδα εκτος ενος που τον επιασαν .
Λογος κλεψανε 5 τραπεζες και βιασανε την ταμια....συγνωμη λαθος δεν πληρωσανε διοδια ...τους αλητες !!!
Κ αφου ειναι τοσο μαγκες ωστε να μην πληρωσουν 1,80 για την γεφυρα καλα να παθουν
και να τους κοψουν τον κωλο οταν τους πιασουν...![]()
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=87716
Φωτο απο τον αγωνα καρτ εδω...
Δυστυχως ειναι μονο απο τα paddock γτ στον δρομο τραβουσα συνεχεια βιντεο...
Δεν τα προλαβαινα αλλιως...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
Μπαστας Ν. εχεις τηλεφωνο με πμ
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Εσυ αστα αυτα και πες μου που θα σε βρω για να παρω το δωρο μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
Μπαστας Ν. εχεις τηλεφωνο με πμ![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εσυ αστα αυτα και πες μου που θα σε βρω για να παρω το δωρο μου...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θες και δωράκι ούτε μισή γκαζόζα δεν κέρασες![]()
Σου δίνω όμως μια ευκαιρία για σήμερα στην πολιτεία που έχει και γαμώ τις μπύρες
βλέπε παρακάτω
http://www.myself.gr/Article/Raining...s/13-5055.html
λέει οτι ήταν χθές αλλά θα παίξει και σήμερα.
"Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."
"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ
Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
Θες και δωράκι ούτε μισή γκαζόζα δεν κέρασες![]()
Σου δίνω όμως μια ευκαιρία για σήμερα στην πολιτεία που έχει και γαμώ τις μπύρες
βλέπε παρακάτω
http://www.myself.gr/Article/Raining...s/13-5055.html
λέει οτι ήταν χθές αλλά θα παίξει και σήμερα.
πηγα...εκαναν μεσα τη συναυλια και ηταν χαλι γιατι επεσε ΤΟ στριμωξιδι και τη βγαλαμε εξω τελικα...
Που είσουνα ρε Πάνο και εγώ έξω καθόμουνα.Δεν μπήκα καθόλου μέσα γιατι ξέρω ότι είναι μικρό και όταν είδα τον κόσμο είπα να αράξω έξω για τι θα έπεφτε τρελό στριμωξίδι.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
πηγα...εκαναν μεσα τη συναυλια και ηταν χαλι γιατι επεσε ΤΟ στριμωξιδι και τη βγαλαμε εξω τελικα...
"Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."
"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ
k egw ekei hmouna.. (thn teleytaia 1 wra) kai bika kateytheian mesa k ekei pou kathomouna dn eixe katholou strimwgma.. htan super!
και εγω δεν ημουν εκει....
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ