:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
aloha........
τι γηνεται boys? εμεις μολις φτασαμε λαρισα.
κοντα στα 4οοο χλμ.....πολυ ομορφα και ολα καταπληκτικα....
(θα ετοιμασω ποστ με το ταξιδι.)
καλως ηρθατε!σιγουρα περασατε ωραια!
περιμενουμε το ποστ!
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Μπράβο παιδάκια!Ωραία βολτίτσα.Παρακολούθησα απ'την αρχή αλλα είχα δουλειά και γι'αυτό δεν ανακατεύτηκα.Δε πειράζει,την επόμενη.Άν με θέλετε φυσικά![]()
Καλώς ήρθες εμπειρότερε Τάσο!![]()
Αγόρια και κορίτσι της όμορφης παρέας μόλις επέστρεψα κι εγώ (όχι από το Περτούλι,είπαμε είμαι αργός αλλά όχι τόσο:rotflmao: ) από τον Αγιόκαμπο.Η παρέα σας καταπληκτική,τα μηχανάκια μας τέλεια (Suzuki ΓΑΡ),η διαδρομή πανέμορφη και το μόνο μελανό σημείο η απώλεια του 50? στο βενζινάδικο ή εκεί γύρω τελοσπάντων.Το θέμα είναι ότι η παρέα σας και η βόλτα μας άξιζε πολλά ??? οπότε χαλάλι.Άντε και σύντομα να τα ξαναπούμε (συγκεκριμένα αν κανονίζαμε καμμία εξόρμηση το επόμενο Σ/Κ δεν με χαλάει :rotflmao: )
Elle τί φωτογραφίες είναι αυτές ρε;Απίστευτες (αλλά άμα με ξανατραβήξεις από πίσω και ξαναφανεί η καράφλα μου θα σε $@#%@%@$#^^@^) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Μέχρι και τα γαϊδουράγκαθα έβγαλε φωτογραφία ο π@π@ρας! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Elle τί φωτογραφίες είναι αυτές ρε;Απίστευτες (αλλά άμα με ξανατραβήξεις από πίσω και ξαναφανεί η καράφλα μου θα σε $@#%@%@$#^^@^) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφού σε μια στιγμή τον χάσαμε,είχε πάρει τον ανήφορο και τραβούσε φωτογραφίες...
Μήτσο,θέλω τις φωτογραφίες σε full ανάλυση,δεν ξέρω τί θα κάνεις...![]()
![]()
Έταιρε Μήτσο,ξέχασα να σου πω,εγώ κεράσει καφέ ή μπύρα ή τσίπουρο την επόμενη φορά![]()
Fortis Fortuna Adiuvat