σε ποια σχολή θα 'σαι? εγώ δεν έχω τηλέφωνα!! αν θέλει κάποιος ας μου στείλει με pm.
σε ποια σχολή θα 'σαι? εγώ δεν έχω τηλέφωνα!! αν θέλει κάποιος ας μου στείλει με pm.
Αρχικά δημιουργήθηκε από panosch89
θα δινω στο αμφιθετρο φοιτητικης εστιας,δλγ αν δε ξερεις,στη φοιτητικη εστια πλησιον εστιατοριου!
σου στελνω πμ το τηλεφωνο μου να συνεννοηθουμε αν χρειαστει μεσω τηλ
athens.indymedia.org
λοιπον παιδια, μπορει να γινει και κατι αλλο...
αν θελετε, να συναντηθουμε στα εβερεστ κατα τις 5:30 και αποφασιζουμε επι τοπου που θα κατσουμε...
καλυτερα ετσι,μην μπλεχτουμε...
5μιση εβερεστ,εκλεισε!
athens.indymedia.org
για τον καφε αυριο 20-6
συναντηση 5:30 στα εβερεστ
επειδη ειστε μαλακες(:rotflmao: ), θα περιμενουμε λιγο(κανα δεκαλεπτο το πολυ γιατι οσοι θα μαστε εκει δεν ειμαστε μαλακες![]()
) και μετα αναχωρουμε για καφεδομπανιστιρο-ξερετε-ξερετε...
και κατι ακομα...
ελατε με καθαρα μηχανακια μη γινουμε ρεζιλι![]()
λέμε για τα everest-kronos-interamerican και δε συμαζεύεται σωστά?
σκούτερ δεκτά ή να ξεσκεπάσω μηχανή?:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από panosch89
λέμε για τα everest-kronos-interamerican και δε συμαζεύεται σωστά?
σκούτερ δεκτά ή να ξεσκεπάσω μηχανή?:rotflmao: :rotflmao:
ναι αυτα λεει
να ξεσκεπασεις
![]()
![]()
![]()
athens.indymedia.org
οκ οκ!! (για τα έβερεστ) θα έρθω με το σκούτερ και θα κοιτάω χαμηλά!!:rotflmao: :rotflmao:
Ρεμαλια επειδη λεω να παρεβρεθω στο οφθαλμολουτρο καποιος να φερει κοληριο....
Επειδη θα ειμαι Αγ.Βασιλης εως τις 4 δεν το κανετε νωριτερα αν σας περνει βεβαια για να μην πηγαινοερχομαι στην αλλη μερια της πατρας..
Το camen-o παλικαρι να κανει τον κοπο να φερει τα αυτοκολητα και βαλει και 2 παραπανω τσιγουνηηη..
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Δινουν μαθημα τα παιδια πιο πριν ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Ρεμαλια επειδη λεω να παρεβρεθω στο οφθαλμολουτρο καποιος να φερει κοληριο....
Επειδη θα ειμαι Αγ.Βασιλης εως τις 4 δεν το κανετε νωριτερα αν σας περνει βεβαια για να μην πηγαινοερχομαι στην αλλη μερια της πατρας..
Το camen-o παλικαρι να κανει τον κοπο να φερει τα αυτοκολητα και βαλει και 2 παραπανω τσιγουνηηη..
![]()
Θα προσπαθησω να ερθω αλλα αν δεν τα καταφερω θα τα δωσω στον Πανο να στα δωσει...![]()
Ποσα θες ρε?
παιζει εξεταση Τζιμη πιο νωρις...
αλλα κοιτα να δεις που μου φενεται θα γινει καμια ακραια μαλακια με βροχη απο οτι το βλεπω(μεσημερακι)+οτι θα χει χαμηλη θερμοκρασια και θα παρουμε τα απαυτα μας στο οφθαλμουτρο...
μα ρε Υψιστε απατεωνα αυριο βρηκες??
athens.indymedia.org
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
παιζει εξεταση Τζιμη πιο νωρις...
αλλα κοιτα να δεις που μου φενεται θα γινει καμια ακραια μαλακια με βροχη απο οτι το βλεπω(μεσημερακι)+οτι θα χει χαμηλη θερμοκρασια και θα παρουμε τα απαυτα μας στο οφθαλμουτρο...
μα ρε Υψιστε απατεωνα αυριο βρηκες??
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Σιγα μην χιονισει μωρε και εσυ...![]()
πω καλα εσενα σε χω βαλει στο ματι να ξερεις![]()
![]()
![]()
λοιπον τα κοριτσακια πανε παραλια οχι για υποβρυχιο ψαρεμα και πετονια αλλα για να χει νταλα ηλιο να παρουν κανα χρωματακι να χαζευομε και μεις...
Αν ειναι να χει 25 βαθμους συννεφια τοτε κλαυτα!Τωρα εννοειται να παμε για καφεδακι αλλα αυτα που βλεπες δε θα τα δεις αυριο..Κοιμησου και ονειρεψου Θωμακοοο
![]()
![]()
![]()
athens.indymedia.org
6 στειλε Τομ εγινε service στο παπι και θελω μισο ιππο παραπανω με το moto.gr κολλημενο επανω...σε μια γρατσουνια.
Οποτε μπορειται παιδες pano στειλε ενα sms και σε περνω τηλ κατα τις 5 παρα αν δεν ενοχλω![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!