Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... δυστυχώς τον χρειάζομαι άμεσα...
![]()
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... δυστυχώς τον χρειάζομαι άμεσα...
![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
η ζάντα ενός φίλoυ του kapoulou που την έγραψα πριν και μετά.... ο τύπος είναι respect
δείτε
πως ήταν πριν
ΖΑΝΤΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ
και μετά...![]()
ΖΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ
Πέρασα σήμερα απο εκεί με την πίσω ζάντα του R1 σε κατάσταση "λοκό",έφυγα με καινούργια ζυγισμένη ζάντα...
Ο Μαστρο-Νίκος είναι καταπληκτικός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Ευχαριστώ μάστοραααααααααααααααααααααααααααααααα
@Ευχαριστώ nktR!!!
![]()
--------------------------------------------
@πόσο πήγε το μαλλι;
50 ευρα!(έχω πληρώσει και 100 για μικρότερη ζημιά και χωρίς ανάλογο αποτέλεσμα...)
παιδες το βαψιμο ποσο παει το μαλλι εκει? ξερει κανεις ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
+ άλλη μία σφυρίλατη αλουμινίου με ΣΟΒΑΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
3η oz forged αλουμινίο με ΣΟΒΑΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ !!!!!![]()
![]()
![]()
Νικος Τζ.
Θεοφιλοπούλου 11, Ν. Κόσμος τηλ. 210 9249364 (απέναντι από τον Τσεσμελή)
Εξαιρετική δουλειά,πραγματικός επαγγελματίας +++ .![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Βρε παιδες εχω παρει κατι marchesini μαγνισιου...στραβωνουν πολυ ευκολα?
...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
...δεν πληρωνω διοδια
Ανασκαφή... αλλά χρειάζομαι κάποια πρόταση καθώς το παραπάνω κατάστημα δεν λειτουργεί πλεον και μάλλον έχουν πάρει τα κέντρα μου σε ζάντα αλουμινίου. Ξέρει κανείς κάποιο καλό και δοκιμασμένο εντός Αττικής; Προτιμώ κάποιον που ισιώνει χωρίς τόρνο όπως ο παραπάνω μάστορας
Κανονικα δουλευει απο οτι ξερω.
Καλεσες στο τηλεφωνο και σου ειπαν οτι ειναι κλειστα ?
Απεναντη απο τον Τσεσμελη ειναι , εκτος και αλλαξε.
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Μένω κοντά και πέρασα με τα πόδια και το μόνο που βρήκα ήταν ένα κλειστό μαγαζί με σκονισμένες από τον καιρό τζαμαρίες πράγμα που δείχνει οτι έχει κλείσει καιρό μάλλον![]()
Για δουλειές στο αμάξι ο πέττας είναι πολύ καλός. Λογικά κ στα μηχανάκια. Αξίζει ένα τηλ.
Για μηχανάκια δυστυχώς έχω ακούσει και εγώ πολλούς δυσαρεστημένους πελάτες. Για αυτοκίνητα δεν ξέρω