Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
κατι μου λεει οτι θα κανει την εμφανιση του ο idi![]()
![]()
Τι στα εύκολα;;; Τόσο καιρό... μόνος μου και κανά δυο άλλοι παλεύουμε.![]()
![]()
Παίδες... θα ξαναμπώ να γράψω αφού... ηρεμήσω!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
κατι μου λεει οτι θα κανει την εμφανιση του ο idi![]()
![]()
Τι στα εύκολα;;; Τόσο καιρό... μόνος μου και κανά δυο άλλοι παλεύουμε.![]()
![]()
Παίδες... θα ξαναμπώ να γράψω αφού... ηρεμήσω!!!![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
μαλλον στερεψαν τα επιχειρηματα περι λουσερς και κανεις κωλοτουμπα στην τεσσαρα!
αλλα ακομα και ετσι...................
αν αυτο που σε ικανοποιει ειναι να ριχνεις 4 στο θεσμο του κυπελλου (παρολο που στο πρωταθλημα εχεις να κερδισεις πανω απο 2 χρονια).............κατσε παιζε κυπελο με τον Πας Γιαννενα και τον Ιωνικο.
τον Κοκκαλη ομως δεν τον ρωτησες ποσα λεφτα θα βαζει απο του χρονου, μιας και δεν θα εχει τα εσοδα που ειχε μεχρι τωρα...........ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΥΣΕΡΣ!!!!!
![]()
:wa![]()
![]()
![]()
![]()
:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά ήταν σήμερα.....βρε το ΑΕΚΑΚΙ???![]()
...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΒΑΖΕΛΕ![]()
![]()
![]()
και αλλα 3 πεναλντυ να χρειαζομασταν θα μας τα δινε..
δεν τα τσιγγουνευτηκε καθολου..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
μεγαλη αποδοση η αεκ και καλο ποδοσφαιρο απεναντι σε εναν ολυμπιακο χωρις αρχη και τελος.
δικαιη νικη !!!
απολυτη συντριβη !!!!
ε μια φορα στη δεκαετια εχετε και το δικαιωμα.![]()
τα λεμε απο του χρονου χανουμισες.![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αυτο ηταν το κερασακι στην φετινη τουρτα που φαγαμε στην μαπα....Ετσι για την γλυκα....Μπορω να πω οτι αν και χαλια λογω μιας αλλεργιας που με εχει *$&@*& ηταν το καλυτερο μου απογευμα στο ΟΑΚΑ....Δεν μπορουσα ουτε να χειροκροτησω αλλα η φωνη εβγαινε....
Παρτε την ομαδαρα σας τωρα που μας φαγατε τα συκωτια απο την αρχη της χρονιας για το υλικο της και πηγαινετε στον Λεμονη να ζητησετε αφεση αμαρτιων.....Θελω να δω τι θα πει ο Κοκκαλης....Πραγματικα ειμαι περιεργος.....
Το χειροτερο ολων για εσας ειναι οτι το σκορ θα μπορουσε να ειναι 7-0 ανετα...Αντε με το πεναλτι και την κεφαλια του Στολτιδη 7-2....Ανετοτατα....
Αντε γεια![]()
![]()
ε ειπαμε να χαρειτε, παραδεχτηκαμε την ηττα μας αλλα μη ξεχνατε....still 3rd !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
................
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
busa ένα σου λέω 1-3 στο χαλαρό!!!!!!!!
ρε μπαμια...τι μαλακια αβαταρ ειναι αυτο???![]()
αλλαξε το λεμε....
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μεγαλη αποδοση η αεκ και καλο ποδοσφαιρο απεναντι σε εναν ολυμπιακο χωρις αρχη και τελος.
δικαιη νικη !!!
απολυτη συντριβη !!!!
ε μια φορα στη δεκαετια εχετε και το δικαιωμα.![]()
τα λεμε απο του χρονου χανουμισες.![]()
ακομα να με παρεις τηλεφωνο εσυ???![]()
Ριβάλντο: "Το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο, στα επίπεδα του 7-0 και του 8-0. Τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και όχι εκτός γηπέδου. Αυτό ερμηνεύστε το όπως θέλετε. Επιπλέον, δεν κερδίζονται με τα χρήματα (σ.σ. εννοώντας τα μπάτζετ). Δεν είμαστε ξεγραμμένοι και το αποδείξαμε σήμερα. Μπορούσαμε να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και τελικά να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είχαν δίκιο οι φίλαθλοι που μας αποδοκίμασαν σε κάποια προηγούμενα παιχνίδια".Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ε ειπαμε να χαρειτε, παραδεχτηκαμε την ηττα μας αλλα μη ξεχνατε....still 3rd !!!!
![]()
![]()
Οπως λες και εσυ ειμαστε 3οι.....Αλλα ηταν χαστουκαρα για τους 2ους και ο 1ος χαροπαλευει....Κοιταξτε να χασετε την ψυχραιμια σας τωρα και τα λεμε....Μου εκανε τεραστια εντυπωση το μαυρο χαλι σας....Πραγματικα και χωρις να κοροιδευω....Το πολυ Χ το εβλεπα το παιχνιδι....
Παιχτε ετσι και με την ΑΕΛ την αλλη αγωνιστικη εσεις και να συνεχισει τις τρομερες εμφανισεις ο ΠΑΟ και τα λεμε και με τους δυο....Αν και δεν μπορω να προβλεψω τον 1ο στο τελος η σημερινη εμφανιση μου εδωσε ελπιδες....
Συνεχιστε λοιπον εσεις ετσι και ξεγραψτε μας![]()
ΥΓ Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ
εσυ κερδισεςΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ακομα να με παρεις τηλεφωνο εσυ???![]()
εγω θα σε παρω τηλεφωνο ???
![]()
Ε... Εδιωξε τον Λεμονη ο ανθρωπος γιατι ηθελε γκολ & θεαμα...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Παρτε την ομαδαρα σας τωρα που μας φαγατε τα συκωτια απο την αρχη της χρονιας για το υλικο της και πηγαινετε στον Λεμονη να ζητησετε αφεση αμαρτιων.....Θελω να δω τι θα πει ο Κοκκαλης....Πραγματικα ειμαι περιεργος.....
![]()
![]()
Γιατι να ειναι δυσαρεστημενος...??![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εσυ κερδισες
εγω θα σε παρω τηλεφωνο ???
![]()
![]()
![]()
![]()
η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια...σας καταλαβαινω...Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ριβάλντο: "Το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο, στα επίπεδα του 7-0 και του 8-0. Τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και όχι εκτός γηπέδου. Αυτό ερμηνεύστε το όπως θέλετε. Επιπλέον, δεν κερδίζονται με τα χρήματα (σ.σ. εννοώντας τα μπάτζετ). Δεν είμαστε ξεγραμμένοι και το αποδείξαμε σήμερα. Μπορούσαμε να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και τελικά να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είχαν δίκιο οι φίλαθλοι που μας αποδοκίμασαν σε κάποια προηγούμενα παιχνίδια".
Οπως λες και εσυ ειμαστε 3οι.....Αλλα ηταν χαστουκαρα για τους 2ους και ο 1ος χαροπαλευει....Κοιταξτε να χασετε την ψυχραιμια σας τωρα και τα λεμε....Μου εκανε τεραστια εντυπωση το μαυρο χαλι σας....Πραγματικα και χωρις να κοροιδευω....Το πολυ Χ το εβλεπα το παιχνιδι....
Παιχτε ετσι και με την ΑΕΛ την αλλη αγωνιστικη εσεις και να συνεχισει τις τρομερες εμφανισεις ο ΠΑΟ και τα λεμε και με τους δυο....Αν και δεν μπορω να προβλεψω τον 1ο στο τελος η σημερινη εμφανιση μου εδωσε ελπιδες....
Συνεχιστε λοιπον εσεις ετσι και ξεγραψτε μας![]()
ΥΓ Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ![]()
υ.γ.ενσταση για κατι καθαρο ????![]()
![]()
![]()
ενταξει αεκακια κερδισατε δικαια...
αλλα παιζατε και μονοι σας ομως, μην το ξεχναμε, μεχρι και ο τζορτζεβιτς εχασε σημερα το πρωτο πεναλτι της καριερας του![]()
ο τοροσιδης χανει γκολ σε κενη εστια και ο στολτιδης χανει κεφαλια μονος του...
ε ολα αυτα δειχνουν την κατασταση μας σημερα, η χειροτερη εμφανιση μας τα τελευταια χρονια, ετυχε να την κανουμε μαζι σας, θα μπορουσε να ειναι οποιοσδηποτε αλλος...
τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα...
![]()