Σελίδα 116 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 1666106111112113114115116117118119120121126166216 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.726 έως 1.740 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Γιατί για κάτσε ρε μάγε. Ο Γαύρος έχουν παίξει μπάλα στην ελλάδα φέτος;;;;;;;;;;;
    Ξεκολάτε λίγο το μυαλό σας.

ναι κ μεγάλη μάλιστα
    άλλο που απο κάμποια στιγμή και μετα δεν μπορούμε να διατηρήσουμε μια σταθερή ενδεκάδα λόγω τραυματισμών

μέχρι την ρεάλ που ξεκληριστήκαμε ναι

τώρα τι σχέση μπορεί να εχει ο ΘΡΥΛΟΣ με το αεκακι???
    τεσπα

τι να πάθει ο πρόεδρος ρε?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Συμφωνω και επαυξανω με τον Gandalf.

θελω ακομα να προσθεσω οτι αυτο που εχω διαισθανθει φετος και δεν υπηρχε περσυ ειναι...

Πως να το πω....Μια αντιπαλοτητα μεταξυ καποιων ποδοσφαιριστων και κλικες να το πω....Γκρινια που περιοριζεται στα αποδυτηρια να το πω....

Σαν να μην τον θελουνε τον Φερρερ οι παιχτες και να προσπαθουν να τον φανε......Κατι τετοιο νομιζω οτι συμβαινει και με Μπλανκο,Παππα.....

Δεν ξερω.....Αμα ηξερα θα ειμουνα προπονητης....

Alximisti η γκρινια μας περιοριζεται στο φορουμ.....Δεν γινεται να επηρρεασει μια ομαδα....Ουτε εχουμε ευθυνη εμεις που γραφουμε εδω για κατι.....Ρεπορτερ της Ωρας κτλ δεν ειμαστε..Ουτε καν στην original δεν ειμαι εγω ωστε να γκρινιαξω πιο επισημα..Στο γηπεδο οσες φορες πηγα φετος μονο χειροκροταγα,φωναζα κανα συνθηματακι(οχι υβριστικα),μουρμουραγα απο μεσα μου, και πληρωνα.

Μια κουβεντα κανουμε για την ομαδα μας....Λεμε οτι δεν μας αρεσει οπως παιζει...Ουτε βλεπουμε συστημα και τακτικη.Πειθαρχια ειναι σημαντικη απο την στιγμη που υπαρχουν τα υπολοιπα.Αμα εισαι πειθαρχημενος σε λαθος τακτικη ή σχεδιο τι να το κανεις?Εαν ειναι ανετοιμος ο παιχτης?

Προσωπικα μου αρεσει ο Ντεμης και οι κινησεις που κανει αλλα δεν βλεπω πρωταθλημα ουτε τα τα επομενα 2-3 χρονια.Φετος ηλπιζα οτι με τα χαλια του ΠΑΟ και τον Λεμονη προπονητη στον ΟΣΦΠ να καναμε κατι.Αλλα ο δευτερος μας εβγαλε μαλακες ολους και ο πρωτος ειναι τελικα στην ιδια κατασταση με εμας.Ειδικα ο Λεμονης που εχει την πληρη πλεον στηριξη διοικησης και κοσμου και πολλα λεφτα για μεταγραφες.Τα οποια τα ακουμπαει σε παιχταραδες και ταλεντα.Αντε τωρα να τον κοντραρεις.

Ελπιζω αυτη η κατασταση να αλλαξει και να κανει η ομαδα το καλυτερο δυνατο.Αλλα δεν το βλεπω.Αμα την παρουμε την κουπα συνεχιζοντας να εχουμε αυτη την αποδοση θα ειναι θαυμα θαυματων.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ναι κ μεγάλη μάλιστα(...)
    Μαλλον παρακολουθεις καποιο αλλο αθλημα,μετα συγχωρησεως...
    Πες μας και μας καποιο παιχνιδι που επαιξε ΠΟΛΥ μεγαλη μπαλλα ο Θρυλεων,να το συζητησουμε:hypnotize
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    la_villa... μάλλον εννοούσε εντός πυλών.

Οχι στο CH.L. που όντως παίζει ο γαύρος πάρα πολύ καλά κατά την γνώμη μου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Απο Contra
    <<Mια έκπληξη επιφύλασσε στους φίλους του Αρη ο Λάμπρος Σκόρδας που κατά τη διάρκεια της συνέντευξής Τύπου του Σάνελ Γιάχιτς, ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρτσιο Αμορόζο. Όπως δήλωσε και ο ισχυρός άνδρας του των "κίτρινων", ο 33χρονος άσος θα φορά τη φανέλα του Αρη για τον επόμενο ενάμιση χρόνο και την Κυριακή το απόγευμα (13/12) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη.>>

Κοιτα δουλειες ο Αρης.....

<<Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Χέλντερ Πόστιγκα ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται στην Ελλάδα το απόγευμα της Πέμπτης (10/01) προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της διοίκηση των "πρασίνων" τις τελικές λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την Πόρτο για τον εξάμηνο δανεισμό του 25χρονου Πορτογάλου επιθετικού με την οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι.>>

Να και το αλλο ερειπιο.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ναι κ μεγάλη μάλιστα
    άλλο που απο κάμποια στιγμή και μετα δεν μπορούμε να διατηρήσουμε μια σταθερή ενδεκάδα λόγω τραυματισμών

μέχρι την ρεάλ που ξεκληριστήκαμε ναι

τώρα τι σχέση μπορεί να εχει ο ΘΡΥΛΟΣ με το αεκακι???
    τεσπα

τι να πάθει ο πρόεδρος ρε?

Για ποδόσφαιρο μιλάμε φιλαράκι όχι για... βόλει!
    ΔΕΝ έχετε παίξειόχι μεγάλη μπάλα ούτε καν σοβαρή μπάλα. Στην Ελλάδα μιλάμε το ξαναλέω αυτό. Στην Ευρώπη βγάζω το καπέλο που δεν φοράω. Μπαλάρα ασυζητητί.
    Αλλά στην ελλάδα όσες κόκκινες παρωπίδες και να φοράς ότι και να λες... δεν παίζει.
    Μπάλα δεν έχετε παίξει. Καθόλου!
    Και η σταθερότητα ξέρεις φίλε είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Αν δεν την έχεις... δείχνει πολλά.

εμ.. είναι και αυτά που δεν φαίνονται ακόμα ... και μιλώ για τις Ελληνικές περιπτώσεις πιτσιρικάδων που θα είναι και ικανοί να αποτελέσουν κορμό μελλοντικής ομάδας.

Για σκέψου το λίγο καλύτερα.

Άστους τους ξένους , που ούτως ή άλλως , δεν είναι αυτό που λέμε ψυχή της ομάδος εκτός και αν είσαι τόσο φάρδος και πετύχεις τον νέο Σαβέβσκι σε ηλικία εφήβου.... που είναι απο απίθανο εώς ακατόρθωτο αν σκεφτείς το scouting που υπάρχει πλέον απο ομάδες με κάτι budget δυσθεώρητα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Συμφωνω και επαυξανω με τον Gandalf.

Alximisti η γκρινια μας περιοριζεται στο φορουμ.....Δεν γινεται να επηρρεασει μια ομαδα....Ουτε εχουμε ευθυνη εμεις που γραφουμε εδω για κατι.....Ρεπορτερ της Ωρας κτλ δεν ειμαστε..Ουτε καν στην original δεν ειμαι εγω ωστε να γκρινιαξω πιο επισημα..Στο γηπεδο οσες φορες πηγα φετος μονο χειροκροταγα,φωναζα κανα συνθηματακι(οχι υβριστικα),μουρμουραγα απο μεσα μου, και πληρωνα.

Μια κουβεντα κανουμε για την ομαδα μας....Λεμε οτι δεν μας αρεσει οπως παιζει...Ουτε βλεπουμε συστημα και τακτικη.Πειθαρχια ειναι σημαντικη απο την στιγμη που υπαρχουν τα υπολοιπα.Αμα εισαι πειθαρχημενος σε λαθος τακτικη ή σχεδιο τι να το κανεις?Εαν ειναι ανετοιμος ο παιχτης?

Προσωπικα μου αρεσει ο Ντεμης και οι κινησεις που κανει αλλα δεν βλεπω πρωταθλημα ουτε τα τα επομενα 2-3 χρονια.Φετος ηλπιζα οτι με τα χαλια του ΠΑΟ και τον Λεμονη προπονητη στον ΟΣΦΠ να καναμε κατι.Αλλα ο δευτερος μας εβγαλε μαλακες ολους και ο πρωτος ειναι τελικα στην ιδια κατασταση με εμας.Ειδικα ο Λεμονης που εχει την πληρη πλεον στηριξη διοικησης και κοσμου και πολλα λεφτα για μεταγραφες.Τα οποια τα ακουμπαει σε παιχταραδες και ταλεντα.Αντε τωρα να τον κοντραρεις.

Ελπιζω αυτη η κατασταση να αλλαξει και να κανει η ομαδα το καλυτερο δυνατο.Αλλα δεν το βλεπω.Αμα την παρουμε την κουπα συνεχιζοντας να εχουμε αυτη την αποδοση θα ειναι θαυμα θαυματων.
    Φίλε η γκρίνια εδωμέσα οκ μένει εδώ. Δεκτόν.
    Αλλά αυτό που λέω τόση ώρα και σε τόσα ποστ και έχει μαλλιάσει η γλώσα μου... στο τέλοθ δεν θα μπορώ να θαθα μιλάω απ τα μαλλιά είναι ότι είναι η ΙΔΙΑ λογική και η ΙΔΙΑ μιζέρια!
    Λες και το έχουμε τάμα ρε παιδάκι μου. Περιμένουμε στη γωνία και μόλις γίνει η στραβή... αρχίζουμε!
    Α ΟΥ Ε... κι όλα τα γνωστά φωνήεντα.
    ΔΕΝ πιστεύω φίλε ότι είναι ανέτοιμοι οι παίκτες ούτε πως η τακτική είναι λάθος. Αρνούμαι να πιστέψω πως ένας προπονητής όπως ο Φερέρ επιμένει σε λάθος τακτική και δεν έκανε σωστή προετοιμασία στους παίκτες. Μην τρελλαθούμε παιδιά. Ο άνθρωπος έχει περγαμηνές έχει δείξει έργο στην Ισπανία. Μην λέμε κουλά τώρα.
    ΑΠλώς ΔΕΝ έχουμε τους παίκτες το ρόστερ του Ολυμπιακού ΤΙΜΙΑ πράγματα και προσπαθούμε ανάλογα τους παίκτες που έχουμε να προχωρήσουμε.
    Επειδή ΔΕΝ διαθέτουμε το ρόστερ που θα έπρεπε ΔΕΝ γίνεται με ΤΙΠΟΤΑ όμως να χτυπάμε τους ίδιους στόχους το ίδιο ή να πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε όλα. Και πρωτάθλημα και κύπελο και Ευρώπη. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
    Θυμηθείτε το γαύρο πριν κάποια χρόνια. Όταν ξεκινούσε το σερί. Ποια Ευρώπη ποιο κύπελλο κ.λπ. Πρωτάθλημα έπαιρνε παιδιά.
    Οπότε το χθεσινό με την Ξάνθη μοιραία κάποια στιγμή θα ερχόταν.
    Το θέμα είναι να μείνει ήρεμη η ομάδα και να προχωρήσουμε σε αυτό που θέλουμε πιο πολύ. Το πρωτάθλημα. Απλά πράγματα.

βρε δεν λέμε το αντίθετο....

δεν μας πειράζει η ήττα... κάποια στιγμή θα χάσεις. Και σε δύσκολα και σε εύκολα παιχνίδια.

Εδώ πέρισυ χάσαμε απο Χαιδάρι και δεν πείραξε κανέναν.

Η διαφορά όμως είναι οτι βλέπαμε παίκτες να παίζουν. Όσο μπορούν... και μερικές φορές σερνόντουσαν... αναμενόμενο και αυτό.

Αλλά εδώ λέμε πως δεν βλέπονται.

Και αν μιλάμε για ρόστερ κτλ... ποιανού επιλογές ήταν οι φετεινοί;
    Γιατί αν δεν ήταν να κάνουν την διαφορά να έρθουν , να μην μένανε οι περισυνοί με κάποιες προσθήκες παραπάνω;

Αυτά είναι λογικά ερωτήματα πιστεύω..

Επίσης προσθέτω κάτι που δεν ξεχνάμε ποτέ...

Προπονητικό και γήπεδο ... ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

Gandalf

Ναι,αλλα στην Ελλαδα η γκρινια ειναι...εθνικο σπορ!
    Με δυο τρεις νικες γινεσαι θεος και με δυο τρεις ηττες εισαι ξεφτιλα...
    Αμα γινουμε καποτε ανθρωποι,θα καταλαβουμε οτι ειναι μεσα στο ποδοσφαιρο αυτα!
    Ας αφησουμε λοιπον τις βαρυγδουπες δηλωσεις που ακουγονται στα ραδια οτι θα παμε,θα δειξουμε κλπ στον Φερρερ το Σαββατο κι ας αφησουμε την ομαδα να συνεχισει τον δρομο της και ταμειο τον Μαϊο...
    Εξακολουθω να πιστευω οτι αυτη την στιγμη εχουμε το καλυτερο υλικο των τελευταιων χρονων το οποιο μπορει να σηκωσει την κουπα!Μην ξεχναμε οτι με την γκρινια και την μιζερια ΠΟΤΕ δεν παει μπροστα τιποτα!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Μην ξεχναμε οτι με την γκρινια και την μιζερια ΠΟΤΕ δεν παει μπροστα τιποτα!

Σαφώς... αλλά μην τα μπερδεύουμε με την κριτική που είναι πάντα εποικοδομητική.

Έχουμε παίκτες σε αριθμό και πάρα πολύ καλό προπονητή. Το λογικό συμπέρασμα είναι να θέλουμε να το δούμε και στο γήπεδο... όταν δεν το βλέπουμε έτσι όπως πρέπει κριτικάρουμε... τόσο απλό είναι.

Μην ξεχνάμε οτι η ΑΕΚ δεν είναι μόνο παίκτες , οργανωμένοι και διοίκηση... οι 60τόσες χιλιάδες δεν ήταν μόνο αυτοί στο ΟΑΚΑ... ήταν κάποιοι που είδαν κάτι διαφορετικό που μέχρι στιγμής δεν έχει ξαναεμφανιστεί.

Ενα δείγμα μόνο και θα δείς πως το ΟΑΚΑ θα έχει πάλι 40-50-60.000 κόσμο μέσα.

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Ναι,αλλα στην Ελλαδα η γκρινια ειναι...εθνικο σπορ!
    Με δυο τρεις νικες γινεσαι θεος και με δυο τρεις ηττες εισαι ξεφτιλα...
    Αμα γινουμε καποτε ανθρωποι,θα καταλαβουμε οτι ειναι μεσα στο ποδοσφαιρο αυτα!
    Ας αφησουμε λοιπον τις βαρυγδουπες δηλωσεις που ακουγονται στα ραδια οτι θα παμε,θα δειξουμε κλπ στον Φερρερ το Σαββατο κι ας αφησουμε την ομαδα να συνεχισει τον δρομο της και ταμειο τον Μαϊο...
    Εξακολουθω να πιστευω οτι αυτη την στιγμη εχουμε το καλυτερο υλικο των τελευταιων χρονων το οποιο μπορει να σηκωσει την κουπα!Μην ξεχναμε οτι με την γκρινια και την μιζερια ΠΟΤΕ δεν παει μπροστα τιποτα!

Ακριβώς έτσι! +10000000000000000000!!!
    Το Μάιο κάνουμε ταμείο και βλέπουμε.
    Στο κάτω κάτω όλο και κάποια ενίσχυση θα υπάρξει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    βρε δεν λέμε το αντίθετο....

δεν μας πειράζει η ήττα... κάποια στιγμή θα χάσεις. Και σε δύσκολα και σε εύκολα παιχνίδια.

Εδώ πέρισυ χάσαμε απο Χαιδάρι και δεν πείραξε κανέναν.

Η διαφορά όμως είναι οτι βλέπαμε παίκτες να παίζουν. Όσο μπορούν... και μερικές φορές σερνόντουσαν... αναμενόμενο και αυτό.

Αλλά εδώ λέμε πως δεν βλέπονται.

Και αν μιλάμε για ρόστερ κτλ... ποιανού επιλογές ήταν οι φετεινοί;
    Γιατί αν δεν ήταν να κάνουν την διαφορά να έρθουν , να μην μένανε οι περισυνοί με κάποιες προσθήκες παραπάνω;

Αυτά είναι λογικά ερωτήματα πιστεύω..

Επίσης προσθέτω κάτι που δεν ξεχνάμε ποτέ...

Προπονητικό και γήπεδο ... ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

Gandalf

Οι επιλογές των παικτών μάγε είναι από τον προπονητή αλλά... και ανάλογα τι χρήματα διαθέτει η ομάδα.
    Τεσπα, ας τον εμπιστευθούμε ρε παιδί μου τον άνθρωπο. Το ξαναλέω έχει κάποιες περγαμηνές.
    Περιμένουμε και βλέπουμε.

ΥΓ. Για το γήπεδο και το προπονητικό έχεις απόλυτο δίκιο. Ας όψεται ο πούστης ο Γρανίτσας και η αλητοπαρέα του τότε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Η διαφορά όμως είναι οτι βλέπαμε παίκτες να παίζουν...
    Gandalf
    Εδω βαζεις στην ιδια μοιρα τα χλωρα και τα ξερα φιλε Gandalf...
    Δεν μπορουμε να κατηγορησουμε πχ τον Ριβαλντο(που τρεχει ακομα και ατην αμυνα να κοψει!) ή τον Δελλα ή τον Νικολα οτι δεν τρεχουν!
    Η μαγια της ομαδας ειναι καλη.Απλα σε καποιες θεσεις φωναζει οτι θελει παικτες...
    Μπορουμε-το μονο!-να καταλογισουμε του Φερρερ ειναι οτι δισταζει να αφησει ντεφορμε παικτες εξω.Στο κατω κατω απ'εξω ολοι προπονηταραδες ειμαστε!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    θυμαμαι τα χρονια που δε ειχαμε παρει τιτλο

πιτσιρικη πηγαινα στο γηπεδο και στα ντερμπι που δεν με αφηναν να πηγαινω ελεγα οτι παω να δω τον αγωνα στο πασαλιμανι και εκρυβα το κασκολ μου στο λυκο μεσα επερνα το 040 κρυφα και πηγαινα καραισκακη

ναι χρονια ολακαιρα δεν ειχα δει τιτλο εγω σαν πιτσιρικι τιποτα την ομαδα μου ομως δεν την εβριζα ΕΓΩ ΕΤΣΙ?ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΩ δε με ενοιαζε δεν μουρμουραγα μου αρεσε να βλεπω ποδοσφαιρο απλα
    να βλεπω των χατζιδι να βαζει γκολ απο κορνερ (τον φουστη ουτε τις γραμμες απο το πλει στεσιον να ειχε αχαχαχ) τον μπατιστα καραπιαλη καραταιδη μεχρι και οταν ειχαμε τερμα τον μηρτσο δε με ενοιαζε (το γκολ που φαγαμε απο ατλεντικο τοτε ηταν μνημιοδες αχαχαχαχαχαχαχ) μαζευα υπογραφες κολλαγα φωτογραφιες απο περιοδικα σε τετραδιο και το πρωι επερνα μιλκο και το φως απο το περιπτερο πριν παω σχολειο (προκομενη αχαχαχαχ) ηταν ολα πολυ αγνα μεσα στο κεφαλακι μου και γουσταρα ακομα και οταν παιζαμε ξυλο για την ομαδα (μαλακια δε λεω) ακομα και τοτε ολα ειχαν μια λογικη

περναγα την ωρα μου στο συνδεσμο και ξαφνικα...............μεγαλωσα

και μου την σπαγαν οι τραμπουκισμοι αρχισα να αναλυω και να καταλαβαινω καποια κακως κειμενα και τοτε παρατησα των Ιωαννιδη και τον σιγαλα και τον πασπαλιε που για εκεινη την βολη τοτε σπασαμε ολο το πειραια τα μαλακισμενα και γυρισα το βλεμα μου σε μια νεα ομαδα που επερνε τιτλους που που

νομιζω οτι με την πολλυ αναλυση χανουμε αυτον τον ''ρομαντισμο'' τελικα

ετσι νομιζω

μην με παρεξηγητε αναπολω μα τι με επιασε?
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20