Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
θυμαμαι τα χρονια που δε ειχαμε παρει τιτλο
πιτσιρικη πηγαινα στο γηπεδο και στα ντερμπι που δεν με αφηναν να πηγαινω ελεγα οτι παω να δω τον αγωνα στο πασαλιμανι και εκρυβα το κασκολ μου στο λυκο μεσα επερνα το 040 κρυφα και πηγαινα καραισκακη
ναι χρονια ολακαιρα δεν ειχα δει τιτλο εγω σαν πιτσιρικι τιποτα την ομαδα μου ομως δεν την εβριζα ΕΓΩ ΕΤΣΙ?ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΩ δε με ενοιαζε δεν μουρμουραγα μου αρεσε να βλεπω ποδοσφαιρο απλα
να βλεπω των χατζιδι να βαζει γκολ απο κορνερ (τον φουστη ουτε τις γραμμες απο το πλει στεσιον να ειχε αχαχαχ) τον μπατιστα καραπιαλη καραταιδη μεχρι και οταν ειχαμε τερμα τον μηρτσο δε με ενοιαζε (το γκολ που φαγαμε απο ατλεντικο τοτε ηταν μνημιοδες αχαχαχαχαχαχαχ) μαζευα υπογραφες κολλαγα φωτογραφιες απο περιοδικα σε τετραδιο και το πρωι επερνα μιλκο και το φως απο το περιπτερο πριν παω σχολειο (προκομενη αχαχαχαχ) ηταν ολα πολυ αγνα μεσα στο κεφαλακι μου και γουσταρα ακομα και οταν παιζαμε ξυλο για την ομαδα (μαλακια δε λεω) ακομα και τοτε ολα ειχαν μια λογικη
περναγα την ωρα μου στο συνδεσμο και ξαφνικα...............μεγαλωσα
και μου την σπαγαν οι τραμπουκισμοι αρχισα να αναλυω και να καταλαβαινω καποια κακως κειμενα και τοτε παρατησα των Ιωαννιδη και τον σιγαλα και τον πασπαλιε που για εκεινη την βολη τοτε σπασαμε ολο το πειραια τα μαλακισμενα και γυρισα το βλεμα μου σε μια νεα ομαδα που επερνε τιτλους που που
νομιζω οτι με την πολλυ αναλυση χανουμε αυτον τον ''ρομαντισμο'' τελικα
ετσι νομιζω
μην με παρεξηγητε αναπολω μα τι με επιασε?
Γερνάς...![]()