Σελίδα 117 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 1767107112113114115116117118119120121122127167217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.741 έως 1.755 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    θυμαμαι τα χρονια που δε ειχαμε παρει τιτλο

πιτσιρικη πηγαινα στο γηπεδο και στα ντερμπι που δεν με αφηναν να πηγαινω ελεγα οτι παω να δω τον αγωνα στο πασαλιμανι και εκρυβα το κασκολ μου στο λυκο μεσα επερνα το 040 κρυφα και πηγαινα καραισκακη

ναι χρονια ολακαιρα δεν ειχα δει τιτλο εγω σαν πιτσιρικι τιποτα την ομαδα μου ομως δεν την εβριζα ΕΓΩ ΕΤΣΙ?ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΩ δε με ενοιαζε δεν μουρμουραγα μου αρεσε να βλεπω ποδοσφαιρο απλα
    να βλεπω των χατζιδι να βαζει γκολ απο κορνερ (τον φουστη ουτε τις γραμμες απο το πλει στεσιον να ειχε αχαχαχ) τον μπατιστα καραπιαλη καραταιδη μεχρι και οταν ειχαμε τερμα τον μηρτσο δε με ενοιαζε (το γκολ που φαγαμε απο ατλεντικο τοτε ηταν μνημιοδες αχαχαχαχαχαχαχ) μαζευα υπογραφες κολλαγα φωτογραφιες απο περιοδικα σε τετραδιο και το πρωι επερνα μιλκο και το φως απο το περιπτερο πριν παω σχολειο (προκομενη αχαχαχαχ) ηταν ολα πολυ αγνα μεσα στο κεφαλακι μου και γουσταρα ακομα και οταν παιζαμε ξυλο για την ομαδα (μαλακια δε λεω) ακομα και τοτε ολα ειχαν μια λογικη

περναγα την ωρα μου στο συνδεσμο και ξαφνικα...............μεγαλωσα

και μου την σπαγαν οι τραμπουκισμοι αρχισα να αναλυω και να καταλαβαινω καποια κακως κειμενα και τοτε παρατησα των Ιωαννιδη και τον σιγαλα και τον πασπαλιε που για εκεινη την βολη τοτε σπασαμε ολο το πειραια τα μαλακισμενα και γυρισα το βλεμα μου σε μια νεα ομαδα που επερνε τιτλους που που

νομιζω οτι με την πολλυ αναλυση χανουμε αυτον τον ''ρομαντισμο'' τελικα

ετσι νομιζω

μην με παρεξηγητε αναπολω μα τι με επιασε?

Γερνάς...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Γερνάς...
    κακε αχαχαχαχ (τα εμοτικον δε βγαινουν απεργουν)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

κακε αχαχαχαχ (τα εμοτικον δε βγαινουν απεργουν)

Ναι κι αυτά τα αχαχαχαχ... μπορεί να παρεξηγηθούν...
    μην αλλάξουμε το θρεντ από αθλητικό σε... σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

ΥΓ Δεν πιστεύω να είναι δίπλα σου ο συνάρρωστος αεκτζής...

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    ΥΓ. Για το γήπεδο και το προπονητικό έχεις απόλυτο δίκιο. Ας όψεται ο πούστης ο Γρανίτσας και η αλητοπαρέα του τότε...
    Στελιο κι εσυ εισαι αδικος εδω.Ο μπαρμπα Γιαννης ειναι παρα τα λαθη που εχει κανει,μεγαλος Αεκτζης και ποναει την ομαδα.Ετρεχε και τοσο καιρο τα ερασιτεχνικα μονος του προσπαθωντας να μπαλωσει τα αμπαλωτα...
    Αν θες και την γνωμη μου,καλα εκανε και γκρεμισε εκεινο το ερειπιο της Φιλαδελφειας πριν πεσει στα κεφαλια μας!
    Εκανε μεγαλες προσπαθειες να συνεχισει το γηπεδο αλλα πεσανε οι βλαχοδημαρχαιοι και πηγε περιπατο η δουλεια.Εγω,παρα τα λαθη που εκανε οπως προειπαμε,τον σεβομαι τον Γρανιτσα σαν ανθρωπο.
    Η αληθεια ειναι οτι το γηπεδο και το προπονητικο εχουν βαλτωσει και περιμενουμε μπας και δουμε φως...
    Οχι τιποτα αλλο αλλα με ενα ωραιο γηπεδακι θα ερχονται οι φιλοι μας οι Θρυλεοντες και οι εκατο χρονια τριφυλλια,οπως παλια.Τοτε που χανανε ηδη απο την Δεκελειας,πριν μπουν στο γηπεδο
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

εντάξει καλούς παίχτες για το μπατζετ σας έχετε και σίγουρα για μένα έχετε και φοβερό προπονητή και έχετε και το ντέμη που σας έσωσε απο χρέη κτλ και σας οδήγησε σε λύση βγάζοντας σας από το αδιέξοδο. μην ξεχνάτε θα είχατε πέσει δ εθνικη χρεωκοπίες κτλ, μην είστε αχάριστοι καλή είναι η κριτική και να διαφωνείτε είναι καλό (πάντα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις) αλλα στην τελική θα πρέπει να παραδεχθειτε όλοι οτι η άεκ είναι σε καλό δρόμο όταν με τέτοιο μπάτζετ και παίχτες είναι μέσα στη διεκδήκιση του τίτλου (αν και θα το χάσετε ) σε σχέση με τον ολυμπιακό που έχει αντικειμενικά καλύτερους παίχτες και μπάτζετ και τον παναθηναικο που έχει μεγαλύτερο μπάτζετ μόνο. τώρα βέβαια θα ήταν καλό να λυθεί και το θέμα του γηπέδου και η άεκ να βρεί κάποιους ανθρώπους που να χώσουν χρήματα στην ομάδα για παίχτες γιατι χρυσός ο ντέμης αλλα κακά τα ψέματα οχι αρκετός, αλλά γενικά εγω νομίζω οτι αν το δείτε αντικειμενικά σε καλό δρόμο βαδίζετε. αυτή είναι η άποψη μου για το αεκάκι, ας πούμε τώρα τίποτα και για καμοιά ομάδα της προκοπής!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Στελιο κι εσυ εισαι αδικος εδω.Ο μπαρμπα Γιαννης ειναι παρα τα λαθη που εχει κανει,μεγαλος Αεκτζης και ποναει την ομαδα.Ετρεχε και τοσο καιρο τα ερασιτεχνικα μονος του προσπαθωντας να μπαλωσει τα αμπαλωτα...
    Αν θες και την γνωμη μου,καλα εκανε και γκρεμισε εκεινο το ερειπιο της Φιλαδελφειας πριν πεσει στα κεφαλια μας!
    Εκανε μεγαλες προσπαθειες να συνεχισει το γηπεδο αλλα πεσανε οι βλαχοδημαρχαιοι και πηγε περιπατο η δουλεια.Εγω,παρα τα λαθη που εκανε οπως προειπαμε,τον σεβομαι τον Γρανιτσα σαν ανθρωπο.
    Η αληθεια ειναι οτι το γηπεδο και το προπονητικο εχουν βαλτωσει και περιμενουμε μπας και δουμε φως...
    Οχι τιποτα αλλο αλλα με ενα ωραιο γηπεδακι θα ερχονται οι φιλοι μας οι Θρυλεοντες και οι εκατο χρονια τριφυλλια,οπως παλια.Τοτε που χανανε ηδη απο την Δεκελειας,πριν μπουν στο γηπεδο

Ίσως δεν το ξέρω φίλε αλλά... πριν γαμώ το κέρατό μου γκρεμίσεις κάτι... ΕΧΕΙΣ έτοιμη την άλλη λύση!!!
    Δεν γκρεμίζεις και μετά πας να παρακαλέσεις για να φτιάξεις!!!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

ΥΓ Δεν πιστεύω να είναι δίπλα σου ο συνάρρωστος αεκτζής...
    ασε με ρε εχω προβλημα πρεπει να το παιζω θλιμμενη για να μην μου φωναζει καταπιεζομε
    σε λιγο δε θα θελει να τον πηγαινω βολτα και με την μηχανη αχαχαχαχαχαχαχαχαχα(προστυχα)

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σε αυτα(alximisti) που λες πανω κατω συμφωνω.Εκτος απο 1.

Χασαμε απο ΠΑΟ και ΟΣΦΠ.Γκρινιαξε κανενας?Οχι.Εχουμε και 2ο γυρο στην εδρα μας.
    Χασαμε απο Ηρακλη εδω μεσα.Γκρινιαξε κανενας?Οι πιο πολλοι τα ειχαμε με την τυχη.Ηταν και η πρωτη ηττα.
    Χασαμε απο Βιγιαρεαλ.Οκ Βιγιαρεαλ ειναι αυτη.
    Χασαμε απο Αστερα.Αρχισανε τα οργανα.
    Χασαμε απο Ξανθη.Μπηκαν και οι μαεστροι

Και δεν εχουνε και μεγαλο αδικο οσο αφορα αυτο που βλεπουμε στο γηπεδο.Φυσικα και δεν θελω να φυγει ο Φερρερ.Δεν ειναι χαζος ουτε αμπαλος.Οσα ξερει αυτος δεν τα ξερουν ολοι οι αλλοι μαζι.Στην θεωρια τουλαχιστον.Στην πραξη ομως δεν βγαινει.

Στην πραξη εχουμε εναν στην κορυφη να τρεχει ακαταπαυστα.Εναν τερμα αριστερα στην γραμμη,εναν τερμα δεξια στην γραμμη και ολοι οι αλλοι απο το κεντρο και πισω.Εαν αυτο ειναι το σχεδιο του Φερρερ ή απλα λαθος εκτελεση δεν το γνωριζω.

Αλλα δεν μου αρεσει.Δεν εχει αποτελεσματα κιολας τον τελευταιο καιρο.Οσο νικαγαμε λεγαμε διαφορα. Αλλα δεν τραβανε οι παιχτες και φαινεται.Ουτε ο Αρουαμπαμπαμπαρενα, ουτε ο Ριμπο εχει κανει αυτα που περιμεναμε,ουτε ο Λυμπε κανει τα περσινα,ο Ζηκος μια παιζει τρεις δεν παιζει,ο Τοζερ δεν ειναι αμυντικο χαφ,ο Μπλανκο ειναι πρωτος σκορερ με κατι πολυ δυσκολα γκολ και χανει τα τετ-α-τετ και αυτα σε κενη εστια,ο Σεζαρ και ο Μαντουκα ασε μην πω γιατι θα συγχιστω,Καφες και Ενσαλιβα δεν τραβανε.Τον Παππα καπου τον εχουνε πεταμενο σε καμμια χωματερη,Μορετο............

Μονο ο Σωκρατης τραβαει φετος.

Και δεν ξερω τι φταιει.

Η προπονηση,η τακτικη,οι τραυματισμοι,οι τσακωμοι,ο φροντιστης,ο Ντεμης,η Οριτζιναλ,η θεια μου η Κουλα?

Εμενα σαν Κωστα αυτη η ομαδα δεν μου αρεσει.Απο την αρχη της χρονιας οταν και αρχισανε τα ματς.Ισως περιμενα πολλα.....

Οποτε θα κανω και αλλη υπομονη παρεα με την γκρινια μου και θα λεω εδω στο φορουμ τον πονο μου να τον ακους εσυ alximisti :P

ασε με ρε εχω προβλημα πρεπει να το παιζω θλιμμενη για να μην μου φωναζει καταπιεζομε
    σε λιγο δε θα θελει να τον πηγαινω βολτα και με την μηχανη αχαχαχαχαχαχαχαχαχα(προστυχα)

Α την παλιοκουλάτζα. Θέλει να τον πηγαίνεις και βολτάκι.
    Α παπαπαπα... το παλιοχούφταλο!
    Λες ρε ευλακι ν αρχίσει σε λίγο; Τσάι χαμόμηλο τήλιο και τα τοιαύτα; Δεν κουνιέμαι από το σπίτι που να τρέχουμε δεν βγαίνω;;;;

Ίσως δεν το ξέρω φίλε αλλά... πριν γαμώ το κέρατό μου γκρεμίσεις κάτι... ΕΧΕΙΣ έτοιμη την άλλη λύση!!!
    Δεν γκρεμίζεις και μετά πας να παρακαλέσεις για να φτιάξεις!!!!
    Μπορει ο μπαρμπα Γιαννης να θεωρουσε οτι ειχε ετοιμη την λυση,αλλα το θεμα δεν ειναι εκει..
    Σου ξαναλεω οτι ο ναος δυστυχως ειχε καταντησει ερειπιο το οποιο καποια στιγμη θα επεφτε
    Αν εκεινη την εποχη πηγαινες γηπεδο θα θυμασαι για τι χαλι μιλαμε...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Σε αυτα που λες πανω κατω συμφωνω.Εκτος απο 1.

Χασαμε απο ΠΑΟ και ΟΣΦΠ.Γκρινιαξε κανενας?Οχι.Εχουμε και 2ο γυρο στην εδρα μας.
    Χασαμε απο Ηρακλη εδω μεσα.Γκρινιαξε κανενας?Οι πιο πολλοι τα ειχαμε με την τυχη.Ηταν και η πρωτη ηττα.
    Χασαμε απο Βιγιαρεαλ.Οκ Βιγιαρεαλ ειναι αυτη.
    Χασαμε απο Αστερα.Αρχισανε τα οργανα.
    Χασαμε απο Ξανθη.Μπηκαν και οι μαεστροι

Και δεν εχουνε και μεγαλο αδικο οσο αφορα αυτο που βλεπουμε στο γηπεδο.Φυσικα και δεν θελω να φυγει ο Φερρερ.Δεν ειναι χαζος ουτε αμπαλος.Οσα ξερει αυτος δεν τα ξερουν ολοι οι αλλοι μαζι.Στην θεωρια τουλαχιστον.Στην πραξη ομως δεν βγαινει.

Στην πραξη εχουμε εναν στην κορυφη να τρεχει ακαταπαυστα.Εναν τερμα αριστερα στην γραμμη,εναν τερμα δεξια στην γραμμη και ολοι οι αλλοι απο το κεντρο και πισω.Εαν αυτο ειναι το σχεδιο του Φερρερ ή απλα λαθος εκτελεση δεν το γνωριζω.

Αλλα δεν μου αρεσει.Δεν εχει αποτελεσματα κιολας τον τελευταιο καιρο.Οσο νικαγαμε λεγαμε διαφορα. Αλλα δεν τραβανε οι παιχτες και φαινεται.Ουτε ο Αρουαμπαμπαμπαρενα, ουτε ο Ριμπο εχει κανει αυτα που περιμεναμε,ουτε ο Λυμπε κανει τα περσινα,ουτε ο Καφες,ο Ζηκος μια παιζει τρεις δεν παιζει,ο Τοζερ δεν ειναι αμυντικο χαφ,ο Μπλανκο ειναι πρωτος σκορερ με κατι πολυ δυσκολα γκολ και χανει τα τετ-α-τετ και αυτα σε κενη εστια,ο Σεζαρ και ο Μαντουκα ασε μην πω γιατι θα συγχιστω,Καφες και Ενσαλιβα δεν τραβανε.Τον Παππα καπου τον εχουνε πεταμενο σε καμμια χωματερη,

Και δεν ξερω τι φταιει.

Η προπονηση,η τακτικη,οι τραυματισμοι,οι τσακωμοι,ο φροντιστης,ο Ντεμης,η Οριτζιναλ,η θεια μου η Κουλα?

Εμενα σαν Κωστα αυτη η ομαδα δεν μου αρεσει.Απο την αρχη της χρονιας οταν και αρχισανε τα ματς.Ισως περιμενα πολλα.....

Οποτε θα κανω και αλλη υπομονη παρεα με την γκρινια μου και θα λεω εδω στο φορουμ τον πονο μου να τον ακους εσυ alximisti :P

Μάλλον θα γίνω η Τένια Μακρή του φόρουμ.
    ΝΑ πω μόνο δύο πραγματάκια. Πως στην στάση που λέγεται Τρίπολη σταματήσαμε όλοι! ΚΑι οι τρεις "μεγάλοι" οπότε μην απορείτε.
    Και κατά τη γνώμη μου παίξαμε καλύτερα και από το γαύρο και από το βάζελο. Νομίζω.
    Για την Ξάνθη νομίζω πως είναι αυτό που είπα πριν. Με το ρόστερ που έχουμε μην περιμένετε να κρατήσουμε την ίδια πορεία σε όλες τις υποχρεώσεις μας. Είναι αδύνατον.
    Ας επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα μας και θα δεις πως θα πάρουμε πάλι τα πάνω μας.
    όσο για την μπάλα που λες πως δεν σ αρέσει να σου πω. Ούτε εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αλλά βλέπω πιστεύω κάποιες αλλαγές που μ αρέσουν σε σχέση με πέρσι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Μπορει ο μπαρμπα Γιαννης να θεωρουσε οτι ειχε ετοιμη την λυση,αλλα το θεμα δεν ειναι εκει..
    Σου ξαναλεω οτι ο ναος δυστυχως ειχε καταντησει ερειπιο το οποιο καποια στιγμη θα επεφτε
    Αν εκεινη την εποχη πηγαινες γηπεδο θα θυμασαι για τι χαλι μιλαμε...

Θυμάμαι...
    βλέπεις όμως που τώρα είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Κι εδω μηδενιζουμε λιγακι...
    Μηπως τα τελευταια χρονια ειχαμε καλυτερο δεξι μπακ απον Ραμος?
    Ειχαμε μηπως Ριβαλντο( ο οποιος τοσο τρεξιμο φετος δεν το ειχε ριξει οσο ολα τα χρονια του στον ΟΣΦΠ,τα χρονια ομως περνανε...)
    Καναν καλυτερο φορ απο τον Μπλανκο?
    Δεν κανει πολυ καλο πρωταθλημα κι ο Λυμπε?Ο Δελλας μηπως?
    Ειναι κακος ο Μανου?

Ακομα και οι τερματοφυλακες,δεν θυμαμαι να ειχαμε καναν καλυτερο τα τελευταια χρονια με εξαιρεση τον Σορεντινο του οποιου η γυναικα του τον εκανε οτι ηθελε...

Στο κατω κατω με τον γκαφατζη(κατα τους ειδημονες της κερκιδας) εχουμε φαει ποσα?Στα 20 παιχνιδια καμμια 12αρια γκολ,τοσο χαλια!
    Κανενας δεν ειπε οτι ειμαστε καμμια σουπερ ομαδα αλλα μην παμε στο αλλο ακρο και τα μηδενισουμε ολα!

Δηλαδη θες να μου πεις οτι εισαι ευχαριστημενος απο την αποδοση τους?Ολων οσους ειπες.

Προσωπικα μονο με την αμυντικη λειτουργια ειμαι ευχαριστημενος.Και αυτο στηριζεται σε Δελλα και Παπασταθοπουλο κυριως.

Εσυ δηλαδη εισαι ευχαριστημενος με το αν ειχαμε ή δεν ειχαμε.

Εγω λεω οτι κανενας πλην του Παπασταθοπουλου δεν εχει δειξει κατι παραπανω φετος.Ισα ισα που οι περισσοτεροι παιζουν κατω απο τις ικανοτητες τους ή δεν αρκουν(πχ Αλβες και Μορετο).

Θα στα κανω σουμα.

Τα πανε καλα.Αντε επειδη ειμουνα σκληρος πριν θα αναγνωρισω και την προσπαθεια.

Δελλας οταν δεν χρειαζεται να τρεξει και να στριψει,Ραμος πολλες κουρσες,Παπασταθοπουλος φοβερη ανοδος,Μπλανκο λογω γκολ(αλλα ειπαμε τα ευκολα τα χανει),Λυμπε και Ριβαλντο μονο λογω τρεξιματος και προσπαθειας(ματαια τις περισσοτερες φορες).

Δεν τα πανε καλα ή ειναι μετριοτατοι ή τραυματιστηκαν και δεν προσεφεραν

Καφες,Αραουμπαρενα,Σεζαρ,Μαντουκα,Τοζερ,Ζηκος,Μανου(ο ι δεν μου αρεσει,ισως φταιει η θεση),Ενσαλιβα,Μορετο(πιανει τα δυσκολα τρωει τα ευκολα...Μαλλον κανει προπονηση με τον Μπλανκο),Μαχο(τραυματιας οχι οτι φταιει περα απο μια σουπα που εφαγε),Αλβες,Παππας(δεν παιζει),Λαγος(αντε να συνελθει απο το περσινο),Χετεμαι,Πλιατσικας,Μπουρμπος.

Γεωργεας και Αλεξοπουλος που ειναι?ΟεΟ

Κανε ομαδα με 3 που αποδιδουν καλα και 2 που παλευουνε.

Το τι φταιει τωρα δεν γνωριζω να σου πω.Εγω αυτα βλεπω.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    http://www.aek.com/phpforum/viewtopic.php?t=9375
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

που ειναι ο idi ???????????

οεο !!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20