Σελίδα 192 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 92142182187188189190191192193194195196197202242 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.866 έως 2.880 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    εγω μικρε και ανοητε....ηξερα οτι δεν θα παιξω CL....στο uefa Την πατησα αλλα τι να κανουμε....και απο την στιγμη που μου φερανε και βατραχο με χασαν και απο πελατη....το -14 δεν μου λεει κατι γιατι οτι αξιζα να παρω απο ποντους το πηρα....εσυ οπως καθε χρονο οχι....και εγω γουσταρω την ΑΕΚ πρωτη αλλα και τελευταια....και δεν πανηγυριζω με καποιον που βριζω....

δεν μου πάει η καρδιά ούτε να σε δουλέψω έτσι που καταντήσατε αν μπορεσω την κηριακή μπορει να σε πάρω τηλ να δούμε το ματς παρεα αν δεν πας γήπεδο

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    πρεπει καποια στιγμη να καταλαβεις οτι...........................................

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ................ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!!

το οτι οι παικτες κατεβηκαν για προπονηση με τον Εργοτελη δεν το εθεσα ως διακαιολογια αλλα ως γεγονος!!!

και σε ξαναρωταω!!!!!!!!

Εσυ στη δουλεια σου με την ιδια διαθεση θα πηγαινες αν ηξερες οτι το αφεντικο σου αβανταρει συνεχεια καποιος συναδελφο σου εις βαρος σου???????
    και σου ΞΑΝΑαπαντω αφου δνε το καταλαβες.
    ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ.
    ειμαι επαγγελματιας, δν ειναι τσιφλικι μου η δουλεια μου
    οπως δεν ειναι τσιφλικι ο παναθηναικος για αυτα τα κολοπαιδα, καταλαβες.
    αν δεν γουσταρουν, σπιτι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    προσωπικά δεν είμαι κολλημένος άνθρωπος, και βέβαια δεν είναι ομαδάρα ο Ολυμπιακός απλά είναι καλύτερος από τον βάζελο όπως είναι τώρα, δέχομαι βασικά ακόμα και να φέρεις αντίρηση σε αυτό και γενικά να ισχυριστείς τα δικά σου και να κάνουμε συζήτηση, αλλά δυστηχώς βλέπω οτι εσύ είσαι οπαδός (προσωπική μου άποψη αυτό) και δεν γίνεται συζήτηση έτσι, με τον arxaio, τον latsio και τον kalgeorge έχουμε πολλές φορές αντίθετες απόψεις ή και κάνουμε πλάκα μεταξύ μας κοροιδεύοντας ο ένας τον άλλο μα δυστηχώς εσύ μασάς την ίδια τσίχλα συνέχεια και δεν την φτύνεις με τίποτα καταλήγοντας πάντα ότι για όλα τα τινα του ελληνικού ποδοσφαίρου και του παναθηναικού φταίει ο Ολυμπιακός. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό απλά εξήγησα ότι με τέτοια άτομα σαν και σένα και αντίστοιχα βέβαια με κολλημένους του Ολυμπιακού και της Αεκ δεν βγάζεις άκρη και δεν αξίζει να σπαταλάς τα λόγια σου γιατί είναι σαν να μιλάς σε τοίχο. τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.

Aς φιλοσοφισουμε!!!!!!
    ειναι αλλωστε και μεσημερι.............η ωρα που παιζουν οι κουτσομπολιστικες εκπομπες και η Τανια Στεφανιδου!!!!!

Ενα σοβαρο χαρακτηριστικο των μεσημεριανων εκπομπων ειναι οι οι χαρακτηρισμοι........
    .........................πανω στην ωρα δηλαδη......................

λιγο ως πολυ στο κειμενο σου λες οτι :

ΕΣΥ δεν εισαι κολλημενος.............
    ΕΓΩ αντιθετα, ειμαι κολλημενος..............
    ο ΟΣΦΠ ειναι καλυτερος του ΠΑΟ..........
    ΕΓΩ μασαω την ιδια τσιχλα..........
    Με το να μου μιλας ειναι σαν να μιλας σε τοιχο..........

Αυτο ομως που με εντυπωσειασε ειναι .....................Η Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Α ....Σ Ο Υ .....!!!!!

αφου το θελεις, ας φιλοσοφισουμε!!!!!!
    ειναι αλλωστε και μεσημερι.............η ωρα που παιζουν οι κουτσομπολιστικες εκπομπες και η Τανια Στεφανιδου!!!!!

Ενα σοβαρο χαρακτηριστικο των μεσημεριανων εκπομπων ειναι οι οι χαρακτηρισμοι........
    πανω στην ωρα δηλαδη!!!

λιγο ως πολυ στο κειμενο σου λες οτι...........

λες οτι:
    ΕΣΥ δεν εισαι κολλημενος.............
    ΕΓΩ ειμαι οπαδος..............
    ο ΟΣΦΠ ειναι καλυτερος του ΠΑΟ..........
    ΕΓΩ μασαω την ιδια τσιχλα..........
    Με το να μου μιλας ειναι σαν να μιλας σε τοιχο..........

Αυτο ομως που με εντυπωσειασε ειναι .....................Η Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Α ....Σ Ο Υ .....!!!!!

μα δεν επιχειρηματολόγησα καθόλου, είπα την άποψη μου για σένα με βάση αυτά που έχω διαβάσει εδώ κατα καιρούς που γράφεις, δεν ισχυρίζομαι καν ότι έχω δίκιο απλά αυτή είναι η άποψη μου

αν θες να ισχύριστείς τα ίδια για μένα σαν άποψη σου no problem

νομίζω ότι δεν σε πρόσβαλα πουθενά, αν το έχω κάνει πες το μου να σου ζητήσω και συγνώμη γιατί σε καμοιά περίπτωση δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω

μα δεν επιχειρηματολόγησα καθόλου, είπα την άποψη μου για σένα με βάση αυτά που έχω διαβάσει εδώ κατα καιρούς που γράφεις, δεν ισχυρίζομαι καν ότι έχω δίκιο απλά αυτή είναι η άποψη μου

αν θες να ισχύριστείς τα ίδια για μένα σαν άποψη σου no problem

νομίζω ότι δεν σε πρόσβαλα πουθενά, αν το έχω κάνει πες το μου να σου ζητήσω και συγνώμη γιατί σε καμοιά περίπτωση δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω
    κανενα προβλημα φιλε μου!!!

αλλωστε...........ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ!!!!

Το ιδιο λαθος το εκανα και περσι αλλωστε.............................................

που θεωρησα οτι η ΑΕΚ ηταν η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα και της στερησαν αδικα το Πρωταθλημα!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΙ ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ (ΛΥΜΠΕ ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΚΑΡΑ ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ ΚΤΛ)ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ(ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΦΩΣ ΣΠΟΡΓΚΕΥ ΓΑΤΑ ΣΠΟΡΦΜ ΤV MAGIC ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΦΑ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.... Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΤΛ.ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΡΩΝΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟΚΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΑΚΟ.ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ Ο ΠΟΝΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΑΘΗΚΕ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΟΜΑΔΟΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.500 ΤΙΤΛΟΙ

κανενα προβλημα φιλε μου!!!

αλλωστε οποιος δεν αποδεχεται την ανωτεροτητα του θρυλου .............ειναι κολλημενος!

Το ιδιο λαθος το εκανα και περσι αλλωστε.............................................

που θεωρησα οτι η ΑΕΚ ηταν η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα και της στερησαν δικα το Πρωταθλημα!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αν αυτό κατάλαβες οκ, δεν περίμενα και κάτι άλλο να πω την αλήθεια απλά συνεχίζεις έμμεσα να ενισχύεις την άποψη μου χωρίς να το θες

μ'αρέσει που το λες αυτό σε κάποιον που έχει γράψει ότι το περσινό δεν το ήθελα έτσι που το πήραμε και προτιμούσα να το πάρει η Αεκ

τεσπα καλή καρδιά και συνέχισε να με επιβαιβεώνεις σε κάθε ευκαιρία

μ'αρέσει που το λες αυτό σε κάποιον που έχει γράψει ότι το περσινό δεν το ήθελα έτσι που το πήραμε και προτιμούσα να το πάρει η Αεκ

αλλα???και???

το κοντερ εγραψε γαυρος....αλλα να μην ξεχναμε....σαν εκλεψαν ενα με τον Δουρο....αρα πατσι....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΘΡΥΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ

προσωπικά δεν είμαι κολλημένος άνθρωπος, και βέβαια δεν είναι ομαδάρα ο Ολυμπιακός απλά είναι καλύτερος από τον βάζελο όπως είναι τώρα, δέχομαι βασικά ακόμα και να φέρεις αντίρηση σε αυτό και γενικά να ισχυριστείς τα δικά σου και να κάνουμε συζήτηση, αλλά δυστηχώς βλέπω οτι εσύ είσαι οπαδός (προσωπική μου άποψη αυτό) και δεν γίνεται συζήτηση έτσι, με τον arxaio, τον latsio και τον kalgeorge έχουμε πολλές φορές αντίθετες απόψεις ή και κάνουμε πλάκα μεταξύ μας κοροιδεύοντας ο ένας τον άλλο μα δυστηχώς εσύ μασάς την ίδια τσίχλα συνέχεια και δεν την φτύνεις με τίποτα καταλήγοντας πάντα ότι για όλα τα τινα του ελληνικού ποδοσφαίρου και του παναθηναικού φταίει ο Ολυμπιακός. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό απλά εξήγησα ότι με τέτοια άτομα σαν και σένα και αντίστοιχα βέβαια με κολλημένους του Ολυμπιακού και της Αεκ δεν βγάζεις άκρη και δεν αξίζει να σπαταλάς τα λόγια σου γιατί είναι σαν να μιλάς σε τοίχο. τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.

AΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.......ΟΣΟ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

Σέ μιά όχι καί τόσο ύποθετική έρώτηση......

Άν ήμασταν σέ μιά χώρα πού τά πράγματα είναι πολύ πιό άξιοκρατικά

ώς πρός τό ποδόσφαιρο έννοώ φυσικά,

γιά παράδειγμα........Άγγλία,Όλλανδία,Γαλλία.........

ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ....???

ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.........ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ....!!!

ΓΙΑ ΠΕΡΣΥ............ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ..........νά μήν έπεκταθούμε περισσότερο...!!!!

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    πρωταθλητης Ευρωπης

εγω δεν το νομίζω καθώς τα περισσότερα πέναλτυ που πήραμε ήταν αν εξαιρέσεις πχ αυτό του ντουντου και τα περισσότερα παιχνίδια δεν τα πήραμε με πέτσινα πέναλτυ άσε που πχ με τον θρασύβουλο ναι μεν έδωσε πέναλτυ που δεν ήταν αλλά μας ακύρωσε κανονικότατο γκολ για οφσαιντ. Αλλά δεν θέλω να επεκταθώ γιατί δεν μαρέσει να μιλάω για διαιτησία.

Ας πάρουμε αυτό που συμφωνούμε ότι φταίει ο τεν κάτε, πες μου εσύ ο Καραγκούνης είναι για να παίζει στον παναθηναικό????

Ο κλέιτον κατε εμέ είναι πάρα πολύ καλός παίχτης και μόνιμα τρώει πάγκο όπως και ο νίνης αλλά ξέχνα το και αυτό

είναι δυνατόν με αυτούς τους παίχτες που έχεις να μπαίνεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και να παίζεις συνέχεια με 3 αμυντικά χαφ????? δε σου λέω στην ευρώπη που έχει νόημα αλλά στην ελλάδα χρειάζεσαι 3 αμυντικά χαφ έστω και με την τρύπια άμυνα που έχεις????

αυτό είναι για μένα το πρόβλημα του παναθηναικού και τα περι διαιτησίας είναι μόνο άλλοθι καθώς δεν νομίζω ότι αδικείσαι, γενικά τα σφυρίγματα στην έδρα σου μια χαρά είναι δεν μπορείς να το επικαλείσαι απλά επειδή δεν πήρες κάποια πέναλτι που όντως ήταν όταν η απόδοση σου σε αυτά τα ματς είναι από μέτρια εως κακή, παναθηναικός είσαι ακόμα και να μη σου δώσουν πέναλτυ με τον εργοτέλη μπαίνεις μέσα δυνατά και του βάζεις 3 γκολ.

pes ta re billy....an einai dunaton an ta vlepoun gauroi kai na min ta vlepoume emeis..

εγω δεν το νομίζω καθώς τα περισσότερα πέναλτυ που πήραμε ήταν αν εξαιρέσεις πχ αυτό του ντουντου και τα περισσότερα παιχνίδια δεν τα πήραμε με πέτσινα πέναλτυ άσε που πχ με τον θρασύβουλο ναι μεν έδωσε πέναλτυ που δεν ήταν αλλά μας ακύρωσε κανονικότατο γκολ για οφσαιντ. Αλλά δεν θέλω να επεκταθώ γιατί δεν μαρέσει να μιλάω για διαιτησία.

Ας πάρουμε αυτό που συμφωνούμε ότι φταίει ο τεν κάτε, πες μου εσύ ο Καραγκούνης είναι για να παίζει στον παναθηναικό????

Ο κλέιτον κατε εμέ είναι πάρα πολύ καλός παίχτης και μόνιμα τρώει πάγκο όπως και ο νίνης αλλά ξέχνα το και αυτό

είναι δυνατόν με αυτούς τους παίχτες που έχεις να μπαίνεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και να παίζεις συνέχεια με 3 αμυντικά χαφ????? δε σου λέω στην ευρώπη που έχει νόημα αλλά στην ελλάδα χρειάζεσαι 3 αμυντικά χαφ έστω και με την τρύπια άμυνα που έχεις????

αυτό είναι για μένα το πρόβλημα του παναθηναικού και τα περι διαιτησίας είναι μόνο άλλοθι καθώς δεν νομίζω ότι αδικείσαι, γενικά τα σφυρίγματα στην έδρα σου μια χαρά είναι δεν μπορείς να το επικαλείσαι απλά επειδή δεν πήρες κάποια πέναλτι που όντως ήταν όταν η απόδοση σου σε αυτά τα ματς είναι από μέτρια εως κακή, παναθηναικός είσαι ακόμα και να μη σου δώσουν πέναλτυ με τον εργοτέλη μπαίνεις μέσα δυνατά και του βάζεις 3 γκολ.

pes ta re billy...ta vlepoyn oi gauroi kai den ta vlepoume emeis re gamwto....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    AΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.......ΟΣΟ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

Σέ μιά όχι καί τόσο ύποθετική έρώτηση......

Άν ήμασταν σέ μιά χώρα πού τά πράγματα είναι πολύ πιό άξιοκρατικά

ώς πρός τό ποδόσφαιρο έννοώ φυσικά,

γιά παράδειγμα........Άγγλία,Όλλανδία,Γαλλία.........

ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ....???

ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.........ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ....!!!

ΓΙΑ ΠΕΡΣΥ............ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ..........νά μήν έπεκταθούμε περισσότερο...!!!!

κοίταξε δεν είμαι γκουρού ούτε κάνας ειδικός αλλά αν θέλεις την άποψη μου πέρσυ που είμασταν χάλια και οι 3 μάλλον θα ήθελα να είστε 1οι εσείς και εμείς με το βάζελο στη 2η και 3η θέση με βάση αυτά που είδα

φέτος νομίζω πως η καταταξη είναι δίκαιη με αυτά που έχουμε δει απλά ο βάζελος θα ήταν 2ος και όχι 3ος όπως τώρα με μικρότερη διαφορά από εμας αλλά η μεγάλη διαφορά που έχει τώρα οφείλεται κατα κύριο λόγο στο ότι ο τεν κατε έχει κάνει χοντρές μ@λ@κίες στον παναθηναικο που νομίζω πως αν εξαιρέσεις την άμυνα του έχει πολύ καλούς παίχτες.

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε