Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: Τραβάει δεξιά;

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    εννοω οτι δεν ξερω τι θα οδηγαω την επομενη εβδομαδα.....
    μου εχουν μπει κατι ιδεες......

ΓΙΑ ΠΕΣ ....ΓΙΑ ΠΕΣ ......ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΩ ???? ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΕΝΑ Κ3 1000 ΑΣΠΡΟ ΜΠΛΕ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ . ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ SUZUKI ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΟ Ζ....
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από KAWASAKIZ750
    ΓΙΑ ΠΕΣ ....ΓΙΑ ΠΕΣ ......ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΩ ???? ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΕΝΑ Κ3 1000 ΑΣΠΡΟ ΜΠΛΕ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ . ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ SUZYKI ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΟ Ζ....
    δε μου λες και μενα να περασω μια βολτα απο εκει, μιας και ειναι βλαμμενος με τη suzuki?
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

ΣΚΟΥΡΤΑΣ. ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ . ΑΠΕΝΑΝΤΙ ,ΣΧΕΔΟΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ.....
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Και επειδή το χέσαμε και αυτό....

Εγώ απλά είπα ΤΙ ακριβώς μου είπαν.

Από κει και πέρα.... χέστηκα αν ελιναι αλήθεια, ψλεμματα, μαλακία, πίπα κτλ κτλ.....

Και προσωπικά χέστηκα και αν τραβάει το ΄μηχανάκι δεξιά! Έκανα 4+ μήνες να το καταλάβω και ποτέ δεν με ενόχλησε!

Οπότε με τόσο χέσιμο.... πάω αν αλλάξω!
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    μπας και θέλει παλά ενα ξέσφυγμα και ισιωμα στα μπορστινα?

ιδέες ρίχνω...
    και η ζωή συνεχίζεται...

exo bare8i na to psahno afto to 8ema me to trabigma sto z750 .piga ke teomoto ke eki o mixanikos me duleve mprosta sta matia moy.moy elege oti to mihanaki pai oloisia.me tin egiisi den mporume na kanume tipota giati afti den kalipti odigisi xoris xeria... etsi mu ipan apo alo exusiodotimeno kawa opu eki paradextikan to provlima.IDEA opios xeri kalla agglika na grapsoyme grama e-mail stin kawasaki iaponias i na pame omadika na dirume ton ipefuino stin teomoto. ego prosopika estila grama sto power bikes ke krazo to provlima ayto ke toys mihanikoys poy pigan na moy to koykoylosoyn.elpizo na to dimosiefsoyn.akoyo protasis .parakalo.

exo bare8i na to psahno afto to 8ema me to trabigma sto z750 .piga ke teomoto ke eki o mixanikos me duleve mprosta sta matia moy.moy elege oti to mihanaki pai oloisia.me tin egiisi den mporume na kanume tipota giati afti den kalipti odigisi xoris xeria... etsi mu ipan apo alo exusiodotimeno kawa opu eki paradextikan to provlima.IDEA opios xeri kalla agglika na grapsoyme grama e-mail stin kawasaki iaponias i na pame omadika na dirume ton ipefuino stin teomoto. ego prosopika estila grama sto power bikes ke krazo to provlima ayto ke toys mihanikoys poy pigan na moy to koykoylosoyn.elpizo na to dimosiefsoyn.akoyo protasis .parakalo.

Banned
    Οι μηχανές δεν είναι απόλυτα συμμετρικές. Το ανθρώπινο σώμα δεν είναι απόλυτα συμμετρικό. Άλλες μηχανές θα παλαντζάρουν αριστερά, άλλες δεξιά, άλλος θα παλαντζάρει δεξιά (ενώ σένα η ίδια θα σου γέρνει αριστερά.)

Η εξήγηση που σου έδωσε είναι ένα μάτσο βιόλες.
    Ξέχνα τη.
    Αν τώρα, το όλο ζήτημα "γέρνει δεξιά/αριστερά", σε απασχολεί (που χλωμό το κόβω...), μη τρώγεσαι με τα ρούχα σου... Εκτός και αν συμβαίνει έντονα. Τότε κάτι θέλει ίσιωμα.

απλά πράματα (μα που είναι ο sonic που μαμεί στα μηχανολογικά

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    ρε παιδια ενταξει ολα αυτα μπορει η μηχανη να τραβαει ελαχιστα δεξια(εγω δεν εχω παρατηρησει τιποτα) αλλα τι σημασια εχει αφου δεν πιστευω οτι εχει καμια επιπτωση στην οδηγοκη συμπεριφορα!!(ή κανω λαθος?)
    εξαλλου πιος σας λεει οτι εσεις καθεστε ολοισια πανω στην μηχανη και βταιει η μηχανη και οχι εσεις???
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Η αληθεια ειναι οτι και το δικο μου φευγει λιγακι δεξια.

Εγω δεν πιστευω οτι ειναι κατασκευαστικο σφαλμα αλλα εχει να κανει με το οτι πεφτει περισσοτερο βαρος απο τη δεξια της μηχανης λογω εξατμισης. Αν ηταν τετοια η περιπτωση δεν θα εμφανιζοταν σχεδον σε ολους τους κατοχους Ζ750.

Παντως το φαινομενο ειναι τοσο αμελητεο ωστε γερνοντας το σωμα ελαχιστα αριστερα, η μηχανη οχι απλα πηγαινει ευθεια αλλα στριβει αριστερα.

Ισως με καποια ρυθμιση μπροστα να παψει να συμβαινει. Βεβαια δεν γνωριζω πολλα περι ρυθμισεων αλλα θα το ψαξω στο 1ο Service της ζουζουνας

Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750

...εξαλλου πιος σας λεει οτι εσεις καθεστε ολοισια πανω στην μηχανη και βταιει η μηχανη και οχι εσεις???
    Φιλε μου ας μην ανακυκλώνουμε την συζήτηση ξανά και ξανά με τα ίδια και τα ίδια...

Προσωπικά για να φτάσω στο σημείο να γράψω δημόσια για το "πρόβλημα" (όπως ίσως και τα άλλα παιδιά) έχω εξαντλήσει το ερώτημα "κάθομαι ισια???", "ο 8ος ανθρωπος που ανέβηκε στο μοτόρι μου, καθόταν ίσια???", "ο μάστορας καθόταν ίσια???", κοκ..

Το φαινόμενο ΥΠΑΡΧΕΙ (τουλάχιστον στο δικό μου το μοτόρι)...παπαλά, καπούτ, game over, τελεία και παυλα...
    http://img214.imageshack.us/img214/2570/cyborgfenderyv2.jpg
    "That's what happens when Earth fucks with Space... never forget that..."

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Η αλήθεια ειναι οτι στην αρχη δε το πιστευα ελεγα οτι τα παιδια καθονταν στραβα

Το δοκιμασα σε 3 Ζ750 ομως και τα 3 «τραβαγαν» ελαφρος δεξια οταν αφηνα το τιμονι

Πάντως δοκιμασα φρεναρισμα πανικου και τα μηχανάκια ΔΕ «τραβαγαν» αριστερα ή δεξια, αντιθετος ηταν μια χαρα ισορροπημένα

Ουτε κατα την κανονικη κινηση με τα χερια στο τιμονι ειναι αντιληπτό θα ελεγα (τωρα αν το οδηγας ολη μερα δε ξερω)

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν δεν αφορα την ασφαλεια σας, δε χαλασε ο κοσμος! Απο την αλλη οταν πληρώνεις καινουριο μηχανάκι ΑΠΑΙΤΕΙΣ να ειναι στα παντα σουπερ, αρα σας καταλαβαίνω.

Τεσπα μαζι σας να κανουμε φασαρία στη ΤΕΟΜΟΤΟ αν θελετε!

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αν κανουμε κατι ολοι μαζι θα ηταν καλο. Δε τα πηραμε τζαμπα τα εργαλεια σκασαμε τα φραγκα και απαιτουμε ολα να ειναι ρολοι.

Αυτό που θα ήθελα να ξέρω εγώ είναι αν κάποιο απο τα παιδιά που έχουν παρατηρήσει το "φαινόμενο" εχει παρατηρήσει κάτι στις στροφές...

Στις στροφές με μικρές και μεσαιες ταχύτητες κυρίως...

Κάποιο ίσως περισσότερο "τράβηγμα" του τιμονιού προς την μία ή την άλλη μεριά ή οτιδήποτε άλλο...

ΥΓ: στην περίπτωση μου μένει άλλο ένα πράγμα να δοκιμάσω...αλλάγή του πίσω "τελειωμένου" ελαστικού (το μπροστά είναι καινουριο απο την προσφατη αντικατασταση του "στραβου" αλλά το πίσω έχει 6000χλμ μερικά απο τα οποία είναι και 2 μερες Σερρες)...αρχές της άλλης εβδομάδας θα έχετε νέα μου...
    http://img214.imageshack.us/img214/2570/cyborgfenderyv2.jpg
    "That's what happens when Earth fucks with Space... never forget that..."

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από modeerf
    Αυτό που θα ήθελα να ξέρω εγώ είναι αν κάποιο απο τα παιδιά που έχουν παρατηρήσει το "φαινόμενο" εχει παρατηρήσει κάτι στις στροφές...

Στις στροφές με μικρές και μεσαιες ταχύτητες κυρίως...

Τώρα που το σκέφτομαι το Ζ είναι το μοναδικό μου μηχανάκι που μπορώ να μπω καλύτερα σε δεξιές απ' ότι αριστερές στροφές!
    Τελικά καλό μου έκανε το ότι γέρνει!

Θα πάω στη Τεομότο να τους ευχαριστήσω!

Τέσπα, γενικά δεν νομίζω να γίνει κάτι αν πάμε να κάνουμε κάποια παράπονα αλλά αν κάποιος ξέρει ότι μπορεί να έχει κάποιο αποτέλεσμα τότε γιατί όχι (δεν θα με χάλαγε να μου άλλαζαν εξάτμιση! )
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF