dixronila einai h kalyterh myrodia sto kosmo.motul ladaki,k sxedon vgainei fraoulenia osmh ap to teliko!hehehehehe!pio pano anefera cult montela ths dixronhs oikogeneias.respect oloi parakalo!:rotflmao::rotflmao:
dixronila einai h kalyterh myrodia sto kosmo.motul ladaki,k sxedon vgainei fraoulenia osmh ap to teliko!hehehehehe!pio pano anefera cult montela ths dixronhs oikogeneias.respect oloi parakalo!:rotflmao::rotflmao:
γμτ με το δερματινο .......δε μυρίζει καθόλου το versace μου !
![]()
![]()
![]()
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
eseis gelate k mas koroideyete alla de katalavainete ti zhmies pathainoume emeis me ta aromata!peite ta reeeeee!!!!hehehehe!to mono p den exo dei akoma vevaia einai omorfoula me douka.ayto tha nai h tafoplaka.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MR.MEMPHISBONES
eseis gelate k mas koroideyete alla de katalavainete ti zhmies pathainoume emeis me ta aromata!peite ta reeeeee!!!!hehehehe!to mono p den exo dei akoma vevaia einai omorfoula me douka.ayto tha nai h tafoplaka.![]()
Παιζει εδω μια"ομορφουλα" με sduke ομως....και απο οτι εχω ακουσει ειναι και ατακτο παιδι![]()
![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
hahahaha!na emfanistei amesa!!!sduke metraei anelehta.
Υπάρχει μάλιστα και το www.se-eida.gr που είναι φίλου και γνωστού...Αρχικά δημιουργήθηκε από MR.MEMPHISBONES
LOIPON POST-ARO GIA NA MOIRASTO KATI P MOU SYMVAINEI SYXNA K MPORO NA PO OTI ME GOHTEYEI IDIAITERA.PANEPISTIMIOU VRADY,ME PROSPERNAEI ENA BURGMAN 650 K APLA TO MONO POU PROLAVA NA PARO XAMPARI,HTAN TO AROMA THS POU EMEINE STHN ATMODFAIRA,KATHOS ME PROSPERASE.EINAI TROMERO NA SE PERNANE GYNAIKES ME MHXANES K NA MENEI T AROMA TOUS PISO.SAS EXEI TYXEI POTE?H GOHTEIA ANEVAINEI KATAKORYFA.MOIRASTEITE EMEPEIRIES.SAS SYMVAINEI?
PS.TOUS AGONISTIKOUS MOU XAIRETISMOUS STH KOPELA ME TO KOKKINO XT 125 K TA PRASINA MATIA P ME ISOPEDOSAN SE FANARI PROSFATA.
KALHSPERA SE OLOUS![]()
![]()
Μπραβο ιδεα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Υπάρχει μάλιστα και το www.se-eida.gr που είναι φίλου και γνωστού...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο! tempora, o! mores...
ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕΙ ΤΑ ΑΘΩΑ ΑΓΟΡΙΑ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
METAΞOYPΓEIO
15 Ιουνίου 2006 | Στο δρόμο
KTM μαύρο, βριζόσαστε με έναν ταρίφα, ήμουν στο ταξί. Tα βρομόλογα σας με αναστάτωσαν. Στέφανος
Απο το γνωστό site...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
HAHAHAHAHAHAHA!O IPPOTHS THS ASFALTOU!
Πωπω τι ηττα και αυτη. Τουλαχιστον στο αμαξι βρισκει την δικαιολογια τη το πηρε ο μπαμπας ο γκομενος κτλ κτλ. Στην μηχανη δεν εχει τετοιαΑρχικά δημιουργήθηκε από MR.MEMPHISBONES
MHPOS KATHESAI PISO APO WR 200 SYNEXEIA???HEHEHEHE!TOP PROTIMISEON DIXOS PLAKA,GYNAIKES ME DIXRONA.MH DO GYNAIKA ME MTX TSR K KMX,H KANA PALIO DT 50,KATI GINETAI MESA MOU!!!HAHAHAHAHA!;NO FUN TORA,PETYXAINO POLLES ME Z K ME R1,K NTREPOMAI POLY NA PAO DIPLA!POU PA RE ME TO XREPI!!!!!!!!!!!!!HAHAHAHA!TSAGAKI KERNAEI H KYRIA!![]()
Καλημέρα!!
Προχθές το βράδυ, James Brown στο Λυκκαβητό!
Μικρή, σωστή κι ωραία!!
Γλυκια... μέρχι που βάζει το ΜΧ κράνος και καβαλάει το Δυχρονο!!
Για wild καταστάσεις!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MR.MEMPHISBONES
dixronila einai h kalyterh myrodia sto kosmo.motul ladaki
+1000
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω βραδακι χωρις πολλα αμαξια και λοιπα τροχοφορα να βρωμιζουν το περιβαλλον το εχω παθει αυτο.
Ωραιο αρωμα ωραια γυναικα. Επαθα και εγω την πλακα μου.
Αλλα δεν καθησα απο πισω μπηκα μπροστα και μπηκα κλανοντας............![]()
Μετα εστριψε δεξια. Μαλλον δεν της αρεσε το δικο μου αρωμα.
![]()
![]()
![]()
Μεχρι το ''Ωραιο αρωμα ωραια γυναικα Επαθα και εγω την πλακα μου'' ειναι αληθεια. Τα αλλα ειναι η μαλακια που με εχει πιασει σημερα γιατι απο σημερα ξεκιναει η αδεια.....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Αλλα δεν καθησα απο πισω μπηκα μπροστα και μπηκα κλανοντας............![]()
Μετα εστριψε δεξια. Μαλλον δεν της αρεσε το δικο μου αρωμα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οκ ειμαι αδειουχος απο χτες. Δεν ξαναγραφω μαλακιες.
Μιλαω σοβαρα πλεον.
![]()