Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ke afto malakia mou fenete, ti exis pa8i simera? kati se provlimatizi, mipos 8es enan omo na klapsis?
σε εχω πει μη δανείζεις πάνω απο τρία πράγματα συγχρόνως... :rotflmao: :rotflmao:
ke afto malakia mou fenete, ti exis pa8i simera? kati se provlimatizi, mipos 8es enan omo na klapsis?
σε εχω πει μη δανείζεις πάνω απο τρία πράγματα συγχρόνως... :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ΔΕ ΞΈΡΩ...![]()
![]()
![]()
μάλλον με άγγιξε η ιστορία του fantacid με τη γκόμενα που απ' την πολύ κόκα προσπάθησε να περάσει μέσα από τον καθρέφτη....![]()
mpa ego nomizo oti simera ema8es oti to agapimeno sou kotopoulo otan isoun 7 xronon sto magirepsane ke to efages xoris na to paris xampari...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ΔΕ ΞΈΡΩ...![]()
![]()
![]()
μάλλον με άγγιξε η ιστορία του fantacid με τη γκόμενα που απ' την πολύ κόκα προσπάθησε να περάσει μέσα από τον καθρέφτη....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
την αλικη στη χωρα των θαυματων του carroll lewis, πρωφανος την εχετε ακουσει/δει/διαβασει, δε σας φανηκε καθολου "φευγα", το δικο μου σας ξενισε???
θυμαστε τον catterpillar πανω στο μανιταρι να καπνιζει αργιλε κ να δεινει συμβουλες στην αλικη?
θυμαστε την αλικη να πινει κατι κ να μεγαλωνει, να τρωει κατι αλλο κ να μικρενει??
γαματα λεμε το παραμυθι αυτο ΔΕΝ ειναι για παιδια!!
κινητηρια δυναμη της ιστοριας δεν ηταν ουσιες κ οινο-πνευματα αλλα ηταν "ασκηση" σε μια σχολη κομιξ που πηγα πριν κατι χρονια στο μαθημα σεναριου!
δε ξερω πως μπορει να γινει κομιξ η συγκεκριμενη αλλα τη γουσταρω!
ενα καλο θρεντ φαινετε απο το καλο σπαμμινγκ κ επειδη το συγκεκριμενο περασε τη σοκιμασια θα δω μηπως μπορεσω να σας δωσω αλλη μια ιστορια το βραδακι!!!!
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
entelos filika.malakia itane...![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Ναι οντως εχει «πεσει» ο Νοστρας..
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
σαν δεν ντρεπεσαι ανωμαλε!Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
Ναι οντως εχει «πεσει» ο Νοστρας..
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
....................
ενα καλο θρεντ φαινετε απο το καλο σπαμμινγκ κ επειδη το συγκεκριμενο περασε τη σοκιμασια θα δω μηπως μπορεσω να σας δωσω αλλη μια ιστορια το βραδακι!!!!
![]()
![]()
Ειδοποια πριν ρε φιλε ... :wacko:
Να βαλουμε κανα αψεντι, να στριψουμε κανα γαρο, να κανουμε το κατιτις μας ωστε να ειμαστε ετοιμοι τελος παντων ...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ειδοποια πριν ρε φιλε ... :wacko:
Να βαλουμε κανα αψεντι, να στριψουμε κανα γαρο, να κανουμε το κατιτις μας ωστε να ειμαστε ετοιμοι τελος παντων ...![]()
![]()
![]()
να τα μας!
εμαθε και το αψεντι!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
σαν δεν ντρεπεσαι ανωμαλε!![]()
![]()
![]()
![]()
Ντρεπομαι, αλλα δε μπορω αλλιως..