Αν δεν τα καταφερεις (δεν μπορω να σου πω καθοτι δεν ξερω) περιμενε λιγο καιρο και παρε ενα
ΚΤΜ.
Ειναι φτιαγμενα για να πανε ετσι......................
Φαντασου οτι το κουλαδι (εγω) εκει εμαθα (αν εμαθα)...............
Πρωτη σουζα, δευτερα σουζα, τριτη σουζα και κρατα το.................. ισορροπια ρε παιδι μου λες και δεν πεφτει με τιποτα..........
φτου φτου.
![]()
Βασικά καλό θα είναι να φοράς εξοπλισμό! Αλλιώς άμα πας όπως εγώ με σαγιονάρες μαγιό και χωρίς μπλούζα και φας ένα καπέλο τότε πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να μην χτυπήσεις άμα καπελώσει το μηχανάκι! Τώρα το dynamik είναι 125 δίχρονο και έχει δύναμη(για μένα όλα τα μηχανάκια έχουν δύναμη αρκεί να μπορέσεις να την βγάλεις έξω)! Απλά φορτώνεις την πρώτη σου, πατάς συμπλέκτη, βάζεις δευτέρα, ανεβάζεις στροφές, κάθεσαι λίγο πιο πίσω(όχι πολύ, τόσο που να μπορεί το πόδι σου να φτάνει το πίσω φρένο ΆΝΕΤΑ) και αφήνεις το συμπλέκτη! Άμα δεν σηκωθεί έτσι τότε ξανακάνεις τα ίδια και την ώρα που αφήνεις το συμπλέκτη τραβάς και το τιμόνι πίσω! Μπορείς να το δοκιμάσεις και σε παραλλαγές του στυλ δευτέρα γύρω στις 6.000 στροφές, κλείσιμο άνοιγμα γκαζιού,τράβηγμα τιμονιού πάνω και μετατόπιση του οδηγού προς τα πίσω! Άντε και καλές σούζες!
Now You See Me
Now You Don't!
Mr πατάτας
το μηχανακι σηκωνεται ευκολα κ κρατιεται κιολας.
ανεβασε στροφες στην αρχη λιγες κ μετα ανεβαζε μεχρι να δεις ποσο ψηλα θες να παει.
τραβα τιμονι κ κατσε σχετικα πισω στη σελα κ να εχεις το νου σου στο πισω φρενο.
βαλε τπτ προστατευτικο σε αγκωνες αστραγαλους κ γονατα επειδη παιζει να χασεις τον ελεγχο κ να πεσεις, εγω εχω πεσει 2 φορες απο σουζα, κ συνηθως εκει χτυπας.
με τον καιρο θα αλλαζεις κ ταχυτητα στον αερα![]()
Μάθε σούζα παιχτούρα μου και άσε τους να λένε για ασφάλεια και χτυπήματα......
Βάλε πρώτη, συμπλεκταρισμένη, δώσε λίγο γκάζι και άσε το συμπλέκτη....
δε θα σηκωθεί πολύ...... δώσε λίγο περισσότερο γκάζι και ούτο καθ' εξής....
προπόνηση και εξοπλησμό θες......
κράνος πάντα......
και όταν το "έχεις".... !!!!!!ΕΠΙΔΕΙΞΗ!!!!!!
Άσχετος μεν με τη σούζα, ούτε ποδήλατο δεν μπορούσα να κρατήσω στον αέρα ... αλλά ακούω για συμπλέκτες και παραξενευομαι, διότι δυκάβαλο στο Tuono του κολλητού, βάλε 83 κιλά γάιδαρος εγώ στη πίσω σέλα, ανοίγοντας πρώτη, σηκώνεται μόνο του!![]()
Ενώ το 600 το δικό μου, μπααααα.....![]()
(Ακούς Λεωνίδα; Για να μην λες ότι κράζω τα Ευρωπαϊκά...)
Αυτό το "πίσω στη σέλα" το ακούω συνέχεια, αλλά είναι ο ΣΙΓΟΥΡΟΤΕΡΟΣ τρόπος για να χάσεις το μπροστινό σου (πολλές φορές πριν καν "σηκωθεί") !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
κατσε σχετικα πισω στη σελα
Αν το μηχανάκι δεν σουζάρει εύκολα κοντά στην μέγιστη ροπή του (αφήστε τα άλογα ήσυχα, γιατί δεν ανακατεύονταιι στην σούζα...), μπορείς να το "βοηθήσεις" στην κατανομή βάρους ΟΡΘΙΟΣ !!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Έντονη μυρωδιά.Αρχικά δημιουργήθηκε από KLX
kapaki μου μυρίζει. . . . .![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Σούζα με transalp 600 γίνεται;![]()
![]()
Πάντως εμένα ούτε κωλαράκι δεν πετάει.
Έχω βέβαια λάστιχα καινούργια (3 μήνες) και είμαι 110kg.
@g0ng ... τι μου θυμησες.
Εχω ενα φιλαρακο, που έχει ακριβως ιδιο με σενα.
Θυμαμαι σε απογευματινη βολτα, καθομουνα πισω καπνιζα και ρεμβαζα δεξια και αριστερα.
Καποια στιγμη περναει ενας xt-ακιας, με τον μπροστινο τροχο στον αερα, και τελειο ζυγισμα - το μοτερ μολις που ακουγοταν.
Μου λεει ο δικος μου, αυτα ειναι μηχανακια...σηκκωνοντε με την μια, οχι σαν τον δικο μου τον κροταλια!!!
Αν και οπως εχουμε ξαναπει, σημερα στα 36+ δεν κανουμε τετοια, εκανα μια εξερεση.
Λεω το trasnalp εχει μακρυ λασπωτηρα και θα βρει αμεσως κατω....
Οχι μου λεει, δεν με νοιαζει, αρκει να το δω να σηκωνετε...
Σηκωνετε πολυ ευκολα, με 2η (τεχνικη μπροστα φρενου και ψιλοπατινα) ζυγιζει αμεσως, και πηγαινει ανετα και ξεκουραστα στις αλαγες. Βρισκει λασπωτηρα που και που αλλα...δεν πειραζει, κανεις δεν ειναι τελειος.
Οχι σαν τα xt που τα πιανει υστερια στην ροπη!!!
Προσοχη μονο, στους επιδοξους σουζερ.
Καλα ειναι οπως εχω ξαναγραψει να ξεκινησετε το <<σπορ>> με πιο μικρα ελαφρια και ευελικτα μηχανακια.