Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: δε με παει...Επεσα...

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Περαστικά ρε φίλε και σε σένα και στην κούκλα σου...και μπράβο σου γιατί είσαι πολύ ψύχραιμος...(αν έβλεπα έτσι αυτό το διαμάντι θα έπεφτα στα χάπια)!!
    Δεν πιστεύω να έχεις θέμα με την ασφάλεια,αφού έχεις δυο πηγές που κατέγραψαν το συμβάν

Όσο και να πονάει η ψυχή βλέποντας τις εικόνες και φέρνοντας τις στιγμές στο μυαλό εσύ είσαι καλά και μας το διηγήθηκες, αυτό μετράει και μόνο !

Οι στεναχώριες περνάνε και τα σίδερα φτιάχνουν !

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Aν σε χτύπησε από πίσω ........... 100% σε πληρώνει !!!
    Αν η μηχανή είναι καινούργια (μέχρι 2 ετών) ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!! Ακόμα και για την παραμικρή γρατσουνιά !!! ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ Ή ΒΑΜΜΕΝΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ και ΖΗΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Περαστικά ρε φίλε και σε σένα και στην κούκλα σου...και μπράβο σου γιατί είσαι πολύ ψύχραιμος...(αν έβλεπα έτσι αυτό το διαμάντι θα έπεφτα στα χάπια)!!
    Δεν πιστεύω να έχεις θέμα με την ασφάλεια,αφού έχεις δυο πηγές που κατέγραψαν το συμβάν
    εσυ το εχεις φιλοσοφησει το ζητημα ....... ......χαλασε η νεολαια ,νομιζα επαιρνε μονο πρεζα

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    perastika file kai to mixanaki tha ftiaxtei

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Περαστικά φίλε μου και να λές πάντα ότι είσαι τυχερός. Πίστεψε με με αυτά που είδα ενα μήνα μέσα στο νοσοκομείο, άλλαξα άποψη για πολλά. Με έκανε να θυμηθώ ότι υπάρχουν χειρότερα. Πολύ πολύ χειρότερα.

Μόλις αναρρώσω εγώ και οι μηχανές μας φύγαμε για βόλτα λέμε!

Μια ερώτηση. Φόραγες το Caberg?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos

Ρε μεγάλε τι να πω? Ποτέ ξανά! Είχες μεγάλη τύχη λέμε!

Τι ειπες τωρα ρε συ!!!
    Αφου εισαι εσυ καλα ολα τα αλλα φτιαχνονται αδερφε!
    Και μην μασας καθολου! Αφου ηρθε απο πισω φταιει 110%! Δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα!

Περαστικα και σε σενα και στην κουκλα σου! Και μακαρι αυτο να ειναι κ το τελευταιο!
    Νίκος
    Open Horizons

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    εσυ το εχεις φιλοσοφησει το ζητημα ....... ......χαλασε η νεολαια ,νομιζα επαιρνε μονο πρεζα

Όλοι έχουμε στο σπίτι DEPON!!:rotflmao:

-------------------- Το avatar του/της jfx
    το μηχανακι δεν εχει κλεισει δυο χρονια απο την πρωτη αδεια κυκλοφοριας(σε ενα μηνα κλεινει δυο χρονια)....
    σε αυτη την περιπτωση εχω δικαιωμα να ζητησω αλλαγη και σε καποιο ανταλλακτικο που εχει μονο μια ψηλη ψηλη γρατζουνια ας πουμε?

σας ευχαριστώ πολύ ολους για τις απαντησεις. και φυσικα το πιο σημαντικο ειναι οτι ειμαι αρτιμελης ομως αυτα τα σιδερα εγω τα μεταφραζω σε χρόνο...
    και ο χρόνος ειναι ο,τι πολυτιμοτερο για μενα μιας και ειναι περιορισμενος.

ξαναλεω πως οποιος ξερει καλα θεματα αποζημιωσεως απο ασφαλιστικες κτλ ας μου στειλει ενα pm ακομα και με ενα τηλεφωνο του για να τον ρωτησω καποια πραγματακια που θελω.

και παλι ευχαριστώ σας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586

Μια ερώτηση. Φόραγες το Caberg?
    Ναι αυτο φοραγα και πηγαινα να παρω
    το shoei...
    ομως πιστευω δεν βρηκε κατω. δεν ειδα πανω του γρατζουνιες ουτε θυμαμαι να χτυπησε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Τι ειπες τωρα ρε συ!!!
    Αφου εισαι εσυ καλα ολα τα αλλα φτιαχνονται αδερφε!
    Και μην μασας καθολου! Αφου ηρθε απο πισω φταιει 110%! Δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα!

Περαστικα και σε σενα και στην κουκλα σου! Και μακαρι αυτο να ειναι κ το τελευταιο!

+636

περαστικα σου και καλα ξεμπερδεματα...

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    το μηχανακι δεν εχει κλεισει δυο χρονια απο την πρωτη αδεια κυκλοφοριας(σε ενα μηνα κλεινει δυο χρονια)....
    σε αυτη την περιπτωση εχω δικαιωμα να ζητησω αλλαγη και σε καποιο ανταλλακτικο που εχει μονο μια ψηλη ψηλη γρατζουνια ας πουμε?

περαστικά σου καταρχήν

τι θα πει μια γρατζουνιά;
    η ασφαλιστική είναι υποχρεωμένη να φέρει τη μηχανή στην κατάσταση που ήταν πριν το ατύχημα, αν η γρατζουνιά δεν υπήρχε πριν οφείλει να το αλλάξει
    εννοείται φυσικά ότι το ίδιο ισχύει και για τον εξοπλισμό σου

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    ....... το πιο σημαντικο ειναι οτι ειμαι αρτιμελης ομως αυτα τα σιδερα εγω τα μεταφραζω σε χρόνο...
    και ο χρόνος ειναι ο,τι πολυτιμοτερο για μενα μιας και ειναι περιορισμενος.

το πιο σημαντικο κ πολυτιμο ειναι η υγεια σου..
    το λες κ μονος σου
    τα σιδερα φτιαχνονται, θα σε ταλαιπωρησουν λιγακι οι διαδικασιες, αλλα να θυμασαι οτι τουλαχιστον εισαι καλα

τι λες τωρα???

περαστικα σου φιλε και γα τα αλλα μην χολοσκας.
    λογω το οτι ειμαι και εγω παθων αναλογης περιπτωσης θα σου πω να μην αγχωνεσε, εφοσον ηρθε η τροχαια και εχεις το ΤΟΤΑ εισαι μια χαρα!!!

ακου τωρα (ή μαλλον καλυτερα διαβασε τωρα) πως εχει η ολη διαδικασια.
    περενθεση τι ασφαλεια εχεις? κλεινει η παρενθεση.

σε συνενοηση με τον ασφαλιστι σου κλεινεις ραντεβου με τον πραγματογνωμωνα αλλα πολυ συμαντικο να εισαι και εσυ εκει οταν θα γινει το τσεκαρισμα. Φυσικα και θα απαιτησεις αλλαγη στα παντα!! οτι εχει εστω και μια μικτη γρατζουνια θα αλλαχτει ουτε λογος για επισκευη σε ολα αντικατασταση !!! εγω αλλαξα ολοκληρη ουρα γιατι ειχε μια γρατζουνια (βαθια ομως) απο την μια μερια.
    αυτα και περαστικα σου! η ολη ιστορια θα παρει κανενα διμηνο περιπου οποτε υπομονη!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Περαστικά φίλε σε σένα και το μωρό σου!

Είσαι στ' αλήθεια τυχερός που δεν χτύπησες περισσότερο...

Άντε, με το καλό να την ξανακαβαλήσεις σαν καινούργια σύντομα!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF