Σελίδα 23 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324252627 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 399

Θέμα: Τσάι στη Σαχάρα...και τινες ακόμη μοναχικές περιπλανήσεις

Ενημερώθηκε το 2ο ποστ ότι ΔΕΝ θα κυκλοφορήσει...

...official "Τσάι στη Σαχάρα" T-SHIRT

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep

Κριιιμα ...

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s

ξέρω, για μένα πήγαινε...
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ κι απο μένα Βασίλη για την εμπειρία που μοιράστηκες μαζί μας... Θα χαιρόμουν πολύ να τα άκουγα όλα αυτά και απο κοντά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Giannis_L
    Δεν έχω λόγια....

Giannis L

www.MotoRAID.eu - Ταξιδιωτικός εξοπλισμός μοτοσυκλέτας

δεν επέστρεψα
    εκπληκτικός, απροβλημάτιστος άνθρωπος που ξέρει ότι πρέπει να ζήσει 5-10 πράγματα πριν πεθάνει (και οι περισσότεροι από εμάς το καταλαβαίνουν όταν είναι ΠΟΛΥ αργά)
    δεν ξέρω πως μπορεί να είσαι στη δουλειά σου ή στην οικογένεια σου, αλλά ήδη έχεις δυο χαρακτηριστικά (αυτά που ανέφερα) που μόνο κακά δεν μπορεί να είναι

είσαι μάθημα για όλους μας

σκόπευα να ρωτήσω το κόστος αλλά απαντήθηκε και με... ανατρίχιασε (ότι μπορεί να είναι τελικά "τόσο απλό" - από οικονομικής άποψης) και με έκανε μου ρίξω μια μεγαλόπρεπη μούτζα

περιμένουμε το χάρτη διαδρομής αλλά και το τι σχεδιάζεις για του χρόνου

ελπίζω κάποτε να κάνω ένα κομματάκι από αυτά

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Είμαι στη 15η σελίδα και απ' ότι φαίνεται είμαι στη μέση ακόμη, οπότε θα συνεχίσω αύριο .

Απλά υποκλίνομαι προκαταβολικά...

Τελικά είχες πολύ δίκιο, όταν έγραψες κάποια στιγμή ότι καθώς συναντάς άλλους με την ίδια τρέλα που έχεις και εσύ, διαπιστώνεις ότι είναι σαν να πήρες αποτελέσματα ψυχιατρικών εξετάσεων με αποτέλεσμα "Αρνητικόν" :smilea:
    Πάντα όρθιοι

Νέο μέλος
    ότι καλύτερο έχω διαβάσει από ταξιδιωτικές αφηγήσεις. Το χιούμορ σου είναι καταπληκτικό. Με ξεσήκωσες για τα καλά για ταξίδι στην Αφρική. Ούτε με το long way round δεν ξεσηκώθηκα τόσο.

:a19:

Π'ρου τα ζ'α Το avatar του/της tamar
    Μόλις τελείωσα το διάβασμα του ταξιδιωτικού σου Βασίλη.
    Όλα τα λόγια είναι περιττά. Ένα πράγμα μόνο μου κόλλησε στο μυαλό - πόσο κοντά είναι ο παράδεισος για όλους. Μακάρι να βρίσκουμε το κουράγιο να σηκωνόμαστε και να πηγαίνουμε σ' αυτόν.
    ....and you run, and you run
    to catch up with the sun....

Cool

Mπράβο φίλε. Πάντα τέτοια και να σαι καλά.Καλό το ταξίδι σου και άπαιχτη η αφήγησή σου.
    VARADERO MK2 TRICOLOR
    BORN TO BE WILD

Παλαιό μέλος

έχω σταμπάρει το εκδρομικό εδώ και αρκετό καιρό αλλά περίμενα την κατάλληλη στιγμή που θα έχω χρόνο για να το διαβάσω όλο μαζί

η αναμονή άξιζε και με το παραπάνω

ταξίδεψα και γω μαζί σου σε όλα αυτά τα υπέρωχα μέρη

μαγικό ταξίδι, μαγικές εμπειρίες

να σε πάντα καλά, να κάνεις πάντα τέτοια μαγικά ταξίδια και τέλος εύχομε να τα μοιράζεσε πάντα μαζί μας....

...και ενώ απολάμβανα τα αράβικα κομμάτια από τον παραδιπλανό μουσικό οίκο, έρχεται μ΄ένα ποδήλατο, βαρυφορτωμένο με τσάντες μπρος-πίσω, ένας τύπος με τον οποίον είχα "ξανατρακαριστεί" στους δρόμους της Τυνησίας τουλάχιστον δύο φορές...Το ίδιο με θυμόταν κι αυτός...Κάθεται στο τραπέζι και μου συστήνεται: Bertrand στο μικρό, Ελβετός δημοσιογράφος, ο γύρος του κόσμου με ποδήλατο!
    Εν ολιγοις, είχε τελειώσει με το Λωζάνη-Σιγκαπούρη και γύρω στους 7-8 μήνες έκανε τον γύρο της Μεσογείου.
    Η συζήτηση και η παρέα μαζί του ήταν ...εμπειρία ζωής...
    Οι καθημερινές του ιστορίες ήταν ...τόσο παράδοξες για τον κοινό εκπρόσωπο του μεταλλαγμένου μέσου όρου...
    Το χιούμορ του "killing"...
    Ο στόχος του ...να ζήσει αυτό που υπάρχει στον πλανήτη...πέραν των πλασματικών δελτίων ειδήσεων...
    Η πρόσκληση από πλευράς μου, να τον φιλοξενίσω όταν φτάσει στην Ελλάδα γύρο στο τέλος Φθινοπόρου (πάντα μιλάει με εποχές και όχι με ημερομηνίες) και να συμμετάσχει σε ένα ΔΣ στη Μυρσίνη έγιναν με ενθουσιασμό αποδεκτά από την πλευρά του...
    Πέρασαν τέσσερις μήνες απ΄αυτή τη συνάντηση και ο Bertrand απετέλεσε κομμάτι αυτής της περιπέτειας...
    Χθες αργά το βράδυ μου τηλεφώνησε από το Βόλο. Επειδή αποφεύγει δια ροπάλου τις εθνικές οδούς, αποφάσισε να πάει στη Σκιάθο για ένα γύρο με το ποδήλατο και να έρθει από εκεί με το καράβι...
    Σε κανά 2 μέρες θα είναι στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα τον φιλοξενίσω για λίγο καιρό.

Κι επειδή κάθε περιπέτεια, όπως συμβαίνει στις ιστορίες του Αστερίξ, πρέπει να τελειώνει με τσιμπούσι...
    ...το φινάλε αυτού του ταξιδιού θα γραφτεί στο ΔΣ στο ρακάδικο της Μυρσίνης!

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχη στη βροχη και στα βαμμενα
    από sadengr στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2006, 15:44
  2. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2006, 13:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας