καιω την πεμπτη για να σας κανουμε αχαλινωτο σεξ τη κυριακηΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ε βεβαια
αφου παιζουμε με τους καλυμνιους
:rotflmao:
επισης, πριν την κυριακη
ερχεται
και
η
ΠΕΜΠΤΗ![]()
![]()
![]()
![]()
καιω την πεμπτη για να σας κανουμε αχαλινωτο σεξ τη κυριακηΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ε βεβαια
αφου παιζουμε με τους καλυμνιους
επισης, πριν την κυριακη
ερχεται
και
η
ΠΕΜΠΤΗ![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αχ ναι αχ ναι, σημείο συνάντησης θά'ναι το περίπτερο ή το Δέλεαρ ;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καιω την πεμπτη για να σας κανουμε αχαλινωτο σεξ τη κυριακη![]()
Πσιτ Γιώργη, και προφυλάξεις να έχετε μαζί σας ρε :rotflmao:
Simao όλα τα λεφτά... ο πιτσιρικας είναι λίρα 100 και κάλυψε και την "φίρμα" Σίλβα στα όσα λάθη έκανε.. πολλά χιλιόμετρα το παληκαράκι.
Ο Καραγκούνης με το γνωστό πάθος τράβηξε την φωτοβολίδα που ουσιαστικά έστειλε και τον τερματοφύλακα μέσα.
Ο Διαιτητής δεν φέρει ευθύνη στην φάση του goal... μόνο ο βοηθός και μην ξεχνάτε οτι εμείς χρειαστήκαμε και 2-3 replay απο πολλές γωνίες για να το δούμε... πολύ δύσκολη φάση.
Για το πέναλτυ... έπαιξε 100% έδρα και ειδικά όταν είδαν τους Ισπανούς να πελαγοδρομούν μετά το goal του ΠΑΟ.
Πάντως ότι λέει και ο Busa... σας δουλεύουν μιας και αν έχουν τέτοιο πάθος στο γήπεδο για αυτό το παιχνίδι, γιατί δεν δείχνουν έστω το 70% αυτού στο SL;...
Βέβαια εν μέρει τους δικαιολογώ καθώς εδώ στην κατάσταση που είναι τα πράγματα στην SL... δεν σου δίνει και το δικαίωμα να προσπαθήσεις κάτι παραπάνω.
Ενα μπράβο για το αποτέλεσμα, αλλά το 1-1 είναι πολύ "πονηρό αποτέλεσμα"... αν κλειστεί πίσω ο ΠΑΟ δεν θα έχει εύκολο βράδυ στο ΟΑΚΑ.. αν ανοιχτεί τότε θα είναι ακόμα πιο δύσκολα έτσι όπως τρέχουν αυτοί.
Σειρά των κόκκινων σήμερα και θα ευχηθώ και σε αυτούς καλή επιτυχία, αν και ειδικά για αυτούς θα πρέπει να γίνουν θαύματα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αμ δεν την καις εσύ ............... αυτή σε έχει κάψει ...............Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καιω την πεμπτη για να σας κανουμε αχαλινωτο σεξ τη κυριακη![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Άντε να εκπληρώσετε απόψε τις ................ εξοσυζυγικές σας υποχρεόσεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (της επί χρήμασι εκδιδομένης ..........) και μετά .............. ΑΝ .............. τότε βλέπουμε![]()
![]()
Να πείτε στην 18η του Γαλλικού πρωταθλήματος Σουτιέν να μην σας σκίσει πολύ για να μπορείτε να παίξετε την Κυριακή ............
Τον άλλο, πως τον λέγανε να δεις ............. Κουτσο νι ............. Κουτσαίνειαποταφτί ........... α ναι ............ Κουτσιανικούλη ..............σας στέλνει χαιρετίσματα![]()
(και σε εμάς βέβαια)
Βαζέλικο αποτέλεσμα... ότι και να λένε οι άλλοι μόνο ο βαζελουά παίρνει τέτοια αποτελέσματα.
Κωλοφαρδία - ξεκωλοφαρδία δε με ενδιαφέρει. Χ και με γκολ!!! Βέβαια θέλει πολλή προσπάθεια και εδώ γιατί, όπως ξέρουμε όλοι, οι Ισπανοί δεν καταλαβαίνουν από έδρες...
Στην τελική ο βάζελος από κωλοφαρδία πήρε 1-1 και ο γαύρος δεν πήρε 0-4...
Μετά το χτεσινό ματς νομίζω έγινε πλέον φανερό ότι οι παίκτες διαλέγουν ματς, πράγμα πολύ κακό μιας και πληρώνονται αδρά για να κάνουν πάντοτε τη δουλειά τους. Από την άλλη το θεωρώ φυσιολογικό και πρόβλημα του προπονητή.
Από την άλλη, με το φτωχό μου μυαλό κατάλαβα ότι αυτή η ομάδα έχει πρόβλημα στην SL γιατί δεν μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδι. Είναι καλύτερη στον να περιμένει τον αντίπαλο και να εκμεταλλεύεται και την παραμικρή ευκαιρία (όπως η Εθνική στην Πορτογαλία), κάτι όμως που δεν μπορεί να γίνει εναντίον ομάδων όπως ο Εργοτέλης ή ο Πανσερραϊκός. Έτσι την πατάνε γιατί παίζουν με τρόπο που απλώς δεν τους ταιριάζει.
Μαγκιώρικο αποτέλεσμα, με πολλή δόση τύχης. Είδωμεν στο δεύτερο παιχνίδι. Ακόμη όλα είναι ρευστά.
ΥΓ Δεν μου άρεσε καθόλου ο Σπυρόπουλος... πολλές λάθος πάσες, χλιαρό μαρκάρισμα κλπ Δεν έχει άλλον παίκτη στη θέση του; Ο Βαβρζίνιακ ήταν πολύ καλός και η φάση του πέναλτι τον αδικεί. Από τις καλές μεταγραφές του Δεκέμβρη (μαζί με αυτές της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ).
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
και ένα ακόμα EXTRA μπράβο στον ΠΑΟ για το παρακάτω....
να δούμε αν θα το ενισχύσουν οι κόκκινοι τώρα ή απλά θα αφήσουν μόνο τον ΠΑΟ και πάλι να κρατήσει ψηλά την θέση της Ελλάδος.
http://www.in.gr/sports/article.asp?...4&lngDtrID=246
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Άσε Κώστα, να τον πιάσω απ'το μαλλί να του το βγάλω τρίχα τρίχα έτσι ;Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Μα δεν ειναι μ@λ@κ@ς μονο απο φατσα; οχι πειτε μου....:rotflmao:
"Αυτό σημαίνει ότι από την περίοδο 2010-11, ο πρωταθλητής εξασφαλίζει απευθείας τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League..."Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
και ένα ακόμα EXTRA μπράβο στον ΠΑΟ για το παρακάτω....
να δούμε αν θα το ενισχύσουν οι κόκκινοι τώρα ή απλά θα αφήσουν μόνο τον ΠΑΟ και πάλι να κρατήσει ψηλά την θέση της Ελλάδος.
http://www.in.gr/sports/article.asp?...4&lngDtrID=246
Gandalf
Φαντάζομαι αντιλαμβανόμαστε όλοι ποιός θα είναι ο πρωταθλητής την περίοδο 2009-10...![]()
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
εεεεε....την κουρτινα 2!Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
"Αυτό σημαίνει ότι από την περίοδο 2010-11, ο πρωταθλητής εξασφαλίζει απευθείας τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League..."
Φαντάζομαι αντιλαμβανόμαστε όλοι ποιός θα είναι ο πρωταθλητής την περίοδο 2009-10...![]()
μία φορά πήρε η εθνική το euro... μία φορά πήρατε και εσείς πρωτάθλημα. μην ελπίζετε άδικα
Πραγματικά μπράβο στον βάζελο για χθες... στο πρώτο ημίχρονο ήταν λίγο τυχεροί, στο δεύτερο όμως έπαιξαν πιο σοβαρά. Η πρόβλεψη μου ήταν για 0-0 ή 1-1 και όντως ήρθε.
Να δούμε σήμερα τι θα κάνουμε εμείς... Το σενάριο που έχω στο μυαλό μου είναι 0-1 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, 0-2 στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, μετά να χάνουμε συνέχεια ευκαιρίες για να μπει και το τρίτο γκολ κ να γίνει η θεότρελη πρόκριση, αλλά κάπου στο 80 θα φάμε γκολ και θα τελειώσει 1-2![]()
Χθες πήγαμε λίγο ταμείο με το Χ του βάζελου... Σήμερα έσπρωξα στο Χ2+over. Και ο θεός βοηθός![]()
![]()
Βλακείες παίζω βέβαια... με τα δεύτερα που πάμε παίζει να γίνει της newcastle.
...
Εκεί που έχω καταστρέψει εγώ....
http://mpakoterma.blogspot.com/2008/12/blog-post.html
Επαληθεύτηκε![]()
...
παιδες οι ισπανοι θα ρθουν εδω αγριεμενοι..
αν τους αφησουμε να εχουν τον ρυθμο του μαδριγαλ θα φαμε 2 μπαλακια σιγουρα αφου δεν μπορεις για 2 90λεπτα να χεις τετοια δυστοχια..
πρεπει ο τεν κατε και οι παικτες τους, με καποιο τροπο να τους εκληξουν και να μην τους αφησουν να κανουν οτι θελουν σε ολο το γηπεδο,
ισως να πιεσουμε απο ψηλα κατι αδυνατο με τις αντοχες που εχουμε..
το αποτελεσμα ειναι πολυ επικυνδινο, αρκει ενα 1ο δικο τους γκολ και μετα να κυνηγαμε εμεις, με την γνωστη μη δημιουργικη ομαδα
αξιζει να ξεκουρασει στο πρωταθλημα οσους θεωρει απαραιτητο με στοχο να τρεξουν στο παιχνιδι.
ετσι και αλλιως ο παγκος μας για ελλαδα δεν ειναι και τοσο κακος, απλα δεν εχει παρει ευκαιριες
ειδωμεν..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Επαληθεύτηκε![]()
τι είναι αυτό τώρα κάθε μέρα στον κόσμο κάτι συμβαίνει λέτε να έκατσαν καταστροφές μονο εκείνες τις μέρες; η το πάμε κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε;
Nα δω ρε γαυράκια ΤΙ ΑΛΛΟ θα σκεφτείτε !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Επαληθεύτηκε![]()