Σελίδα 25 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 152021222324252627 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 399

Θέμα: Τσάι στη Σαχάρα...και τινες ακόμη μοναχικές περιπλανήσεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    πολλα μπραβο και απο μενα!!!
    χιλιοποσταρισμενα και αυτα: :a19: :a19:

αλλα αξιζουν την υπαρξη τους περισσοτερο απο οποιοδηποτε αλλο ποστ εδω μεσα!!

να'σαι καλα να κανεις ταξιδια...και να μας παρασερνεις..... νοητα και πραγματικα-κυριολεκτικα σε τετοια Τ Ο Λ Μ Η Μ Α Τ Α ! ! !

Diavasa 3 fores to taxidi sou gia na to apolafso. to ligotero pou exo na po einai syxaritiria gia ti monadiki afigisi kai ton tropo pou vlepis ta pragmata sti zoi. Mou edoses to kinitro na apofasiso me ena filaraki na pame Tunisia i Marocco. Exei service BMW stin Tunisia i sto Marocco? Tha pame me 2 BMW650GS
    As ta poume kalytera apo konda. Exeis pm.
    Kala xiliometra.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zafiris41
    Exei service BMW stin Tunisia i sto Marocco?

Σέβομαι τον χώρο...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Σέβομαι τον χώρο...
    Ε εντάξει το 650 έχει..Δεν είναι και 100% προπελάκιας , αν & μάλλον μόλυνε το χώρο

Diavasa 3 fores to taxidi sou gia na to apolafso. to ligotero pou exo na po einai syxaritiria gia ti monadiki afigisi kai ton tropo pou vlepis ta pragmata sti zoi. Mou edoses to kinitro na apofasiso me ena filaraki na pame Tunisia i Marocco. Exei service BMW stin Tunisia i sto Marocco? Tha pame me 2 BMW650GS
    As ta poume kalytera apo konda. Exeis pm.
    Kala xiliometra.

Πριν 2 χρόνια είχα μιλήσει τηλεφωνικά με τον Κώστα Μητσάκη (Κ.Μητσάκης-Όλγα Παπαδογιάννη το ζευγάρι των εκπαιδευτικών που όργωσε όλο τον πλανήτη) για να μου στείλει ένα βιβλίο του σχετικό με την Β. Αφρική και για να πάρω μερικές πληροφορίες για την Τυνησία. Μου είπε ότι είχε μείνει από μίζα ή κάτι άλλο, δεν θυμάμαι, με το θρυλικό BMW 650 Funduro που ταξίδευαν. Απ΄ότι μου είπαν υπήρχε στην Τύνιδα αντιπροσωπεία της BMW και περίμεναν μία βδομάδα να τους έρθει το ανταλλακτικό.
    Όσο για Μαρόκο ή Τυνησία, μου άρεσε περισσότερο το Μαρόκο σαν χώρα...
    ...όσο για την Σαχάρα η Τυνησιακή (Grand Erg Oriental), είναι η ομορφότερη...
    Άμα σε μπέρδεψα, σου στέλνω σε ΠΜ το τηλέφωνό μου...
    ...και έλα στην Θεσσαλονίκη...
    ...να ψάξουμε για τις όποιες λύσεις ...στους πάτους μερικών φιαλών μπύρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Πριν 2 χρόνια είχα μιλήσει τηλεφωνικά με τον Κώστα Μητσάκη (Κ.Μητσάκης-Όλγα Παπαδογιάννη το ζευγάρι των εκπαιδευτικών που όργωσε όλο τον πλανήτη) για να μου στείλει ένα βιβλίο του σχετικό με την Β. Αφρική και για να πάρω μερικές πληροφορίες για την Τυνησία. Μου είπε ότι είχε μείνει από μίζα ή κάτι άλλο, δεν θυμάμαι, με το θρυλικό BMW 650 Funduro που ταξίδευαν. Απ΄ότι μου είπαν υπήρχε στην Τύνιδα αντιπροσωπεία της BMW και περίμεναν μία βδομάδα να τους έρθει το ανταλλακτικό.
    Όσο για Μαρόκο ή Τυνησία, μου άρεσε περισσότερο το Μαρόκο σαν χώρα...
    ...όσο για την Σαχάρα η Τυνησιακή (Grand Erg Oriental), είναι η ομορφότερη...
    Άμα σε μπέρδεψα, σου στέλνω σε ΠΜ το τηλέφωνό μου...
    ...και έλα στην Θεσσαλονίκη...
    ...να ψάξουμε για τις όποιες λύσεις ...στους πάτους μερικών φιαλών μπύρας...

να ρθω και γω που εχω το τηλεφωνο σου ?εσεις θα μιλατε και γω θα δινω τις λυσεις μαζι σας στους πατους .....εστω και των μπουκαλιων
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    να ρθω και γω που εχω το τηλεφωνο σου ?εσεις θα μιλατε και γω θα δινω τις λυσεις μαζι σας στους πατους .....εστω και των μπουκαλιων
    +666 kai apo mena!!!!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Exei service BMW stin Tunisia i sto Marocco? Tha pame me 2 BMW650GS
    Enas filos mou pou pige ton Oktobrio stin Tynisia me BMW 650 GS exypiretithike apo tin
    *BEN JEMAA MOTORS* stin protevousa, me provlima stin trofodosia apo skupidia sti venzini.
    Ama pas Tynisia stile pm gia na sou doso perisoteres plirofories.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Η συνεχεια της κουβεντας για τις αντιπροσωπειες της BMW εχει ενσωματωθει εδω ! :smilea:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Μπράβο μεγάλε

Εξελέντε

Μέλος Το avatar του/της FJ

Thumbs up

Φιλε μπραβο, πραγματικα κατι ξεχωριστο. Μου εφτιαξες το βραδυ! Η περιγραφη πολυ ξεχωριστη και το χιουμορ σου πραγματικα ευχαριστο. Σου ευχομαι καλα ταξιδια και στην συνεχεια...

Long Way Anywhere Το avatar του/της liberec
    Νεαρέ μου φίλε [Uriah Heep], το αφιέρωμά σου το διάβασα και εγώ τρεις φορές, πάντα μετά από μερικούς μήνες. Ούτε που ξέρεις ότι το διάβασε μάλλον όλη η μοτοσυκλετιστική Ελλάδα. Τουλάχιστον με όπους μίλησα κατά καιρούς, όλοι το ξέρανε. Ο τύπος από την Θεσσ. λέγανε.
    Ο κόπος σου [της συγγραφής] δεν πήγε χαμένος, αποτελεί έμπνευση/πρόκληση για πολλούς, να ξέρεις και να ζητήσεις ποσοστά από το Υπουργείο Τουρισμού της Τυνησίας. Πολλοί οι μιμητές σου [και εγώ], μερικοί ήδη πήγαν , άλλοι το σχεδιάζουν, όλοι όμως νοερά ταξίδευαν μαζί σου.
    Και πάλι ευχαριστούμε για την αφήγηση.

Ο συνομίληκος [σχεδόν] liberec - Doc

Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
    Νεαρέ μου φίλε [Uriah Heep], το αφιέρωμά σου το διάβασα και εγώ τρεις φορές, πάντα μετά από μερικούς μήνες. Ούτε που ξέρεις ότι το διάβασε μάλλον όλη η μοτοσυκλετιστική Ελλάδα. Τουλάχιστον με όπους μίλησα κατά καιρούς, όλοι το ξέρανε. Ο τύπος από την Θεσσ. λέγανε.
    Ο κόπος σου [της συγγραφής] δεν πήγε χαμένος, αποτελεί έμπνευση/πρόκληση για πολλούς, να ξέρεις και να ζητήσεις ποσοστά από το Υπουργείο Τουρισμού της Τυνησίας. Πολλοί οι μιμητές σου [και εγώ], μερικοί ήδη πήγαν , άλλοι το σχεδιάζουν, όλοι όμως νοερά ταξίδευαν μαζί σου.
    Και πάλι ευχαριστούμε για την αφήγηση.
    Ο συνομίληκος [σχεδόν] liberec - Doc
    Νεαρέ μου, σχεδόν συνομήλικε, φίλε,
    δεν μπορώ να αφήσω, έτσι, αναπάντητα τα σχόλιά σου!
    Μέχρι χθές, η μόνη χειροπιαστή καταξίωση εξ αιτίας του ταξιδιού μου, ήταν ότι ο μπακάλης της γειτονιάς μου, αφού διάβασε το "ταξιδιωτικό", με εκτίμησε περισσότερο και κάθε φορά που τον επισκέπτομαι μου κλείνει με νόημα το μάτι και μου κόβει φέτα ...από τον καλό τον ντενεκέ!
    Πέρα από την πλάκα, ειλικρινά χάρηκα που υπάρχουν μηχανόβιοι που εμπνεύστηκαν από την γλυκιά αυτή μικρή περιπέτεια και πέρασαν στο παρασύνθημα...

...αφήνοντας τους άμισθους διαφημιστές των πάσης ορδής μοτοσυκλετών, διασωληνωμένους στο κρεββάτι της εικονικής περιπέτειας, να περιμένουν το επόμενο επεισόδιο στο ταξιδιωτικό DVD!

Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια.

Καλά και συναρπαστικά χιλιόμετρα στα ταξίδια σου!

Νέο μέλος
    Καταπληκτικό το ταξείδι σου. Μοναδικός τρόπος αφήγησης. Αφού το διαβάσαμε πολλές φορές με την οικογένεια και τους φίλους μας αποφασίσαμε να το κάνουμε με τζήπ. Ποια εποχή κρίνεις καλύτερη για τη νότια Τυνησία?
    Γιατί δεν γράφεις και στο off-road? Από εκει βρήκαμε το link.
    Καλά ταξείδια να έχεις.
    .

Αρχικά δημιουργήθηκε από Theo67
    Καταπληκτικό το ταξείδι σου. Μοναδικός τρόπος αφήγησης. Αφού το διαβάσαμε πολλές φορές με την οικογένεια και τους φίλους μας αποφασίσαμε να το κάνουμε με τζήπ. Ποια εποχή κρίνεις καλύτερη για τη νότια Τυνησία?
    Γιατί δεν γράφεις και στο off-road? Από εκει βρήκαμε το link.
    Καλά ταξείδια να έχεις.
    Θέτεις βασανιστικά ερωτήματα!
    Ο Μέγας Αλέξανδρος με 50.000 στρατό έφτασε μέχρι την Ινδία...
    Ο σύγχρονος Νεοέλλην τζηπάς δεν μπορεί να φτάσει ούτε μέχρι την Άνω Βροντού...
    ...μη και του γρατσουνιστεί το βερνίκωμα του Τσερόκι από κανένα νταβραντισμένο γαϊδουράγκαθο!
    Στην Douz (Πύλη της Σαχάρας) θα συναντήσεις δεκάδες, μπορεί και εκατοντάδες τζηπ από Ευρωπαίους, που διασχίζουν την Grand Erg Oriental.
    Φθινόπωρο, Χειμώνας, Άνοιξη είναι οι καλύτερες εποχές. Το καλοκαίρι είναι απάνθρωπο...

...πιθανόν όχι περισσότερο απάνθρωπο από ραντεβού με τραπεζικό διαμεσολαβητή, για επαναπροσδιορισμό των απλήρωτων δόσεων ενός Cayen!

Φίλε, μη το σκέφτεσαι! Προετοίμασε σωστά το όχημά σου και πάρε την παρέα σου και φύγε!

Πιθανόν στο μέλλον ν΄ασχοληθώ και με την φωτοπερίχυτη και θαμπωτική συνομοταξία των Ελλήνων τζηπάδων...γράφοντας στο off-road.gr

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχη στη βροχη και στα βαμμενα
    από sadengr στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2006, 15:44
  2. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2006, 13:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας