Α ρε κοροιδα Θατσερ,Liverpool και λοιπες αγγλικες ομαδες...![]()
Α ρε κοροιδα Θατσερ,Liverpool και λοιπες αγγλικες ομαδες...![]()
ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΑΡΧΗΣ....ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ....Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
καλά ειδικά εσύ δεν περιμένω να καταλάβεις
με πανιώνιο δεν αφορούσε αγωνιστικο θέμα
φέτος αφορά
στο γράφω πολύ πολύ απλά ΜΠΑΣ και πιάσεις τίποτα
και το θεμα ειναι εμμεσα αγωνιστικο....διακοπηκε ενας αγωνας με υπαιτιοτητα των οπαδών σας....αυτο δεν επηρρεάζει το αγωνιστικο κομματι ???
ή μηπως πρεπει να παιζουν μπαλα οι ποδοσφαιριστες των αλλων ομαδων με τους δικους σας οπαδους να τους πετανε πετρες???
εκτος αν θελετε να διαχωρισουμε τους κανονισμους οπως σας βολευει....και να εφαρμωζουμε μονο οσους αφορουν την παρανομη χρησ/ση παιχτων και οχι τη βια κτλ....
με λιγα λογια να εφαρμωζουμε τους κανονισμους οταν ειναι υπερ του γαυρου...
ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΡΕΕΕΕ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙΙΙΙ
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Τεσπα ας παρει οποιος θελει (και οπως μπορει) το πρωταθλημα...
Πρωταθλητης στην ποδοσφαιρικη Ουγκαντα...μεγαλη διακριση!
το θεμα δεν ειναι το πρωταθλημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Τεσπα ας παρει οποιος θελει (και οπως μπορει) το πρωταθλημα...
Πρωταθλητης στην ποδοσφαιρικη Ουγκαντα...μεγαλη διακριση!
το θεμα ειναι το C.L.
μηπως κ πεσει κανα φραγκο στην ομαδα ...![]()
και οπως κ να το κανεις ολοι μας θελουμε να βλεπουμε την ομαδα στο C.L. οπως μας εχει καλοσυνηθισει
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
το πιο;Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
το θεμα δεν ειναι το πρωταθλημα...
το θεμα ειναι το C.L.
μηπως κ πεσει κανα φραγκο στην ομαδα ...![]()
και οπως κ να το κανεις ολοι μας θελουμε να βλεπουμε την ομαδα στο C.L. οπως μας εχει καλοσυνηθισει
περιπτωση 1)...
Βγαινουμε εμεις ch.l.
Θα κανουμε παλι μεγαλειωδης μεταγραφες τυπου Ενακαριρε και θα συνεχισουμε να εχουμε Τζιολη-Βυντρα κ.τλ. στην ενδεκαδα και τον Νινη στον παγκο...ο Μανουσο θα εχει φυγει ευχαριστωντας τον Τζιγγερ και τον Πεσεϊρο για τις ομορφες διακοπες που περασε..![]()
Σε περιπτωση προκρισης και μιας καλης πορειας μην εισαι τοσο σιγουρος οτι τα λεφτα θα επενδυθουν στον ΠΑΟ...
περιπτωση 2)...
Βγαινει ο γαυρος στο ch.l.
![]()
![]()
![]()
τι να γραψω;
περιπτωση 3)
Βγαινει η ΑΕΚ στο ch.l. (μιλαμε για σεναριο επιστημονικης φαντασιας κατι σαν να κερδιζει ο Ροτζερ Ραμπιτ τον Σουπερμαν ας πουμε..)
Θα γ@μηθει ο Ντεμης στις ανακοινωσεις και θα γκρινιαζουν για την αδικια που ειπρατει η ενωση στην Ευρωπη..
το αποτελεσμα για οποιαδηποτε απο της Ελληνικες ομαδες με αυτα τα χαλια που εχουν θα ειναι 0
ας μην πηγαινουμε Ευρωπη μεχρι που να σοβαρευτουμε ολοι μας...
ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
το πιο;
περιπτωση 1)...
Βγαινουμε εμεις ch.l.
Θα κανουμε παλι μεγαλειωδης μεταγραφες τυπου Ενακαριρε και θα συνεχισουμε να εχουμε Τζιολη-Βυντρα κ.τλ. στην ενδεκαδα και τον Νινη στον παγκο...ο Μανουσο θα εχει φυγει ευχαριστωντας τον Τζιγγερ και τον Πεσεϊρο για τις ομορφες διακοπες που περασε..![]()
Σε περιπτωση προκρισης και μιας καλης πορειας μην εισαι τοσο σιγουρος οτι τα λεφτα θα επενδυθουν στον ΠΑΟ...
σε διαφορετικη περιπτωση δεν εχουμε να ελπίζουμε τιποτα απο την οικογενεια....ειδικα αν σκεφτουμε οτι τα μισα απο τα λεφτα που δινουν πανε ασκοπα σε κακες επιλογες και τους τα τρωνε οι μανατζαρεοι
..βασικη προυποθεση να φυγει ο ΒΛΑΧΟΠΕΣΕΙΡΟ....
μην ξεχναμε οτι αυτος ειχε ζητήσει τον Ενακαριρε και αυτός έθαψε τον Νινη....ενω αγνοει τον Μανούτσο για χαρη του Παπαδόπουλου...![]()
![]()
αυτος επιμενει να χρησιμοποιει τον Βυντρα και τον Σεριτς παρότι πηρε τον Σπυροπουλο (μην μου πειτε παλι για rotation γιατι θα ξεράσω).....
και να μην πω για την επιμονή στον ΤΖΙΟΛΗ....
οξωωωω
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
το πιο;
περιπτωση 1)...
Βγαινουμε εμεις ch.l.
περιπτωση 2)...
Βγαινει ο γαυρος στο ch.l.
![]()
![]()
![]()
τι να γραψω;
αδερφέ μάλλον ανάποδα ήθελες να τα γράψεις
Ρέιντζερς ήταν όχι καμια σοβαρή ομάδα
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
δυστηχώς η απόφαση βγήκε υπέρ μας.![]()
εντάξει λογικό είναι καθότι υπήρχε προηγούμενο στην ευρώπη και σύμφωνα με τους κανόνες αυτό ειναι το λογικό.
απλά είναι ντροπή της διοικησης μας που διάλεξε αυτό το δρόμο. δεν έχω καμοία αμφιβολία ότι το ίδιο θα κάνανε και οι άλλοι δύο αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, το κάτω κάτω χέστηκα τι θα έκαναν οι άλλοι από την ομάδα μου δεν θέλω τέτοια πράγματα. τέλος, έχουν δίκιο να μας δουλεύουν το ίδιο θα έκανα και εγώ στη θέση τους.
τώρα για το πρωτάθλημα αν το πάρω θα χαρώ el hymador αν και μάλλον το φετινό θα πάει σε σας και δεν έχουν τόσο σημασία 3 βαθμοί σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα, έχω και έχεις πάρει και άλλους βαθμούς που δεν τους αξίζαμε λόγω φαλτσοσφυριγμάτων ή λόγω κωλοφαρδίας οπότε δεν επηρεάζεται σε κάτι το πρωτάθλημα αν και δεν μπορώ να πω ότι το αξίζουμε το φετινό καθότι δε παιξαμε και καμοιά μπάλα της προκοπής αλλά το ίδιο ισχύει και για εσάς και την αεκ.
τεσπα τόσα έχουμε πάρει ας πάρετε και σεις κανένα δεν τρέχει τίποτα.
εξάλου το μόνο θετικό για φέτος είναι 1 ουπς λάθος έκανα 4 είναι![]()
![]()
![]()
![]()
το όλο θεμα δεν ειναι το πρωτάθλημα αυτο καθ αυτο....αλλα το ηλίθιο συστημα που καθιέρωσαν φέτος με τα μπαράζ....και απο το οποίο απαλάσσεται ο πρωταθλητής....Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
τώρα για το πρωτάθλημα αν το πάρω θα χαρώ el hymador αν και μάλλον το φετινό θα πάει σε σας και δεν έχουν τόσο σημασία 3 βαθμοί σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα, έχω και έχεις πάρει και άλλους βαθμούς που δεν τους αξίζαμε λόγω φαλτσοσφυριγμάτων ή λόγω κωλοφαρδίας οπότε δεν επηρεάζεται σε κάτι το πρωτάθλημα αν και δεν μπορώ να πω ότι το αξίζουμε το φετινό καθότι δε παιξαμε και καμοιά μπάλα της προκοπής αλλά το ίδιο ισχύει και για εσάς και την αεκ.
εκτος αυτού ο πρωταθλητης θα παιξει προκριματικά Αυγουστο ενώ ο δευτεραθλητης θα μπει απο τον Ιούλιο με οτι αυτό συνεπάγεται για την προετοιμασία και το δέσιμο της ομάδας μετά απο τις ενδεχόμενες μεταγραφές.....
με λιγα λογια ο δευτεραθλητης αν σκεφτουμαι και το EURO θα εχει παιχτες στην ενδεκάδα του που δεν θα κανουν καθουλου διακοπές και θα πανε στη νεα σεζόν καμμένοι , πέζοντας προκριματικα Ιουλιο χωρίς σοβαρή προετοιμασία.....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα, είναι τελείως βλακώδες κατα τη γνώμη μου να υπάρχουν μπαράζ στο ποδόσφαιρο πόσο μάλλον που ισχύουν και αυτά που ανέφερεςΑρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
το όλο θεμα δεν ειναι το πρωτάθλημα αυτο καθ αυτο....αλλα το ηλίθιο συστημα που καθιέρωσαν φέτος με τα μπαράζ....και απο το οποίο απαλάσσεται ο πρωταθλητής....
εκτος αυτού ο πρωταθλητης θα παιξει προκριματικά Αυγουστο ενώ ο δευτεραθλητης θα μπει απο τον Ιούλιο με οτι αυτό συνεπάγεται για την προετοιμασία και το δέσιμο της ομάδας μετά απο τις ενδεχόμενες μεταγραφές.....
με λιγα λογια ο δευτεραθλητης αν σκεφτουμαι και το EURO θα εχει παιχτες στην ενδεκάδα του που δεν θα κανουν καθουλου διακοπές και θα πανε στη νεα σεζόν καμμένοι , πέζοντας προκριματικα Ιουλιο χωρίς σοβαρή προετοιμασία.....
απλά οι ηλίθιοι τις Σουπερλιγκ βρήκαν ένα τρόπο να πουλήσουν περισσότερα εισητήρια για να υπάρχουν περισσότερες εισπράξεις και να πουν ότι άλλαξαν κάτι στο πρωτάθλημα μας![]()
Και οι κάφροι... τα δικά τους. Στην Κρήτη οι Ούνοι πλακώνονται. Γαύροι και βάζελοι με αφορμή τον τελικό του κυπέλλου στο γυναικείο βόλει!!!! Αν είναι δυνατόν!!!
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Ασχετο...και δεν ειναι ανεκδοτο...μου το μετεφεραν και πεθανα απο τα γελια
Πριν χρονια παιζει ΠΑΟΚ με ομαδα β' εθνικης στην Τουμπα για το κυπελλο...
κρυο απιστευτο τσουχτερο, τα Παοκια ημιγυμνοι λενε συνθηματα αλλα το ματς ειναι τελειωμενο ουτως η αλλως, οποτε σε καποια φαση ακουγονται ολοι οι Παοκτζηδες να λενε εν χορο το συνθημα...
''Κρυο, γ@μιεται η μα-να σου''
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κρυο απιστευτο τσουχτερο, τα Παοκια ημιγυμνοι λενε συνθηματα αλλα το ματς ειναι τελειωμενο ουτως η αλλως, οποτε σε καποια φαση ακουγονται ολοι οι Παοκτζηδες να λενε εν χορο το συνθημα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΙΣΧΥΕΙ!!!Μόνο τα παόκια τα κάνουν αυτό.
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
το όλο θεμα δεν ειναι το πρωτάθλημα αυτο καθ αυτο....αλλα το ηλίθιο συστημα που καθιέρωσαν φέτος με τα μπαράζ....και απο το οποίο απαλάσσεται ο πρωταθλητής....
+1000 σε αυτό
το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ...τι μπαράζ και μαλακίες
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()