Σελίδα 67 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 1757626364656667686970717277117167 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 991 έως 1.005 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    :a16:

σημασια εχει οτι ολοι πηραμε τον πο*λο...

σημασια εχει η θεση της Ελλαδας στη καταταξη της Uefa

σημασια εχει οτι του χρονου θα παρουμε τα @@ μας

Μην λεμε μ@λ@κιες τωρα...σαφως καλυτερη η πορεαι του γαυρου απο αυτη του Παναθηναϊκου!!

βεβαια κρινουμε με τα δεδομενα του γαυρου...

τεσπα, το γεγονος δεν αλλαζει! χασαμε απο ξυλοκοπους και μαλιστα χασαμε και μ@λ@κωδως που για μενα ειναι χειροτερο!!!

Αν επαιζε ο Παναθηναϊκος που αποτελει μακρυνη αναμνηση πλεον, θα ειχαμε καθαρισει Rangers και αυτη την Werder χ-α-λ-α-ρ-α!

περιπατος θα ηταν...

τωρα με Πε(τ)σεϊρο, Βυντρες, Τζιολες και τις λοιπες Βιολες και ευχαριστω να λεμε

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Θέλω πολύ να δώ τι θα γίνει με εσάς και την κίνηση της ΠΕΚ που από όσο είπε και ο Νίκας στην συνέντευξη ετοιμάζει "πραξικόπημα" και πρόταση για αγορά της ΠΑΕ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Θέλω πολύ να δώ τι θα γίνει με εσάς και την κίνηση της ΠΕΚ που από όσο είπε και ο Νίκας στην συνέντευξη ετοιμάζει "πραξικόπημα" και πρόταση για αγορά της ΠΑΕ.

Gandalf
    τίποτα δε θα γίνει επί της ουσίας, το μόνο που θα γίνει είναι να προβληθεί ο βδενόπουλος σαν ο σωτήρας και να προβληθεί στα μμε, τίποτα παραπάνω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Gandalf
    για να δουμε...

παντως ''οπαδοι'' του ΠΑΟ ( ; ) υποκινουμενοι απο πραγματικα ''φιλαθλα αισθηματα'' , ετοιμαζουν και συλλαλητηριο...

θα φανε το κραξιμο της αρκουδας οι λαλακες!!!

και καλα αυτοι που στρατολογήθηκαν για να πανε και να το διοργανωσουν...οι αλλοι οι ηλιθιοι που θα πανε επειδη το πιστευουν εχουν αντιληψη του τι πανε να κανουν;

να φωναξουν υπερ των συμφεροντων ενος μεγαλοεπιχειρηματια πανε!!! ελεος ρ.π.μ.!!! εδω δεν σηκωνουν τον κ*λο τους απο τον καναπε οτον τους λενε οτι θα παρουν συνατξη στα 80 τους και πανε να διαδηλωσουν για τον Παναθηναϊκο...
    :a31:

τεσπα ας κανει οτι θελει και οπως νοιωθει ο καθενας αλλα με απασχολει οτι αυτοι οι ανθρωποι ψηφιζουν κιολας...γ@μω την τυχη μου γ@μω με τους κρετινους!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    για να δουμε...

παντως ''οπαδοι'' του ΠΑΟ ( ; ) υποκινουμενοι απο πραγματικα ''φιλαθλα αισθηματα'' , ετοιμαζουν και συλλαλητηριο...

θα φανε το κραξιμο της αρκουδας οι λαλακες!!!

και καλα αυτοι που στρατολογήθηκαν για να πανε και να το διοργανωσουν...οι αλλοι οι ηλιθιοι που θα πανε επειδη το πιστευουν εχουν αντιληψη του τι πανε να κανουν;

να φωναξουν υπερ των συμφεροντων ενος μεγαλοεπιχειρηματια πανε!!! ελεος ρ.π.μ.!!! εδω δεν σηκωνουν τον κ*λο τους απο τον καναπε οτον τους λενε οτι θα παρουν συνατξη στα 80 τους και πανε να διαδηλωσουν για τον Παναθηναϊκο...
    :a31:

τεσπα ας κανει οτι θελει και οπως νοιωθει ο καθενας αλλα με απασχολει οτι αυτοι οι ανθρωποι ψηφιζουν κιολας...γ@μω την τυχη μου γ@μω με τους κρετινους!!!
    κριση σοβαροτητας !!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    εγώ θα πω "ωριμότητος"... ευτυχώς που υπάρχουν και άνθρωποι με κάποια νοημοσύνη ... και δεν θεωρούν το ποδόσφαιρο επέκταση της ζωής τους.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    κριση σοβαροτητας !!!!!!!!!

τι κριση σοβαροτητος ρε Troopιε;

ειΜαι υπερ της ΠΕΚ, της ΚΕΠΕΚ, της ΔΕΗ, του ΟΤΕ κτλ...απλα να φυγει ο Καρκινογιαννης απο τον ΠΑΟ!

Αυτο λεω τοσο καιρο!

Το να στρατευθω ομως απο το καθε λαμογιο για να εξυπηρετησω τα συμφεροντα του δεν παιζει με την καμια!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Απο βαζελακια ........ ΠΑΡΙΖΑΚΙΑ....?????

Μου ερχετε καπως ρε γμτ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Απο βαζελακια ........ ΠΑΡΙΖΑΚΙΑ....?????

Μου ερχετε καπως ρε γμτ...
    Ελα μωρε, εδω εσας απο λωποδυτακια σας λεμε κατασκοπους...δεν εινμαι δα και τοσο δυσκολο

έτσι είναι δε πα να μαμηθουν όλοι τους υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα από το ποδόσφαιρο για να γίνουν συλλαλητήρια: παιδεία, υγεία, συνταξιοδοτικό, πάμε κατα διαόλου και μερικοί της ψ@λής τους το χαβά!!!!!!!

είπαμε ασχολιόμαστε με το ποδόσφαιρο γιατι το γουστάρουμε γιατι είναι ένα χόμπυ μας να το πω, τεσπαντων για να πειραζόμαστε μεταξύ μας και να περνάμε καλά, τιποτα παραπάνω δεν είναι αλλά δυστηχώς οι περισσότεροι δεν είναι σαν εμάς το βλέπουν αλλίως το πράγμα λες και ο κόκκαλης, ο βαρδινογιάννης και ο κάθε καραγκιώζης θα τους κάνουν την ζωη καλύτερη ή θα τους δώσουν να φάνε.

δεν γράφω άλλα γιατί το επόμενο βήμα είναι να το αναλύσω πολιτικά και δεν θέλω

το μόνο που μπορώ να πω τέτοια ζώα που είμαστε καλά μας κάνουνε όλοι και μας κανονικά και χωρις σάλιο. πέρνουμε ότι μας αξίζει κύριοι!!!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Ελα μωρε, εδω εσας απο λωποδυτακια σας λεμε κατασκοπους...δεν εινμαι δα και τοσο δυσκολο
    Με πληγωνεις τωρα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    [Bτο μόνο που μπορώ να πω τέτοια ζώα που είμαστε καλά μας κάνουνε όλοι και μας κανονικά και χωρις σάλιο. πέρνουμε ότι μας αξίζει κύριοι!!!!! [/B]

εδω μειλαμε για μπαλλα που παιζουν αλλοι....και οχι οτι κανουμε (σου κανω) μεταξυ μας.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    τι κριση σοβαροτητος ρε Troopιε;

ειΜαι υπερ της ΠΕΚ, της ΚΕΠΕΚ, της ΔΕΗ, του ΟΤΕ κτλ...απλα να φυγει ο Καρκινογιαννης απο τον ΠΑΟ!

υπερ των δεκο δλδ !!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    υπερ των δεκο δλδ !!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καλυτερα υπερ των δεκο παρα υπερ του δεν εχω

:wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

εδω μειλαμε για μπαλλα που παιζουν αλλοι....και οχι οτι κανουμε (σου κανω) μεταξυ μας.....

ανέφερα για κυρίους τι πετάγεσε αμέσως εσύ μωρή @@@@@α!!!!!:rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20