Σελίδα 84 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 3474798081828384858687888994134184 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.246 έως 1.260 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    εμενα παιδες με στενοχωρει ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΦΙΛΑΘΛΟΙ.....

βλεπω εδω...και μιλαω και με φιλους μου...τα εξης.....

- ΟΜΑΔΑ ΛΕΝΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ....ΠΑΛΕΨΕ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ...

- ΟΜΑΔΑΡΑ ΛΕΕΙ...ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ....

- ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΠΑΛΑ;;, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;;;

- ΕΙΔΕΣ Η ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ...ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΝΤΕΡ....

ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚ@@ ;;;;ΕΕΕΕΕΕ ;;;;;;;
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ;;; ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ ΣΚΑΤΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ;;;;

τι γινεται ρε;; μηπως εθελοτυφλειτε;; μηπως βγαζετε φραγκα απο τον παναθηναικο;;; καποια εξηγηση πρεπει να υπαρχει...

δηλαδη ειμαστε ομαδαρα;;;,

ειδατε εσεις εδω και ενα χρονο ο ιβανσιτς να εχει κανει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ;;;;ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ....

ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ που παιζουν στον παναθηναικο χολες σαν τους...βυντρα-τζιολη-σεριτς-γκουμα-καραγκουνη-ρομερο-ιβανσιτς-σαριεγκι- ενακαριρε ( τουλαχιστον εφυγε) ενω παλια επαιζες με ΦΛΙΠΣΕΝ - ΒΛΑΟΒΙΤΣ - ΣΟΟΥΖΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ;;;;

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ....αλλιως παρατηστε το ρε ζωντοβολα
    γυριστε το στο subbuteo

αστα διαλα πια ηλιθιοι.......
    εγώ πάντως στα χα πεί την κυριακή οτι θα φάτε και 3ο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

αυτα δηλαδη ειναι υπερβολικα που λεω;
    δεν ειναι καθολου υπερβολικα

ο ντοι, και ο ιβανσιτσ με το <<αριστερο φαρμακι>> βαρανε 10 σουτ και τα 8 φευουν πλαγιο, αυτα ειναι αληθειες.
    νταξει το γκουμα ποτε δεν το πηγαινα αλλα φετος εχω αρχισει ν απιστευω οτι ειναι παιχταρα
    :rotflmao:

ρε παιδι το ξερω οτι και στον βαζελο παιζουν πολυ κουτσοι, το γιατι δεν φευγουν και δεν βρισκουν σοβαρους παιχτες με τα ιδια λεφτα δεν ξερω
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    δεν ειναι καθολου υπερβολικα

ο ντοι, και ο ιβανσιτσ με το <<αριστερο φαρμακι>> βαρανε 10 σουτ και τα 8 φευουν πλαγιο, αυτα ειναι αληθειες.
    νταξει το γκουμα ποτε δεν το πηγαινα αλλα φετος εχω αρχισει ν απιστευω οτι ειναι παιχταρα
    :rotflmao:

ρε παιδι το ξερω οτι και στον βαζελο παιζουν πολυ κουτσοι, το γιατι δεν φευγουν και δεν βρισκουν σοβαρους παιχτες με τα ιδια λεφτα δεν ξερω
    ρε φιλαρακι αλλο αυτο και αλλο να λες οτι ειμαστε οκ και δεν χρειαζομαστε ενισχυση...
    αλλο να λες...τι παραπονιεστε;;, και καλη αμυνα εχουμε και πρωτοι ειμαστε !
    τι σε χαλανε τα παιδια;; καθε παιχνιδι το παλευουν

δηλαδη αυτο ειναι το θεμα;;; να πηγαινει στην ξανθη και την καθε ξανθη και να πανηγυριζουμε αν καταφερουμε να φυγουμε με το χ;;;

δηλαδη κανεις δεν βλεπει;;;;

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    To γηροκομειο τα πεταγε μεχρι και περσυ τα γκολ εδινε και τις ασιστ του...
    αυτα εχουν τα γηροκομεια, την μια παιζουνε και την αλλη τα παιζουνε..

ρε παιδια και μετα παραπονιεστε για το επιπεδο της ελλαδας, οταν φερνεις 37+ (ποσο ειναι?) παιχτες.

δεν ειναι ποδοσφαιρακι που παιζαμε παλια με τα ελατηρια να ειναι σε μια θεση ο παιχτης και να βαραει χωρις να τρεχει.
    στην ελλαδα για να παρεις πρωταθλημα πρεπει να χεις 1 παιχτη για φαουλ 1 για πεναλτυ 1 για τα πλαγια κλπ κλπ
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    kalgeorge +10000!!!

Ελεος ρε πο*υστη μου πια!! ελεος...

Χεστηκα για το τι κανουν οι υπολοιπες ομαδες και αδιαφορω αν το επιπεδο στην Ελλαδα ειναι χαμηλο...δεν εχω απαιτηση να ερθει ο Κακα και ο Μεσι στον ΠΑΟ...

εχω απαιτηση ομως να βλεπω μεταγραφες που αποδιδουν, προσπαθεια απο παικτες και διοικηση και καλο ποδοσφαιρο

Δηλαδη οταν ο Παναθηναϊκος ειχε φτιαξει ομαδαρα με Βαζεχα κ.τ.λ. το επιπεδο στην Ελλαδα ηταν καλυτερο; η μηπως ο Κριστοφ, ο Μπορελι, ο Βαντσικ κ.α. αποτελουσαν μεταγραφες-βομβες;

μια χαρα μπαλαρα παιζαμε τοτε και ναι, για τα δεδομενα της Ελληνικης ποδοσφαιρικης δυναμικης ειμασταν σε παρα πολυ υψηλο επιπεδο επι σειρα ετων.

Τωρα τι;

Για πειτε ρε παιδια εσεις που υποστηριζεται αυτο το εξαμβλωμα του Τζιγγερ, τι σκ@τ@ σας αρεσει απο αυτη την ομαδα και την γενικοτερη λειτουργια της μπας και μαθουμε κατι παραπανω...

Σας αρεσουν οι μεταγραφες;

Οι λαμογιο-scouters της αρπαχτης;

Ο μεγαλομετοχος μας και η συμπεριφορα του;

Δεν παιζει αλλη υπομονη δυστυχως...και επειδη εχει κατσικωθει κιολας το μ@λ@κισμενο, μην πατατε στο γηπεδο και μην ασχολειστε με αυτον τον Παναθηναϊκο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Δεν παιζει αλλη υπομονη δυστυχως...και επειδη εχει κατσικωθει κιολας το μ@λ@κισμενο, μην πατατε στο γηπεδο και μην ασχολειστε με αυτον τον Παναθηναϊκο.
    ε, μη το παρατραβάς κιόλας μη λες να μην ασχολούνται με τον παναθηναικό, και ποιους θα δουλεύουμε τότε όταν ρίχνουμε 4ρες?????

να ρωτήσω κάτι και όποιος γνωρίζει απαντά

αν τερματίσουν στην πρώτη θέση ο θρύλος και το βαζελάκι με τους ίδιους βαθμούς τι γίνεται????

καθότι μεταξύ τους υπάρχουν δύο ισοπαλίες

υπάρχει αγώνας μπαραζ των 2 για το ποιος θα είναι πρώτος ή πέρνει την πρωτιά ο βάζελος λόγω του 1-1 που έφερε στο καραισκάκι λόγω εκτός έδρας γκολ????

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    να ρωτήσω κάτι και όποιος γνωρίζει απαντά

αν τερματίσουν στην πρώτη θέση ο θρύλος και το βαζελάκι με τους ίδιους βαθμούς τι γίνεται????

καθότι μεταξύ τους υπάρχουν δύο ισοπαλίες

υπάρχει αγώνας μπαραζ των 2 για το ποιος θα είναι πρώτος ή πέρνει την πρωτιά ο βάζελος λόγω του 1-1 που έφερε στο καραισκάκι λόγω εκτός έδρας γκολ????
    ασχολισε και με μπαλλα παναθεμασε....:wacko:

μπαραζ εχει...σε ουδετερο....μαλλον ΟΑΚΑ....

υ.γ. κοτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ασχολισε και με μπαλλα παναθεμασε....:wacko:

υ.γ. κοτα
    ευχαριστω δεν το ήξερα

υ.γ. τρυπιο καλτσον

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

σίγουρο αυτό?
    γιατι φέτος νόμιζα σταματησε αυτό
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    σίγουρο αυτό?
    γιατι φέτος νόμιζα σταματησε αυτό
    Νομίζω ότι περνάει ο ΠΑΟ λογω 1-1 εκτός ..........
    αν και οι 2 ισο-αμπαλλίες ήταν λευκές ή με το ίδιο σκόρ 1-1 ..........
    αν κάποιος γνωρίζει ΣΙΓΟΥΡΑ ας γράψει ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Νομίζω ότι περνάει ο ΠΑΟ λογω 1-1 εκτός ..........
    αν και οι 2 ισο-αμπαλλίες ήταν λευκές ή με το ίδιο σκόρ 1-1 ..........
    αν κάποιος γνωρίζει ΣΙΓΟΥΡΑ ας γράψει ....
    και εγώ έτσι νόμιζα αλλά μου είπανε ότι έχει αλλάξει ο κανονισμός και δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ αν είναι δύο ισοπαλίες και ας μην είναι με τα ίδια σκορ. βέβαια ούτε εγώ ούτε αυτό που μου το είπε είμαστε σίγουροι γι' αυτό και ρώτησα εδώ μήπως κάποιος ξέρει σίγουρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    και εγώ έτσι νόμιζα αλλά μου είπανε ότι έχει αλλάξει ο κανονισμός και δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ αν είναι δύο ισοπαλίες και ας μην είναι με τα ίδια σκορ. βέβαια ούτε εγώ ούτε αυτό που μου το είπε είμαστε σίγουροι γι' αυτό και ρώτησα εδώ μήπως κάποιος ξέρει σίγουρα.

ο Κοκκαλης φταιει που αλλαξε ο νομος με την παραγκα του

εγω λεω να το δωσουμε στον Αγ. Αστερα η στην Λαρισα η στον Αρη η στην Ξανθη και να παμε ολοι μαζι οι του ΠΟΚ για φουντο

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    και να παμε ολοι μαζι οι του ΠΟΚ για φουντο

λοιπόν να μαζευτούμε να ξεκινήσετε
    :rotflmao: :rotflmao:
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    λοιπόν να μαζευτούμε να ξεκινήσετε
    :rotflmao: :rotflmao:
    εγω λεω οτι θα μαζευτουμε ολοι, θα πεσουμε και μετα ο Ολυμπιακος θα κανει ενσταση και θα τυην βγαλει καθαρη

ομαδαρα ειστε, ομαδαρα λεμε!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38