Φταίει που έχω χιούμορ? και εγω έλεγα οτι είναι που μικρός είχα πέσει από ημιόροφο στην Αντίπαρο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Η αναλογια κιλων/ιπποι θα φταιει !!!![]()
![]()
![]()
Φταίει που έχω χιούμορ? και εγω έλεγα οτι είναι που μικρός είχα πέσει από ημιόροφο στην Αντίπαρο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Η αναλογια κιλων/ιπποι θα φταιει !!!![]()
![]()
![]()
Κουτί κουτί κουτί...
και τι κουτί κουτί...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ΧΑΧΑΧΑΧ αχ ΑΧΑ ΧΑ χΑΧ ΑΑ Χα χαΧΑ ΧΑΧΑ αχ ΑΧΑ
ΧΑΧΑ ΧΑ
αχ αχ ΑΧΑ ΧΑ ααχ
α χΑ Α χα χα α
Και λοιπόν; σε πόσους μήνες γίνεται όλο αυτό το γεγονός;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν κρατιεμαι λεμε.............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ευγε!!!![]()
![]()
ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ είχα καιρό να γελάσω κανονικα, στη δουλειά. (Βλ. παραπάνω ποστ νικολάη... και το σχόλιο και το sig και όλα!)
Φαντάσου να είχες και μηχανή
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
καλημερα
μολις ειδα μια τετοια φορεμενη πανω σε ενα παπι. ημουνα σταδιο ειρηνης και φιλιας και τον εβλεπα μεχρι την πρωτη αριστερη για συγγρου.![]()
ηθελα να ηξερα, αυτος που το σκεφτηκε ξερει τι του γινεται????
ο σταθακης που ειναι? ο καβαθας που ειναι? (γαμω τα παιδια αυτος). ολοι αυτοι οι αγωνιζομενοι που ειναι τωρα στις κυβερνησεις τι κανουν?
και καλα αυτος που το σκεφτηκε ειναι μαλ....ας, αλλα οι αλλοι? και αυτοι μαλ...ες ειναι??????
ΕΝΑΣ χριστιανος δεν βρισκεται να πει ρεεεεεεεεεεεεεεεεε, τι κανετε??????????????? πατε καλα??????????
κανενας δεν οδηγει μοτοσυκλετα απο δαυτους? νομιζω κατα καιρους βλεπω καμποσους που οδηγανε στα καναλια που τους δειχνει.
διαολε τι συμβαινει???????
Ακομα και στις πινακιδες να ειμαι ο χειροτερος της ευρωπης????????? ακομα και στις πινακιδες ρε φουστη μου?
μα τον θεο, δεν ξερω τι συμβαινει, ισως ειναι κατι βαθυτερο που δεν καταλαβαινω. Θα δειξει.
αρκει να σου πω οτι πηγαινα με το μηχανακι μου τερμα στην αττικη οδο και αυτος ηταν σε αποσταση αφαλειας αλλα...πισω μου....!!!!πανε καλα τα ρημαδια ..μεχρι να σπασουν βεβαια!!!!πεστους ρε θωμααααααααααααααα...Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
![]()
ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ είχα καιρό να γελάσω κανονικα, στη δουλειά. (Βλ. παραπάνω ποστ νικολάη... και το σχόλιο και το sig και όλα!)
Φαντάσου να είχες και μηχανή
![]()
Αυτο λεγεταο γνωθι σεαυτον βρε ΚΤΜακια !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
καλημερα
μολις ειδα μια τετοια φορεμενη πανω σε ενα παπι. ημουνα σταδιο ειρηνης και φιλιας και τον εβλεπα μεχρι την πρωτη αριστερη για συγγρου.![]()
ηθελα να ηξερα, αυτος που το σκεφτηκε ξερει τι του γινεται????
ο σταθακης που ειναι? ο καβαθας που ειναι? (γαμω τα παιδια αυτος). ολοι αυτοι οι αγωνιζομενοι που ειναι τωρα στις κυβερνησεις τι κανουν?
και καλα αυτος που το σκεφτηκε ειναι μαλ....ας, αλλα οι αλλοι? και αυτοι μαλ...ες ειναι??????
ΕΝΑΣ χριστιανος δεν βρισκεται να πει ρεεεεεεεεεεεεεεεεε, τι κανετε??????????????? πατε καλα??????????
κανενας δεν οδηγει μοτοσυκλετα απο δαυτους? νομιζω κατα καιρους βλεπω καμποσους που οδηγανε στα καναλια που τους δειχνει.
διαολε τι συμβαινει???????
Ακομα και στις πινακιδες να ειμαι ο χειροτερος της ευρωπης????????? ακομα και στις πινακιδες ρε φουστη μου?
μα τον θεο, δεν ξερω τι συμβαινει, ισως ειναι κατι βαθυτερο που δεν καταλαβαινω. Θα δειξει.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χο χο χο ...τις είδα κ' εγώ χτες το βράδυ:rotflmao:
Σε ένα Τρανσαλπ....και φαινόταν ΤΕΡΑΑΑΑΑΣΤΙΑ , φανταστείτε δηλαδη !!!!![]()
Παιδιά, Όσοι πηραμε μηχανή πήραμε. Τώρα είναι ΓΕΛΟΙΟ το θέαμα![]()
![]()
Αυτοι του Υπουργείου: ΠΟΣΟΟΟΟΟΟ ΜΑΛΑΑ, ΠΟΣΟΟΟΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕΕΕΕ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕΕΕΕΕ![]()
![]()
Drive It Like You Stole It
ΚαλημεραΑρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Αυτο λεγεταο γνωθι σεαυτον βρε ΚΤΜακια !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για το οτι ειμαστε οι χειροτεροι της ευρωπης λες? ή ακομα καλυτερα, του κόσμου? ακομα και σε αυτο?
ναι το ξερω, το ηξερα απο τοτε που καταλαβα τον κοσμο.
Απλα μερικες φορες οταν βλεπω ολα τα υπολοιπα κρατοι στον κοσμο να πανε μπροστα και εμεις πισω και στο καπακι βλεπω αυτο το σκηνικο με τις πινακιδες μου ερχεται καπως στραβα.
Δεν ξερω με τι μυαλο εγινε κατι τετοιο. Αδυνατω να καταλαβω.
Πραγματικα εχω παθει ΣΟΚ με την μαλακια που τους δερνει.
Ισως ειναι λεπτομερεια αυτο μπροστα στα προβληματα που εχει η χωρα και που συντομα κατα την γνωμη μου δεν θα υπαρχει (2 - 3 γενιές maximum, μετα ολοι μετανάστες),αλλα και παλι σε αφηνει μαλ...α.
Μετά από 9 σελίδες διάβασμα (ουφ...τέλειωσε) ένα έχω να πω...
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Μια χαρά είναι οι πινακίδες όπως μια χαρά είναι και αυτός που το σκέφτηκε. Το άτομο πέρα από τον πρακτικό και ορθολογιστικό τρόπο σκέψεις (βλέπε όλα αυτά που είπατε περι υποστέγων ταψιών κλπ) έχει και έναν Α' εθνικισμό.
Παγκοσμίως θα αναγωνρίζουν τις Ελληνικές Μηχανές με την πρώτη ματιά. Ούτε ψάξε για εθνόσημα και λοιπες μ@λακίες.
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΕΣ ΕΠΙ ΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!!!
AGGELIA 2006
ΠΩΛΕΙΤΑΙ MHXANH (MONTELO) ME PALIES PINAKIDES MONO 20% PANV APO THN TIMH ANTIPROSWPEIAS. EYKARIA!!!!!!
Σοβαρά τώρα...κάτι πρέπει να γίνει. Πέρα από την αισθητική που είναι απαράδεκτη, πολύ σωστά αναφέρθηκε, οτι είναι επικίνδυνες (από όλες τις πλευρές) και κανένας μα κανένας δεν έχει δικαιολογήσει την χρησιμότητα αυτού του μεγέθους.
Νομίζω οτι ακόμα και μέσω του φόρουμ μπορούμε να στείλουμε μια επιστολή και να υπογράφουμε με τα πραγματικά μας ονόματα. (κάποιος με νομικές γνώσεις ας βοηθήσει για το πως μπορεί να γίνει αυτό).
Κακά τα ψέματα παιδιά, χρειαζόμαστε τη μεγαλύτερη κινητοποίηση που μπορούμε να πετύχουμε, άρα πρέπει να εμπλακεί και ο εδικός τύπος, τα περιοδικά δηλαδή.
Η μεγαλύτερη από τις συγκεντρώσεις μας ήταν αυτή του ΜΟΤΟ (το περιοδικό). Αν θέλουμε να ακουστούμε, καλύτερα να συνεργαστούμε. Ο κάθε σύλλογος και το κάθε περιοδικό τη δικιά του πορεία, δε γίνεται τίποτα...
Καλημέρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Κακά τα ψέματα παιδιά, χρειαζόμαστε τη μεγαλύτερη κινητοποίηση που μπορούμε να πετύχουμε, άρα πρέπει να εμπλακεί και ο εδικός τύπος, τα περιοδικά δηλαδή.
Η μεγαλύτερη από τις συγκεντρώσεις μας ήταν αυτή του ΜΟΤΟ (το περιοδικό). Αν θέλουμε να ακουστούμε, καλύτερα να συνεργαστούμε. Ο κάθε σύλλογος και το κάθε περιοδικό τη δικιά του πορεία, δε γίνεται τίποτα...
Υπερβολές...
Αρκούν 5 μοτοσυκλετιστές με καινουριες πινακίδες...τις ξεβιδώνουν, τις βάζουν την μία διπλα στην άλλη και κλείνουν και τα 2 ρευματα της Πατησίων...(ή μήπως 4 είναι υπεραρκετές???)
Και επειδή και πάλι μάλλον κανένας δεν θα "ακούσει" το αίτημα/παράπονο περνάμε στο σενάριο Βού...
...και αντί για οριζόντια, τις βιδώνουμε κάθετα...
Θα έχουν πλέον το ίδιο πλάτος με τις παλιές και το έξτρα μήκος θα χρησιμευει ώς λασπωτήρας...
http://img214.imageshack.us/img214/2570/cyborgfenderyv2.jpg
"That's what happens when Earth fucks with Space... never forget that..."
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πέρασαν πιά 3 μήνες γεμάτοι που τις βλέπουμε τις καινούργιες πινακίδες, τίποτα φυσικά δεν άλλαξε (και δηλαδή πώς θα μπορούσε αφού η προμήθεια είχει ήδη γίνει και η σύμβαση τρέχει) κι όλοι μας μας θέλοντας και μη τις συνηθίζουμε..
Ωστόσο η απόφαση που τις καθόρισε (σχήμα – μέγεθος) ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ !!
Στις 23.1.2004 , ΦΕΚ 192 Β του 2004 !!
Έπρεπε να φτάσει το φθινόπωρο του 2005 μέχρι να εξαντληθεί το στοκ των προηγούμενων πινακίδων, ώστε να δούμε τις καινούργιες με τα ματάκια μας για να το πάρουμε χαμπάρι..
ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΛΛΟΓΟΙ , ΦΟΡΕΙΣ , ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ , ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ; ;