Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 52 από 52

Θέμα: Περι τιμων ελαστικων ο λογος....

Παλαιό μέλος
    280 ευρω σου κανουν ?
    http://www.moto-endisi.gr/index.php?...limitstart=300
    Στα φερνουν απο καβαλα με κουριερ το ΦΠΑ ειναι μεσα στις τιμες που βλεπεις
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Ειναι λιγο παλιοτερης ημερομηνιας ,αλλα η δουλεια γινεται 3 σετ εχω παρει και γω απο Καβαλα.

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Συνεργαζόμαστε με τον Δημήτρη Μιχελακάκη από το 2000 και ο άνθρωπος τρέχει και μας εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο. Ποιότητα ανθρώπου, τι να πω τώρα, καλύτερα να περάσετε από εκεί, ένα χαμόγελο ο άνθρωπος.
    Μας κάνει απίστευτες τιμές και δουλειά και με τοποθέτηση δώρο γωνιακές βαλβίδες.

180άρια = 320ευρώ, και τα 190= 330ευρώ

Σε αυτόν έχω καταλήξει εγώ και η παρέα μου μετά από πολύχρονη ταλαιπωρία και συνεχή αναζήτηση σωστού παιδιού και λαστιχά.

Ελπίζω να βοήθησα
    και γενικά όσο γυρίζετε τόσο βρίσκετε σωστούς επαγγελματίες και ανθρώπους

Δημήτρης Μιχελακάκης
    Δοϊράνης 108, Καλλιθέα (ύψος Δαβάκη)
    210 9576772, 210 9585728

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
    ΚΑΘΙΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ,ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ, ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ,ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ,ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ,ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΙ,ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ ΚΤΛΠ,ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ.
    ΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ.
    Η ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΤΟ ΤΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΙ ΧΡΗΣΗ ΚΑΝΕΤΕ
    ΣΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΘΕΛΕΤΑΙ.
    ΕΚΕΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΚΑΙ ΝΑ
    ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΞΕΝΑ SITE ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΛΑΣΤΙΧΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Η ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΚΑΜΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ,ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΜΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΘΕΝΕΤΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ
    ΟΠΟΤΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ [ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΞΕΝΑ SITE].
    Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ,ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΒΙΟΣΙΜΟΤΗΤΑΣ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΚΡΟΒΑΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΑΙ.
    ΟΛΑ. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ,ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ,ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
    ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΑΙ.
    ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ 3/3/08 ΔΕΥΤΕΡΑ TRACK DAY ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ 0-300

ΚΑΛΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ.
    Boukis Way.... The Only Way

Αρχικά δημιουργήθηκε από BoukisWay
    Καλώς ήρθες στα τρελλάδικο!
    Μια χαρά τα λες. Επειδή άκουσα πολλά για σένα και διάβασα τα γραφόμενα σου, μιας και μένω Πειραιά θα περάσω μια μέρα από το μαγαζί να τα πούμε.
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΦΑΙ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΕ ΤΟ ΧΤΧ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ.ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΥΠΡΟΣΔΕΧΤΟΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΩ.
    ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    Boukis Way.... The Only Way

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BoukisWay
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΦΑΙ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΕ ΤΟ ΧΤΧ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ.ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΥΠΡΟΣΔΕΧΤΟΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΩ.
    ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    Γράφε ρε φιλαράκι με μικρά. Μας ξεκούφανες......
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Περί ελαστικών ο λόγος...
    από fazer - hucker στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2006, 00:40
  2. Περί βλακείας Μπους ο λόγος (revised: και όχι μόνο)
    από da_z_bro στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2005, 16:25
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 12:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ