Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Μην το ψάχνεται
Ο Βασιλάκης είναι (όχι ο καΐλας )
Του έφτιαξε το παπάκι ο σκηνοθέτης (cut master)
Ξεψάρωσε και έβγαλε γλώσσα
![]()
:rotflmao:![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Μην το ψάχνεται
Ο Βασιλάκης είναι (όχι ο καΐλας )
Του έφτιαξε το παπάκι ο σκηνοθέτης (cut master)
Ξεψάρωσε και έβγαλε γλώσσα
![]()
:rotflmao:![]()
:rotflmao:
Για να ληθέι η παρεξίγηση εμένα δε μου αρέσουν αυτά τα Custom και τέτιες αηδίες και τα ονόφ και σας το εξήγισα γιατί, γιατί όλη την ώρα κοροιδεύετε και δε με καταλαβένετε καθόλου εμένα μου αρέσουν τα supersport και τα street όχι τα άλλα και σας εξήγησα γιατί. Κόψτε τα κοροιδέματα.
Ποια κοροϊδέματα να κόψουμε ρε μεγάλε πλάκα μας κάνεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Για να ληθέι η παρεξίγηση εμένα δε μου αρέσουν αυτά τα Custom και τέτιες αηδίες και τα ονόφ και σας το εξήγισα γιατί, γιατί όλη την ώρα κοροιδεύετε και δε με καταλαβένετε καθόλου εμένα μου αρέσουν τα supersport και τα street όχι τα άλλα και σας εξήγησα γιατί. Κόψτε τα κοροιδέματα.![]()
Χαρακτήρισες με τα χειρότερα τους μισούς χρήστες αυτού του φόρουμ με τα χειρότερα λόγια
(γνώμη μου)!
Υ.Γ.1 Δεν νομίζω να παρεξηγήθηκε κανείς απλά μπήκες έγραψες τι έγραψες και σου απαντήσαμε αναλόγως!
Υ.Γ.2 Γιατί να σε καταλάβουμε?Εμάς ποιος μας καταλαβαίνει?
![]()
Έτσι το πας φίλε; Φίλε δεν το πας καλά! Εγώ μια χαρά μήλησα σε όλους αλλά εσύς μου χοθήκατε όλοι μαζί! Εγώ τι πρέπει να κανω; Πρέπει να κάθομε με σταβρωμένα τα χέρια και να ακούω τα άσκιμα λόγια σας;Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ποια κοροϊδέματα να κόψουμε ρε μεγάλε πλάκα μας κάνεις?![]()
Χαρακτήρισες με τα χειρότερα τους μισούς χρήστες αυτού του φόρουμ με τα χειρότερα λόγια
(γνώμη μου)!
Υ.Γ.1 Δεν νομίζω να παρεξηγήθηκε κανείς απλά μπήκες έγραψες τι έγραψες και σου απαντήσαμε αναλόγως!
Υ.Γ.2 Γιατί να σε καταλάβουμε?Εμάς ποιος μας καταλαβαίνει?
![]()
Ολυμπιακάρα Αιώνιος πρωταθλητής! Το θέλουν δε το θέλουν μερικοί!
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Τα παπάκια είναι για τους πιτσηρικάδες!
Οι μηχανές είναι για τους πραγματικούς άντρες!
Τα σκούτερ είναι για τους π0υστρ@κηδες και λουλούδες!
και τα ποδύλατα για τους παππούδες!
Τώρα για τις μηχανές που αφορούν τους πραγματικούς άντρες
έχουμε και λέμε!
Οι enduro είναι βρομιάρηδες λίγδιη που δεν έχουν πάει ποτέ με γυναίκα βρομούν δεν κάνουν μπάνιο ποτέ και δεν κουρεύονται δε λούζωνται!
Οι ΟΝΟΦ transalt vestrom triumph tdm kaι τέτιες αηδίες είναι για τους ΚΟΤΑΔΕΣ!
Μα για ποιές επειδώσεις μας μιλάτε εσείς με τα βεστρομ και τα TDM είναι ιποδυναμη
αυτή που έχετε;
Street: Όλα τα λεφτά
Supersport: Ακόμα πιο πολά λεφτα!!!! Αυτά είναι για πραγματικούς αντρες!
Αν αυτο εσυ το λες "μια χαρα μιλησα σε ολους" τοτε παω πασο :rotflmao: :rotflmao:
Αυτή η άποψή μου είναι για μένα! Αν θέλετε να το λάβετε και σαν αστίο, και αν πάλι δεν το λάβετε σαν αστίο τότε ζητώ συγνόμη απο όσες φίλους με παρεξήγησαν!Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Αν αυτο εσυ το λες "μια χαρα μιλησα σε ολους" τοτε παω πασο :rotflmao: :rotflmao:
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Εγώ έχω GSR600 και όχι ρε φίλε δεσ'ήπα γελοίο, όποιος έχει όμως τη μύγα μυγιάζετε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Silver_bullet ο ΝίκοςΚΚ και sakisvolos έχουμε virago 250 είμαστε γελοίοι κι εμείς; Ρωτάω για να ξέρω να ο κόσμος μας παίρνει στα σοβαρά.
Εσύ τι μηχανάκι έχεις για πες μας για να κρίνουμε κι εσένα το κουσούρι σου!![]()
Εσύς καλά κάνετε και έχετε βιράγκου όταν μάθετε να οδηγατε θα πάρετε κάτι καλήτερο! Δε πειράζει!
Εγώ έχω GSR600 και όχι ρε φίλε δεσ'ήπα γελοίο, όποιος έχει όμως τη μύγα μυγιάζετε!
Εσύς καλά κάνετε και έχετε βιράγκου όταν μάθετε να οδηγατε θα πάρετε κάτι καλήτερο! Δε πειράζει!
ΗΜΑΡΤΟΝ, γραφεις αυτα που γραφεις τουλαχιστον γραφε τα ετσι ωστε να διαβαζονται.
Διαβαζω,κι εκει που παω να γελάσω μου το κοβεις με αυτα τα: μυγιάζετε, Εσύς, καλήτερο , δεσ'ήπα
Αυτα απο ενα ποστ μονο.Ε δεν αντεξα...
Κι εκανες και (πανεξυπνα) λογοπαιγνια με το ψευδώνυμο του lamoun...
Παντως σ'ευχαριστω που δε χρησιμοποιεις greeklish.
Ουτε μια πλάκα δε σηκόνετε εσείς με το λαμούν! Είναι αυτό που λέω όποιος έχη τη μύγα μυγιάζετε. Και εντάξει για αυτά που μου λες πως αυτά που στέλνω δε διαβάζοντε! Δεν ήμαστε όλοι μορφωμλενοι σαν κι εσένα!Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
ΗΜΑΡΤΟΝ, γραφεις αυτα που γραφεις τουλαχιστον γραφε τα ετσι ωστε να διαβαζονται.
Διαβαζω,κι εκει που παω να γελάσω μου το κοβεις με αυτα τα: μυγιάζετε, Εσύς, καλήτερο , δεσ'ήπα
Αυτα απο ενα ποστ μονο.Ε δεν αντεξα...
Κι εκανες και (πανεξυπνα) λογοπαιγνια με το ψευδώνυμο του lamoun...
Παντως σ'ευχαριστω που δε χρησιμοποιεις greeklish.
Τεσπα σα να παρα τραβηξε λιγο η κουβεντα..εγω την κανω με ελαφρα γιατι δε βγαινει κ κανενα νοημα ουτως ή αλλως![]()
Gsxr είναι η μηχανή που θα πάρω σε λίγους μήνες!!! Τώρα εσύ μπορές να πιστέχεις ότι θέλεις εσύ είναι δικάιομά σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Καπου τον εχω ξαναδει αυτον...
Φιλε, gsr ασημι οδηγεις? με εξαπιστονα?
EDIT:
Τώρα ειδα το προφίλ σου...
gsxr...![]()
Ρε τι άτομα έχουν τα εργαλεία...
Τεσπα...
Εγώ απο μικρός και μέχρι τώρα είναι παππούς... (Ποδηλάτης)
Ενω κάνω και πουστιές... Μεγάλες κιόλας... (Gilera Nexus 500)
Τώρα εχω αρχίσει και μπαίνω στον σωστό δρόμο με ενα GSR600, αλλα επειδή δεν είναι supersport και έχει και τιμόνι που θυμίζει εντουράδικο, θα με χαρακτήριζα σαν Ψιλοβρωμιάρη αγ@μητο που αδερφίζω...
Άρα είμαι Ψιλοβρωμιάρης @γάμητος παππούς Bisexual προς gay...
Αν στο πρόσωπό μου βρήκατε τον άνθρωπο που ψάχνατε πάντα για να ολοκληρωθείτε σαν άτομα, στείλτε μου ΠΜ...
Μόνο σοβαρές προτάσεις.
![]()
Ετσι έτσι +1000Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Αν αυτο εσυ το λες "μια χαρα μιλησα σε ολους" τοτε παω πασο :rotflmao: :rotflmao:![]()
Α μπράβο! Έτσι πες ότι είναι η άποψη σου, σεβαστή αν και μερικές φορές την άποψή μας δεν τη λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Αυτή η άποψή μου είναι για μένα! Αν θέλετε να το λάβετε και σαν αστίο, και αν πάλι δεν το λάβετε σαν αστίο τότε ζητώ συγνόμη απο όσες φίλους με παρεξήγησαν!
με τέτοιο τρόπο ώστε να χαρακτηρίζουμε πολύ κόσμο αναίτια!
Κάτι τέτοια πόστ να ξέρεις δεν λαμβάνωνται ως αστείο!
Και συγνώμη μη ζητάς δεν έγινε καμιά παρεξήγηση (από μέρους μου τουλάχιστον)!![]()
Ε! που θα πάει όταν μεγαλώσουμε θα μάθουμε να οδηγούμε δεν θα μάθουμε? Τι στο καλό?Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Εγώ έχω GSR600 και όχι ρε φίλε δεσ'ήπα γελοίο, όποιος έχει όμως τη μύγα μυγιάζετε!
Εσύς καλά κάνετε και έχετε βιράγκου όταν μάθετε να οδηγατε θα πάρετε κάτι καλήτερο! Δε πειράζει!![]()
![]()
Α μπράβο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ε! που θα πάει όταν μεγαλώσουμε θα μάθουμε να οδηγούμε δεν θα μάθουμε? Τι στο καλό?![]()
![]()
Μη μου συγκρίνεις τώρα τη virago με το gsr!
Α μπράβο!!Μη μου συγκρίνεις τώρα τη virago με το gsr!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχω μάθει να μη κάνω ΠΟΤΕ σύγκριση σε ανόμοια πράγματα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Α μπράβο!!Μη μου συγκρίνεις τώρα τη virago με το gsr!
Και που 'σαι ντεν έχω βιράγκο FMX έχω!![]()