Θα το παρω και θα σας έχω όλους! Αλλα δε με καταλάβατε! Ειμαι νέος και βράζει το αίμα μου! τι να το κάνω το Vstorm? παππούς είμαι; Άνεση και βλακίες! Αν δεν έχης μοτεράκλα τη να το κάνεις την άνεση;
Θα το παρω και θα σας έχω όλους! Αλλα δε με καταλάβατε! Ειμαι νέος και βράζει το αίμα μου! τι να το κάνω το Vstorm? παππούς είμαι; Άνεση και βλακίες! Αν δεν έχης μοτεράκλα τη να το κάνεις την άνεση;
Ολυμπιακάρα Αιώνιος πρωταθλητής! Το θέλουν δε το θέλουν μερικοί!
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Εσενα σε κοβω να αγοραζεις χωραφακι συντομα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Φορα κανα κρανος τουλαχιστον.
Tι έχεις με τους Vesτromάδες ρε φίλε πια??Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...f1ea3f45ad16db
![]()
![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Ελεος ρε μλκ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Tι έχεις με τους Vesτromάδες ρε φίλε πια??
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...f1ea3f45ad16db
![]()
![]()
![]()
Αν είναι να την πάθεις θα την πάθεις μη μου λες βλακίες φιλάρα! Αμα τρέχης με 300 λες να σε σόσει το κρανος;Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Εσενα σε κοβω να αγοραζεις χωραφακι συντομα...
Φορα κανα κρανος τουλαχιστον.
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Σε μενα τα λες?σε σενα πες τα που βραζει το αιμα σου και θες μοτερακλα να μας τρως ολουςΑρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Αν είναι να την πάθεις θα την πάθεις μη μου λες βλακίες φιλάρα! Αμα τρέχης με 300 λες να σε σόσει το κρανος;![]()
Τώρα τι του λες;![]()
Και μετά φταίμε εμείς!![]()
![]()
Φίλε Silver το κράνος σώζει, δεν μπορώ να σου πω περισσότερα,
θα τα πούμε σε άλλο thread για το συγκεκριμένο θέμα, που θα
πάει δε θα ανοίξει ένα θέμα για κράνος;
Εγώ αν ΔΕΝ φορούσα δεν θα ήμουν εδώ στο moto.gr απλά!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Αν είναι να την πάθεις θα την πάθεις μη μου λες βλακίες φιλάρα! Αμα τρέχης με 300 λες να σε σόσει το κρανος;
το θεμα δεν ειναι να το πας με 300 (και στην γιαγια μου να το δοσω το παει) το θεμα ειναι να το παω και οταν λεμε να το παω να το παω......να βλεπεις την στροφη και να το ριχνεις οχι να το προσκινας απο τα φρενα........
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Φίλε Silver το κράνος σώζει, δεν μπορώ να σου πω περισσότερα,
θα τα πούμε σε άλλο thread για το συγκεκριμένο θέμα, που θα
πάει δε θα ανοίξει ένα θέμα για κράνος;
οχι μια απο τα ιδια..........δυο απο τα ιδια.....![]()
+1 ακομα..Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
και +ΠΟΛΛΕΣ σε ολο το forum.
Βρε φιλάρα μιας που είσαι απο τα μέρη μας (Αθήνα Ν.Ιωνία παίζη εδώ) πες τους ονοφάκιδες τι θα πει street και supersport μπας και καταλάβουν τι θα πει δίναμη! Ξέρω να στρίβω τη μηχανή δε πλακόνομε στα φρενα!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
Γι'αυτο κανε μια χαρη στον εαυτο σου,και αφου βραζει το αιμα σου βουτα σε καμια μπανιερα με παγακια σα το Universal Soldier να'ουμ και αρχισε να σκεφτεσαι με το πανω κεφαλι γιατι περα απο το χαβαλε κανεις δε θα ηθελε να σε δει ξαπλα![]()
Δεν ξέρεις να οδηγάς. Και δεν υπάρχει περρίπτωση να μάθης με vstorm!Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Ηλικρινά! Άκουσε και μένα λίγο! Ούτε με το παπακι μαθένεις ούτε με το σκούτερ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Βρε φιλάρα μιας που είσαι απο τα μέρη μας (Αθήνα Ν.Ιωνία παίζη εδώ) πες τους ονοφάκιδες τι θα πει street και supersport μπας και καταλάβουν τι θα πει δίναμη! Ξέρω να στρίβω τη μηχανή δε πλακόνομε στα φρενα!
:a16: :a16: :a16: :a16:![]()