Ψηφιζω Silver Rider για συντονιστη!Για παμε να μετρηθουμε!
1)ΝΟΕ13
1)ΝΟΕ13
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820
Τι να πρωτο συντονισει ο αμοιρος;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
1)ΝΟΕ13
Ποιος άλλος θέλει να βάλει υποψηφιότητα??? Δηλώσεις συμμετοχής σε μένα!!!
Και τον Silver_Rider ποιος θα τον συντονισει ωρε? :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Και τον Silver_Rider ποιος θα τον συντονισει ωρε? :rotflmao: :rotflmao:
Ειναι αυτοσυντονιζομενος![]()
![]()
![]()
Αυτοσυντονιζόμενος μπορεί να είναι αυτοσυντηρούμενος δεν βλέπω να είναι γιατί του βάζουμε δύσκολες λέξεις... Αυτοσυντονιζόμενος... άντε να το πει τώρα αυτό πόσο μάλλον να το γράψει. δεν μιλάμε για ορθογραφία, αυτή την έχουμε εξοστρακίσει με την υπόθεση του "ασημένιου". Όταν λοιπόν θα θέλετε να γράψετε μια λέξη δύσκολη και σύνθετη θα την διαιρείτε στα σύνθετά της και θα τη γράφετε μετά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Ειναι αυτοσυντονιζομενος![]()
![]()
![]()
ΟΚ εγώ ψηφίζω για συντονιστή τον Silver αλλά υπό έναν όρο: να μάθει ορθογραφία μέχρι τις εκλογές και σε επόμενη επίσημη συνάντηση να εκφωνήσει λόγο (προσοχή να εκφωνήσει και όχι να εκφΟνίσει) με τεκμηριωμένα επιχειρήματα γιατί να τον ψηφίσουμε και οργανόγραμμα εκδρομών της υπόλοιπης χρονιάς... Θα ακολουθήσει συζήτηση επ αυτών γιατί προφανώς θα υπάρξουν κάποιες αντιρρήσεις οπότε θα πρέπει να έχει και κάποια ευέλικτα "πακετάκια"- εναλλακτικές λύσεις, προτάσεις, σχέδια, σχήματα σε περίπτωση που δεν δεχτούμε...
Μήπως το δυσκόλεψα πολύ????
ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ CB ΝΑ ΦΥΓΩ...
GIB MIR BENZIN
Εδω δυσκολευομαστε να πιστεψουμε οτι υπαρχει τετοιο ατομο σαν τον silver rider και καθε φορα που γραφει νομιζουμε πως ειμαστε εξωγηινοι.![]()
Αν μαθει τοσο γρηγορα ορθογραφια, ετσι αυστηρος που εισαι, θα γινει αυτος εξωγηινος
και εμεις πειραματοζωα στον ζωολογικο κηπο που εστησε για να γελαη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Εδω δυσκολευομαστε να πιστεψουμε οτι υπαρχει τετοιο ατομο σαν τον silver rider και καθε φορα που γραφει νομιζουμε πως ειμαστε εξωγηινοι.![]()
Αν μαθει τοσο γρηγορα ορθογραφια, ετσι αυστηρος που εισαι, θα γινει αυτος εξωγηινος
και εμεις πειραματοζωα στον ζωολογικο κηπο που εστησε για να γελαη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νομίζω ότι δεν ήταν αστείο το τελυταίο...
Ε είπαμε... Συντονιστή θέλουμε... Πρέπει να έχει... ΚΥΡΟΣ... ΛΕΓΕΙΝ... να ξέρει να ΓΡΑΦΕΙ... αμ πως...
Η ηγεσία και η οργάνωση θέλει πειθαρχημένο μυαλό, αφαιρετική και όχι αφηρημένη σκέψη...
Λέω να τον στείλουμε μετά την ομιλία και μια εκδρομή με μια ΦΙΡΑΓΚΟ ΦΜΧ dirty οδοιπορικό στον Ευρώτα. Εκεί θα πρέπει να κατασκηνώσει για 2 χρόνια και να κολυμπάει στα νερά του ποταμού για 4 ώρες κάθε μέρα χωρίς ρούχα και να τρώει μέλανα ζωμό. Τις χυναίκες να τις ξεχάσει.ΌτΑν γυρίσει θα είναι άξιος συντονιστής του Forum. Τι λέτε?
GIB MIR BENZIN
Kαι να μονασει και δυο χρονια στην μονη Βατοπεδιου να συμπορευθει με τον Εφραιμ,
(αν ο τελευταιος δεν παει φυλακη) και μετα να πανε για μετεκπαιδευση για 6 μηνες παρεουλα στην ερημο Τακλα Μακαν, στην επαρχια ΞινΓιαν να μαθουνε κατι λεπτομεριουλες και να ερθουν να μας συντονισουν καλυτερα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Ο δρόμος της επιστροφής θα είναι με τα πόδια... Θα ακολουθήσουν τη διαδρομή του δρόμου του μεταξιού από όπου πρωτύτερα θα έχει περάσει ειδική ομάδα του φόρουμ και θα έχει πετάξει κάρβουνα αναμμένα. Στο μεταξύ και ενώ είναι επί της διαδρομής θα μελετήσουν Κομφούκιο, Αριστοτέλη, Πλάτωνα, Βουδισμό, Μάρξ, Λένιν, Μπακούνιν, Σαβοναρόλα, Μακιαβέλι και θα έχουν κάνει και μια εντριβή στον Καβάφη και στην Κόλαση του Δάντη.
Ανυπομονώ να κάνουμε εκλογές!!!!![]()
GIB MIR BENZIN
Με τα ποδια θα ερθουν απο εκει;
Γιατι το gsx r δεν παταη καλα στο καρβουνο με τα μαμα λαστιχακια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Ε ναι ρε φίλε vestroma εννοείται ποδαράτο... Αλλιώς πως θα μελετήσουν και θα ετοιμάσουν εντριβή???? Εννοείται επίσης ότι δεν βγαίνουν καθόλου απ το δρόμο ούτε καν για ύπνο... Τα έξοδα των κάρβουνων και τις βενζίνες απ τις μηχανές που θα τα ανανεώνουν τα αναλαμβάνει η Μο(υ)νή Βατοπεδίου...Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Με τα ποδια θα ερθουν απο εκει;
Γιατι το gsx r δεν παταη καλα στο καρβουνο με τα μαμα λαστιχακια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ΑΜΑΝ! manager/ σχεδιαστής εκλογικών campaign έπρεπε να γίνω όχι κοινωνικός λειτουργός....
GIB MIR BENZIN
Ξερω εγω ρε παιδι μου; Πολλα τα χιλιομετρα. Μεχρι να ερθουν μπορει να εχει ερθει ο Αντιχριστος και να μας βρουν τσιπαρισμενους να κανουμε παρελαση στον Βασιλοπουλο με υβριδικα σκουτερ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με τις μ@λακιες που γραφω εδω μεσα για να τσιμπισει ο silver rider με βλεπω να με περιλαβει το συστημα εσελον και να καταληξω να γραφω ταξιδιωτικα, στο Γκουανταναμο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Vestroma ο Διάολος μας έχεις πάρει από καιρό και μεις γίναμε κολλητοί του και πίνουμε μπυρίτσες και κρασάκια...
Vestroma να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες, να δεις που κάποτε θα μας πούνε και χαζούς...
Παρ όλα αυτά... με τα πόδια ρε να τον κάνουν το δρόμο μπας και... βάλουν μυαλό...(???)
GIB MIR BENZIN