Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 249

Θέμα: Τσίπ Rfid...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Το να αναφέρεις μόνο τις χριστιανικές εκδόσεις της θρησκείας δε σε κάνει πιο ανοιχτόμυαλο ή/και συζητήσιμο. Κι επίσης σταμάτα επιτέλους να νομίζεις ότι αυτό-που-πιστεύεις-ότι-είναι-ο-δημιουργός-σου είναι και δικός μας.
    Που το ειδες ολο αυτο εσυ απ'τα λεγομενα του?

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Κι επίσης σταμάτα επιτέλους να νομίζεις ότι αυτό-που-πιστεύεις-ότι-είναι-ο-δημιουργός-σου είναι και δικός μας.
    Με αυτή την άποψη θα σου έλεγα και εγώ να σταματήσεις να νομίζεις/εκφράζεις το αντίθετο.
    Το τι πιστεύω έχω και δικαίωμα να εκφράσω... όπως έχεις και εσύ το δικαίωμα να το απορρίψεις...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Που το ειδες ολο αυτο εσυ απ'τα λεγομενα του?
    1ον "Ορθόδοξοι, Καθολικοί, Μάρτυρες του Ιεχωβά". Είδες πουθενά να δέχεται την ύπαρξη μουσουλμάνων, βουδιστών, ινδουιστών, γουωτέβερ? ΔΕΝ το κάνει τυχαία, πίστεψέ με. Είναι καλά "διαβασμένος".

2ον μπορώ να σου κάνω quote τουλάχιστον 3 προτάσεις όπου γράφει "δημιουργός ΜΑΣ", "θεός ΜΑΣ" και άλλα γραφικά. Μόνο εγώ το παρατηρώ? :P

@menos: φιλαράκι, δεν κρατάω μούτρα ή κάτι. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν, δε σε γνωρίζω. Μάλιστα ξέρεις πολύ καλά ότι σου απάντησα αναλυτικά σε άλλο θέμα, χωρίς ίχνος κακίας και αν χρειαστεί θα το ξανακάνω. Απλά κάποια πράγματα μου χτυπάνε άσχημα.

Γενικά απέχω από τέτοια θέματα γιατί οι περισσότεροι θρήσκοι - και κυρίως οι χριστιανοί - ΔΕΝ είναι για συζήτηση. Μπορείς να αναφέρεις ένα εκατομμύριο επιχειρήματα ή έστω να προσπαθήσεις να κάνεις μια εποικοδομητική κουβέντα κι εκείνοι θα συνεχίσουν να λένε τα δικά τους, σαν να μην υπάρχεις. ΑΛΛΑ, όταν ο άλλος λέει ΘΕΟΣ ΜΑΣ, δε μπορώ να μη σχολιάσω. Δε βγήκα ποτέ να πω ότι οι θεοί σας είναι ένα μάτσο μπούρδες και ο χριστιανισμός είναι η μεγαλύτερη απάτη - και ταυτόχρονα καρκίνος - που έχει γνωρίσει ποτέ η ανθρωπότητα. Μην κάνεις το ίδιο Φχαριστώ

Έχεις δικαίωμα να εκφράζεις ότι γουστάρεις και είναι απολύτως σεβαστό, αλλά μη μπαίνεις στα χωράφια των άλλων. Δε θα σου πει κανείς τίποτα για τα πιστεύω σου και τον θεό σου. Αλλά δεν είναι και δικά μας.
    Life begins at 45°.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

μη σκοτιζεστε ρε... θαχει τσιπακι σε σχημα Σταυρου , Ημισεληνου ,Πενταλφα, σε σχημα Βουδα.... και για τους αθεους θα εχει σχημα Tribal....

Θα ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ο Διάβολας ΟΛΟΥΣ ....Δεν εχει "ουδετεροτητα" και "Εβετιες" στη Νεα Ταξη Πραγματων.... ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ για θρησκειες

Μιλαω για καταργηση ελευθεριων εκ των πραγματων.... χωρις να ονοματιζουμε και να περιγραφουμε... Η ζωη δε θα εχει καμια σχεση με αυτο που θυμομασταν....

Edit: φανταστειτε π.χ. να σας ελεγαν υποχρεωτικη ΣΤρατιωτικη θητεια 5 χρονων ΚΑΙ υποχρεωτικη "αστυνομικη" θητεια για 3 χρονια...π.χ. Θα γινουμε τα τσουτσεκια τους με τον ενα τροπο η τον αλλο

Εδώ φτάνει το επίπεδό σας. Πάω να ρίξω κανά ψάρεμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ξέρεις τι γίνεται;Σε τέτοια θέματα οι περισσότεροι έχουμε άγνοια.Αν αισθανθούμε απειλή,πρέπει με κάποιον τρόπο να την διώξουμε,ανθρώπινο είναι.

Ο συνηθέστερος τρόπος είναι το καλμπούρι και ο χλευασμός.Να..δες παραπάνω.Κάποιος,αφού κατέληξε ότι το θέμα και οι γράφοντες είναι χαμηλού επιπέδου είπε να το ρίξει στο ψάρεμα.

Για καλή του τύχη όμως έβγαλε λαβράκι μάλλον και το μετάνιωσε.

Τέλος πάντων...δεν σε κατηγορώ.Αλλά αυτό για το κούρεμα τι τό'θελες ρε αδερφέ;Έχεις δει τα μαλλιά μου

Και σε συμπαθούσα, λόγω Paco, αλλά λες μπαρουφίτσες και εφόσον αναφέρεσαι προσωπικά σε μένα, νιώθω την ανάγκη να σου εξηγήσω.

Λοιπόν, όταν σε μια συζήτηση, αναφέρεται η φράση "υπάρχει θεός, είναι ένας και είναι αυτός στον οποίο πιστεύω εγώ", λυπάμαι αλλά δε θα πέσω σε αυτό το επίπεδο. Δεν αξίζει καν τον κόπο. Αν αυτή η φράση σας αντιπροσωπεύει όλους, τότε ναι, καταλήγω στο ότι είστε όλοι χαμηλού επιπέδου. Έχω τα δικά μου "πιστεύω", αλλά τα κρατάω για την πάρτη μου. Τέτοιες συζητήσεις είναι ανούσιες από τη γένεσή τους. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν τόσο στενά μυαλά.

Και το "λαβράκι" δεν ήταν θέμα τύχης :P

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δεν ξέρω τι μπαρουφίτσες είπα,αλλά για μένα το ίδιο μπαρούφα είναι να πείς "υπάρχει θεός" και το ίδιο "δεν υπάρχει".

Δεν καταλαβαίνω δηλαδή γιατί τα δικά σου πιστεύω να είναι πιο ψηλά από τού άλλου..Αυτά!

Κοιτα εγω απο τα παραπανω νιωθω οτι μονο εσυ ξερεις, οσο για τον τροπο σου, ειδικα οπως μιλησες στον bangelis οτι και αν πιστευεις και εκπροσωπεις , χανει τελειως την σημασια του γιατι δεν τιμαει τον ανθρωπο.

Αν δεν εχεις προβλημα ,μπορεις να μου πεις την ηλικια σου?

Εγώ ξέρω τι? Αν εννοείς τα πιστεύω μου και το τι επιλέγω να εκφράσω εδώ μέσα, ναι φυσικά και ξέρω. Δεν καταλαβαίνω που το πας.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω την ηλικία μου, αλλά δε θα το κάνω γιατί είναι παντελώς άσχετο με το θέμα.

Στον αγαπητό κατά τ'άλλα Βαγγελάκη, απάντησα παρακάτω και ΠΑΛΙ δεν κατάλαβε. Και το έκανα μόνο επειδή αναφέρθηκε προσωπικά σε εμένα. Πες μου που θεωρείς ότι είμαι φάουλ να σου ξηγηθώ. Τι από τα παραπάνω quotes μου είναι λάθος?
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

Θα ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ο Διάβολας ΟΛΟΥΣ ....Δεν εχει "ουδετεροτητα" και "Εβετιες" στη Νεα Ταξη Πραγματων.... ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ για θρησκειες

Μιλαω για καταργηση ελευθεριων εκ των πραγματων.... χωρις να ονοματιζουμε και να περιγραφουμε... Η ζωη δε θα εχει καμια σχεση με αυτο που θυμομασταν....

Edit: φανταστειτε π.χ. να σας ελεγαν υποχρεωτικη ΣΤρατιωτικη θητεια 5 χρονων ΚΑΙ υποχρεωτικη "αστυνομικη" θητεια για 3 χρονια...π.χ. Θα γινουμε τα τσουτσεκια τους με τον ενα τροπο η τον αλλο
    Μιλάτε για μια υποθετική Νέα Τάξη Πραγμάτων, για την οποία έχετε διαβάσει ή έχετε δει στην τηλεόραση. Για κάτι που πιστεύετε ότι είναι κοντά ή είναι ήδη εδώ. Για κάτι που δε μπορεί να αποφευχθεί με κανέναν τρόπο. Σωστά? Γιατί το συζητάμε?
    Life begins at 45°.

Μιλάτε για μια υποθετική Νέα Τάξη Πραγμάτων, για την οποία έχετε διαβάσει ή έχετε δει στην τηλεόραση. Για κάτι που πιστεύετε ότι είναι κοντά ή είναι ήδη εδώ. Για κάτι που δε μπορεί να αποφευχθεί με κανέναν τρόπο. Σωστά? Γιατί το συζητάμε?

ΑΜΚΑ ... ΑΦΜ ... PIN ... Αρ.Δελτιου ταυτοτητας... Αριθμός Μητρώου (Α.Σ.Μ στο στρατο)

Υποθετικα...ΕΙΣΑΙ ακομα ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ φιλε μου

Χαίρω πολύ. Και? Κάνουμε κάτι γι'αυτό? Υπάρχει λύση? Το συζητάμε απλά για να ενημερώσουμε κι αυτούς που ζουν στον υπόνομο? Για να τρομάξουμε τον αφελή? Για να περνάει η ώρα?
    Life begins at 45°.

Το τσουβαλιασμα,η ειρωνια σ'εναν ανθρωπο που απο το user δηλωνει οτι εχει γεννηθει το 64 και το οτι εξηγεις καποια πραγματα και καποιοι δεν καταλαβαινουν δεν σημαινει απολυτα οτι φταινε οι αλλοι,μπορει να μην χρησιμοποιεις το σωστο ''τροπο'' για να σε κατανοησουν.

Η ηλικια παιζει τον σημαντικοτερο ρολλο ,ειδικα σε τετοια θεματα,αλλα αφου δεν θες να πεις μαγκια σου.

Παω στοιχημα οτι εισαι κατω απο 28.

Το τσουβαλιασμα,η ειρωνια σ'εναν ανθρωπο που απο το user δηλωνει οτι εχει γεννηθει το 64 και το οτι εξηγεις καποια πραγματα και καποιοι δεν καταλαβαινουν δεν σημαινει απολυτα οτι φταινε οι αλλοι,μπορει να μην χρησιμοποιεις το σωστο ''τροπο'' για να σε κατανοησουν.
    Δηλαδή το θέμα σου δεν είναι ότι είμαι λάθος, αλλά ότι "την είπα" στον Βαγγέλη. Δεν του την είπα. Αναφέρθηκε σε μένα, με δικές του ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, οι οποίες με προσέβαλαν σαν προσωπικότητα και θεώρησα σωστό να του εξηγήσω, γιατί είχε παρεξηγήσει. Το αστείο είναι ότι απλά παρεξήγησε, δεν είχε καταλάβει τι εννοούσα, γιατί στο επόμενο ποστ του συμφωνούμε 100%. Ένιγουει...

Νόμιζα το 64 ήταν bits :P

Παω στοιχημα οτι εισαι κατω απο 28.
    Το χάνεις. Για λίγο, αλλά το χάνεις :P
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ΑΜΚΑ ... ΑΦΜ ... PIN ... Αρ.Δελτιου ταυτοτητας... Αριθμός Μητρώου (Α.Σ.Μ στο στρατο)

Υποθετικα...ΕΙΣΑΙ ακομα ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ φιλε μου
    Οι αριθμοί αυτοί είναι αναγκαίοι για τη λειτουργία κάποιων συστημάτων, φορολογίας, υγείας κτλ.
    Για την κατάργησή τους θα απαιτούταν κατάργηση του παρόντος συστήματος οργάνωσης των κρατών κ αντικατάστασή του από ένα σύστημα που θα είχε πιο χίπικο κ ελεύθερο χαρακτήρα, που η παρουσία σου και μόνο ως ανθρώπου θα σου έδινε τα δικαιώματα που σου εξασφαλίζουν αυτοί οι αριθμοί, ίσως κ περισσότερα και που σίγουρα δε θα ικανοποιούσε τους ηγέτες μας.
    Η διαφορά μεταξύ αριθμών και τσιπ είναι οτι το τσιπ καταστρατηγεί τις θεμελιώδεις αρχές ελευθερίας του ατόμου ίσως κ αυτές της ελεύθερης βούλησης (όσης έχει απομείνει από αυτή) ίσως κ της ίδιας της ζωής.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    1ον "Ορθόδοξοι, Καθολικοί, Μάρτυρες του Ιεχωβά". Είδες πουθενά να δέχεται την ύπαρξη μουσουλμάνων, Βουδιστών , ινδουιστών, γουωτέβερ? ΔΕΝ το κάνει τυχαία, πίστεψέ με. Είναι καλά "διαβασμένος".
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Μωαμεθανισμό, Ιουδαΐσμο, Βουδισμό κ.ο.κ. είναι επειδή οι ίδιοι το επέλεξαν.... όπως επέλεξες εσύ με την σειρά σου να τα αψηφάς.
    Αν δεν ανέφερα τους μουσουλμάνους και τους ινδουιστές δεν το έκανα εσκεμμένα όπως επιδέξια προσπαθείς να μεταφέρεις.
    Σέβομαι την λατρεία του κάθε ανθρώπου ακόμη και αν δεν συμφωνώ... και ναι, έχω και φίλους μουσουλμάνους που το Κοράνι μου το έχουν εξηγήσει με το "ν" και με το "σ".
    Εχω έρθει στις προσευχές τους, έχω φάει μαζί τους (καταλαβαίνεις πιστεύω την ιερότητα σε αυτό το θέμα) και εχω γνωρίσει και την λατρεία/φανατισμό τους γύρω απο την θρησκεία.
    Δεν κατηγόρησα κανένα θρήσκευμα γουωτέβερ και τα θρησκεύματα που ανέφερα είναι τα πιο γνωστά στους Έλληνες..
    Γνωρίζω πολύ καλα πόσους πιστούς έχει η μουσουλμανική θρησκεία όπως και το πώς αυξάνεται ο αριθμός τους καθημερινά...
    ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ επαναλαμβάνω δεν ανέφερα κάτι εσκεμμένα.
    @menos: φιλαράκι, δεν κρατάω μούτρα ή κάτι. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν, δε σε γνωρίζω. Μάλιστα ξέρεις πολύ καλά ότι σου απάντησα αναλυτικά σε άλλο θέμα, χωρίς ίχνος κακίας και αν χρειαστεί θα το ξανακάνω. Απλά κάποια πράγματα μου χτυπάνε άσχημα.
    Καμμία παρεξήγηση φίλε μου..
    Ευτυχώς που υπάρχεις να αντικρούεις τα γραφόμενα μου.
    Δίνεις τροφή για συζήτηση σε ενα θέμα τόσο σημαντικό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ επαναλαμβάνω δεν ανέφερα κάτι εσκεμμένα.

Καμμία παρεξήγηση φίλε μου..
    Ευτυχώς που υπάρχεις να αντικρούεις τα γραφόμενα μου.
    Δίνεις τροφή για συζήτηση σε ενα θέμα τόσο σημαντικό.
    Δεκτό. Μακάρι να σε έχω παρεξηγήσει. Θα χαρώ περισσότερο από σένα, πίστεψέ με. Είναι τεράστιο θέμα για συζήτηση, συνήθως δεν οδηγεί πουθενά, γιατί μιλάμε για κάτι τόσο αφηρημένο και προσωπικό, όπως η πίστη και σίγουρα ο γραπτός - και μάλιστα ηλεκτρονικά - λόγος δεν ευνοεί την κατάσταση. Δεν αποπαίρνω κανέναν πάντως. Απλά ψοφάω για συζητήσεις, ειδικά όταν κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και πέφτουν όλοι να με φάνε :P
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
    Οι αριθμοί αυτοί είναι αναγκαίοι για τη λειτουργία κάποιων συστημάτων, φορολογίας, υγείας κτλ.
    Για την κατάργησή τους θα απαιτούταν κατάργηση του παρόντος συστήματος οργάνωσης των κρατών κ αντικατάστασή του από ένα σύστημα που θα είχε πιο χίπικο κ ελεύθερο χαρακτήρα, που η παρουσία σου και μόνο ως ανθρώπου θα σου έδινε τα δικαιώματα που σου εξασφαλίζουν αυτοί οι αριθμοί, ίσως κ περισσότερα και που σίγουρα δε θα ικανοποιούσε τους ηγέτες μας.
    Η διαφορά μεταξύ αριθμών και τσιπ είναι οτι το τσιπ καταστρατηγεί τις θεμελιώδεις αρχές ελευθερίας του ατόμου ίσως κ αυτές της ελεύθερης βούλησης (όσης έχει απομείνει από αυτή) ίσως κ της ίδιας της ζωής.

:smilea: [FONT=courier new]Μικρά, αθώα βηματάκια φίλε μου....[/FONT]

- δε σε συγκινει το γεγονος οτι αν δεν βαλεις ψηφιακο αποκωδικοποιητη στο σπιτι σου δεν θα μπορεις να βλεπεις τηλεοραση (στα επομενα 5 χρονια υποχρεωτικο)

- δε σε συγκινει το γεγονος οτι αρχισαν να ζηταν Barcode απο τις αποδειξεις

- δε σε συγκινει το γεγονος οτι αν δεν πηρες το ΑΜΚΑ λογω αγνοιας , βαρεμαρας ή αντιδρασης ...ΔΕΝ μπορεις να συναλλαχθεις με τις δημ. υπηρεσιες....

ΤΟ ΙΔΙΟ δε θα σε συγκινησει οταν θα σου δωσουν μια ΕΝΙΑΙΑ καρτα με ολα τα στοιχεια σου , το ιατρικο ιστορικο σου , ποινικο μητρωο και "μοναδες πληρωμης" (γιατι μεχρι τοτε ευρω και δολλαριο θα αποδειχθουν αναποτελεσματικα και ασταθη)

[FONT=arial]και οταν αρχισουν να πληθαινουν οι "απατες" και οι πλαστογραφιες με τις καρτες αυτες θα σου προτεινουν την ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ....να στην ενσωματωσουν [/FONT]

Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. νεα διπλωματα με RFID chip απο 2009
    από SpineshankD στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2008, 16:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •