Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ποιος την εχει ποιο μεγαλη?![]()
![]()
EVI FOR PRESIDENT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποιος την εχει ποιο μεγαλη?![]()
![]()
EVI FOR PRESIDENT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Γι'αυτό μιλάω κι εγώ έτσι, γιατί είμαστε στις αντιπαραθέσεις. Για να μην ξεφύγουμε όμως από το θέμα, κατ' αρχήν τι σχέση έχουν τα μηχανάκια που έχουμε εγώ κι εσύ με το θέμα του Aprilia RS. Η γνώμη μου δεν αλλάζει ο, τι και να πείτε. Η Aprilia είναι σεβαστή και respectάτη. Τα Aprilia RS 50 και 125 (άσε το 50 καλύτερα για να μη μου λες οτι αδικώ την κουβέντα) είναι μηχανάκια σπορ σκυφτάδικα. Ok? Ε, εγώ για αυτή τη δύναμη δεν την βλέπω να είναι αρκετή για την κατηγορία του σκυφτάδικου. Για 125 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ είναι γ@mηsΤ3ρό αλλά όχι για την Κ-Α-Τ-Η-Γ-Ο-Ρ-Ι-Α Τ-Ο-Υ Σ-Κ-Υ-Φ-Τ-Α-Δ-Ι-Κ-Ο-Υ!!!! Κι όσον αφορά αυτό που λες οτι ξέρεις μηχανάκι 1000άρι που δεν πάει συμφωνώ. Δεν ξέρω ποιά συγκεκριμένα έχεις κατα νου (Χαρχάρλεϋ κ.τ.λ.) αλλά εμείς μιλάμε για sport σκυφτάδικο κι όχι customιές κ.τ.λ. Ναι, και το RS 50 και το RS 125 τα έχω οδηγήσει και ειδικά το 125. Κι επιμένω ακόμη. Είναι γνώμη μου. Τώρα για κάποιον 18 χρονών που γουστάρει σκυφτάδικο να δώσει 4.000 ευρώ πόσο έχει δεν ξέρω κι ας το πάρει για να μάθει κιόλας, τι να σου πω. Ότι γουστάρει ο καθένας. Είμαι της άποψης οτι κάθε μηχανή είναι για κάθε γούστο, χουζούρια και τσέπες!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
λοιπον εγω εκλασα μεντες απο τα γκαζια του αρ ες φιλε ελλε και ας εχω ενα ταπεινο Ζ750 ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ 100 ΙΠΠΟΥΣ κατι λιγοτερο απο το βεστρομ που εχεις εσυ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τι να κανουμε τωρα?ειμαι κουλαδι και κοτα![]()
οταν γραφεις δημοσια πρεπει να περιμενεις μια απαντηση φιλε ελλε αν κοιτας ΜΟΝΟ τα κυβικα εισαι λαθος επιτρεψε μου να σου ΞΑΝΑπω το παραδειγμα που μαλλον απεφυγες να διαβασεις
ξερω 1000ρια με 60ιππους χαλοουουοουου????
1000 ΚΥΒΙΚΑ
60 ιππους
καΙ ΞΕΡΩ 600 ΚΥΒΙΚΑ
130 ιππους
και πες μου εσυ τωρα
εχεις εσυ τα παραπανω 1000 ΚΥΒΙΚΑ και εγω τα 600
ποιος την εχει ποιο μεγαλη?:rotflmao: την ταχυτητα λεμε
για να μην κατσω να σου εξηγησω απο την αρχη περι ιπποδυναμης ροπης σε ποιες στροφες δουλευει το καθενα ποσους κυλιδρους εχει που τα δινει κλπ κλπ γιατι θα γυρισω πισω στο νηπιαγωγειο :rotflmao:
γνωμες οπως ειπες![]()
αλλα ειμαστε στις ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
το κατηγορια του σκυφταδικου θελω να σου πω οτι θα μου κολλησει αν το ξαναγραψεις 2-3 φορες ακομα και θα με κοιτανε καλα καλα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τα κλιπονατα ειναι για τους φλωρους :rotflmao: (δε παει σε σενα αυτο,ξερει αυτος για τον οποιο το λεω)
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Το είπα 2-3 φορές για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
το κατηγορια του σκυφταδικου θελω να σου πω οτι θα μου κολλησει αν το ξαναγραψεις 2-3 φορες ακομα και θα με κοιτανε καλα καλα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τα κλιπονατα ειναι για τους φλωρους :rotflmao: (δε παει σε σενα αυτο,ξερει αυτος για τον οποιο το λεω)
![]()
φιλαρακο, για να λες αυτα που λες, μαλλον ουτε το 50% των δυνατοτητων του rs 125 δεν φτανεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
και τα "το εχω καβαλησει, κλπ κλπ" ειναι αστεια.. δεν καταλαβαινεις ενα μηχανακι με 2-3 βολτες..
εκτος αν εμαθες να στριβεις με το v-strom..![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
οκ το καταλαβαΑρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Το είπα 2-3 φορές για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα.
να σε ρωτησω κατι?
μπαινεις σε μια πιστα εσυ με ενα R1
και μπαινει ενας αγωνιζομενος gp με ενα 125 (οχι στημενο απο τα τζι πια ενα rs ας πουμε για να μην φευγουμε απο το θεμα)
ποιος πιστευεις οτι θα κανει χρονους?ποιος πιστευεις οτι θα παει ας το πουμε απλα για να μην μπλεκουμε και ορολογιες και τα κανουμε μ'#@#$λο ποιος θα παει καλυτερα για εσενα?
την γνωμη σου θελω.
Αυτό που λες είναι το σωστό...Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Είμαι της άποψης οτι κάθε μηχανή είναι για κάθε γούστο, χουζούρια και τσέπες!
Αλλά αν κάτι δε συμβαδίζει με το γούστο, χουζούρι ή τσέπη μας δε σημαίνει οτι είναι σαπάκι...![]()
Είχα για αρκετό καιρό ένα ταπεινό rgv, όπως λες σκυφτάδικο, με μόνο 250cc το οποίο σε αναλογία κιλών ανα ίππο πλησίαζε αρκετά ss μεγαλύτερου κυβισμού και στα κατάλληλα χέρια τα κόντραρε σε περιπτώσεις διαδρομών που οι τελικές δεν ξεπερνούσαν τα 200 km/h...![]()
if it's stupid and it works, it ain't stupid
ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75
Φιλε Elle...
Ειναι φανερο οτι ΔΕΝ εχεις καβαλησει ποτε στη ζωη σου RS125 ή ΔΕΝ το "κατέχεις" το άθλημα του "στριφτινγκ" (σε αποκαλεσα εμμεσως ευθειακια αν δε το καταλαβες LOL)
Το RS125 ειναι μια πλήρης μοτοσυκλέτα που εχει ολο το πακέτο:
ΠΛΑΙΣΙΟ, ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΦΡΕΝΑΡΕΣ και ενα σχετικα δυνατο μοτερ (αν και εχει έλλειψη ροπης στο χαμηλο-μεσαίο φασμα των στροφων/λ) που ειναι ικανο, στα κατάλληλα χερια, να ... ντροπιάσει οποιοδήποτε μηχανη μεγαλου κυβισμου σε μια κλειστή στριφτερη διαδρομή
Λεω τα παραπανω με καθε επίγνωση γιατι το εχω καβαλησει πολλάκις σε δημοσιο δρομο και μια φορα στη πιστα στα Μεγαρα...
Όχι, το Aprilia RS 125 δεν το έβαλα σε στροφή. Απλά δεν με γεμίζει το μηχανάκι αυτό και τόσο, τι να κάνουμε; Ένας κολλητός μου είχε ένα Honda NSR 250. Ίδια φάση και αυτό με το RS, παλιά τεχνολογία μεν αλλά δίχρονο, με το που έπιανε 8.500 - 9.000 rpm τρελαινόταν το μοτέρ δεν ήξερες που βρίσκεσαι. Καλό κι αυτό, χρυσό, ωραίο αλλά... Δεν με γεμίζει. Έτσι και το Aprilia.
το τελευταιο RS125 δεν εχει καμια μα καμια σχεση με ενα nsr ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Όχι, το Aprilia RS 125 δεν το έβαλα σε στροφή. Απλά δεν με γεμίζει το μηχανάκι αυτό και τόσο, τι να κάνουμε; Ένας κολλητός μου είχε ένα Honda NSR 250. Ίδια φάση και αυτό με το RS, παλιά τεχνολογία μεν αλλά δίχρονο, με το που έπιανε 8.500 - 9.000 rpm τρελαινόταν το μοτέρ δεν ήξερες που βρίσκεσαι. Καλό κι αυτό, χρυσό, ωραίο αλλά... Δεν με γεμίζει. Έτσι και το Aprilia.
μιλαμε για μερα με τη νυχτα και σαφως ΑΝΩΤΕΡΟ σε ολα του (μονο αρκετα cc του λοιπουν)
και δεν ειναι θεμα τεχνολογικης προοδου αλλα περιφεριακων και πλαισιου/ψαλιδιου που ειναι 100 χρονια μπροστα και οχι 15-20χρονια που ειναι η διαφορα στην ηλικια τους...
δε καταλαβα φιλε σορρυ....ετσι που το γραφεις φαινετε να λες οτι ολοι οσοι δεν ξερουν τπτ λενε διαφορα ενω εσυ εισαι παλεουρας σορρυ αλλα αυτο καταλαβα και αν κανω λαθος συγγνωμη αν εχεις το χρονο εξηγησε μου τι εννοουσες στα 18 οδηγουσα μια drag star 400 τι σημαινει αυτο?(οχι στο δρομο δε με αφηναν οι γονεις μου να τους παρω την μηχανη τους τοτε εξω μονο σε αλανες)![]()
http://www.bikepics.com/members/lepa/
Αρχικά δημιουργήθηκε από LePa
![]()
ok![]()
![]()
αν δεν κανω λαθος ... εσυ εισαι κοριτσι ....
με τι δικαιομα εχεισ αποψεισ ρε κοπελια σε θεματα αντρικα ... αντε απο δω ...
αντε γιατι καιρο εχω να σε τρακαρω ..... οχου .....
χικ
Επικείμενος σεισμός.. :rotflmao: :rotflmao:![]()