Ναι ρε , αν και φαίνεται σαν να σουζάρει μόνο του .Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Αυτή μετράει? χεχε![]()
Ούτε το δικό μου δεν κάνει τέτοια .
![]()
Πρέπει να δώσεις επόμενη επιθυμία ...Νομίζω ;;
τρικάβαλο με ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ!!!
(οχι σαν του κρητικου με τους δικους μας τους χαλβαδες!!!)
Α! και κατα προτιμιση ss το μηχανακι....
![]()
Oχι, δεν κάνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από aisxos
κανει;πριν λίγο ήταν όλες πάνω..τώρα κατέβηκαν γιατί ως γνωστόν κουράζουν τα ss πολύ ώρα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
- Η φωτό πρέπει να είναι δική μας ή να μας έχει τραβήξει άλλος.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Το thread καθαρίστηκε και σας παρακαλώ να παραμείνει καθαρό, συνεχίζουμε το παιχνίδι.
![]()
![]()
ακομα θεωρω οτι εφ'οσον δυο μερες μετα δεν υπηρξε φωτο της τελευταιας παραγγελειας, η ο z_armagedon η ο λιντερ του παιχνιδιου πρεπει να δωσουν νεα παραγγελεια! μην το κολαμε το παιχνιδι ρε σεις!
Την επόμενη φορά που θα δεις λοιπόν 3 κοπέλες ρώτα:Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Κανόνες:
- Αν κάτι που ζητηθεί δεν υπάρχει σε κανενός το αρχείο είναι μια καλή δικαιολογία για να βγείτε βόλτα και να τραβήξετε την φωτο
- "Συγνώμη, μήπως μπορείτε να ανεβείτε και οι 3 στο μηχανάκι να σας πάρω μια φωτογραφία; Θα με βοηθήσετε να κερδίσω ένα παιχνίδι!"
ή απλά σε ένα ΔΣ/Δέλεαρ/Pulp το ζητάς από 3 από τις δικές μας κοπέλες.
Βγείτε και βρείτε 3 κοπέλες!
ΥΓ: Τα θυληκά μέλη έχουν σημαντικό προβάδισμα σε αυτή τη παραγγελία.![]()
Ρε γαμώτο ήμουν με 3 ωραίες αλλά αν τις ανέβαζα στο τενερε για φωτογραφία θα γινόμασταν θέαμα σε όλο το Ριο. Δε θα χρειαζόταν να ποστάρω φωτό εδώ. Απόκομμα εφημερίδας θα έβαζα.Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Την επόμενη φορά που θα δεις λοιπόν 3 κοπέλες ρώτα:
- "Συγνώμη, μήπως μπορείτε να ανεβείτε και οι 3 στο μηχανάκι να σας πάρω μια φωτογραφία; Θα με βοηθήσετε να κερδίσω ένα παιχνίδι!"
ή απλά σε ένα ΔΣ/Δέλεαρ/Pulp το ζητάς από 3 από τις δικές μας κοπέλες.
Βγείτε και βρείτε 3 κοπέλες!
ΥΓ: Τα θυληκά μέλη έχουν σημαντικό προβάδισμα σε αυτή τη παραγγελία.![]()
Sent from me using a computer.
Κολήσαμε , ποιός έχει σειρά να πει να πάμε παραπέρα!!!
![]()
Αφου δεν το προχωραει κανεις δινω προτεινομενες φωτο
1. Θέλω να δώ dirtbirt καβάλα σε GS και oldman από πίσω στην θέση του συνοδηγού να τον κρατάει τρυφερά αγκαλιά, και Uriah Heep να τους κάνει ότωστοπ φορώντας παραδοσιακό Keffiyah στο κεφάλι
2. Οποιός βγει φωτογραφία πάνω σε ιταλικό "κακό μηχανάκι" φορώντας ροζ μπικινι (ανδρας), παρκαρισμένο σε δρόμο με αυτοκινητα, και να κράταει τα δύο τελευταια τεύχη του MOTO, έχει κερασμενα απο μένα 5 (πέντε) ΔΣ, ή ΔΕΛΕΑΡ.
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
2. Οποιός βγει φωτογραφία πάνω σε ιταλικό "κακό μηχανάκι" φορώντας ροζ μπικινι (ανδρας), παρκαρισμένο σε δρόμο με αυτοκινητα, και να κράταει τα δύο τελευταια τεύχη του MOTO, έχει κερασμενα απο μένα 5 (πέντε) ΔΣ, ή ΔΕΛΕΑΡ.
επειδη ξερω τι παλιοτσιφουτης εισαι...
Ζευκα, πες μου ποτε θες να μου δωσεις το μηχανακι σου...
![]()
Το μονο που ζηταω ειναι καποιος να μου βρει ενα ροζ μπικινι γιατι δε συνηθιζω να εχω στη ντουλαπα μου!
![]()