για δωστε παραγγελεια κυριος!Αρχικά δημιουργήθηκε από George20vt
Tί μου θύμησες τώρα...
για δωστε παραγγελεια κυριος!Αρχικά δημιουργήθηκε από George20vt
Tί μου θύμησες τώρα...
Πληθυντικός "ευγενείας";Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
για δωστε παραγγελεια κυριος!![]()
:rotflmao:
...το λοιπόν, παραγγελιά:
"Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα"
Το δικό σας κουρέλι, του κολητού σας, του γείτονα, του γαλατά... κάτι που να τραγουδάει ακόμη στο δρόμο τέλος πάντων.
![]()
χμμμ....
εγω το 2007 εχω σπασει το ποδι (ειναι διπλωμενο προς τα πισω) με την μηχανη (ελαφρως κουρελι η ψυχολογια) και εχω παει,δηλαδη με εχουν παει χαλκιδικη τα φιλαρακια για βολτα . Στη συγκεκριμενη φωτο ελεγα (τραγουδιστα) οτι χαλκιδικη εχω παει με ολα τα μεσα.... τωρα και με πατεριτσες!!!
Αν δεν ειχες αυτο στο μυαλο σου ας θεωρηθει ακυρη!! Μετράει? Αν ναι παλι ευκολακι,... πανω στη μηχανη (εν κινηση ή σταματημενη) σε τρελη σταση (που πηγε το μυαλο σας, εννοω σταυροποδι,ξαπλωμενος, η οτι αλλο τελοσπαντων)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
χμμμ....
εγω το 2007 εχω σπασει το ποδι (ειναι διπλωμενο προς τα πισω) με την μηχανη (ελαφρως κουρελι η ψυχολογια) και εχω παει,δηλαδη με εχουν παει χαλκιδικη τα φιλαρακια για βολτα . Στη συγκεκριμενη φωτο ελεγα (τραγουδιστα) οτι χαλκιδικη εχω παει με ολα τα μεσα.... τωρα και με πατεριτσες!!!
Αν δεν ειχες αυτο στο μυαλο σου ας θεωρηθει ακυρη!! Μετράει? Αν ναι παλι ευκολακι,... πανω στη μηχανη (εν κινηση ή σταματημενη) σε τρελη σταση (που πηγε το μυαλο σας, εννοω σταυροποδι,ξαπλωμενος, η οτι αλλο τελοσπαντων)
![]()
Gamatos!
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
χμμμ....
Χρηστάρα σ'ωραίος για την ευθυμία σου, αλλά νομίζω πως ο συμφορουμίτης όταν έλεγε κουρέλι μάλλον εννοούσε για μηχανή...![]()
Οου, γιές!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Χρηστάρα σ'ωραίος για την ευθυμία σου, αλλά νομίζω πως ο συμφορουμίτης όταν έλεγε κουρέλι μάλλον εννοούσε για μηχανή...![]()
![]()
![]()
το φανταστηκα οτι δεν καλυψα την παραγγελια, διευκρινιση.... κουρελι = παλιο μηχανακι απλα ή θες παρταλι μηχανακι και οταν λες τραγουδαει ακομα να φανταστω που κυκλοφορει ακομα ε?
Μιας και το θυμηθήκαμε αυτό ας ζητήσω ένα δύσκολο.
Θέλω να δω Ευρωπαϊκό μηχανάκι να σώζει Γιαπωνέζικο. Μπορεί να είναι είτε στο βουνό να τραβάει, είτε πατητή, ή απλά κάτι που να ταιριάζει. Για να δούμε...
ΠιΕς: Αν έχει όρεξη κανείς ας το καθαρίσει πάλι γιατί έχει γαμηθεί.
Σοβάρεψε το πράγμα.![]()
Για να δούμε!
Sent from me using a computer.
Ευρωπαικο να σωζει Ιαπωνικο?
Ισως τωρα με τους σεισμους και τα πυρηνικα να μπορει να γινει κατι τετοιο.
Αλλιως χλωμο..
Φαντασου Απριλια να σπρωχνει Γιαμαχα..
To ανάποδο μάλλον το έχω. (Bros να βοηθάει Funduro)Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Μιας και το θυμηθήκαμε αυτό ας ζητήσω ένα δύσκολο.
Θέλω να δω Ευρωπαϊκό μηχανάκι να σώζει Γιαπωνέζικο.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
το χω το χωΑρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Θέλω να δω Ευρωπαϊκό μηχανάκι να σώζει Γιαπωνέζικο. Μπορεί να είναι είτε στο βουνό να τραβάει, είτε πατητή, ή απλά κάτι που να ταιριάζει. Για να δούμε...![]()
μάζεψα τον πατέρα μου που έμεινε απο ανορθωτή, μετράει?:wacko:
αλλά δεν έχω ούτε φώτο ούτε τίποτα.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
αν αρχισουμε να βαζουμε το αναποδο θα πεσει ο σερβερΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
To ανάποδο μάλλον το έχω. (Bros να βοηθάει Funduro)
![]()
![]()
RIDE MORE TALK LESS
Στήστε πάλι όπως είσασταν και τράβα φωτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
το χω το χω![]()
μάζεψα τον πατέρα μου που έμεινε απο ανορθωτή, μετράει?:wacko:
αλλά δεν έχω ούτε φώτο ούτε τίποτα.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χωρίς φωτό δεν σου δίνω νίκη. :wacko: