κύριε κύριε εγώ που το άκουσα να σηκώσω τίποτις άλλο.................????????Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
36. Ακης (DoctorS)
Οποιος ΔΕΝ ακουσε τ' ονομα του να σηκωσει το χερι του ...
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κύριε κύριε εγώ που το άκουσα να σηκώσω τίποτις άλλο.................????????Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
36. Ακης (DoctorS)
Οποιος ΔΕΝ ακουσε τ' ονομα του να σηκωσει το χερι του ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
εεεεεεεε δεν αντέχω θα το μαρτυρίσω!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Που ειναι οι γνωστοι-αγνωστοι που μεχρι προτινος καλυπταν καθε μαζωξη με ντοκουμεντα και αποκαλυψεις ε;
εδώ παραλίγο ο crs-k παραλίγο να βαρέσει απουσία....τη φωτογραφική θα θυμότανε!!!!!!!!
9 η ώρα ήρθε!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
αααααααααααααααααααααααα ρε τούλα!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
μπαααααααααα το πολυ πολυ να του βαρέσω καμιά κουτουλιά να κάτσει κάτω!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Προσεξε μονο μην ειναι μεγαλο και σου αφησει καμμια μελανια στο σαγονι κι εσενα ...
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
..................
αααααααααααααααααααααααα ρε τούλα!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν εφταιγε η Τουλα ... :wacko:
Ειχα ξεκινησει απο τις 7:00 να βλεπω το MotoGP που ειχα γραψει με σκοπο κατα τις 8:00 να το αφησω στην μεση και να ερθω.
Ηταν ομως φοβερη η μαχη και δεν μπορουσα να το σταματησω ...![]()
Καλά ρε άνθρωπε, μερέντα έφαγες; :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Η σειρα ειναι οπως μου 'κατσε ειπαμε ...![]()
1. Σταθης (Hornet)
....
36. Ακης (DoctorS)
Πού θυμάσαι τόσα άτομα...
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Χρηστο εγω ενα πραγμα θα σου πω!!!!!!!!
WP και λαδακια!!!!!!!!!
Και ξεχασα οτι εσυ φταις που κατεβηκαμε και στο καταρακτη οποτε βαλε και ενα ζευγαρι Νικε 48 νουμερο.....![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Χρηστο εγω ενα πραγμα θα σου πω!!!!!!!!
WP και λαδακια!!!!!!!!!
Και ξεχασα οτι εσυ φταις που κατεβηκαμε και στο καταρακτη οποτε βαλε και ενα ζευγαρι Νικε 48 νουμερο.....![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Ευχαριστω πολυ για την ευγενικη σου προσφορα, αλλα ακομα καινουργια ειναι, μιας και τα 'χω μονο κανα 4μηνο επανω ...
Μολις θελησω να τα αλλαξω θα σου πω ...
![]()
Στα παπουτσια εκανες λαθος νουμερο, αλλα δεν πειραζει μιας και δεν φοραω αθλητικα, αλλα ΜΟΝΟ ορειβατικα!
Θα σου 'ρθουν λιγο ακριβοτερα βεβαια, αλλα ειναι να κανεις το καλο ...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Καλά ρε άνθρωπε, μερέντα έφαγες; :hypnotize
Πού θυμάσαι τόσα άτομα...
ΔΕΝ θυμαται![]()
![]()
απλα εχει κανει μονιμο πλανο και συμπληρωνει τα ονοματα
Αχαχαχαχαχαχα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
... με την καρδιά ακούς καλύτερα ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΡΗΜΑΔΑ "ΚΟΥΦΕΝΕΤΑΙ" ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ....
(την ΠΟΥΛΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)
κλαψ κλαψ
Μαλιστα τωρα ξεχναμε.......Τα ονοματακια τα θυμασαι ομως......![]()
Κι εγω θυμαμαι....Πανουργια επειδη εισαι διπλα μου και λοιπα και λοιπα φαε την τουλουμπα.....Αχ πουτ....να κοινωνια!!!
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
ΜΜΜ!!! ΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
αν δεν κάνω λάθος εσάς ρώτησα για την ενδοεπικοινωνία που είχατε??? οκ τότε σας ξέρω αλλά με κράνη!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Διεύθυνση και περιοχή ακριβώς για το καφε Δέλεαρ γίνεται να δοθούν; Εμείς τα στραβάδια στραβωθήκαμε με τους χάρτες γαρ.
Marina
Να και μια ανθρώπινη απάντηση. Ευχαριστώ ταχυδρόμε![]()
![]()
Marina