Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: R 1200 GS Adventure

ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΤΟΥ ''ΔΙΝΕ ΧΡΗΜΑ ΜΑΓΚΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ''ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ,ΕΙΧΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΟΛΥ ΦΡΑΠΕ.ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΟ ΟΤΙ,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Σ'ΑΡΕΣΕΙ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ,ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ!ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΘΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ,Η'ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ STREET ΜΗΧΑΝΕΣ,ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΥΚΙ?ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ,ΘΑ ΤΗ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!ΤΟ ΠΟΛΥ-ΛΟΠΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ CLASSIC ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25-30 ΧΡΟΝΙΑ...
    www.caferacers.gr

++++++++++1000

ο μονος λόγος που ισως αλλαζα τη ΒεΦα μου ειναι για να επερνα κατι σε πιο ορθια θέση, γι αυτο ειπα και πριν για GS1200 adventure ή FJR 1300

άλλοσ λόγοσ για να την αλλαξω δεν υπάρχει
    ειναι ανετη, γρήγορη, σπορ, τουρινκ, πέρνει τριβαλιτσο, 2ο ατομο ανετα (ειδικα με βαλιτσα), στριβει αν το θελήσεις και ειναι και V!
    που δε το αλλαζει η μαμα Honda καθε 2 χρονια για να παλιωνει.

Όταν η πόλη κοιμάται.......

Νέο μέλος
    Γνωρίζει μήπως κάποιος φίλος να μου πεί εάν από service η BMW στις μοτοσυκλέτες είναι καλή???
    Από εξυπηρέτηση-ανταλακτικά....και.....τιμές???
    Γνωρίζει κάποιος κάποιο καλό συνεργείο BMW για μηχανές....???
    Παρακαλώ θα ήθελα τη γνώμη μόνο αυτών που γνωρίζουν από πρώτο χέρι....(άκουσα ή μου είπανε δεν μας κάνει).....

Αποφάσισα να πάρω το GS 1200 adventure
    είχα μέχρι τώρα το TDM 850 και δεν είχα κανένα παράπονο....ελπίζω και με την BMW να μείνω ευχαριστημένος....και ελπίζω να μην έχει μεγάλες οικονομικές διαφορές....
    Adventure....xxx

Cogito ergo sum... Το avatar του/της Spike
    To kalytero synergeio apo prosopiki empeiria eos tora gia emena einai to synergeio toy PANAGIOTOPOULOU ston stayro Agias Paraskeyis (synora geraka)
    Riders on the storm......

If the facts don't fit the theory..... change the facts....

antonio,ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ THREAD ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ,ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ.ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ
    www.caferacers.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της RTnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lord_dimos76
    antonio,ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ THREAD ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ,ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ.ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ

ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ: ΨΑΞΕ ΣΤΑ THREADS ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΝΕΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ BMW.

Νίκος RT

Νέο μέλος
    Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά....
    Adventure....xxx

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Ζελατίνα R 1200 GS Adventure
    από γεροπιτσιρικος στο forum BMW
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2008, 19:03
  2. R 1200 Gs Adventure
    από dresg στο forum BMW