Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 216

Θέμα: KTM 1290 Super Duke GT

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slzr
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Πάρα πολύ ωραίο! Και τούμπανο.. εκατόνεβδομήνταφεύγα αλόγατα... ή άκουσα λάθος;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΝIKOLTSOS
    καλά άκουσες.... κιλά άκουσες???
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slzr
    Κοντά στα 200 ε; Φοβερό μοτόρι , αλλά με τσουχτερή τιμή!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΝIKOLTSOS Προβολή μηνύματος
    καλά άκουσες.... κιλά άκουσες???
    205 άδειο λέει.
    Κάπου 230 με όλα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΝIKOLTSOS
    Καινούριο... ???
    Αν μπορέσω ποτέ να πάω να τα σκάσω για να πάρω τέτοιο μηχανάκι καινούριο θα χαζέψω...
    Εδώ μεταχειρισμένο το σκέφτομαι και είμαι έτσι...

καιρό είχα να κ$%@#$%λω έτσι με καινούριο μηχανάκι μακάρι όταν το οδηγήσω να είναι έτσι τα πράγματα...
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Φωτό από έκθεση που το πέτυχα σήμερα. Σε θέση οδήγησης το 1290 μου φαίνεται καλύτερο ίσως να φταίει όμως ότι το έχω συνηθίσει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Μόνο εγώ δεν τη βλέπω;;

Χαχα
    Και ένα καινούριο βιντεάκι
    https://www.youtube.com/watch?v=5Cj8XvgWdAs

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lleonidas Προβολή μηνύματος
    Χαχα
    Και ένα καινούριο βιντεάκι
    https://www.youtube.com/watch?v=5Cj8XvgWdAs

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled.jpg 
Προβολές:	630 
Μέγεθος:	66,8 KB 
ID:	356947

Α Σ Χ Η Μ Ο

κρίμα
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Φωτό από έκθεση που το πέτυχα σήμερα. Σε θέση οδήγησης το 1290 μου φαίνεται καλύτερο ίσως να φταίει όμως ότι το έχω συνηθίσει.
    Όχι για κάποιο λόγο δεν μπορώ να βάλω φώτο από τον υπολογιστή μου.

http://i1164.photobucket.com/albums/...psshddqjiv.jpg

http://i1164.photobucket.com/albums/...pszklflqds.jpg

http://i1164.photobucket.com/albums/...psy0grrzvp.jpg

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Πάντως σήμερα που ήμουν στην Κορίνθου Πατρών με το άνετο v-strom στα 150 και το top case σε ρόλο κουδουνίστρας, με πέρασαν (τι με πέρασαν... με γ@μησαν) τέσσερα KTM που τα είχα τσεκάρει στα διόδια (SMT, 990 και Super Duke, το τέταρτο δεν κατάλαβα τι ήταν) και μου πέταξαν κ@υλερα ντεσιμπέλια στη μάπα, κουνήθηκε η γης, άνοιξε η άσφαλτος, βγήκαν χθόνιες οντότητες και μου έδειχναν τα σηψαιμιακά π@π@ρι@ τους και τέτοια... και συνέχισα με το πλοίο στη ρότα μου σαν μ@λ@κ@ς.

Να την χέσω την άνεση και το αβαβά, ένα μηχανάκι σαν το 1290 Super Duke GT θέλω!!!!
    ανανήψαντας

To οδήγησα σήμερα!!!

Ένα έχω να πω... Στη βροχή είναι εκπλητικό. ούτε 5' δεν πήγα σε στεγνό!!! γαμώ τη $#%^ μου.

Ρεβάνς χτες λοιπόν αφού το επέτρεψε ο καιρός.

Κάναμε μια καλή βόλτα αλλά δυστυχώς είχα ξεχάσει κάποια από τα μπόλικα ηλεκτρονικά του, οπότε δυστυχώς δεν δοκίμασα τα πάντα. Θα ήθελα πάρα πολύ να δω το cornering ABS όπως και το σύστημα να μην σε παίρνει πίσω στην ανηφόρα (HHC).

Το λοιπόν... Η σύγκριση θα είναι με το 1290 R μιας και δεν έχω εμπειρία με άλλα της κατηγορίας του (αν υπάρχει τέτοια κατηγορία δλδ). Αρχικά η θέση οδήγησης, όσο περίεργο κι αν φαίνεται για 1.93 οδηγό, δεν με βόλεψε τόσο στο πως κουμπώναν τα πόδια στο ντεπόζιτο, όσο και στα χέρια και την απόσταση τους από το τιμόνι. Ίσως έχω κλειδώσει με του R και είναι απλά θέμα συνήθειας αλλά δεν νομίζω στην προκειμένη περίπτωση. Το άλλο που μου δεν μου άρεσε αλλά ίσως ήταν θέμα στο συγκεκριμένο μηχανάκι (όντας test ride) ήταν τα φρένα τα οποία παρότι ίδια με του R μου φανήκαν πιο μαλακά και με μεγαλύτερο fade in στο δάγκωμα.

Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση και πιστεύω είναι η μεγαλύτερη διαφορά με το R είναι η σταθερότητα-ευστάθεια του που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό, αν όχι εξολοκλήρου, στις νέες αναρτήσεις. Αρχικά σε απότομα πλαγιάσματα, φρεναρίσματα ή γκάζια σε στροφές (ανοιχτές ή έξοδο στροφής) υπάρχει άψογη σταθερότητα. Στο R σε απότομο πλάγιασμα αλλά και σε απότομο γκάζι που δεν θα σε κόψει το TC έχω νιώσει πολλές φορές να χορεύει ελαφρά το μηχανάκι και ψιλοκοσκίνισμα (δοκιμασμένα δεν το κάνει μόνο το δικό μου). Στο GT αυτό δεν υπάρχει καθόλου ενώ στα φρένα νιώθεις πολύ λιγότερο το ABS, παρότι ανάβει ένδειξη ότι ενεργοποιείται και οι μπουκάλες κάνουν ελάχιστη βουτιά σε σχέση με το R. Επίσης με το R είχα εκπλαγεί και εγώ και η κοπέλα μου με την απορρόφηση στις λακούβες. Στο GT είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα ειδικά σε λίγα χλμ δεν νιώθεις Τ Ι Π Ο Τ Α !!! Εκπληκτικό σε βαθμό που τις κυνηγούσα για να δω πότε θα γίνει το γκουπ το καλό αλλά μάταια.

Όσον αφορά το γκάζι... Είναι ότι περιμένετε χωρίς καμία έκπτωση λόγο GT. Λίγο πιο ομαλή απόκριση μου φάνηκε αλλά από την άλλη άνοιγε πολύ καλύτερα από στάση (για κόντρες ότι πρέπει δλδ παρότι GT xaxaxa) λόγω του ότι το χουν μακρύνει, δεν σουζάρει τόσο εύκολα λόγω κιλών, οπότε καταλάβαινες κάπως καλύτερα τα χλμ που μάζευε πιστεύω. Επίσης μπορείς να μαζέψεις ακόμη πιο πολλά αν κολλήσεις μάπα στο ντεπόζιτο μιας και το τζαμάκι όντως κάνει πολύ δουλειά. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν είναι μηχανάκι για τελικές.

Εξαιρετική εντύπωση ΑΛΛΑ! Αν ήθελα κάτι για ταξίδια θα πήγαινα σε 1190 ή ακόμη και σε 1050 λόγω κόστους. Αν πάω σε SD θέλω αδρεναλίνη και μόνο! Το ότι μου προσφερει και άνετες μετακινήσεις καθημερινές, χαμηλή κατανάλωση και καλή αεροδυναμική για χαλαρό ταξίδι το γεμίζει το πακέτο, οπότε προσωπικά το R δεν το άλλαζα για κανένα λόγο

Όπως ήταν λογικό, αφού το νέο μοτέρ έκανε ντεμπούτο στα 1290 Duke, S, R, T, θα περάσει και στο SD GT μαζί με το φανάρι και με τον νέο πίνακα οργάνων της bosch.

Φωτό από το βρεττανικό MCN. Στο μπουφάν του δοκιμαστή έχει κρεμασμένα "κορδονάκια" τα οποία δείχνουν σε πραγματικές συνθήκες την ροή του αέρα γύρω από τον αναβάτη.

Όνομα:	superduke-gt-1.jpg 
Προβολές:	342 
Μέγεθος:	100,0 KB 
ID:	381793

Όνομα:	superduke-gt-2.jpg 
Προβολές:	340 
Μέγεθος:	103,7 KB 
ID:	381794

Όνομα:	superduke-gt-8.jpg 
Προβολές:	339 
Μέγεθος:	103,3 KB 
ID:	381795

Ανανεώνεται πιθανότατα εντός του 2018.

Όνομα:	KTM1290SuperDukeGT_SpyN.jpg 
Προβολές:	234 
Μέγεθος:	73,6 KB 
ID:	392916

Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 1290 Super Duke
    από Black Mamba στο forum KTM
    Απαντήσεις: 470
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2018, 11:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα