Μήπως ξερεις τα χρωματα του Ζ1000?Αρχικά δημιουργήθηκε από The Pig
Χρώματα 2006:
Μαύρο (αθάνατο)
Ασημί (όπως 2005)
Πορτοκαλί (στη θέση του μπλε)![]()
Γιώργο, αυτά που έβαλες είναι βαμένα (ειδικά το άσπρο είναι μάπα τελείως χρώμα), αλλα το κιτρινάκι αν έβγαινε (έχει και τα καπάκια ίδιο χρώμα) θα ήταν μαμώ.
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Οποιοδήποτε Ζ1000 με χρωμα εκτός: Μαυρο (2003-2004-2005), Κοκκινο (2004), Πορτοκαλι (2003-2004), Πρασινο-Λαχανι (2003-2005) και Ματ-Αθρακι/Τιτανιο (2005) ειναι βαμμένο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Γιώργο, αυτά που έβαλες είναι βαμένα (ειδικά το άσπρο είναι μάπα τελείως χρώμα), αλλα το κιτρινάκι αν έβγαινε (έχει και τα καπάκια ίδιο χρώμα) θα ήταν μαμώ.
Καλημερα!
ρε συ γιωργο καθρεφτες,οπως το αυτους που φοραει το z1000 το κιτρινο που μπορουμε να βρουμε?ειναι μικροι κομμενα παραληλογραμα και ταιριαζουνε παρα πολυ με τις γωνιες του z,μιλαμε ειναι zuuuuuuuuuuuuuper![]()
![]()
Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....
το κιτρινο z1000 με τις εξατμισεις που φοραει επανω,γιατι ειναι 2 1000αρια στη φωτο!![]()
Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....
εμενα αυτο το πρασινο-μαυρο με αρεσει
(απο το πιο κατω ποστ)
http://www.moto.gr/forums/showthread...ght=termignini
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
πρεπει να ειναι απο www.rizoma.comΑρχικά δημιουργήθηκε από ela ela
Καλημερα!
ρε συ γιωργο καθρεφτες,οπως το αυτους που φοραει το z1000 το κιτρινο που μπορουμε να βρουμε?ειναι μικροι κομμενα παραληλογραμα και ταιριαζουνε παρα πολυ με τις γωνιες του z,μιλαμε ειναι zuuuuuuuuuuuuuper![]()
![]()
Τελικα αυτο το μηχανακι και σκατουλι να το βαψεις, παλι κουκλι θα ειναι!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
z1000 νεο χρωμα '06
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Τελικα αυτο το μηχανακι και σκατουλι να το βαψεις, παλι κουκλι θα ειναι!
![]()
![]()
εκτός από πλε!![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Εγώ έχω αγοράσει το ενυδρείο.Τι να κάνω.Α και η μόνη αρνητική γνώμη που έχω ακούσει ή διαβάσει την βλέπω μόνο εδώ.Αλήθεια live το έχετε δεί το μπλέ?
κοιτα το καινουργει το μπλε ειναι μαματο!!!!
το παλιο ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()