Η πιστοποίηση του california suberbike school από που προέρχεται; Και πως έχουν κατοχυρώσει τον όρο "ασφαλής";
Η πιστοποίηση του california suberbike school από που προέρχεται; Και πως έχουν κατοχυρώσει τον όρο "ασφαλής";
??????????????
ποιος να ξέρει άραγε????
Τουλάχιστον εγώ θα ήθελα να ξέρω από που είναι πιστοποιημένοι οι εκπαιδευτές αυτού του παγκοσμίως γνωστού σχολείου.
Καθώς οι πληροφορίες που μας δίνουν σχετικά με τους εκπαιδευτές τους δεν με καλύπτουν
http://www.superbikeschool.co.gr/cal..._css.php?id=13
http://ridingschool888.blogspot.gr/
Εστειλα και μου απαντησαν
http://ridingschool888.blogspot.gr/
Η αλήθεια είναι ότι μόνο ο κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος από το υπουργείο μεταφορών δικαιούται να αποκαλείται εκπαιδευτής οδηγών.
Τα τυπικά προσόντα που πρέπει να έχει είναι: α) Δίπλωμα οδήγησης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, β) Δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών από ΙΕΚ.
Η συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτών των διάφορων σχολών "ασφαλούς", "αγωνιστικής" κλπ. οδήγησης ΔΕΝ πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις. Για να μπορέσουν όμως να μεταφέρουν γνώση στα πλαίσια της σχολής, θα πρέπει να δώσουν επιτυχώς θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις που ορίζει εσωτερικά η κάθε σχολή. Για κάποιες από αυτές που γνωρίζω προσωπικά, οι εξετάσεις δεν είναι καθόλου αστείες και το υπόβαθρο γνώσεων που απαιτείται είναι ουσιαστικότατο.
Μια οποιαδήποτε σχολή δε μπορεί να επιβιώσει για πολύ αν αυτά που διδάσκει δεν έχουν θετικό αντίκτυπο στους μαθητές - πελάτες της. Από την άλλη μεριά, μια αναγνωρισμένη κι επιτυχημένη εμπορικά, δύσκολα θα ρισκάρει τη φήμη της κάνοντας κακές επιλογές στους εκπαιδευτές της.
Το ρεζουμέ κατά τη γνώμη μου είναι, η ίδια αγορά θα επιβραβεύσει τους χρήσιμους και θ' αποβάλλει τους υπόλοιπους. Επειδή όμως ο λάθος χειρισμός της μοτοσυκλέτας μπορεί να έχει εξαιρετικά άσχημες συνέπειες, ελπίζω οι ..."υπόλοιποι", να είναι απλώς λιγότερο χρήσιμοι και όχι επικίνδυνοι.
Για μένα, ικανός εκπαιδευτής είναι αυτός που αγαπά πολύ το αντικείμενο, το γνωρίζει σε βάθος και μπορεί να το μεταδώσει με σαφήνεια κι αποτελεσματικότητα. Συνήθως οι ικανοί είναι και ταπεινοί, επειδή ακριβώς ξέρουν τι γνωρίζουν και τι όχι, και δεν έχουν να αποδείξουν κάτι.
Think faster than you ride
Δημήτρη,ο κάθε ένας από μας που έχουμε πάρει μέρος σε
σχολεία, αναγνωρίζει διαφορετικά το ποσό επιτυχημένο ήταν το μάθημα γι αυτόν...
Δυστυχώς ή ευτυχως τα όρια της επίτυχιας όταν μιλαμε για μοτοσικλέτες είναι πολύ λεπτά...
Σαφέστατα. Ο κάθε μαθητής είναι διαφορετικός. Δεν έχουν όλοι το ίδιο γνωσιακό υπόβαθρο, ούτε την ίδια δεκτικότητα. Υπάρχουν όμως διαδικασίες που διασφαλίζουν ότι όλοι οι μαθητές θα κερδίσουν έστω το ελάχιστο που ορίζει ως δεδομένο η κάθε σχολή.
Για μένα, αν ένας μαθητής φύγει μπερδεμένος κι απογοητευμένος από το μάθημα, ευθύνεται 100% ο εκπαιδευτής και όχι ο ίδιος ο μαθητής.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Η μέθοδος διδασκαλίας σε δύο σχολεία που γνωρίζω, είναι απόλυτα συγκεκριμένη ώστε να μειώνονται αν όχι εξαλείφονται οι όποιες διαφορές ανάμεσα στους εκπαιδευτές. Για να το γράφεις όμως, υποθέτω ότι έκανες το σχολείο με διάφορους εκπαιδευτές και κάποιοι σε κερδίσανε περισσότερο. Μήπως όμως ήταν λόγω "χημείας" και όχι τόσο λόγω διαφορών στην προσέγγιση;
Θα ήθελα εδώ να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω λόγο να υπερασπιστώ καμία σχολή. Γράφω αυτά που έχω βιώσει.
Παίδες θεωρώ ότι είστε υπερβολικοί απέναντι στο φίλο με τη «σχολή». Πολλοί από εσάς δε, έχετε κατηγορήσει σε άλλα thread τις αγκυλώσεις που παρουσιάζει η Ελληνική Αγορά και ο τρόπος που λειτουργεί σε σύγκριση με το εξωτερικό που τα πράγματα είναι πιο ελευθέρα για τους επιχειρηματίες.
Εδώ σας βλέπω εμμέσως πλυν σαφώς να υπερασπίζεστε με σθένος τα κλειστά επαγγέλματα με το πρόσχημα της ασφάλειας.
Να ξέρετε ότι για όλες τις περιπτώσεις των κλειστών επαγγελμάτων στην Ελλάδα από πίσω υπάρχει αδιάσειστη και ισχυρή θεωρεία που δικαιολογεί το κλείσιμο τους.
Ο τίτλος εκπαιδευτής CSS από μόνος του δε πρέπει να σας λέει τίποτα. Στην ουσία είναι ένας απλός εμπορικός τίτλος. Εμείς όμως αντ’ αυτού φανταζόμαστε ότι οι εκπαιδευτες έχουνε επιλεχτεί με βάση αυστηρά κριτήρια. Παπάρια Μάντωλες λέω εγώ.
Εμείς είμαστε ψαρωμένοι επειδή το CSS είναι χρόνια καταξιωμένος τίτλος. Αλλά είναι μόνο αυτό. Ένας εμπορικός τίτλος είναι μόνο. Ο keith code είναι πάνω από όλα ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που έχει αποδείξει στην αγορά ότι κάνει σωστά τη δουλειά του.
Επ’ ουδενή όμως δε προκύπτει ότι η σχολή του έχει ως εκπαιδευτές επιστήμονες από Πανεπιστήμια πάνω στην «ασφαλή», «γρήγορη» «καλή», «σωστή» or whatever οδήγηση με δευτερη ειδικότητα τη ψυχολογία και επιπλέον σεμινάρια τη πεδοψυχολογία
Και στο κάτω κάτω της γραφής εμένα δε με ενδιαφέρει να τα έχει αυτά. Εμένα με ενδιαφέρει να είναι μια επιχείρηση η οποία με τη πάροδο του χρόνου έχει αποδείξει ότι προσφέρει σωστές υπηρεσίες.
Νομίζεται ότι υπάρχει καμια υπηρεσία στην Αμερική επίσημη και αναγνωρισμένη από το Κράτος η οποία αδειοδοτεί επιχειρήσεις σαν το CSS?![]()
Πιστευω οτι δεν ηταν θέμα χημείας αλλά επιπέδου των εκπαιδευτών, το οποίο ηταν διαφορετικό στα 3 Level που έκανα, ειδικά στο θέμα της μεταδοσης της γνώσης και της επικοινωνίας.
Ο συγκεκριμμένος που με απογοήτευσε πλήρως 'καταργηθηκε' λιγο αργότερα γι αλλους λόγους.
Τον εδωσα στεγνα τωρα.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957