Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 91

Θέμα: Περί σχολείων οδήγησης και εκπαιδευτικής επάρκειας

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Κοιτα κατανοητο για το κοσμο μιας καποιας ηλικιας.
    ΑΛΛΑ
    Το εγγονι του πατέρα σου εχει και μπαμπα/μαμα/θειο που ειναι σε καποια ηλικία που το ξερουν το ρημαδι να το χειριζονται(το πισι)

και στο τελευταιο που λες.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειναι ετσι. Ετσι ειναι η κοινωνια μας και ετσι δουλευει χρονια τωρα. Οι βλακες πληρωνουν (μονο με χρημα ελπιζω και ευχομαι) τα λαθη στις επιλογες τους.

Το κρατος που θα επρεπε να υπαρχει για να προστατεψει τους βλακες δε λειτουργει αποδεδειγμενα(δυστυχως) οποτε οτι κανουμε για τη παρτυ μας (και τους φιλους μας) οι ιδιοι.
    1.ζεις σε χωρα υπερηλικων
    2.το οτι ο αδυνατος ειναι αυτος που πληρωνει το ξερουμε.το οτι το επιβραβευουμε στηριζοντας την ελευθερη οικονομια εξ αιτιας της ανικανοτητας του κρατους αντι να βελτιωσουμε (ας μη παμε στο πως δεν ειναι του παροντος) τις λειτουργιες του ειναι για μενα οτι χειροτερο μπορουμε να κανουμε.τελος με την πολιτικη οικονομια απο μενα.

φιλια στις μουρες σας.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    αυτο που προσπαθώ να πω είναι να αφήσετε την αγορά να αποδείξει αν και κατά πόσο ο φίλος είναι άξιος ή όχι για τις υπηρεσίες που υπόσχεται λέω εγώ.
    Μην προβάλετε ως επιχείρημα την «ασφάλεια».

Λειτουργείται ως γνήσιοι υπερασπιστές των κλειστών επαγγελμάτων και επαγγελματιών.
    Κοίτα, για μένα το επιχείρημα "ασφάλεια" είναι πολύ σοβαρό. Γιαυτό πχ και το δώρο που έκανα στον ανηψιό μου όταν πήρε μηχανάκι πριν κανα χρόνο ήταν ένα Riding School και όχι κάποιες βόλτες μαζί μου για να του μεταλαμπαδεύσω ότι έχω μάθει μετά από 30χρόνια οδήγησης και 3 σχολεία. Πιο φθηνά θα μου ερχόταν και θα ανέβαινα και στα μάτια του πιτσιρικά.

Προτίμησα να δώσω τα 160-180 όσα ήταν, γιατί έχω επίγνωση του τι μπορώ και τι δεν μπορώ να μάθω σε κάποιον που θα βγεί στον δρόμο αφενός, και αφετέρου δεν θα θεωρώ οτι είμαι καλύτερος δάσκαλος απ΄τον Χούντρα.

Τωρα τα περί υπερασπιστών κλειστών επαγγελμάτων .... τι να σου πω?
    Αν σου τύχει πάντως να θελήσεις να μάθεις κατάδυση πχ, έχω 3 αστέρια σε Padi (ιδιωτικος φορεας) έχω πέσει και σε 3-4 αγώνες του Γλαύκου και του Πανελληνίου με συμπαθητικά αποτελέσματα...εκπαιδευτικό δεν έχω αλλά δεν είναι απαραίτητο απ΄τη εφορία, και θα σου κάνω καλή τιμή επειδή είσαι φίλος.
    Τώρα...αν πάθεις καμμιά εμβολη επειδή δεν θυμάμαι τους πίνακες απ΄έξω, ή καμμιά υποξία επειδή τα όρια μεταξύ υπεραερισμού και οξυγόνωσης είναι λεπτά, δεν πιστεύω να σου φταίω εγώ που δεν είμαι πιστοποιημένος εκπαιδευτής?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Δεν ξερω να οδηγω Το avatar του/της 888hayabusa
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    στην λογικη λοιπον οτι ''το πιο επικινδυνο πραγμα που κανει ενας μεσος ανθρωπος επι καθημερινης βασης ειναι οτι οδηγαει'' θα ηθελα να εκπαιδευτει το παιδι μου απο εναν καταρτισμενο δασκαλο ασφαλους οδηγησης.αν αυτο σημαινει κλειστο επαγγελμα ας ειναι.δε χαραμιζω το παιδι μου για την ευρυθμη λειτουργεια της ελευθερης οικονομιας (με την οποια ουτως η αλλως διαφωνω αλλα αυτο ειναι προσωπικο μου προβλημα).εσυ?
    Όλοι αυτό που λες επιθυμούμε, αλλά βλέπουμε τι γίνετε κάθε μέρα στους δρόμους από μαθητές ανθρώπων που έχουν πιστοποιήσεις από το κράτος(σχολές οδηγών).
    Προσοχή δεν λέω ότι οι σχολές οδηγών δεν κάνουν δουλειά.. Αντιθέτως σε μαθαίνουν μια χαρά να πάρεις το δίπλωμα δίνοντας τα εφόδια αυτά που θεωρεί το κράτος μας ότι κάθε ένας από εμάς πρέπει να έχει ώστε να κυκλοφορεί στους δρόμους.
    Αυτά μας καλύπτουν όμως???Με σιγουριά σου λέω πως όχι γι' αυτό συμβαίνουν ατυχήματα κάθε μέρα.
    http://ridingschool888.blogspot.gr/

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 888hayabusa Προβολή μηνύματος
    ........................
    Μην φωνάζεις φίλε μου γιατι πρώτον χάνεις το δίκιο σου (αν έχεις) και 2ον θα το μετανιώσουμε και εμείς που εν μέρει σε υπερασπιζόμαστε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Κοίτα, για μένα το επιχείρημα "ασφάλεια" είναι πολύ σοβαρό. Γιαυτό πχ και το δώρο που έκανα στον ανηψιό μου όταν πήρε μηχανάκι πριν κανα χρόνο ήταν ένα Riding School και όχι κάποιες βόλτες μαζί μου για να του μεταλαμπαδεύσω ότι έχω μάθει μετά από 30χρόνια οδήγησης και 3 σχολεία. Πιο φθηνά θα μου ερχόταν και θα ανέβαινα και στα μάτια του πιτσιρικά.

Προτίμησα να δώσω τα 160-180 όσα ήταν, γιατί έχω επίγνωση του τι μπορώ και τι δεν μπορώ να μάθω σε κάποιον που θα βγεί στον δρόμο αφενός, και αφετέρου δεν θα θεωρώ οτι είμαι καλύτερος δάσκαλος απ΄τον Χούντρα.

Τωρα τα περί υπερασπιστών κλειστών επαγγελμάτων .... τι να σου πω?
    Αν σου τύχει πάντως να θελήσεις να μάθεις κατάδυση πχ, έχω 3 αστέρια σε Padi (ιδιωτικος φορεας) έχω πέσει και σε 3-4 αγώνες του Γλαύκου και του Πανελληνίου με συμπαθητικά αποτελέσματα...εκπαιδευτικό δεν έχω αλλά δεν είναι απαραίτητο απ΄τη εφορία, και θα σου κάνω καλή τιμή επειδή είσαι φίλος.
    Τώρα...αν πάθεις καμμιά εμβολη επειδή δεν θυμάμαι τους πίνακες απ΄έξω, ή καμμιά υποξία επειδή τα όρια μεταξύ υπεραερισμού και οξυγόνωσης είναι λεπτά, δεν πιστεύω να σου φταίω εγώ που δεν είμαι πιστοποιημένος εκπαιδευτής?
    Κοίτα, αν εσύ ανοίξεις σχολή και έρθω εγώ που είμαι φίλος σου και σε ξέρω είμαι σίγουρος ότι ακόμα και αν δε θυμάσαι τους πίνακες ακριβώς θα με προστατεύσεις από πράγματα που δε ξέρω και θα με θέσουν σε κίνδυνο.

Εάν εγω νόμιζα ότι είσαι φίλος αλλά τελικά είσαι λαμόγιο, τότε tough lack. Κάπου αλλού θα μου την έκανες έτσι και αλλιώς.

Εάν δε σε ξέρω τότε θα είμαι ηλίθιος εάν έρθω σε εσένα και σε εμπιστευτώ, που μόλις άνοιξες χωρίς να έχει αποδείξει τίποτα στην αγορά και χωρίς να έχω ακούσει κάποια καλή κουβέντα από δικό μου άνθρωπο

Δεν προστατεύεται αυτή η ηλιθιότητα ρε Βύρωνα με καμία αυστηράδα και καμία διαδικασία πιστοποίησης. Δε γίνεται να τον προστατεύσεις αυτόν τον ηλίθιο ότι και να κάνεις.

Ο ηλίθιος θα πάει στο CSS θα του πούνε να είναι πάντα με ανοιγμένο το γκάζι στη στροφή αλλά επειδή τσαντίζεται που οι φίλοι τον περνάνε θα μπαίνει με όσα και φορτωμένος σε φρένα. Στα @@ του το τι του δίδαξαν και αν του το δίδαξαν σωστοί εκπαιδευτές η οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές.

και όσο για το γυιό σου ή ανηψιό σου τότε καλά κάνεις και το στέλνεις στο Ridding School. έχει αποδείξει στην αγορά (όχι σε κάποιο επιμελητήριο) οτι αξίζει να δώσεις τα λεφτά σου. Δε διαφωνώ.

Ο τίτλος εκπαιδευτής CSS από μόνος του δε πρέπει να σας λέει τίποτα. Στην ουσία είναι ένας απλός εμπορικός τίτλος. Εμείς όμως αντ’ αυτού φανταζόμαστε ότι οι εκπαιδευτες έχουνε επιλεχτεί με βάση αυστηρά κριτήρια. Παπάρια Μάντωλες λέω εγώ.

Εμείς είμαστε ψαρωμένοι επειδή το CSS είναι χρόνια καταξιωμένος τίτλος. Αλλά είναι μόνο αυτό. Ένας εμπορικός τίτλος είναι μόνο. Ο keith code είναι πάνω από όλα ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που έχει αποδείξει στην αγορά ότι κάνει σωστά τη δουλειά του.

Επ’ ουδενή όμως δε προκύπτει ότι η σχολή του έχει ως εκπαιδευτές επιστήμονες από Πανεπιστήμια πάνω στην «ασφαλή», «γρήγορη» «καλή», «σωστή» or whatever οδήγηση με δευτερη ειδικότητα τη ψυχολογία και επιπλέον σεμινάρια τη πεδοψυχολογία

Και στο κάτω κάτω της γραφής εμένα δε με ενδιαφέρει να τα έχει αυτά. Εμένα με ενδιαφέρει να είναι μια επιχείρηση η οποία με τη πάροδο του χρόνου έχει αποδείξει ότι προσφέρει σωστές υπηρεσίες.

Νομίζεται ότι υπάρχει καμια υπηρεσία στην Αμερική επίσημη και αναγνωρισμένη από το Κράτος η οποία αδειοδοτεί επιχειρήσεις σαν το CSS?
    Έτσι ακριβώς
    +1000

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 888hayabusa Προβολή μηνύματος
    Όλοι αυτό που λες επιθυμούμε, αλλά βλέπουμε τι γίνετε κάθε μέρα στους δρόμους από μαθητές ανθρώπων που έχουν πιστοποιήσεις από το κράτος(σχολές οδηγών).
    Προσοχή δεν λέω ότι οι σχολές οδηγών δεν κάνουν δουλειά.. Αντιθέτως σε μαθαίνουν μια χαρά να πάρεις το δίπλωμα δίνοντας τα εφόδια αυτά που θεωρεί το κράτος μας ότι κάθε ένας από εμάς πρέπει να έχει ώστε να κυκλοφορεί στους δρόμους.
    Αυτά μας καλύπτουν όμως???Με σιγουριά σου λέω πως όχι γι' αυτό συμβαίνουν ατυχήματα κάθε μέρα.
    Προσπαθείς να μας πείσεις για την ανάγκη υπάρξης των σχολείων οδήγησης; Περιττό.. Η συντριπτική πλειοψηφία εδώ μέσα είτε έχουν κάνει ή θα ήθελαν να κάνουν τα μαθήματα.

Το θέμα είναι το ποιος τα κάνει και τ' αποτελέσματα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    εγω λεω οτι οσων αφορα τα σχολεια για την μοτοσυκλετα οτι και πτυχια ,πιστοποιησεις,κτλ να χει ο αλλος δε μπορει να σου εγγυηθει τπτ...

ειδικα γιατι ασχολειται με την μοτοσυκλετα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Προσπαθείς να μας πείσεις για την ανάγκη υπάρξης των σχολείων οδήγησης; Περιττό.. Η συντριπτική πλειοψηφία εδώ μέσα είτε έχουν κάνει ή θα ήθελαν να κάνουν τα μαθήματα.

Το θέμα είναι το ποιος τα κάνει και τ' αποτελέσματα.
    Στο θέμα που λες θέλω να καταλήξω κι' εγώ.. Έφτιαξα τη σελίδα μου ώστε να βοηθήσω αυτούς που θέλουν κάποιες πληροφορίες να τις βρουν εύκολα και να έχουν μια πρώτη εικόνα της δουλειάς μου.
    Σίγουρα μέσα από δυο τρεις σελίδες δεν μαθαίνεις έναν άνθρωπο ούτε πείθεσαι για το αν κάνει καλά τη δουλειά που λέει ότι κάνει και σίγουρα εγώ είμαι ο πιο ακατάλληλος να σου πω κάτι τέτοιο. Μπορώ όμως με σιγουριά να σου πω ότι κάνω ότι καλύτερο μπορώ με πιστή και αγάπη στη μοτοσυκλέτα και σεβασμό στον κάθε συμμετέχοντα και τις ιδιαίτερες ανάγκες του..Αν το κάνω καλά, με επιτυχία ή με μεταδοτικότητα θα πρέπει να ρωτήσεις τους μαθητές που έχουν περάσει από το σχολείο και να κρίνεις μόνος σου..

να πω και εγω την παπαρια μου,

τροπος πειθούς: επίκληση στην αυθεντία

οταν βλεπω καποιον, ο οποιος λεει πως περνει μερος στο ΠΠΤ και το χρησημοποιει ως "αυθεντια" και οτι εχει κανει πολλα σχολεια ασφαλης/γρηγορης οδηγησης κτλ κτλ τοτε το θεμα τελειωνει εδω, δεν εχει νοημα να το δω παρακατω,

δεν θεωρω καποιον που τρεχει 20 χρονια σε αγωνες και βγαινει και πρωτος ικανο να με δειδαξει πραγματα, (και ο μπουστας τρεχει αλλα ρωτηστε τον που εχει παει και τι εχει κανει)

να το πω πιο απλα, θεωρω κοροιδια να δωσω χρηματα σε καποιον που αυτοανακυρισεται εκπαιδευτης λογω την πολυχρονης συμετοχης του μεσα σε αγωνες ταχυτητας.

το να μου δειξει 2 πραγματα σε φιλικο επιπεδο ειναι οκ, αλλα το να πληρωσω για να μαθω εκει εχω περισσοτερες απαιτησεις, πρεπει να μου αποδειξει πως τα αξιζει τα λεφτα που ζηταει οσα και να ειναι αυτα.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Κοίτα, αν εσύ ανοίξεις σχολή και έρθω εγώ που είμαι φίλος σου και σε ξέρω είμαι σίγουρος ότι ακόμα και αν δε θυμάσαι τους πίνακες ακριβώς θα με προστατεύσεις από πράγματα που δε ξέρω και θα με θέσουν σε κίνδυνο.
    Σπύρο, αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. Το θέμα πιστοποίησης μέσω κάποιου κρατικού φορέα δεν μου λέει τίποτα. Η ουσία είναι τι είδους εμπειρία και γνώσεις έχει κάποιος σε αυτά που θεωρούμε επικίνδυνα χόμπυ.
    Επομένως δεν θα μπορούσα να σε προφυλάξω απ΄τον κίνδυνο όχι επειδή δεν θα ήθελα, ή επειδή θα ήμουν λαμόγιο. Δεν θα ήξερα πως να σε προστατεύσω επειδή οι γνώσεις και οι εμπειρία μου δεν θα ήταν αρκετές.

Πχ Όταν έκανα το 2ο ή 3ο αστέρι, μου είχαν δώσει ως ζευγάρι μια περίεργη κοπέλα. Μου την είχαν δώσει επειδή απ΄τους 8-10 που περνάγαμε σχολείο ήμουν ο πιο έμπειρος μιας και βούταγα ελεύθερο καμμιά 10αριά χρόνια. Σε κάποια φάση του μαθήματος στα -25, χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα, η κοπελλιά την έκανε για πάνω σφαίρα.
    Ο Σπύρος που ήταν ο εκπαιδευτής χωρίς να είναι δίπλα μας, την έπιασε και την ηρέμησε στα 2-3 μέτρα που πρόλαβε να κάνει. Αν δεν την έπιανε, απλά θα ήταν νεκρή από εμβολή αέρα.
    Το γιατί πανικοβλήθηκε δεν το είπε, αλλά ήταν ΠΟΛΥ τυχερή που είχε γάτα εκπαιδευτή, διαφορετικά να ΄μαστε καλά να τη θυμόμαστε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος

οταν βλεπω καποιον, ο οποιος λεει πως περνει μερος στο ΠΠΤ και το χρησημοποιει ως "αυθεντια" και οτι εχει κανει πολλα σχολεια ασφαλης/γρηγορης οδηγησης κτλ κτλ τοτε το θεμα τελειωνει εδω, δεν εχει νοημα να το δω παρακατω,

δεν θεωρω καποιον που τρεχει 20 χρονια σε αγωνες και βγαινει και πρωτος ικανο να με δειδαξει πραγματα, (και ο μπουστας τρεχει αλλα ρωτηστε τον που εχει παει και τι εχει κανει)

να το πω πιο απλα, θεωρω κοροιδια να δωσω χρηματα σε καποιον που αυτοανακυρισεται εκπαιδευτης λογω την πολυχρονης συμετοχης του μεσα σε αγωνες ταχυτητας.

το να μου δειξει 2 πραγματα σε φιλικο επιπεδο ειναι οκ, αλλα το να πληρωσω για να μαθω εκει εχω περισσοτερες απαιτησεις, πρεπει να μου αποδειξει πως τα αξιζει τα λεφτα που ζηταει οσα και να ειναι αυτα.

επειδη τυχαινει να εχουμε εδω στην περιοχη μου καποιον μαστορα με πολυετη πειρα και πολλα τροπαια στο ΠΠΤ ,να σου πω οτι την νοοτροπια αυτη ακριβως που περιγραφεις την εχει σε υπερθετικο βαθμο ο συγκεκριμενος...

οι δε συζητησεις μου με αυτον στον τομεα εκπαιδευση μοτο και πιστα ειναι γραφικοτατες...

σαν να ειναι ο μοναδικος κατοχος της αληθειας ενα πραγμα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος

Σε γενικές γραμμές πιστεύω πως έχεις δίκιο.
    Αν μιλάς συγκεκριμένα για μένα φίλε μου θα ήθελα να σου πω ότι την συμμετοχή μου στους αγώνες δεν τη χρησιμοποιώ ως "αυθεντία" παρά μόνο ως επιπλέον γνώση που σε συνάρτηση κάποιων σχολείων ασφαλούς αλλά και αγωνιστικής οδήγησης που έχω κάνει με βοηθούν να έχω περισσότερα εφόδια και εμπειρίες έναντι του ανταγωνισμού. Γιατί κακά τα ψέματα ο μόνος τρόπος να εφαρμόσεις στο έπακρο αυτά που έχεις διδαχθεί σε τόσα σχολεία και να προχωρήσεις τη γνώση σου ένα βήμα μπροστά είναι οι αγώνες ταχύτητας ανεξάρτητα με την επιτυχία σου σε αυτούς πιστεύω.
    Όλα τα παραπάνω βέβαια δεν θα είχαν νόημα αν δεν μπορούσα να περάσω όλες αυτές τις γνώσεις στους μαθητές μου.
    Για το αν καταφέρνω να περάσω αυτές τις γνώσεις και με ποιον τρόπο μπορείς να ρωτήσεις τους μαθητές μου. Θέλω να αναφέρω εδώ ότι έχω και πτυχίο εκπαιδευτού αναγνωρισμένο από επίσημους φορείς του κράτους αλλά δεν αναφέρομαι σε αυτή μου τη διάκριση γιατί για εμένα δεν έχει κανένα νόημα ένα απλό χαρτί.
    Σημασία έχει να ψάχνουμε για την ουσία και όχι για χαρτιά.

Διαβάζοντας με προσοχή το σύνολο των posts ομολογώ πως κάθε πλευρά έχει την λογική της, όπως επίσης κ τα εύλογα ερωτήματα που γεννώνται όσον αφορά την καταλληλότητα κάποιου να διδάξει και να μεταφέρει με κατανοητό τρόπο χρήσιμα tips, και μόνο, στον υποψήφιο ''μαθητή-νέο οδηγό'' πως να χειρίζεται με ασφάλεια την μοτοσυκλέτα του και να αποφεύγει ''κακοτοπιές''..Προσωπικά, δεν έχω παρακολουθήσει κάποιο απ' τα εγνωσμένης αξίας σχολεία θεωρητικής-πρακτικής εκπαίδευσης..Αλλά μπορώ να με πω με βεβαιότητα ότι κάποιος μπορεί να διδάξει όταν τον ακολουθεί ένα ιστορικό μάχιμης αγωνιστικής δραστηριότητας με επιτυχίες και αξιώσεις στο αγωνιστικό στερέωμα (υψηλή κατάταξη σε εθνικά, διεθνή κλπ πρωταθλήματα κλπ)..και αυτό επειδή ένας αγωνιζόμενος έχει εξερευνήσει σε βάθος την οδηγική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας σε ακραίες καταστάσεις και με συνεχή εντρύφηση προσδοκά την τελειοποίηση του.. Επ' αυτού έχω προσωπική άποψη καθότι είχα την τύχη-ευκαιρία να διδαχθώ ουσιώδη στοιχεία από αγωνιζόμενο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα supermotard που μεταξύ άλλων έχει δρέψει δάφνες και είναι αναγνωρισμένος, χωρίς ωστόσο να έχει κάποιου είδους πιστοποιήσεις ή νομιμοποιητικά έγγραφα...Όπως θυμόσοφα λέει ο λαός ''το πεζοδρόμιο κάνει κάποιον γνώστη'', στην περίπτωση μου το ρητό επιβεβαιώνεται..Δεν με μεταμόρφωσε σε ιπτάμενο οδηγό αλλά μου απτό τρόπο μου έδειξε απ' το μηδέν ''τι σημαίνει στρίβω, πως αυτό γίνεται χωρίς να με πιάνει πανικός και πώς φρενάρω''..Τώρα, το ''πως ρυθμίζω την ανάρτηση και άλλα τέτοια'' προσωπικά είναι δευτερεύουσας σημασίας αλλά όχι ευκαταφρόνητα για μια ολοκληρωμένη εικόνα..Το λοιπόν, εάν το παλικάρι έχει επίγνωση της ηθικής ευθύνης που φέρει (γιατί νομική ευθύνη ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ, ως μη ύπαρξης θεσμοθετημένου φορέα που να εξετάζει-πιστοποιεί κάποιον δίνοντας του το χρίσμα του εκπαιδευτή..) τότε καλά κάνει και κινείται στην ελεύθερη αγορά και διαθέτει επί χρήμασι τις γνώσεις του...
    η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Σπύρο, αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. Το θέμα πιστοποίησης μέσω κάποιου κρατικού φορέα δεν μου λέει τίποτα. Η ουσία είναι τι είδους εμπειρία και γνώσεις έχει κάποιος σε αυτά που θεωρούμε επικίνδυνα χόμπυ.
    Επομένως δεν θα μπορούσα να σε προφυλάξω απ΄τον κίνδυνο όχι επειδή δεν θα ήθελα, ή επειδή θα ήμουν λαμόγιο. Δεν θα ήξερα πως να σε προστατεύσω επειδή οι γνώσεις και οι εμπειρία μου δεν θα ήταν αρκετές.

Πχ Όταν έκανα το 2ο ή 3ο αστέρι, μου είχαν δώσει ως ζευγάρι μια περίεργη κοπέλα. Μου την είχαν δώσει επειδή απ΄τους 8-10 που περνάγαμε σχολείο ήμουν ο πιο έμπειρος μιας και βούταγα ελεύθερο καμμιά 10αριά χρόνια. Σε κάποια φάση του μαθήματος στα -25, χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα, η κοπελλιά την έκανε για πάνω σφαίρα.
    Ο Σπύρος που ήταν ο εκπαιδευτής χωρίς να είναι δίπλα μας, την έπιασε και την ηρέμησε στα 2-3 μέτρα που πρόλαβε να κάνει. Αν δεν την έπιανε, απλά θα ήταν νεκρή από εμβολή αέρα.
    Το γιατί πανικοβλήθηκε δεν το είπε, αλλά ήταν ΠΟΛΥ τυχερή που είχε γάτα εκπαιδευτή, διαφορετικά να ΄μαστε καλά να τη θυμόμαστε.
    Βυρωνα,με συγχωρεις φιλε μου αλλα πιστευω οτι συγκρινεις ανομια πραγματα...

αλλο σχολη καταδυσεων και αλλο σχολη ασφαλους οδηγησης μοτο...

πω πω αρνητισμος!
    μετα σου λεει δεν παει μπροστα ο τοπος...αφου οποτε παει καποιος να κανει κατι κοντρα στα κατεστημενα πεφτουν ολοι να τον φανε.
    Και γιατι δλδ οσοι εχετε τετοιες αμφιβολιες δεν πατε μια βολτα την ημερα των μαθηματων στην πιστα να δειτε απο κοντα?να κανετε και το track day αφου ειναι μαζι,και αμα δεν ειναι καλος μην πατε να κανετε μαθημα.

Εγω εχω να πω μπραβο στον φιλο που εκανε αυτη την κινηση με την δικια του σχολη και μακαρι να το κανανε και αλλοι γιατι ως γνωστο ο ανταγωνισμος μονο καλο κανει σε επιπεδο παροχων και τιμων.

50 ευρω κανει ενα απλο τρακ ντευ και 100 το μαθημα.εγω παντως σαν δοκιμη θα το εκανα

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:56
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2009, 14:09
  3. Περί ασύμμετρης απειλής....και συντονισμού γενικά.
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 96
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2007, 00:42
  4. Περί πίστας , μαθημάτων και MOTO DAY TRACK
    από Gandalf dr685sm στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2005, 07:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας