δεν είπες ότι οδηγούμε στην τύχη; τι ακριβώς εννοείς στην τύχη; π.χ. φρενάρουμε μετά τη στροφή μερικές φορές όταν τυχαίνει; έχω δει άτομα να οδηγούν στην τύχη.. αλλά όχι για πολύ.
όταν έμαθα για τα survival reactions ανακάλυψα ότι τα είχα εξαλείψει από μόνος μου εμπειρικά και αναγκαστικά, όπως ίσως έκανε και αυτός που τα «ανακάλυψε» και τα έγραψε. όπως και το πως οδηγούμε στην κίνηση της πόλης, αυτά που γράφουν στις συμβουλές οδήγησης ο Χούντρας και άλλοι. τα έκανα από μόνος μου πριν τα διαβάσω, γιατί απλώς ήταν αυτονόητα. παλιά δεν υπήρχαν αυτά, ποιός είναι πάνω από 30 και έμαθε να οδηγεί γνωρίζοντας τα SR, που δεν υπήρχαν ακόμα;Παραμένει όμως για μένα οδήγηση στην τύχη, γιατί όταν ζορίσουν λίγο τα πράγματα (είτε γιατί πρέπει να αντιδράσουμε σε κάτι που συμβαίνει μπροστά μας, είτε γιατί θέλουμε να πάμε πιο γρήγορα) την ορίζουν τα survival reactions και όχι οι ενέργειες του αναβάτη.
Είσαι ο ίδιος οδηγός από τότε που έμαθες για τα survival reactions?
επειδή δεν θέλω να αποδείξω κάτι (ότι δεν είμαι ελέφαντας π.χ.) ας πούμε ότι είσαι οδηγάρα και ότι εγώ είμαι κουλός και ας το τελειώσουμε εδώ. αλλιώς βλέπω να πέφτει μαχαίρι και τσεκούρι στο thread.Είσαι ο ίδιος οδηγός από τότε που ορίζεις το σημείο που θα στρίψεις εσύ ο ίδιος και όχι ο φόβος του μυαλού επειδή έρχεται στροφή;