Κάτσε και περίμενε στο καταφύγιο γιατί θα χρειαστώ σπρώξιμο για τα ραντάρ ...Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Έχω φύγει για πεζοπορία και στην πορεία έχει αρχίσει να ρίχνει. ώσπου να φτάσουμε στο καταφύγιο είχε στρώσει για τα καλά!!![]()
Κάτσε και περίμενε στο καταφύγιο γιατί θα χρειαστώ σπρώξιμο για τα ραντάρ ...Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Έχω φύγει για πεζοπορία και στην πορεία έχει αρχίσει να ρίχνει. ώσπου να φτάσουμε στο καταφύγιο είχε στρώσει για τα καλά!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δεν θα ανέβω στα δέντρα με το μηχανάκι ρεεεε....Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Θα περάσετε υπέροχα!!![]()
![]()
Στο Μύλο?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αν θέλεις συ γνωρίσει εμένα, έλα Πρέσπες (Λαιμό) να γνωριστούμε σε ιδανικές συνθήκες ...
(τζάκι, φασολάδα, λουκάνικα, τσίπουρο...).
Άμα είσαι και γουσταρλής άντρας, καβαντζάρουμε και τον Βαρνούντα ...![]()
Αν πηγαίνεις εκει πες χαιρετίσματα στον Γιώργο, αν οχι κακώς εχει το καλύτερο τσίπουρο και φασόλια![]()
Σε ζηλέυω![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
......
BTW,
σε 10' θα χω φύγει για χιονισμένο Χορτιάτη !!
(άντε να φορτίσει η μπαταρία, γιατί το "αντρικείο" σπορ της μανιβέλας ποτέ δεν ήταν του στυλ μου...)![]()
![]()
κοίτα ένα (Μ)πούστη άντρα τώρα ....
(ήθελα και γάμο ο μαλάκας ... )![]()
![]()
![]()
![]()
Μόνιμα στον Γιώργο πάω ρε Άρη ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Στο Μύλο?
Αν πηγαίνεις εκει πες χαιρετίσματα στον Γιώργο
Πως και δες σε πέτυχα ποτέ ???![]()
BTW
Είναι και φρεσκομάνα η Ειρήνη και δεν θα προλαβαίνει να φτιάχνει μοσχαροκέφαλή ...![]()
Ξέρεις...αυτόν το καιρό έχει αρκούδες εκεί πέρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δεν θα ανέβω στα δέντρα με το μηχανάκι ρεεεε....
![]()
![]()
![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Και οι αρκούδες ξέρουν ότι αυτόν τον καιρό βγαίνω στο βουνό ....Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Ξέρεις...αυτόν το καιρό έχει αρκούδες εκεί πέρα..
![]()
![]()
(και κρύβονται ...!!!)![]()
Ξέρω, ξέρω και ο Γιώργος εχει γίνει άλλος άνθρωπος, ημέρεψε λίγο ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μόνιμα στον Γιώργο πάω ρε Άρη ...!!!
Πως και δες σε πέτυχα ποτέ ???![]()
BTW
Είναι και φρεσκομάνα η Ειρήνη και δεν θα προλαβαίνει να φτιάχνει μοσχαροκέφαλή ...![]()
Μια φορά εχω πάει μόνο Αντώνη, το προπερασμένο Πάσχα αλλά τα βρήκαμε πολύ καλά. Ηταν μάλιστα η πρωτη εκδρομή με την γυναίκα μου χωρις παιδιά μετα από 2-3 χρόνια και μας ειχε φανεί τρομερό!
Βρεθήκαμε ολοι φίλοι, η κουμπαρα μου κολλητη της Ειρήνης, ο φίλος μου ο Δασολόγος κολλητος με την Λίμνη και τα πουλιά της, o κουμπαρος μου κολλητος με τον Γιώργο κι εγω κολλητος με όλους αλλά κυρίως με το τζάκι και το μπουκάλι![]()
Προσοχή στα φασόλια, είναι πολύ αποτελεσματικά
Που θα παει κάπου θα συναντηθούμε...(δεν εχει τσιπουροemoticon)...
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
λες???Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αν θέλεις συ γνωρίσει εμένα, έλα Πρέσπες (Λαιμό) να γνωριστούμε σε ιδανικές συνθήκες ...
(τζάκι, φασολάδα, λουκάνικα, τσίπουρο...).
Άμα είσαι και γουσταρλής άντρας, καβαντζάρουμε και τον Βαρνούντα ...![]()
γιου γουιλ μπι νοτιφαιντ....
![]()
![]()