Πότε πατάς Κρήτη είπαμε ;Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Και δεν ειπα οτι ειναι ποιο ασχημο απο το CBF![]()
Απλα για μενα ειναι ασχημο!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
μη παρεις ΠΟΤΕ kawasaki γιατι ειναι μπουρδελα ...
μην ακους οσους τα εχουν .... οι αλλοι που δεν τα εχουν ξερουν καλυτερα!![]()
ΤΟ bandit με κλειστα ματια... μονο που ειναι SUZUKI φτανει. ρε οι ανθρωποι βγαζουν EVO το σκεφτεσε κιολας? τι να πεις παει χαλασε ο κοσμος ......
:rotflmao: :rotflmao:![]()
ρε Μάκη
άλλη εκδρομή δεν έχεις κάνει;
και άλλη φωτογραφία δεν έχεις βγάλει;
έχεις γίνει λίγο γραφικός![]()
![]()
![]()
![]()
SPEED KILLS!
RIDE A HONDA
![]()
![]()
(ενταξη πλακα κανω)
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Κοίτα κουκλί δεν το λες (λέω μάλλον)..ούτε και άσχημο..Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ρε πατε καλα?
Το Κ5-6 είχε γαμώ τα φάναρια/μούρες αλλά δεν πάει να πει οτι φανάρι του ταιριάζει σε όλα τα μηχανάκια..
Πολύ ψαρωτικό πάντως το GSXF..
Ασε, μη το πολυ λες αυτο και αρχισουν να περνουν ολοι Bandit....Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
ΤΟ bandit με κλειστα ματια... μονο που ειναι SUZUKI φτανει. ρε οι ανθρωποι βγαζουν EVO το σκεφτεσε κιολας? τι να πεις παει χαλασε ο κοσμος ......
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Το θεμα ειναι να ειμαστε λιγοι και καλοι![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
μάλλον καλύτερη ερώτηση θα ήταν BANDIT 650 ή ER-f?
Και αυτό γιατί το πρώτο είναι τετρακύλινδρο και πολύ φτηνό, και το δεύτερο δικύλινδρο πιο ελαφρύ και ψεκαστό (αν δεν κανω λαθος το suzuki δεν είναι)
Πολύ καλά μηχανάκια και τα δύο. Εκτός αν έχεις την υπομονή να περιμένεις το GSX-650F![]()
![]()
Ενταξει... σεπτεμβριο εδω θα ειναι... περνεις ομως ενα μηχανακι σχεδον 2008 οχι οπως το αλλο που ειναι πιο παλιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
μάλλον καλύτερη ερώτηση θα ήταν BANDIT 650 ή ER-f?
Και αυτό γιατί το πρώτο είναι τετρακύλινδρο και πολύ φτηνό, και το δεύτερο δικύλινδρο πιο ελαφρύ και ψεκαστό (αν δεν κανω λαθος το suzuki δεν είναι)
Πολύ καλά μηχανάκια και τα δύο. Εκτός αν έχεις την υπομονή να περιμένεις το GSX-650F![]()
![]()
Τώρα στρώνω το καινούργιο μου Καβασάκι, δεν έχω καιρό για Χόντες :oΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ρε Μάκη
άλλη εκδρομή δεν έχεις κάνει;
και άλλη φωτογραφία δεν έχεις βγάλει;
έχεις γίνει λίγο γραφικός![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τώρα στρώνω το καινούργιο μου Καβασάκι, δεν έχω καιρό για Χόντες :o
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το φετινό bandit είναι πάρα πολύ καλό μηχανάκι. Οι αναρτήσεις του είναι πολύ καλές και δεν έχουν καμία σχέση με το παλιο αερόψυκτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Ενταξει... σεπτεμβριο εδω θα ειναι... περνεις ομως ενα μηχανακι σχεδον 2008 οχι οπως το αλλο που ειναι πιο παλιο.
Μια χαρά και το Καβασάκι πάντως, είχε ο αδερφός μου το γυμνό και το είχα καβαλήσει αρκετά (ωραία μου ακούστηκε απ'το γυμνό και μετά )Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
μη το παρεις ακομα .... περιμενε να γυρισω απ τις ταυρομαχιες γυρω στο 15 αυγουστο και αποφασισε μετα !!! σου υποσχομαι αναλυτικη περιγραφη του εργαλειου![]()
![]()
Είναι σβέλτο ευέλικτο και αρκετά άνετο για ταξιδάκια σε καμμία όμως περίπτωση δεν φτάνει στην άνεση το CBF (βάζω στην άκρη το ότι ήταν γυμνό)
Με ενόχλησε επίσης αυτό το "απότομο" που είχε στο άνοιγμα του γκαζιού, μου άλλαξε τα φώτα μέσα στην πόλη και το ίδιο ισχύει και για τα φρένα του που ναι μεν ήταν δυνατά αλλά με αίσθηση σαν να μου βάζανε μπετόβεργα στη ρόδα.
Όλα αυτά βέβαια τα σύγκρινα με το CBF μου που είναι πιο "γλυκά" πάνω του γι'αυτό με ψιλοστράβωσε κάπως..
Παρόλα αυτά είναι πιο παιχνιδιάρικο και σίγουρα πιο όμορφο απ'τη γαλέρα μου.
![]()