γιατι χανομαστε,ετσι μονο θα λυθουν τα προβληματα μας:rotflmao:
γιατι χανομαστε,ετσι μονο θα λυθουν τα προβληματα μας:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Εγώ λέω ας αποφασίσουμε όλοι το επόμενό μας αυτοκίνητο να είναι υβριδικό και ας ξεχάσουμε αυτά τα μεγάλης έκτασης μποϊκοτάζ γιατί δεν θα έχουνε αποτέλεσμα...
Μετά από ένα πολύ πρόχειρο υπολογισμό που έκανα
Η διαφορά τιμής ενός υβριδικού σε σχέση με το αντίστοιχο μη υβριδικό της ίδιας εταιρίας είναι περίπου 7680 ΕΥΡΩ
Η διαφορά κατανάλωσης είναι περίπου 2,6 λ / 100 χλμ
Και θα κάνω απόσβεση σε περίπου 15 χρόνια
Όχι και τόσο καλή επένδυση νομίζω
Η MOTOROIL δεν παράγει βενζίνη
Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis
Τι εννοεις δεν παραγει βενζινη?
Ότι παράγει πετρέλαιο και Motor oilΑρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Τι εννοεις δεν παραγει βενζινη?
Αλλά όχι βενζίνη από ότι ξέρω
βαλε και το αυξημενο κοστος συντηρησης ,μιας και μετα μονο στο εξουσιοδοτημενοΑρχικά δημιουργήθηκε από toulis
Μετά από ένα πολύ πρόχειρο υπολογισμό που έκανα
Η διαφορά τιμής ενός υβριδικού σε σχέση με το αντίστοιχο μη υβριδικό της ίδιας εταιρίας είναι περίπου 7680 ΕΥΡΩ
Η διαφορά κατανάλωσης είναι περίπου 2,6 λ / 100 χλμ
Και θα κάνω απόσβεση σε περίπου 15 χρόνια
Όχι και τόσο καλή επένδυση νομίζω
φτιαχνεις πραγματα,+τις μπαταριες που λογικα μετα απο τοσα χρονια θελουν αλλαγη...
και ειναι τσαμπα....αν εχεις μεγαλη τσεπη...
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
η motor oil παράγει :Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis
Ότι παράγει πετρέλαιο και Motor oil
υγραέρια, βενζινες, jet καυσιμα, ντηζελ, λιπαντικά, μαζουτ, και άσφαλτο. Τις βενζίνες της, τις διοχετεύει μεταξύ άλλων στα πρατήρια AVIN (θυγατρική της)
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Μπορεί να λέω και βλακεία βέβαιαΑρχικά δημιουργήθηκε από toulis
Ότι παράγει πετρέλαιο και Motor oil
Αλλά τις λίγες φορές που πήγα δεν είδα να παράγουν βενζίνη
![]()
Τελικά έλεγα βλακείαΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
η motor oil παράγει :
υγραέρια, βενζινες, jet καυσιμα, ντηζελ, λιπαντικά, μαζουτ, και άσφαλτο. Τις βενζίνες της, τις διοχετεύει μεταξύ άλλων στα πρατήρια AVIN (θυγατρική της)
:a13:
Βενζινες πουλαει επισης σε bp, shell, aegean ktl.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
η motor oil παράγει :
ΟΛΟΙ αγοραζουν απο ΕΛΠΕ και motoroil (εκτος την ΕΚΟ βεβαιως βεβαιως που αγοραζει μονο απο ΕΛΠΕ)
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
edo pigan ta prostima ena papaki to ena milise kanis?
:rotflmao::rotflmao:
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
εσυ εχεις φαγωθει να το παρειςΑρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
βαλε και το αυξημενο κοστος συντηρησης ,μιας και μετα μονο στο εξουσιοδοτημενο
φτιαχνεις πραγματα,+τις μπαταριες που λογικα μετα απο τοσα χρονια θελουν αλλαγη...
και ειναι τσαμπα....αν εχεις μεγαλη τσεπη...
τωρα μας τα αλλαζεις
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
εσυ εχεις φαγωθει να το παρεις
τωρα μας τα αλλαζεις
oχι στις τιμες εδω.....στην ιαπωνια που το πριους κυκλοφορει τοσα χρονια η κυβερνηση
πριμοδοτει το 50% της αξιας του...![]()
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Ο Beppe ειναι αληθεια οτι λεει κατι τετοια και ειναι αληθεια και για τα κινητα οτι κινησε κοσμο για να μην υπαρχει το νταβατζιλικι της πληρωμης 1-2-5 ευρω στις προπληρωμενες καρτε κινητης τηλεφωνιας αλλα.....αφου βγαλανε το νταβατζιλικι αυξησανε τις τιμες κατα 50% η ακομα και 100% στο κοστος κλησης και παραλληλα αυτοι που πουλαγανε καρτες οπως οι περιπτεραδες εχασαν λεφτα-στην Ιταλια εκαναν απεργια και δεν μπορουσες να "φωρτησεις το κινητο " για 2 μερες-γιατι οι εταιριες χαμηλωσαν τα ποσοστα κερδους στους πωλητες τους ετσι οχι απλα καλητερα δεν εγινε αλλα χειροτερα απο πριν αφου οι εταιριες απλα το νταβατζιλικι το μετεφεραν στο κοστος κλισης.
πχ
Εγω ειμαι συνδρομητης μιας κινητης που
πριν του Γκριλο
οπου και να επαιρνα στην Ιταλια μου κοστιζε 10c το λεπτο.
SMS 10c
videocall 50c
Για καθε κλησηκαι SMS που δεχομουν η καρτα μου φωρτηζε με 10c το λεπτο που σημαινει οτι καθε μηνα ειχα περιπου 25-30 ευρια εξτρα τον μηνα,με απλα λογια υπηρχαν φορες που δεν αγοραζα καρτα για 3 και 4 μηνες αφου ειχα λεφτα λογω των εισερχωμενων.
Μετα Γκριλο
Καθε λεπτο ομιλιας κοστιζει 16c
SMS 16c
videocall 30c
Το μονο που μειωθηκε ειναι η βιντεοκλιση που στην τελικη δεν με ενδιαφερει.
Οσο αναφωρα την βενζινη
Το Ευρο ειναι πιο δυνατο απο το δολλαριο που πληρωνεται η βενζινη,αρα την αυξηση της βενζινης θα επρεπε να αντισταθμιζεται απο το πιο ισχυρο Ευρο...πραγμα που δεν γινεται.
Αυτο που ανεβαζει το κοστος της βενζινης ειναι η διυληση και η Ελλαδα εχει 4 Διυληστηρια!! εκ των οποιων τα 2 ιδιωτικα -Λατσης κ Βρδινογιαννης-
Και μην ξεχναμε οτι καποιος πρεπει να πληρωσει τις προεκλογικες δηλωσεις για αποζημιωση στην Πελλοπονησο....εμ,πως !?
Αυξηση στην βενζινη,τσιγαρα,ποτα κλπ...
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law