Και εγω κατα τις 10,30 - 11,00 λεω
Και εγω κατα τις 10,30 - 11,00 λεω
Για κυριακη αν δεν δουλευω ειμαι κι εγω για βολτιτσα-καφεδακι...
Αυριο θα ξερω ομως...
Με ωρες και και τετοια δεν εχω προβλημα...
μπορεις να μου πεις που ειναι αυτο??Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
καλό, μηχανόβιο, ζεστό, φιλόξενο μαγαζί το Biela cafe Αγ. Ανάργυροι...
Α-μήχανος καβαλάρης
Ουλωφ Πάλμε 6. Στην Αγ. Αναργύρων, για εμένα που έρχομαι από Εθνική, έχει ένα φανάρι στη γέφυρα, αμέσως μετά το δεύτερο φανάρι, ο πρώτος δρόμος δεξιά. Hard rock/heavy metal τις δύο φορές που πήγα βράδι με παρέα όπως επιβάλλεται σε ένα τέτοιο στέκι και συχνά αγώνες στην τηλεόραση... Θα δείχνει ζωντανά και τα MotoGP οπότε μιά που το ΣΚΑΙ στο χωριό έχει χάλια σήμα, με βλέπω να πηγαίνω...Αρχικά δημιουργήθηκε από apaleftos
μπορεις να μου πεις που ειναι αυτο??
αν έχεις facebook έχει γκρουπάκι![]()
thanx!!![]()
Καταλαβα που λες... και να σκεφτεις οτι μενω μενιδι..διπλα δηλαδη!!
Και μου ειχαν πει κι αλλοι για αυτο το μαγαζι αλλα δεν ειχε τυχει ποτε να παω...
Α-μήχανος καβαλάρης
Τελικά θα κανονίσουμε για κανένα πρωινό καφέ??Δώστε σημείο σηνάντησης...Να πούμε κατά τις 11.00 στο parking του yabanaki την Κυριακή???
προσέχουμε για να έχουμε!...
Βασικα, σε ποιες περιοχες μενετε?
Μπας και συναντιομασταν και καπου κεντρο και να κατεβαιναμε ολοι μαζι παρεα![]()
Λεω εγω τωρα.... :smilea:
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Τελικά ισχύει το σημείο σηνάντησης για τις 11.00 το πρωί ή θα πάω μόνος μου!![]()
![]()
Δεν είναι κακό το yabanaki σαν σημείο συνάντησης. Εγώ ξεκινάω από Αφίδνες, κατεβαίνω κέντρο να πάρω τη Vegas, οπότε αν μένετε κοντά μπορούμε να βρεθούμε και κέντρο και να πάμε όλοι μαζί προς τα κάτω.
Όχι pektis δε πας μόνος σου για καφέ! Εγωιστή![]()
Ok! Ισχύει για τις 10.50 με 11.00. Μαζευόμαστε στο yabanaki...Mην αργήσετε!![]()
Σημερα παραλαμβανω το ληστη μου και εγω.
εχω 2 ερωτησεις.
1. που εχετε ασφαλισει τα δικα σας και ποσο; εχω 2 προσφορες 153 και 159 το χρονο αλλα χωρις κλοπη.
2. προτεινομενο κρανος. εχω ενα jet πολης αλλα θελω ακομη ενα. pls λογικης τιμης μεχρι 250-300
Καλοτάξιδο το εργαλείο!Εγώ το έχω με 170 ευρώ το χρόνο(χωρίς κλοπή)& όσο για το κράνος έχω το wing rs 750 uvex.Aν θυμάμαι καλά 280-300 ευρώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
εχω 2 ερωτησεις.
1. που εχετε ασφαλισει τα δικα σας και ποσο; εχω 2 προσφορες 153 και 159 το χρονο αλλα χωρις κλοπη.
2. προτεινομενο κρανος. εχω ενα jet πολης αλλα θελω ακομη ενα. pls λογικης τιμης μεχρι 250-300
Καλοταξιδο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
εχω 2 ερωτησεις.
2. προτεινομενο κρανος. εχω ενα jet πολης αλλα θελω ακομη ενα. pls λογικης τιμης μεχρι 250-300![]()
Ελα, παρτο και ελα για καφε τη Κυριακη!!!! :smilea:
Οσο για το κρανος, σε αυτες τις τιμες δεν εχει καλη ποιοτητας η HJC??![]()
Γιατι απ οτι ξερω τα Shoei ειναι εκει στα 350 ε και πανω..
Παντα ορθιοι και οι 2 σας!!! Ελπιζω εκτος το κρανακι, να χεις και τον υπολοιπο εξοπλισμο ε!![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Καλοταξιδο και να το χαιρεσαι !Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
εχω 2 ερωτησεις.
Ποιο πηρες ? 650 ? 1250 ? Χρωμα ?
Καλοτάξιδο και αγρατσούνιστο να 'ναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
εχω 2 ερωτησεις.
1. Aσφάλεια από Interamerican αν δεν κάνω λάθος 220 εξάμηνο με κλοπή.
2. Για κράνος σε αυτά τα λεφτά έχεις ΠΟΛΛΕΣ επιλογές. Το θέμα είναι να βρεις τι εφαρμόζει καλύτερα. Αλλιώς ότι πάρεις σε "καλή" μάρκα είναι περίπου ισάξιο. Δες να βγαίνουν τα εσωτερικά για να πλένεται και να στεγνώνει εύκολα! Για Arai, Shoei και αν δεν κάνω λάθος Nolan & Xlite φέρνει ένας φίλος, motor parts, 2109961782 αν δεις κάτι που σου αρέσει ρώτα μιά τιμή. Σε αυτά τα λεφτά παίζεις και με AGV, Vemar, Shark, HJC, KBC και αρκετά άλλα. Φόρεσε όσο μπορείς περισσότερα να βρεις το "σωστό".
Και πάρε το μοτόρι και κατέβα Κυριακή για καφέ!
χε, χε, gear idicator χε, χε,
http://i85.photobucket.com/albums/k7...s/IMG_0868.jpg
http://i85.photobucket.com/albums/k7...s/IMG_0867.jpg