Ευτυχως ο δρομος ηταν λεωφορος οποτε ειναι λιγο δυσκολο να αποδειξεις οτι η κινηση ηταν σε αντιθετο ρευμα. Ειχα αρκετο χωρο να κινηθω απο τα αριστερα μεν, εντος της λωριδας δε. Και οπως και να εχει μολις καταλαβα οτι παει να στριψει κορναρα και με αγνοησε οποτε δεν ειναι σαν και εσενα που απλα δεν ειδες λογω της νεκρης γωνιας. Εμενα με ακουσε κιολας αλλα συνεχισε.. Οποτε ακομα και για συνυπαιτιοτητα να πανε, που το βλεπω αν μη τι αλλο γελοιο για 60 ευρω που εκανε ο καθρεφτης της παλι θα το πιεσουμε. Οψομεθα.

Εγω την πηρα προχθες απο το service. Τελικα το κουστουμι πηγε 850. Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι τους ζητησα να ελεγξουν τις βαλβιδες και μου ειπαν οτι δεν εχει κανενα προβλημα (οχι οτι τις ανοιξαν, μονο ακουστικα). Παρ'ολα αυτα δεν μπορουσαν να εξηγησουν την καταναλωση. Οσοι την εχετε οταν οδηγειτε χωρις κρανος ακουτε καθαρα τις βαλβιδες? Η μονο εγω εχω αυτο το προβλημα? Ειδικα σε χαμηλες στροφες μου σπανε τα νευρα!
Και εμενα τι μου ειπε ο μηχανικος που μου εκανε το πρωτο service οτι δεν πρεπει να ακουγονται? Ηττα.. Δηλαδη αυτον τον ηχο θα τον ακουω παντα ε? Και εστω οτι τον συνηθιζω.. Τοτε η καταναλωση ειναι να ευχομαι να ειναι καθαρα θεμα των καρμπυρατερ??
Δεν το λέω για σένα προσωπικά, είναι γενική παρατήρηση.