Καλό Πάσχα σε όλους!!
Εγώ πάω πατρίδα (Κρήτη) και της έβγαλα και εισιτήρια (την δήλωσα ότι είναι "ανήλικη" μόλις 250κιβυκά για φτηνότερο εισιτήριο).
Άντε καλά να περάσουμε!
Καλό Πάσχα σε όλους!!
Εγώ πάω πατρίδα (Κρήτη) και της έβγαλα και εισιτήρια (την δήλωσα ότι είναι "ανήλικη" μόλις 250κιβυκά για φτηνότερο εισιτήριο).
Άντε καλά να περάσουμε!
Έλα ρε πατριώτη... (από Χανιά είμαι, τα τιμώ κάθε καλοκαίρι)Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Εγώ πάω πατρίδα (Κρήτη)
Δεν είσαι ο μόνοςΑρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
της έβγαλα και εισιτήρια (την δήλωσα ότι είναι "ανήλικη" μόλις 250κιβυκά για φτηνότερο εισιτήριο).!
Μεγ. Παρασκευή παίζει να κάνω καμία βόλτα προς Χανιά, αν έχει καλό καιρό και έρθουν και οι υπόλοιποι! Αλλιώς Μ. Σάββατο με την κοπελιά!Αρχικά δημιουργήθηκε από kkobits
Έλα ρε πατριώτη... (από Χανιά είμαι, τα τιμώ κάθε καλοκαίρι)
Δεν είσαι ο μόνος!
Θα σου στείλω πμ αν είναι!
Κανείς άλλος που θα είναι Κρήτη για Πάσχα?
Πίανει αυτό;; ή θα φάμε ξύλο όταν πάμε να μπούμε στο λιμάνι;Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
της έβγαλα και εισιτήρια (την δήλωσα ότι είναι "ανήλικη" μόλις 250κιβυκά για φτηνότερο εισιτήριο).
Εγώ (αν και Θεσσαλονικιός) μένω Ηράκλειο.... αλλά Παρασκευή βράδυ με Τρίτη πρωί θα είμαι στη πατρίδα...
Αν όμως παίζει καφεδάκι πριν ή μετά είμαι μέσα![]()
Και από Θεσ/νικη που το έβαζα στο πλοίο και από Αθήνα, δεν υπάρχει πρόβλημα! Δεν ελέγχει κανένας, μιας και στο εισιτήριο αν προσέξεις δεν γράφει κυβικά, παρά μόνο αρ. κυκλ. και την τιμή!Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Πίανει αυτό;; ή θα φάμε ξύλο όταν πάμε να μπούμε στο λιμάνι;
Εγώ (αν και Θεσσαλονικιός) μένω Ηράκλειο.... αλλά Παρασκευή βράδυ με Τρίτη πρωί θα είμαι στη πατρίδα...
Αν όμως παίζει καφεδάκι πριν ή μετά είμαι μέσα![]()
Περιμένεις τώρα ο λιμενικός, που θα έχει τόοοοσο κόσμο να μπει στο πλοίο να ελέγξει την άδεια κυκλοφορίας σου???? Ούτε καν την πινακίδα δεν ελέγχει!!!
Παρασκευή βράδυ, έχει ουζερί, ψαράκι και η μηχανή στο σπίτι λόγω ούζου / ρακής / μπύρας κτλ κτλ.
Αλλά Σάββατο πρωί καμία βόλτα προς Χανιά μπορεί να παίξει, για ένα καφέ!
Είμαι από Κρήτη αλλά δεν μένω (δυστυχώς) εκεί.
Εδώ Αθήνα να ταλαιπωρούμαι με την κίνηση, το άγχος, τα τρελά ωράρια, τις τιμές ακινήτων για κροισους, αντί να έχω φτιάξει τίποτα ενοικιαζόμενα και να ζω τη ζωή μου... ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;!![]()
Ας αφήσω την κλάψα πασχαλιάτικά, έχει και εδώ τα καλά του (πιο πολλές ευκαιρίες, πιο πολλά μέρη να πας, κλπ).
Αλλωστέ τα ξαδέρφια μου που μένουν εκεί θα... προτιμούσαν την Αθήνα!![]()
Τουλάχιστον έχω ένα λόγο παραπάνω να περιμένω το καλοκαίρι.![]()
Για όσους δεν είστε από εκεί και σκοπευετε να πάτε, μην αφήσετε έξω από τα πλάνα σας τη νότια κρήτη (Ελαφονήσι, Παλιόχωρα, Σούγια, Πρέβελη κλπ...)
Αντε να επιστρέψω στη δουλειά μου με όλες αυτές τις ωραίες εικόνες που μου έρχονται τώρα στο μυαλο...
Βαλτοί να μας γ.... την ψυχολογία μεσημεριάτικα με τις εκδρομές σας! Φέτος δε θα πάω πουθενά, όσοι φύγετε καλά να περάσετε
Με τράκαρε ένα ταριφάκι κατακίτρινο. Δεξιά λωρίδα εγώ, αριστερή αυτός στη Λ. Μαραθώνος και έκανε τη βουτιά του θανάτου (μου) για να πάρει μιά γριά από τη στάση του λεωφορείου. Τη γλίτωσα με μηδέν τραύματα, λόγω μπότας, επιγονατίδας για χώμα και τύχης, έσπασε μόνο η μισή μανέτα του συμπλέκτη στο σημείο που προβλέπεται. Δε με έριξε, πάλι καλά, πρόλαβα και φρέναρα και τρίφτηκα με το μπούτι στην πίσω πόρτα και μετά χτύπησε στο fairing με το πίσω φτερό το οποίο απέκτησε ένα καλό βούλιαγμα και γρατσουνιές και ο προφυλακτήρας μου "πατησε" το πόδι πάνω στο κάλυμμα του γραναζιού. Δεν έδωσα συνέχεια... Από τη μία η βιασύνη να προλάβω τις υπόλοιπες δουλειές της μέρας, από την άλλη η χαρά που δεν έγινε κανένα σοβαρό "κακό", λέω πάει στο καλό χρονιάρες μέρες... Το φλασάκι προστάτεψε το fairing που έχει μια αδιόρατη γρατσουνιά (είχε και άλλες από παλιότερα δε με νοιάζει), το αντίβαρο προστάτεψε το χέρι μου και ο εξοπλισμός τα υπόλοιπα... Με τριγυρνούσε αυτές τις μέρες, με βρήκε τελικά. Τώρα που έχω να κάνω άλλα 90 χιλιόμετρα για δουλειά, με ενοχλεί λίγο η ιδέα, ήθελα να αράξω να φάω και να ηρεμήσω, αλλά γμτ δεν γίνεται αλλιώς...
Οχι ρε γμτ...χρονιαρες μερεςΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Βαλτοί να μας γ.... την ψυχολογία μεσημεριάτικα με τις εκδρομές σας! Φέτος δε θα πάω πουθενά, όσοι φύγετε καλά να περάσετε
Με τράκαρε ένα ταριφάκι κατακίτρινο. Δεξιά λωρίδα εγώ, αριστερή αυτός στη Λ. Μαραθώνος και έκανε τη βουτιά του θανάτου (μου) για να πάρει μιά γριά από τη στάση του λεωφορείου. Τη γλίτωσα με μηδέν τραύματα, λόγω μπότας, επιγονατίδας για χώμα και τύχης, έσπασε μόνο η μισή μανέτα του συμπλέκτη στο σημείο που προβλέπεται. Δε με έριξε, πάλι καλά, πρόλαβα και φρέναρα και τρίφτηκα με το μπούτι στην πίσω πόρτα και μετά χτύπησε στο fairing με το πίσω φτερό το οποίο απέκτησε ένα καλό βούλιαγμα και γρατσουνιές και ο προφυλακτήρας μου "πατησε" το πόδι πάνω στο κάλυμμα του γραναζιού. Δεν έδωσα συνέχεια... Από τη μία η βιασύνη να προλάβω τις υπόλοιπες δουλειές της μέρας, από την άλλη η χαρά που δεν έγινε κανένα σοβαρό "κακό", λέω πάει στο καλό χρονιάρες μέρες... Το φλασάκι προστάτεψε το fairing που έχει μια αδιόρατη γρατσουνιά (είχε και άλλες από παλιότερα δε με νοιάζει), το αντίβαρο προστάτεψε το χέρι μου και ο εξοπλισμός τα υπόλοιπα... Με τριγυρνούσε αυτές τις μέρες, με βρήκε τελικά. Τώρα που έχω να κάνω άλλα 90 χιλιόμετρα για δουλειά, με ενοχλεί λίγο η ιδέα, ήθελα να αράξω να φάω και να ηρεμήσω, αλλά γμτ δεν γίνεται αλλιώς...![]()
![]()
![]()
Παλι καλα να λες....
![]()
Ταριφάκια........μεγάααλο πρόβλημα!
Εμένα προχθές με πλησίασε ένας τόσο πολύ που του χτύπησα το τζάμι με τα προστατευτικά του γαντιού...μπας και με δει! Με είδε....(αν τον ξαναδώ και εγώ όμως δεν θα ΄χει από που να φύγει ο μ@λ@κ@ς).
Αφού δεν έπαθες τίποτα όλα καλά!!!
Άντε καλό πάσχα!
φιλαρακι να προσεχεις τους κιτρινιαριδες...........παλι καλα που δεν ηταν κατι χοντρο.....
Τυχερός ήσουνα. Δε λέει να έχεις τρεχάματα μέσα στο Πάσχα. Δεν του πήρες τα στοιχεία του κιτρινιάρη?Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Με τράκαρε ένα ταριφάκι κατακίτρινο. Δεξιά λωρίδα εγώ, αριστερή αυτός στη Λ. Μαραθώνος και έκανε τη βουτιά του θανάτου (μου) για να πάρει μιά γριά από τη στάση του λεωφορείου. Τη γλίτωσα με μηδέν τραύματα, λόγω μπότας, επιγονατίδας για χώμα και τύχης, έσπασε μόνο η μισή μανέτα του συμπλέκτη στο σημείο που προβλέπεται. Δε με έριξε, πάλι καλά, πρόλαβα και φρέναρα και τρίφτηκα με το μπούτι στην πίσω πόρτα και μετά χτύπησε στο fairing με το πίσω φτερό το οποίο απέκτησε ένα καλό βούλιαγμα και γρατσουνιές και ο προφυλακτήρας μου "πατησε" το πόδι πάνω στο κάλυμμα του γραναζιού. Δεν έδωσα συνέχεια... Από τη μία η βιασύνη να προλάβω τις υπόλοιπες δουλειές της μέρας, από την άλλη η χαρά που δεν έγινε κανένα σοβαρό "κακό", λέω πάει στο καλό χρονιάρες μέρες... Το φλασάκι προστάτεψε το fairing που έχει μια αδιόρατη γρατσουνιά (είχε και άλλες από παλιότερα δε με νοιάζει), το αντίβαρο προστάτεψε το χέρι μου και ο εξοπλισμός τα υπόλοιπα... Με τριγυρνούσε αυτές τις μέρες, με βρήκε τελικά. Τώρα που έχω να κάνω άλλα 90 χιλιόμετρα για δουλειά, με ενοχλεί λίγο η ιδέα, ήθελα να αράξω να φάω και να ηρεμήσω, αλλά γμτ δεν γίνεται αλλιώς...
ρε φίλε αφού είσαι καλά όλα τα άλλα...
Είναι πάντως και θέμα τύχης!
Γι' αυτό λέω εγώ: ΟΛΟΙ πίσω!
και πάλι καλή ανάσταση
Πάλι καλά ρε φίλε που δεν ήταν τίποτα πιο σοβαρό.......Προσοχή με τους μ@λ@κες......![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Αυτό είναι το ελαιόψυκτο που κυκλοφόρησε 2005 και 2006.Αρχικά δημιουργήθηκε από ice_man_2009
αυτο μου αρεσει........................