Σελίδα 151 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 51101141146147148149150151152153154155156161201 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.251 έως 2.265 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    sorry! 3

Εγω παντως ειμουν τυχερος και την πηρα απο ebay 330 ευρα απο ιδιωτη. Ηταν σαν καινουργια.
    Αλλα δυστυχως δεν βρισκεις ευκολα και απο οτι καταλαβα για το bandit ειναι συγκεκριμενη αφου ο συνδετικος σωληνας ειναι μαζι με το τελικο κολλημενα. Οποτε δεν ταιριαζει απο αλλες μηχανες τουλαχιστον χωρις κοψε-ραψε.
    Αν παρεις μονο τελικο,βρισκεις εναν εξατμισα & σου φτιαχνει το κοματι που λειπει!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

το κομματι της σωληνας ειναι μαζι με το τελικο! αν λειπει, δεν ειναι αυτη που μπαινει στο bandit (τουλαχιστον στο 07-... που συζηταμε)

απο την αλλη, να βαλεις akrapa (που δεν ειναι η ενδεδειγμενη γι'αυτο το μοντελο αφου λειπει το κομματι αυτο) και να τσονταρεις ...σωληνα αγνωστου πατρος? δε λεει τοση μοντιφα σε μια απο τις καλυτερες after market επιλογες εξατμισης.
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

το μάρκετινγκ κάνει θαύματα βλέπω... Μπράβο, μπράβο... Από φυσική και μηχανική των ρευστών ξέρετε καθόλου μικρά μου; Το 8ο θαύμα της ανθρωπότητας, ότι σωλήνα και να του βάλεις μέχρι το σημείο των λαιμών, το ίδιο δουλεύει. Και με εξαίρεση το σηματάκι με το σκορπιό, είναι ακριβώς ότι είναι και όλες οι άλλες εξατμίσεις. Άντε να δεχτώ για την οικονομία της κουβέντας ότι χρησιμοποιεί καλύτερα υλικά (που δεν ισχύει δλδ, αλλά άντε λέμε) κατά τα άλλα... Απλά πουλάει image. Το αν σου αρέσει να τη βλέπεις με το αν είναι "καλύτερη" δεν έχει καμία σχέση. Οποιαδήποτε εξάτμιση ίδιου όγκου και ίδιου μήκους κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια δουλειά. Και όπως αποδείχτηκε, η αλλαγή προσφέρει πρακτικά μηδενικό όφελος... Είδες τις δυναμομετρήσεις των συμφορουμιτών; Απλά γλιτώνουμε βάρος και βελτιώνεται οπτικά η κατάσταση.

για το αισθητικο και μονο μερος μιλησα (γι'αυτο και την αγορασα - το bandit οτι εξατμιση και να βαλεις hayabusa δε γινεται!)

αν ειναι να παρεις akrapovic και να κολλας σωληνα, τι να πω? με'γεια!

εγω ειμαι της αποψης οτι αν παιρνω κατι, το παιρνω γι'αυτο που ειναι - οτι κι αν σημαινει αυτο...
    αν δεν τα'χω, περιμενω να τα βρω!

υγ περι φυσικης, +1 καθοτι αυτο σπουδασα πριν πολλαααα χρονια...
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

τι φιλτρο βαζουμε;;
    εβαλα τη yoshimura αλλα απο το 1250 και βγαζει φοβερο ήχο αλλα τωρα λεω να βάλω και ενα φιλτρακι.
    το K&N ξερω,υπαρχουν και αλλα;και απο τιμες;

μπορεις να βαλεις και το DNA (model code P-S6S00-01 για bandit 650 '05-'09)... στοιχιζει ?41,93 με ΦΠΑ απο το site της DNA (www.dnafilters.com)

ειχα DNA στο adventure 950 και δουλευε μια χαρα!!:smilea:
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

το K&N εχει κωδικο SU-6505
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

σ'ευχαριστω πολυ!

Στην Leovince η σωλήνα δεν είναι κολλημένη, μπαίνει με ελατήριο... Υποθέτω την κάνει πιο εύκολη στο κλέψιμο, αλλά ευτυχώς δεν τραβάει το μάτι Οι κλέφτες προτιμούν πιο "μουράτες" μάρκες...

Αν αλλάξετε φίλτρο, πρέπει να αλλάξετε και πρόγραμμα γιατί μεταβάλλεται πολύ το μείγμα αέρα που περνάει στους κυλίνδρους και "στεγνώνει" ψηλά, με αποτέλεσμα να ανεβάζει θερμοκρασίες.

που σημαινει;το πάω στο μηχανικο και το ρυθμιζει;η πρεπει να το αγοράσω;και πως το ζητάω;απο κόστος; μονο με την εξατμιση εχει πρόβλημα η και πάλι θελει ρύθμισμα;

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai

Αν αλλάξετε φίλτρο, πρέπει να αλλάξετε και πρόγραμμα γιατί μεταβάλλεται πολύ το μείγμα αέρα που περνάει στους κυλίνδρους και "στεγνώνει" ψηλά, με αποτέλεσμα να ανεβάζει θερμοκρασίες.
    +1

Εγω εβαλα BMC στο δικο μου (μοντ '06) και το ξαναεβγαλα.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από glider
    που σημαινει;το πάω στο μηχανικο και το ρυθμιζει;η πρεπει να το αγοράσω;και πως το ζητάω;απο κόστος; μονο με την εξατμιση εχει πρόβλημα η και πάλι θελει ρύθμισμα;
    Η εξάτμιση δεν μεταβάλλει πολύ την ροή αέρα όπως δεν την μεταβάλλει πολύ μόνο το φίλτρο. Αν αλλαχτούν και τα δύο, εκεί είναι που αυξάνεις πολύ τον αέρα, οπότε πρέπει να κάνεις πιο πλούσιο το μείγμα. Δεν ξέρω πόσο πείραγμα παίρνει το "μαμά" εγκεφαλάκι, πρέπει να ρωτήσεις κάποιον πιο ειδικό...

οκ..σε ευχαριστω και εσενα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από glider
    η γνωμη μου... βαλε μονο την εξατμιση - αν θελεις να ξεφορτωθεις το "μπαζουκα" - και μην πειραξεις τιποτε αλλο

ουτε το στυλ ουτε η κατασκευη του bandit ειναι για ..."περισσοτερα"
    Aut disce aut discede!
    GSF650S ABS K8

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΠοΜ
    για το αισθητικο και μονο μερος μιλησα (γι'αυτο και την αγορασα - το bandit οτι εξατμιση και να βαλεις hayabusa δε γινεται!)

αν ειναι να παρεις akrapovic και να κολλας σωληνα, τι να πω? με'γεια!

εγω ειμαι της αποψης οτι αν παιρνω κατι, το παιρνω γι'αυτο που ειναι - οτι κι αν σημαινει αυτο...
    αν δεν τα'χω, περιμενω να τα βρω!

υγ περι φυσικης, +1 καθοτι αυτο σπουδασα πριν πολλαααα χρονια...
    Δηλαδη αν σου δωσουν ενα τελικο & βαλεις το κοματι που ενωνει τον καταλυτη με το τελικο σε εναν εξατμισα τι προβλημα μπορει να υπαρχει??Μηπως ειναι προβλημα που θα γλυτωσεις πολλα ευρω???
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •