Εισαι αρχηγος!! Thanx!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΠοΜ
εδω εισαι![]()
Εισαι αρχηγος!! Thanx!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΠοΜ
εδω εισαι![]()
να'σαι καλα! ανεβασε καμια φωτο οταν τις βαλεις - τι να κανουμε? μ'αρεσει να τα βλεπω...![]()
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
και καλά κάνεις!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΠοΜ
να'σαι καλα! ανεβασε καμια φωτο οταν τις βαλεις - τι να κανουμε? μ'αρεσει να τα βλεπω...![]()
![]()
Μεγειες!!!!καλοριζικα
Πομ καλοριζικά, να ρωτησω για το Gipro. Το να βαλεις το Ds ήταν λόγω μεγεθους ή θεωρεις ότι το ATRE δεν κάνει τίποτα ή κάνει κακό?Αρχικά δημιουργήθηκε από ΠοΜ
thanks Degree0![]()
σημερα εβαλα την κοκκινη ταινια στη ζαντα και το GIpro DS (οχι το GIpro το μεγαλο με ή χωρις ATRE, το DS δεν εχει!)
Ευχαριστω παιδια...
το DS το προτιμησα λογω μεγεθους αλλα και γιατι δεν ηθελα ..."επεμβασεις" στη χαρτογραφηση
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
πού είναι ο υδατόπυργος παιδιά? μένω κάπου προς εκείνες τις περιοχές (Γραμματικό) και μου ακούστηκε δελεαστικό το μέρος και κοντά...
ΠοΜ, το rear hugger πόσο πήγε? (αν το έχεις πει αλλού και μου ξέφυγε σορι...)
αν θυμαμαι καλα, 110? ... (ειναι της puig)
Ο Υδατοπυργος ειναι στο σταθμο Αφιδνων
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
Κοίτα που λέω που μένω και δεν το ξέρει κανείς και μιά καφετέρια έγινε ορόσημο...
Δίπλα είναι και η ταβέρνα του Μανάρα, καλό παϊδάκι αλλά λίγο "τσιμπημένος" πια... Νομίζω πρέπει να γίνει κανένα meeting Πολυδένδρι για ενέσεις χοληστερίνης
Στα αερόψυκτα μπαίνει το GIpro Xtype που είναι ίδιο μέγεθος με το DS αλλά συνδέεται αλλιώς. Και χάρηκα που έχει και το SpeedoHealer γιατί θα το αλλάξω γρανάζωμα πάλι με την πρώτη ευκαιρία...
εγω "παιζω" συχνα τον Τακη στο Μικροχωρι για προβατο-φιλετο!!!
ειδικα ανοιξη εξω, κατω απο τη μουρια (για να μην ανεβαζουμε και θερμοκρασια), γινεται ...πολεμος!!!![]()
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
Μουριά τέτοια έχει και το Τζάκι στο Πολυδένδρι και κάτι μερίδες... Άντε γειά! Με μεγάλη χαρά θα δοκιμάσω και κάτι νέο όμωςΠάμε ληστεία σε ταβέρνα; :rotflmao:
πρεπει να γινει οπωσδηποτε!!!
Aut disce aut discede!
GSF650S ABS K8
Το bandit forum πρεπει να εχει τις πιο πολλες αναφορες για κοψιδια![]()
Ισως ειμαστε οι μονοι που δεν μας απασχολει το βαρος της μηχανης λογο υπερβαρων μελων :rotflmao:
ή ηλικιας :rotflmao:
οπως και να το δεις μεσα ειμαστε.
Η πιο φτηνή μετατροπή για να βελτιώσεις την αναλογία κιλών ανα ίππο παραμένει η δίαιτα...![]()
δεν ειναι σωστο αυτο για την διαιτα οτι η ειναι φθηνος τροπος. Σκέψου ποσο χρονο και χρημα εχεις δωσει για να παρεις αυτα τα κιλά και θα τα πεταξεις έτσι απλά? Κριμα ειναι![]()
Για να πετάξεις το ακριβοπληρωμένο τελικό, τα φτεράκια, φλας, μανέτες, καθρέφτες και να βάλεις carbon, τιτάνια και λοιπά π@π@ρ@κια δεν θα δώσεις μία ε; :rotflmao:
Το μόνο επιχείρημα που δέχομαι ενάντια στη δίαιτα είναι ότι δεν θέλω να στερηθώ την απόλαυση του παϊδακίου να λιώνει στο στόμα και να πασαλείβονται τα χέρια από τα ζουμάκια που τρέχουν. Πεινάω μάλλον... Πάω να πλάσω αυτά τα μπιφτέκια που έλεγα να φτιάξω από χτες. Δηλώνω με θράσος ότι θα βάλω γέμιση τυριού και στο γύρισμα θα βάλω και bacon λόγω της ημέρας που ΑΠΑΙΤΕΙ αυξημένη γουρουνιά. Και μιά που έφτιαξα μαγιονέζα χτες, θα βάλω και στο μαρούλι αν και η σπιτική είναι ελαφριά... Απέχω από την αγορά λάχανων για ευνόητους λόγους!Στην κουζίνα ολοταχώς. ΜΑΜ!
Ο εκπρόσωπος του σατανά με πήρε να μου ανακοινώσει ότι το πρόστυχο Bandit project μπορεί να προχωρήσει... Θέλει σκέψη το θέμα...