ΆΡΑ μικρέ ανόητε παίκτη, πάρε το κουτί όπως θα κάνω και εγώ γιατί γίνεται της κα...κομοίρας έξω από βροχή και δεν αντέχω τρίτη καταιγίδα σε δύο μέρες και κατέβα Βύνη να πιούμε μιά μπύρα! Θα είναι και άλλοι ληστές... Λίγοι αλλά καλοί![]()
ΆΡΑ μικρέ ανόητε παίκτη, πάρε το κουτί όπως θα κάνω και εγώ γιατί γίνεται της κα...κομοίρας έξω από βροχή και δεν αντέχω τρίτη καταιγίδα σε δύο μέρες και κατέβα Βύνη να πιούμε μιά μπύρα! Θα είναι και άλλοι ληστές... Λίγοι αλλά καλοί![]()
Καλησπέρα από τη χιονισμένη Κοζάνη…
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους eσας που με τις χρήσιμες συμβουλές σας με βοηθήσατε να επιλέξω το bandit 650s ABS! Έχω διαβάσει 2-3 φορές όλες τις σελίδες του forum και βοηθήθηκα πολύ όχι μόνο στην επιλογή της μηχανής αλλά και στην επιλογή ζελατίνας και άλλων αξεσουάρ…
Έχω τη μηχανή από τα μέσα Ιουνίου και μετά από 9500Km – ο καιρός εδώ δεν επιτρέπει πολλές βόλτες το χειμώνα – είμαι κατ ενθουσιασμένος! Είναι βέβαια η πρώτη μου μηχανή παρά το μεγάλο της ηλικίας (37+) και δεν έχω την πολυτέλεια της σύγκρισης, δε βρήκα όμως να ζητάω κάτι παραπάνω από αυτά που μου δίνει - προς το παρόν τουλάχιστον.
Σαν αρχή να πω πως η μέση κατανάλωση σε όλα τα χιλιόμετρα, κυρίως σε διαδρομές εκτός πόλης, είναι 5,67 lt/100Km μετρημένη από το πρώτο λίτρο, υπολογισμένη στο excel, με χαμηλότερη τιμή γύρω στο 5,30 lt/100Km με ταχύτητες χαλαρής βόλτας (<130 σε επαρχιακό) και μέγιστη 6,20 lt/100Km με 200+ όχι όμως για πολλή ώρα…
Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά! Καλές απόκριες!
![]()
suzuki bandit K8 650s ABS
Καλως ηρθες. Φιλια στην κοζανη Σουρδε!! Εχω ριζες απο εκει![]()
Καλώς τον και πάντα όρθιος... Αν το κρατήσεις εκεί, βλέπεις 8+...Αρχικά δημιουργήθηκε από sakiskoz
6,20 lt/100Km με 200+ όχι όμως για πολλή ώρα![]()
steile kanena link gia tin exatmisiΑρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Για να απαντησω σε οσους με ρωτησαν.
Ζελατινα απευθειας απο Αγγλια,80 ευρω με τα μεταφορικα.
Ο εδω γελειο-πρόσωπος της Powerbronze ηθελε να με πείσει οτι σταματησε η παραγωγή της μαυρης και βγαίνει μόνο φιμέ. Αληθεια ? Μεχρι που θα φτασει η κατρακυλα των εδω πωλητών ?
Εξατμιση...MTC...απο Αγγλια ,"συγκεκριμενη" (για να μην πω "ειδικη" παραγγελια και θεωρηθω ψώνιο) στα 250 ευρω μαζι με τα μεταφορικα.
HID-Xenon απο Αγγλια κιαυτα....στα 70 ευρω μαζι με μεταφορικα.....6000 Kelvin
μαυρο Led κωλοφαναρο απο Γερμανια...60 ευρω.
Εχει και συναγερμο META με αντικραδασμικο και τηλεειδοποιηση-beeper στα 250 ευρω...απο Γερμανια.Η suzuki εδω ζητουσε για το πιο απλο μοντελο της Meta, 300 με τοποθετηση.
![]()
![]()
Μήτσο να σου συστήσω το www.google.com. Έχει και άλλους φίλους, τον www.yahoo.com, τον www.bing.com . Όλοι τους πλέον είναι και δικοί σου φίλοι....
http://www.mtcexhausts.co.uk/ για να μην κουράζεσαι...![]()
file amyroukai kalimera. to vrika to site ayto alla den vrisko leptomeries gia tin mixani mas kai sto buy on line den exei to bandit . g'ayto rwtao mipws yparxei kati poio sigkekrimeno kapoio on line shop. thanks
Στο ebay είχε για 1200άρι μιά εξάτμιση. Από ότι κατάλαβα, φτιάχνουν ότι τους πεις, για αυτό και την έκανε ειδική παραγγελία. Για πολλά δημοφιλή μοντέλα δεν έχει "έτοιμα" τελικά...
Twra kati allo re paidia . Skeftome na kanw allagi kai na paw sto 1250 ti lete axizei ? yparxoyn esthites diafores ? Poia ta meion kai poia ta syn ?
Βασικά Μήτσο δες το εξής: Το παραπάνω γκάζι το θέλεις; Αν ναι, πάρε το. Διαφορά κατά τα άλλα δεν θα καταλάβεις, ίδιο σασί, ίδια θέση, ίδια σέλα κλπ. Καλύτερη ανάρτηση έχει το μεγάλο, αλλά αν δεν το πιέζεις, δεν ξέρω αν θα το καταλάβεις. Βενζίνη καίει τα ίδια όσο δεν το σκίζεις... Αλλά το βασικό είναι το γκάζι του. Αν σε καλύπτει αυτό που έχεις, δεν έχεις λόγο να κάνεις την αλλαγή.
Επίσης, κωμικό συμβάν: Με έπιασε προκοπή το Σάββατο και είπα να καθαρίσω λίγο τις λάσπες γενικώς από τη μηχανή, να παίξω με την ανάρτηση και να καθαρίσω και την αλυσίδα που ήταν μαύρη και σιχαμερή. Ένα μπουκάλι (όχι με πολύ περιεχόμενο) καθαριστικό Motul και δύο μπουκάλια καθαριστικό Lidl μετά, η αλυσίδα ήταν -σχεδόν- καθαρή. Για τόση μπίχλα μιλάμε, παρ' όλο που πριν λίγο καιρό την είχα κάνει με παραφινέλαιο και είχε βγάλει πολύ πράγμα. Αλλά η οδήγηση στη βροχή και τις λάσπες του χωριού δεν βοηθάει... Δεν έμεινε υγρό να κάνω και το πίσω γρανάζι, αλλά δεν πειράζει, την επόμενη φορά. Φτάνω λοιπόν στο σημείο που έχω μαστουρώσει από τις αναθυμιάσεις, η αλυσίδα είναι πάλι χρυσή, δεν είναι 100% καθαρή αλλά βαρέθηκα να ασχολούμαι και ήρθε η ώρα του λαδιού... Που είναι το λάδι ΟΕΟ? Τελείωσε και δεν είχα άλλο!Τελικά έβαλα ένα από το Lidl που είχα πάρει σαν πείραμα... λέει ότι είναι για μηχανές αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι (τέλειο για το ποδήλατο όμως και φτηνό) και αύριο πάω να πάρω Motulάκι να βάλω για σίγουρα. Την επόμενη φορά, πρώτα θα δω τι έχω στοκ και μετά θα ξεκινήσω εργασίες...
edit 17Φεβ. Σήμερα ξετάπωσα την εξάτμιση... Είχε κολλήσει το "τσιμπούκι" μετά από τόσα χρόνια χρήσης και δεν έβγαινε, οπότε επιστρατεύτηκε η παλιά καλή πατέντα: Βγάζουμε την εξάτμιση, βγάζουμε τη βίδα που συγκρατεί το "τσιμπούκι" στην θέση του, εισάγουμε σκουπόξυλο από την άλλη μεριά και κοπανάμε μέχρι να ξεκολλήσει. Στο τρίτο χτύπημα βγήκεΑν εξαιρέσεις λίγο παραπάνω μπάσο, δεν μου φάνηκε να κάνει ιδιαίτερη διαφορά γμτ. Αύριο καθ'οδόν για τη δουλειά θα δείξει. Πάντως κάνει περισσότερα σκασίματα.
μια ερωτηση για τον δεικτη βενζινης
περιπου στα 180-190 χλμ πεφτει ο δεικτης στην τελευταια μπαρα και αναβοβηνει το εικονιδιο της αντλιας. Οταν βαζω βενζινη μετα απο 50χλμ δηλαδη στα 230 χλμ περιπου δεν βαζω πάνω απο 15 λιτρα. αυτο σημαινει οτι απο την στιγμη που θα αναψει το εικονιδιο εχω βενζινη περιπου για 100χλμ αφου μου εχουν μεινει και 4 λιτρα στο 19αρι ρεζερβουαρ?
Ακριβώς έτσι είναι, ο δείκτης δεν είναι γραμμικός και είναι απαισιόδοξος, ανάβει νωρίς.
thanks amyroukai. θα το δοκιμασω να δω αν θα με βγαλει για 260-270χλμ. αμα μεινω θα σου στειλω πμ για μπιτονακιΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Ακριβώς έτσι είναι, ο δείκτης δεν είναι γραμμικός και είναι απαισιόδοξος, ανάβει νωρίς.![]()
Έχω δει και 300+ αλλά με ήρεμη οδήγηση... Με "κανονικές" συνθήκες, τα 260-270 στραγγίζοντας το ρεζερβουάρ είναι εφικτά. Αλλά γιατί να το τραβάς τόσο; Έχει πλάκα το πείραμα, αλλά επειδή το έχω σπρώξει 3 χιλιόμετρα μέχρι βενζινάδικο, είναι βαρύ το άτιμο...![]()
American Suzuki won’t be importing any of its sportbikes for 2010 in order to clear all existing 2009 inventory
Για να μην νομίζουμε ότι μόνο σε εμάς γίνονται τεχνητές καθυστερήσεις στις εισαγωγές για ξεστοκάρισμα...