Σελίδα 181 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 81131171176177178179180181182183184185186191 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.701 έως 2.715 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Γράψε το βρε και στο threadάκι με τις αναρτήσεις! Καλά έλεγε και ο Dim40 τα πετάμε όλα εδώ και "χάνονται"...

τα "με 'γειά" στα είπα και χτες... άιντε να ξαναπάρω και το δικό μου να πάμε έναν Άη Γιάννη Ρόσσι να τη δεις και σε "δύσκολη" διαδρομή.
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Ρε παιδια αυτα τα νουμερα ( 6lt/100km ) που τα βρισκεται ? Εβαλα 26 euro με τιμη 1.39 και εχω κανει 220 χλμ δηλαδη αν τα υπολογιζω σωστα ειναι κοντα στα 9lt/100km . Μηπως δεν κανω κατι σωστα ? Μηπως εχει κανενα προβλημα ? Μηπως κλεβουνε ? Υ.Γ Το ντεποζιτο ξεχειλισμενο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mitsospatras
    Ρε παιδια αυτα τα νουμερα ( 6lt/100km ) που τα βρισκεται ? Εβαλα 26 euro με τιμη 1.39 και εχω κανει 220 χλμ δηλαδη αν τα υπολογιζω σωστα ειναι κοντα στα 9lt/100km . Μηπως δεν κανω κατι σωστα ? Μηπως εχει κανενα προβλημα ? Μηπως κλεβουνε ? Υ.Γ Το ντεποζιτο ξεχειλισμενο
    Μέχρι που υπολόγισες τα 220 χλμ.???Όταν αναβοσβήνει η κάνουλα ή όταν αναβοσβήνει η κάνουλα και η πρώτη μπάρα???το ένα με το άλλο έχει διαφορά 4 λίτρα.....

Φίλε Δημήτρη μέτρα από γέμισμα ξεχειλισμένο σε γέμισμα ξεχειλισμένο με το μερικό χιλιομετρητή για να δεις ακριβώς τι έβαλες και πόσα έκανες. Προσωπικά θέλω 16 λίτρα περίπου για 220 χιλιόμετρα. Οδηγώντας πιο χαλαρά (πολύ σπάνια) έχω δει και 5 λίτρα/100 χλμ. Αν καις 9, είσαι ο αδύναμος κρίκος. Του πίνεις το αίμα... Δεν υπάρχει αντίδοτο για αυτό!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
    Μέχρι που υπολόγισες τα 220 χλμ.???Όταν αναβοσβήνει η κάνουλα ή όταν αναβοσβήνει η κάνουλα και η πρώτη μπάρα???το ένα με το άλλο έχει διαφορά 4 λίτρα.....
    κανουλα με μπαρα μαζι και ολα πολη οχι μεγαλες ταχυτητες δηλαδη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ρε γμτ.
    Εγω για ψυχολογικους λογους , μολις αρχισει και ναβοσβηνει η κανουλα....γεμιζω.
    Αληθεια , και με τα 2 να αναβοσβηνουν , με μετρια ταχυτητα , ποσα χλμ βγαζουμε ακομα ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Ρε γμτ.
    Εγω για ψυχολογικους λογους , μολις αρχισει και ναβοσβηνει η κανουλα....γεμιζω.
    Αληθεια , και με τα 2 να αναβοσβηνουν , με μετρια ταχυτητα , ποσα χλμ βγαζουμε ακομα ?
    Αν θυμαμαι καλα γιατι μια φορα εμεινα για να το τεσταρο νομιζω γυρο στα 10 χλμ

Οι μπάρες και η κάνουλα κλπ δεν έχουν ακρίβεια, αν τα χρησιμοποιείς για σημάδια δεν θα βγάλεις ποτέ άκρη. Μέτρημα από ξεχείλισμα σε ξεχείλισμα είναι ο μόνος ακριβής τρόπος, εκεί παίζει ρόλο το πόσο κλέφτης είναι ο βενζινάς, αν έχει πειραγμένες αντλίες.

Στο δικό μου αν γεμίσω με το που θα αναβοσβήσει η μπάρα, παίρνει 14.5 με 15 λίτρα. Μπάρα και κάνουλα μαζί, στα 17-18 ανάλογα πότε θα το θυμηθώ... Το έφτασα τις προάλλες και πήρε 19.75 λίτρα! Άλλο λίγο και θα ξανα-έσπρωχνα. Με 2-3 λίτρα, 50 χιλιόμετρα τα έχουμε χαλαρά.

Οι μπάρες και η κάνουλα κλπ δεν έχουν ακρίβεια, αν τα χρησιμοποιείς για σημάδια δεν θα βγάλεις ποτέ άκρη. Μέτρημα από ξεχείλισμα σε ξεχείλισμα είναι ο μόνος ακριβής τρόπος, εκεί παίζει ρόλο το πόσο κλέφτης είναι ο βενζινάς, αν έχει πειραγμένες αντλίες.

Στο δικό μου αν γεμίσω με το που θα αναβοσβήσει η μπάρα, παίρνει 14.5 με 15 λίτρα. Μπάρα και κάνουλα μαζί, στα 17-18 ανάλογα πότε θα το θυμηθώ... Το έφτασα τις προάλλες και πήρε 19.75 λίτρα! Άλλο λίγο και θα ξανα-έσπρωχνα. Με 2-3 λίτρα, 50 χιλιόμετρα τα έχουμε χαλαρά.
    Τωρα παιδια ετσι οπως πανε τα πραγματα μην μετρατε ουτε μπαρες ουτε αντλιες εφτασε 1.50 το λιτρο και εχουμε πορεια ακομα. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΠΟΔΗΤΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑ......χαχαχαχα

Αν έμενα στο κέντρο θα σου έλεγα ότι έχεις δίκιο... Αλλά φίλε, 30 χιλιόμετρα ανηφόρα από την Αθήνα μέχρι εδώ δεν είμαι για να τα κάνω κάθε μέρα. Μην το πεις πουθενά, αλλά δεν είμαι ο Lance Armstrong.

Φίλε Δημήτρη μέτρα από γέμισμα ξεχειλισμένο σε γέμισμα ξεχειλισμένο με το μερικό χιλιομετρητή για να δεις ακριβώς τι έβαλες και πόσα έκανες. Προσωπικά θέλω 16 λίτρα περίπου για 220 χιλιόμετρα. Οδηγώντας πιο χαλαρά (πολύ σπάνια) έχω δει και 5 λίτρα/100 χλμ. Αν καις 9, είσαι ο αδύναμος κρίκος. Του πίνεις το αίμα... Δεν υπάρχει αντίδοτο για αυτό!
    Φιλε μου καλε πως γινετε και του πινω το αιμα δηλδη ? Αυτα τα χλμ ειναι μεσα σε επαρχιακη πολη και χαλαρα δεν ειναι σε δρομο πατημενο 200 . Λες οτι δεν κανω κατι σωστα ? Αν ναι πες μου ποιο ειναι αυτο να το διορθωσω και να γλιτωσω. Με το αυτοκινητο που ειναι και 1800 καιω σχεδον τα ιδια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tzrypvs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mitsospatras
    Φιλε μου καλε πως γινετε και του πινω το αιμα δηλδη ? Αυτα τα χλμ ειναι μεσα σε επαρχιακη πολη και χαλαρα δεν ειναι σε δρομο πατημενο 200 . Λες οτι δεν κανω κατι σωστα ? Αν ναι πες μου ποιο ειναι αυτο να το διορθωσω και να γλιτωσω. Με το αυτοκινητο που ειναι και 1800 καιω σχεδον τα ιδια.
    δεν παίζει με τίποτα να καις τόσο.
    Μάλλον αναβόσβηνε η κάνουλα μόνο.Άρα είχες μέσα περίπου 5,5 λίτρα ακόμα.και έτσι για τα 220km έκαψες 13λιτρα,δηλαδή 5,9λ/100κμ

Μια χαρά είσαι..

Αρχικά δημιουργήθηκε από tzrypvs
    δεν παίζει με τίποτα να καις τόσο.
    Μάλλον αναβόσβηνε η κάνουλα μόνο.Άρα είχες μέσα περίπου 5,5 λίτρα ακόμα.και έτσι για τα 220km έκαψες 13λιτρα,δηλαδή 5,9λ/100κμ

Μια χαρά είσαι..
    Μακαρι φιλε μου να ηταν ετσι θα ημουν happy, αλλα δυστυχως αναβοσβηνη και η μπαρα.

Δεν νομίζω ότι εάν έχεις 'βαρύ' χέρι, μπορεί κανεις να σου πει τι κάνεις λάθος!
    Προσωπικά και για τα πρώτα 2.500-3.000 χλμ, δεν είχα καταφέρει να το ρίξω κάτω από 8λτ/100χλμ.
    Μετά κατάλαβα τι λάθη έκανα (π.χ. ανέβαζα τις στροφές κ όχι τις ταχύτητες, οπότε αργά πήγαινα/τον κώλο μου έκαιγα) και τώρα το έχω φέρει περίπου στα 6,5λτ/100χλμ.
    Εάν με χαλαρούς ρυθμούς (μέχρι 5.000-6.000 στροφές) δεν αλλάξει η κατανάλωσή σου, τότε μάλλον υπάρχει θέμα.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    και με μπάρα και με κάνουλα αναμμένη έχω κάνει περίπου 30 χλμ. χωρίς να μείνω.
    Μέσα στη πόλη καίω περίπου 5,5-5,8 με συντηρητική οδήγηση.Μήπως έχεις κάνει λάθος στους υπολογισμούς σου???
    Εγώ αυτό που κάνω έιναι το εξής:
    όταν αρχίσει κα αναβοσβήνει η κάνουλα (δλδ έχω μέσα περίπου 5.5 λίτρα κατά το manual), μηδενίζω μερικό χιλιομετρητή.Βάζω βενζίνη,σημειώνω κάπου τα λίτρα που εβαλα και αφήνω το μερικο χιλιομετρητή να γράφει μέχρι να ανάψει πάλι η κάνουλα. Στη συνέχεια με μία απλή μέθοδο των τριων υπολογίζω την κατανάλωση μου στα 100 χιλιόμετρα...

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •