Σελίδα 19 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 914151617181920212223242969119 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Το διάβασα και χάζεψα, είμαι πολύ κάφρος ακόμα. Όπου και να πάω, είτε με αυτοκίνητο είτε τώρα με τη μηχανή, το μόνο που θυμάμαι είναι στροφές, ποιότητα ασφάλτου και ταβέρνες... Η διασκέδαση μου στις διακοπές είναι το στρίψιμο και η μάσα, άντε και οι παραλίες! Τα χωριά υπάρχουν δεν υπάρχουν δε τα προσέχω, αν και λόγω επαγγέλματος θα έπρεπε. Ωραίος vasdekiss, πάντα τέτοια.

Συμπλέκτη σε μια φιλική κουβέντα στην έκθεση μοτοσικλέτας με παλιό αγωνιζόμενο και μπαμπά αγωνιζόμενου, μου έλεγε ότι στη μοτοσικλέτα του γιου του, οι υαλοβάμβακες θέλανε αλλαγή μετά από κάθε αγώνα με κάποιες μάρκες και σε κάποιες έσπαζαν και τα διαφράγματα. Του είχε τύχει μετά από σέρβις να χαλάσει η εξάτμιση στα δοκιμαστικά... Μετά έβαλε μία εταιρία και έβγαλε όλη τη χρονιά χωρίς σέρβις στην εξάτμιση και δεν την άλλαξε από τότε. Δες τι θα σου πουν, έχει ενδιαφέρον το θέμα. Θερμοκρασία γιατί να ανεβάσει το bandit; Λόγω εξάτμισης;

Άσχετο ερώτημα αλλά και καίριο μαζί: Με τι σαπούνι/καθαριστικό την πλένετε; Αυτό του αυτοκινήτου αφήνει σημάδια. Προτάσεις κανείς;

Παλαιό μέλος
    Απλά ανησυχώ για το τι γίνεται αν δεν κουμπώνουν καλά οι λαιμοί. Τα καυσαέρια που καταλήγουν? Τι επιπτώσεις μπορεί να έχει? Όλα αυτά με προβληματίζουν... Θα δείξει...

Update: Μόλις μίλησα με την αντιπροσωπία. Μου κλείσαν ραντεβού για τις 19! Ο μάστορας που μίλησα μου είπε κοφτά οτι είναι οι φλάτζες. Αν με χρεώσουν εργατικά ή ανταλλακτικά (δεδομένου οτι η εγκατάσταση των λαιμών έγινε απο αυτούς πρίν απο 1 μήνα) θα γίνει φασαρία..

Ο μάστορας που μίλησα πάντως μου είπε οτι ακόμα και να χάνει απο τους λαιμούς μπορώ να την κυκλοφορώ κανονικά.. Κάποιος με τεχνικές γνώσεις να μου πει μια γνώμη γιατί για κάποιο λόγο δεν πολυεμπιστεύομαι την συμβουλή αυτή.

Καλησπέρα σε όλους.
    Είμαι νέος στο forum και έχω μια απορία.
    Πρίν 3 εβδομάδες αγόρασα το νέο bandit 650. Eίμαι πολύ ευχαριστιμένος με την συγκεκριμένη μηχανή. Φοράει τα bridgestone batlax bt 020r. Σε καλή άσφαλτο όλα είναι μιά χαρά.
    Άν όμως πατήσει τίποτα νερά και ανοίξεις λίγο το γκάζι πρέπει να κάνεις μαγικά για να κρατήσεις τα χαστούκια της ουράς.
    Μπορεί κάποιος να μου πεί εάν αυτό είναι normal;
    Μήπως τα λάστιχα δημιουργούνε το πρόβλημα;
    Ευχαριστώ.

@Αντρέας: Τα BT020 είναι μιά χαρά λάστιχα, αν και λίγο παλιά σε σχεδίαση. Για να νερά μη σκας και πολύ, όλες το ίδιο κάνουν. Όταν είναι βρεγμένο κάτω, α-π-α-λ-ά με όλα τα χειριστήρια. Είναι που είναι βρώμικοι οι δρόμοι, όταν έχουν και λίγο νερό (που συνήθως δεν είναι και νερό σκέτο, αφού έρχεται από πλύσιμο αυτοκινήτων/μπαλκονιών κλπ) γλιστράνε πολύ. Μάλλον έχεις βαρύ χέρι Αντρέα, δε φταίει τίποτα άλλο... Μη το καρυδώνεις το γκάζι όπου να 'ναι! Άσε που αν πρέπει να κάνεις μαγικά με το Bandit που είναι σταθερό στα γλιστρήματα, με άλλη μοτοσικλέτα μάλλον θα μέτραγες την άσφαλτο.

Παρήγγειλα ένα πισινό pilot road 2 με τη διπλή γόμα. Το μπροστινό παραμένει το bridgestone BT-011. Είναι λίγο κουλό το να έχεις άλλο εμπρός και άλλο πίσω, το ξέρω, αλλά γμτ από τη μία δε βγαίνω να τα αλλάξω και τα δύο, από την άλλη το μπροστινό έχει καλή γόμα (είναι supersport λάστιχο) και αρκετό πέλμα και το λυπάμαι να το πετάξω. Εξάλλου την αγόρασα με δύο διαφορετικά λάστιχα (Metzeler Sportec M1 το πίσω), μη χαλάσω την παράδοση!!! Λογικά κατά Οκτώβρη μεριά που θα έχει φαγωθεί και το εμπρός, θα αλλαχτεί.
    Με την ευκαιρία θα τεντώσω και την αλυσίδα. Αντί για τα 3 εκατοστά "τζόγο" που λέει το βιβλιαράκι ότι πρέπει να έχει, έχει φτάσει... τα διπλά! Το λάδωμα το πρόσεχα, το τέντωμα η αλήθεια είναι ότι το είχα αμελήσει. Την άκουγα με σταθερό γκάζι αλλά δεν κατάλαβα γιατί έκανε έτσι... Ο άσχετος πρωτάρης. Ουγκ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lygonis

sinantisi

πρέπει να κανονισουμε μια συνάντηση με τα μοτορια μας να πουμε και τους πονους μας για το
    τι καπρίτσια μας έχει κάνει.
    Ο καλός οδηγός στην ευθεία φαίνεται!!

Re: sinantisi

Αρχικά δημιουργήθηκε από lygonis
    πρέπει να κανονισουμε μια συνάντηση με τα μοτορια μας να πουμε και τους πονους μας για το
    τι καπρίτσια μας έχει κάνει.
    Και οταν το κανετε αυτο, αν ανοιξετε ενα θρεντακι για να πειτε και σε μας
    τα υπολοιπα παιδακια που θα παμε να παρουμε τη Λησταρχινα τι να περιμενουμε
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Καλησπερα και απο μενα.
    Παει το freewind .
    Tωρα περιμενω το Bandit S ABS
    Mου ειπαν τελος του μηνα, και 6400 Ε .
    Μέχρι να έρθει θα σκάσω! Ελπίζω να αξίζει την αναμονή!

Πάντως από το Freewind ήμουν πολύ ευχαριστημένος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από freewind 650
    Καλησπερα και απο μενα.
    Παει το freewind .
    Tωρα περιμενω το Bandit S ABS
    Mου ειπαν τελος του μηνα, και 6400 Ε .
    Μέχρι να έρθει θα σκάσω! Ελπίζω να αξίζει την αναμονή!

Πάντως από το Freewind ήμουν πολύ ευχαριστημένος!

το εφεραν με ΑΒS?ποτε εγινε αυτο?

ειχα παει πριν απο 3 εβδομαδες να ρωτησω για τον ληστη και μου ελεγαν οτι δεν ξερουν αν θα το εισαγουν με ABS...απο φθινοπωρο ελεγαν και βλεπουμε

Re: Re: sinantisi

Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
    να πειτε και σε μας τα υπολοιπα παιδακια που θα παμε να παρουμε τη Λησταρχινα τι να περιμενουμε
    Αν δε βαριέσαι να διαβάσεις αυτό το thread, θα δεις ότι εκτός από το Συμπλέκτη που ταλαιπωρείται δυστυχώς με διάφορα από την αρχή, ουδείς άλλος είχε κάτι σοβαρό ποτέ... Και σε Ευρωπαϊκά περιοδικά και fora που έχω δει, λένε ότι γενικά "δε σπάει, δε χαλάει". Δεν έχω λόγους να πιστεύω ότι το υδρόψυκτο θα είναι διαφορετικό. Ίσα ίσα που το ενισχυμένο πλαίσιο λένε ότι το κάνει να στρίβει ακόμα καλύτερα. Τα παραπάνω κιλά δε με ενθουσίασαν, αλλά κρίνοντας από το δικό μου, τα καταλαβαίνεις μόνο όταν ξεπαρκάρεις σε δρόμο με κλίση. Το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα είναι πως κατά 90% ότι aftermarket ανταλλακτικό θελήσεις, θα πρέπει να γίνεται παραγγελία για εσένα, όπως πχ η ζελατίνα που θέλω τώρα, γιατί το bandit δεν έχει πουλήσει πολύ και δεν στοκάρουν τίποτα. Πάντως με τις προσφορές της Yamaha στο Fazer, ομολογώ ότι αν κοίταγα για καινούριο, θα έμπαινα σε σκέψεις...

Κυνηγώντας φίλο με triumph speedfour στο βουνό (κανείς δεν πήγαινε όριο, χαβαλέ σβέλτη βόλτα κάναμε) παρ' όλο που θεωρητικά έχει 15 άλογα παραπάνω και 30 κιλά λιγότερα (βάλε και άλλα 10 λιγότερα από εμένα ο αναβάτης του :rotflmao: ), το bandit ήταν παντού κοντά στις στροφές (ανοιχτές, από 120-160χλμ) και κέρδιζε πολύ στις ανηφορικές ευθείες. Γενικά έβγαλα όλη τη διαδρομή κυρίως με 5η και 6η, ενώ ο φίλος μου άλλαζε συνέχεια, για να κρατάει το μοτέρ στη ροπή του. Έχει κρυφά χαρίσματα ο ληστής... Δεν είναι glamorous μοτοσικλέτα αλλά δε σε κάνει ρεζίλι πουθενά

Και για να πω και το off topic μου που τόσο λατρεύω, το καινούριο GSX-F τι ηλίθια σύλληψη ήταν; Είδα τις φωτογραφίες και ενθουσιάστηκα μέχρι που πρόσεξα το πλαίσιο του bandit μετά το fairing και διάβασα και τα κειμενάκια. Αντί να βάλουν ένα fairing στο GSR, να φτιάξουν ένα μεσαίο σπορ τουρίστα όπως ήταν κάποτε τα yamaha thunderace και τα Kawasaki ZZR600 που δεν υπάρχει πλέον στην αγορά, αλλά και το Honda CBR-F που ζει ακόμα, έφτιαξαν ένα περίεργο πράγμα που οπτικά υπόσχεται πολλά, αλλά με τα κιλά του Bandit + τα κιλά του fairing και χωρίς αλλαγές στο μοτέρ, στην πράξη δε θα πραγματοποιήσει. Έλεος... Αν θέλαμε full fairing στο Bandit, έχει η Suzuki δικό της και η Metisse επίσης. Το κενό στα μεσαία sport-touring παραμένει...

old school gixxer Το avatar του/της alex14

Re: Re: Re: sinantisi

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Αν δε βαριέσαι να διαβάσεις αυτό το thread, θα δεις ότι εκτός από το Συμπλέκτη που ταλαιπωρείται δυστυχώς με διάφορα από την αρχή, ουδείς άλλος είχε κάτι σοβαρό ποτέ... Και σε Ευρωπαϊκά περιοδικά και fora που έχω δει, λένε ότι γενικά "δε σπάει, δε χαλάει". Δεν έχω λόγους να πιστεύω ότι το υδρόψυκτο θα είναι διαφορετικό. Ίσα ίσα που το ενισχυμένο πλαίσιο λένε ότι το κάνει να στρίβει ακόμα καλύτερα. Τα παραπάνω κιλά δε με ενθουσίασαν, αλλά κρίνοντας από το δικό μου, τα καταλαβαίνεις μόνο όταν ξεπαρκάρεις σε δρόμο με κλίση. Το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα είναι πως κατά 90% ότι aftermarket ανταλλακτικό θελήσεις, θα πρέπει να γίνεται παραγγελία για εσένα, όπως πχ η ζελατίνα που θέλω τώρα, γιατί το bandit δεν έχει πουλήσει πολύ και δεν στοκάρουν τίποτα. Πάντως με τις προσφορές της Yamaha στο Fazer, ομολογώ ότι αν κοίταγα για καινούριο, θα έμπαινα σε σκέψεις...

Κυνηγώντας φίλο με triumph speedfour στο βουνό (κανείς δεν πήγαινε όριο, χαβαλέ σβέλτη βόλτα κάναμε) παρ' όλο που θεωρητικά έχει 15 άλογα παραπάνω και 30 κιλά λιγότερα (βάλε και άλλα 10 λιγότερα από εμένα ο αναβάτης του :rotflmao: ), το bandit ήταν παντού κοντά στις στροφές (ανοιχτές, από 120-160χλμ) και κέρδιζε πολύ στις ανηφορικές ευθείες. Γενικά έβγαλα όλη τη διαδρομή κυρίως με 5η και 6η, ενώ ο φίλος μου άλλαζε συνέχεια, για να κρατάει το μοτέρ στη ροπή του. Έχει κρυφά χαρίσματα ο ληστής... Δεν είναι glamorous μοτοσικλέτα αλλά δε σε κάνει ρεζίλι πουθενά

Και για να πω και το off topic μου που τόσο λατρεύω, το καινούριο GSX-F τι ηλίθια σύλληψη ήταν; Είδα τις φωτογραφίες και ενθουσιάστηκα μέχρι που πρόσεξα το πλαίσιο του bandit μετά το fairing και διάβασα και τα κειμενάκια. Αντί να βάλουν ένα fairing στο GSR, να φτιάξουν ένα μεσαίο σπορ τουρίστα όπως ήταν κάποτε τα yamaha thunderace και τα Kawasaki ZZR600 που δεν υπάρχει πλέον στην αγορά, αλλά και το Honda CBR-F που ζει ακόμα, έφτιαξαν ένα περίεργο πράγμα που οπτικά υπόσχεται πολλά, αλλά με τα κιλά του Bandit + τα κιλά του fairing και χωρίς αλλαγές στο μοτέρ, στην πράξη δε θα πραγματοποιήσει. Έλεος... Αν θέλαμε full fairing στο Bandit, έχει η Suzuki δικό της και η Metisse επίσης. Το κενό στα μεσαία sport-touring παραμένει...
    :

+1

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	10.jpg 
Προβολές:	561 
Μέγεθος:	100,0 KB 
ID:	96437
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Talking

Μονο λιγους μηνες υπομονης ακομα.....

:a07: :a07:

υ.γ. το μονο που λειπει απο τη φωτο ειμαι εγω

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gsf650s-black.jpg 
Προβολές:	563 
Μέγεθος:	34,5 KB 
ID:	96452
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
    Μονο λιγους μηνες υπομονης ακομα.....

:a07: :a07:

υ.γ. το μονο που λειπει απο τη φωτο ειμαι εγω

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από chris1980
    το εφεραν με ΑΒS?ποτε εγινε αυτο?

ειχα παει πριν απο 3 εβδομαδες να ρωτησω για τον ληστη και μου ελεγαν οτι δεν ξερουν αν θα το εισαγουν με ABS...απο φθινοπωρο ελεγαν και βλεπουμε

Εμενα μου ειπαν οτι τελος του μηνα θα ειναι εδω .Ελπιζω να μην ειναι παραμυθι και παμε απο μηνα σε μηνα γιατι εδωσα και το freewind και τωρα ειμαι σκετος .

Θα ήταν ηλίθιο να μη το φέρουν με ABS. Θα ήταν και το μόνο "πολιτικό" μοντέλο που δε θα είχε! Άντε με το καλό....

αμάρτησα.... Πέρασα "τυχαία" από μια αντιπροσωπεία BMW και χάζευα την επόμενη μου ερωμένη, έχω πάθει πλάκα με το Κ1200S και το R1200GS ειδικά αφού τα καβάλησα (ναι ξέρω, πρέπει να βρω και τα λεφτά) και είδα ένα ωραίο παντελονάκι να μου φωνάζει από την κρεμάστρα... "Αγόρασέ με". Το δοκίμασα, μου άρεσε, το πήρα... BMW Summer 2 pants αν δε βαριέστε να δείτε τον κατάλογο. Μπεζ, "στρατιωτικού" τύπου με τσέπες στο πλάι, δε μοιάζει με μοτοσικλετιστικό, αυτό ήταν που μου άρεσε κιόλας. Αφαιρούμενα γόνατα/κνήμες και αφαιρούμενα πατζάκια για να γίνεται βερμουδάκι. ?185 μετρητά... Cordura 500. Όχι άλλο μαύρο!!! Όχι άλλο κάρβουνο!!! Θα το βάλω σήμερις να το δω και στην πράξη. Η κοπέλα γκρινιάζει βέβαια γιατί "φοριούνται πιο φαρδιά αυτά τα παντελόνια" (αλλά δε σκέφτεται ότι το φαρδύ παντελόνι φουσκώνει και σπάει @@ μετά από κάποια χιλιόμετρα) και το ύφασμα κάτι δε της κάνει αλλά στου κουφού την πόρτα... Α γράφει και BMW motorrad στη μία τσέπη αλλά είναι διακριτικό. Να μου θυμίζει και το στόχο...

μόνο εδώ δεν έρχεται με ABS γμτ.........

εγώ την άφησα για κάγκελα
    και για τις βάσεις των 2 πλαινών βαλιτσών

απόγευμα λογικά θα την έχω....

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •