Το διάβασα και χάζεψα, είμαι πολύ κάφρος ακόμα. Όπου και να πάω, είτε με αυτοκίνητο είτε τώρα με τη μηχανή, το μόνο που θυμάμαι είναι στροφές, ποιότητα ασφάλτου και ταβέρνες... Η διασκέδαση μου στις διακοπές είναι το στρίψιμο και η μάσα, άντε και οι παραλίες!Τα χωριά υπάρχουν δεν υπάρχουν δε τα προσέχω, αν και λόγω επαγγέλματος θα έπρεπε. Ωραίος vasdekiss, πάντα τέτοια.
Συμπλέκτη σε μια φιλική κουβέντα στην έκθεση μοτοσικλέτας με παλιό αγωνιζόμενο και μπαμπά αγωνιζόμενου, μου έλεγε ότι στη μοτοσικλέτα του γιου του, οι υαλοβάμβακες θέλανε αλλαγή μετά από κάθε αγώνα με κάποιες μάρκες και σε κάποιες έσπαζαν και τα διαφράγματα. Του είχε τύχει μετά από σέρβις να χαλάσει η εξάτμιση στα δοκιμαστικά... Μετά έβαλε μία εταιρία και έβγαλε όλη τη χρονιά χωρίς σέρβις στην εξάτμιση και δεν την άλλαξε από τότε. Δες τι θα σου πουν, έχει ενδιαφέρον το θέμα. Θερμοκρασία γιατί να ανεβάσει το bandit; Λόγω εξάτμισης;
Άσχετο ερώτημα αλλά και καίριο μαζί: Με τι σαπούνι/καθαριστικό την πλένετε; Αυτό του αυτοκινήτου αφήνει σημάδια. Προτάσεις κανείς;