Σελίδα 194 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 94144184189190191192193194195196197198199204 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.896 έως 2.910 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Νέο μέλος
    Διαβασα ολες τις σελιδες απο την αρχη και μπορω να πω οτι σχηματησα αποψη αλλά μου δημιουργηθηκαν και καποιες αποριες!!! Καταρχην εχω βρει μεταχειρισμενο ενα bandit με αδεια 3/10 αλλά ειναι μοντελο του 09...αυτο ειναι το καινουριο με το διαφορετικο fairing και τα ντουλαπακια ή οχι??
    -Επίσης σε ολοκληρο το τοπικ ανα περιοδους εχουν αναφερθει περιστατικα για πεσηματα λογω βαρους και το οτι αν κανει να γυρει η μηχανη δεν το σωζεις με τιποτα...δηλαδη τοσο βαρια ειναι τελικα??? Εχω προβληματιστει!!!
    -Για τα εξτρα φτερακια βρηκα ακρη μιας και υπαρχει λυση και για την εμπρος και για την πισω ροδα...
    -Για τα καγκελα δεν εχω βρει ακομη λύση μιας και τα givi φαινονται περισσοτερο ασφαλή αλλά μετα απο μαρτυρια παιδιου απο εδω δεν προστατευουν αρκετα ενω τα μαμα ενω δεν φαινονται να προστατευουν σωστα ισως κανουν καλυτερη δουλεια...
    -Για την μεμβρανη κλινω περισσοτερο προς την MRA vario με το φρυδακι και μετα βλέπουμε...
    -Για εξατμιση λέω μαλλον για καμια ελληνικη χειροποιητη μιας και οπως διαβασα όλες ιδιες ειναι...μια διατρητη σωληνα με ενα περιβλημα!!
    -Για top box εχω απο το nexus μου μια kappa 46 οποτε λέω να την κρατησω και να βαλω μονο την μαμα σχαρα, μιας και δινει καλυτερα κρατηματα στον συνεπιβατη...

Καμια άλλη προταση - παρατηρηση??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Οτι και να καβαλας με βαρος 220-230 κιλα και κανει πως γερνει θα σου πεσει..

Εμενα ετσι μου επεσε και το gsr που δεν εχει το βαρος του 1250. Απο ενα σημειο και μετα πρεπει να εισαι ζουπερμαν για να το κρατησεις αλλα αυτο δεν ειναι σοβαρο προβλημα για να επιλεξεις η οχι μια μηχανη

Το bandit του 09 εχει μαυρο κινητηρα και κατι σαν μικρα ντουλαπακια στο φερινγκ του. Κατα τα αλλα ειναι ολοιδιο με του 08 (εμενα με μαυρο κινητηρα δεν μου αρεσε, μου εδειχνε προχειρο το βαψιμο σε σχεση με το γκρι και τα "ντουλαπακια" δεν τα θεωρω σοβαρη υποθεση)

Για τα υπολοιπα νομιζω γραφτηκαν αρκετα για να εχεις μια αποψη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos147
    Διαβασα ολες τις σελιδες απο την αρχη και μπορω να πω οτι σχηματησα αποψη αλλά μου δημιουργηθηκαν και καποιες αποριες!!! Καταρχην εχω βρει μεταχειρισμενο ενα bandit με αδεια 3/10 αλλά ειναι μοντελο του 09...αυτο ειναι το καινουριο με το διαφορετικο fairing και τα ντουλαπακια ή οχι?? Και το δικό μου 01/10 είναι η άδεια, αλλά είναι το Κ8. Δες το από κοντά για να είσαι σίγουρος. Τις διαφορές μεταξύ των μοντέλων τις αναφέρει κάπου εδώ μέσα ο amyroukai αναλυτικά.

-Επίσης σε ολοκληρο το τοπικ ανα περιοδους εχουν αναφερθει περιστατικα για πεσηματα λογω βαρους και το οτι αν κανει να γυρει η μηχανη δεν το σωζεις με τιποτα...δηλαδη τοσο βαρια ειναι τελικα??? Εχω προβληματιστει!!!Τσου! Γιατί δεν πας σε μια Σουζούκι να κάνεις τεστ ραϊντ; Το νέο μοντέλο δεν έχει καμμία οδηγική διαφορά από του 07-08.

-Για τα εξτρα φτερακια βρηκα ακρη μιας και υπαρχει λυση και για την εμπρος και για την πισω ροδα...
    -Για τα καγκελα δεν εχω βρει ακομη λύση μιας και τα givi φαινονται περισσοτερο ασφαλή αλλά μετα απο μαρτυρια παιδιου απο εδω δεν προστατευουν αρκετα ενω τα μαμα ενω δεν φαινονται να προστατευουν σωστα ισως κανουν καλυτερη δουλεια... Είσαι σίγουρος ότι έχεις δει τα μαμά; Μου κάνει εντύπωση που σου φαίνεται ότι δεν προστετεύουν τόσο, όσο...

-Για την μεμβρανη κλινω περισσοτερο προς την MRA vario με το φρυδακι και μετα βλέπουμε... Και καλά κάνεις. Αν δεν σε καλύπτει αυτή, τότε πας σε λύση "βέσπα"

-Για εξατμιση λέω μαλλον για καμια ελληνικη χειροποιητη μιας και οπως διαβασα όλες ιδιες ειναι...μια διατρητη σωληνα με ενα περιβλημα!!Ορθώς το σκέπτεσαι!

-Για top box εχω απο το nexus μου μια kappa 46 οποτε λέω να την κρατησω και να βαλω μονο την μαμα σχαρα, μιας και δινει καλυτερα κρατηματα στον συνεπιβατη...

Καμια άλλη προταση - παρατηρηση?? Με το καλό!
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
    Το bandit του 09 εχει μαυρο κινητηρα και κατι σαν μικρα ντουλαπακια στο φερινγκ του. Κατα τα αλλα ειναι ολοιδιο με του 08
    Η μόνη αλλαγή που δεν αναφέρθηκε εδώ, είναι τα όργανα, που είναι πολύ ωραία!
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Νέο μέλος
    Σας ευχαριστω!!! Για το βαρος θα αναφερω οτι παρα το αναστημα μου (κοντα στα 1,90) δεν ειμαι και ιδιαιτερα βαρυς (κοντα στα 80κιλα) οποτε φοβαμαι μηπως δυσκολευομαι να την κουμανταρω στις μανουβρες σταματημενος...ακομη δεν μπορω να ξεχασω το ρεζιλεμα που εφαγα, τον πρωτο καιρο που πηρα το nexus, οταν σταματησα εμπρος απο καφετερια (ηθελα και μοστρα...) με την μουρη προς το πεζοδρομιο, ενω ηταν κατηφορικα, και οταν ηρθε η ωρα να φυγουμε δεν μπορουσα να το κανω πισω με τιποτα...τελικα επιστρατευτηκε και η κοπελια μου που βοηθησε στο τραβηγμα ωστε να βγω απο εκει...
    Οσο για τα καγκελα της susuki, που αναφερει ο φιλος Dr.Evil, βασιστηκα στις φωτογραφιες και την μαρτυρια ενος παιδιου στην αρχη του τοπικ που ανεφερε οτι το καγκελο στην αριστερη μερια που ειναι το καπακι ειναι πολυ λιγο πιο εξω απο το καπακι και στις φωτο φαινονταν οτι ερχονταν το καγκελο σχεδον στην ιδια ευθεια με το καπακι...

Νέο μέλος
    Βρηκα και το post που ελεγα...ειναι το παρακατω και στο κατω μερος της σελιδας εχει και φωτο...

http://www.moto.gr/forums/showthread...2A#post1712990

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gazer
    Ο αναβάτης σώθηκε;
    Ναι βρε... Για αυτό λέμε, φοράτε εξοπλισμό ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ... Και εκείνος και εγώ στο δικό μου πέσιμο, σωθήκαμε χάρη στο ντύσιμο "αστακός".

Επίσης στην Ελλάδα, το... Κ9 του εξωτερικού δεν ήρθε παρά μόλις φέτος, οπότε το Ελληνικό Κ9 είναι ίδιο με το Κ8 και πωλούνταν μέχρι πολύ πρόσφατα στα 6100...

Το Κ10 είναι για την Ελλάδα το "αναβαθμισμένο" fairing και ουρά, το μαύρο μοτέρ και τα νέα όργανα. Τα εισαγωγικά γιατί δεν ξέρω αν καλύπτει καλύτερα από το παλιό το νέο fairing και αν κάνει λιγότερους στροβιλισμούς. Επίσης ερωτηματικό ο νέος προβολέας, που είναι με μονό κάτοπτρο και μία λάμπα Η4 αντί για το διπλό κάτοπτρο και τις δύο Η7 του παλιού. Βάρος, αναρτήσεις, μοτέρ, ίδια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    [B]Ναι βρε... Για αυτό λέμε, φοράτε εξοπλισμό ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ... Και εκείνος και εγώ στο δικό μου πέσιμο, σωθήκαμε χάρη στο ντύσιμο "αστακός"
    Αυτό είναι πολύ θετικό! Πάλι καλά.

Οδηγούσα σήμερα ανέμελος το μηχανάκι και ξαφνικά μου έσβησε η μηχανή. Είναι δεύτερη φορά που το κάνει. Αν θυμάμαι καλά (γιατί σοκάρεσαι είναι η αλήθεια) εκείνη τη στιγμή πατούσα συμπλέκτη και πήγαινα με την ταχύτητα που είχα. Αφήνω τον συμπλέκτη πατάω γκάζι τίποτα. Βλέπω το λαμπάκι του λαδιού(?) κόκκινο, σταματάω κάνω δεξιά και βλέπω ότι έχει σβήσει η μηχανή. (το λαμπάκι είναι αυτό που είναι αναμένο όταν έχουμε σβηστή την μηχανή).
    Δυσκολεύτηκε να πάρει μπροστά, με νεκρά δεν έπερνε αλλά όταν εβαλα 1η πήρε κανονικά.

Εϊναι σοβαρό; Δεν είναι; Σας έχει τύχει ποτέ; Τι μπορεί να φταίει;
    Βέβαια θα ρωτήσω και τον μηχανικό αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να βιαστώ, έχω αρκετά χιλιόμετρα ακόμα για το service.

Έτσι στο άσχετο στην ευθεία χωρίς να κάνω το παραμικρό να συμπλεξάρω και να σβήσει; Δεν έχει γίνει ποτέ... Το ότι σβήνει -σχετικά- εύκολα αν αφήσεις απότομα το συμπλέκτη και είσαι με ταχύτητα βαδίσματος, είναι κάτι που συμβαίνει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos147
    Διαβασα ολες τις σελιδες απο την αρχη και μπορω να πω οτι σχηματησα αποψη αλλά μου δημιουργηθηκαν και καποιες αποριες!!! Καταρχην εχω βρει μεταχειρισμενο ενα bandit με αδεια 3/10 αλλά ειναι μοντελο του 09...αυτο ειναι το καινουριο με το διαφορετικο fairing και τα ντουλαπακια ή οχι??
    -Επίσης σε ολοκληρο το τοπικ ανα περιοδους εχουν αναφερθει περιστατικα για πεσηματα λογω βαρους και το οτι αν κανει να γυρει η μηχανη δεν το σωζεις με τιποτα...δηλαδη τοσο βαρια ειναι τελικα??? Εχω προβληματιστει!!!
    -Για τα καγκελα δεν εχω βρει ακομη λύση μιας και τα givi φαινονται περισσοτερο ασφαλή αλλά μετα απο μαρτυρια παιδιου απο εδω δεν προστατευουν αρκετα ενω τα μαμα ενω δεν φαινονται να προστατευουν σωστα ισως κανουν καλυτερη δουλεια...
    -Για την μεμβρανη κλινω περισσοτερο προς την MRA vario με το φρυδακι και μετα βλέπουμε...
    -Για εξατμιση λέω μαλλον για καμια ελληνικη χειροποιητη μιας και οπως διαβασα όλες ιδιες ειναι...μια διατρητη σωληνα με ενα περιβλημα!!

Καμια άλλη προταση - παρατηρηση??

φιλε το βαρος μηην σε απασχολει... εγω εχω ενα χτ125 (100 κιλα να ναι...) οταν οδηγησα το bandit το κ8 μοντελο φοβομουν πολυ για το βαρος αλλα μεσα σε πεντα λεπτακια το συνιθησα... δεν ειναι τπτ... απλα ενα ζορισμα σε μικρο μανουβρες μπορει να υπαρξει , αφου μιλαμε για μια μηχανη 220 κιλων...
    υποψην εγω ειμαι 1.75 και 68 κιλα...

παντα ορθιοι....

old school gixxer Το avatar του/της alex14

εκείνη τη στιγμή πατούσα συμπλέκτη και πήγαινα με την ταχύτητα που είχα.
    Να υποθεσω οτι η μηχανη ρολαριζε και εσυ κρατουσες πατημενο τον συμπλεκτη ???

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος
    Αυτό είναι πολύ θετικό! Πάλι καλά.

Οδηγούσα σήμερα ανέμελος το μηχανάκι και ξαφνικά μου έσβησε η μηχανή. Είναι δεύτερη φορά που το κάνει. Αν θυμάμαι καλά (γιατί σοκάρεσαι είναι η αλήθεια) εκείνη τη στιγμή πατούσα συμπλέκτη και πήγαινα με την ταχύτητα που είχα. Αφήνω τον συμπλέκτη πατάω γκάζι τίποτα. Βλέπω το λαμπάκι του λαδιού(?) κόκκινο, σταματάω κάνω δεξιά και βλέπω ότι έχει σβήσει η μηχανή. (το λαμπάκι είναι αυτό που είναι αναμένο όταν έχουμε σβηστή την μηχανή).
    Δυσκολεύτηκε να πάρει μπροστά, με νεκρά δεν έπερνε αλλά όταν εβαλα 1η πήρε κανονικά.

Εϊναι σοβαρό; Δεν είναι; Σας έχει τύχει ποτέ; Τι μπορεί να φταίει;
    Βέβαια θα ρωτήσω και τον μηχανικό αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να βιαστώ, έχω αρκετά χιλιόμετρα ακόμα για το service.
    Δεν ακουγετε για καλο...
    Δεν δικαιολογητε να σβησει εν κινηση οτι και να κανεις.
    Καλυτερα να το κοιταξεις.

Σημερα και μετα απο 11000χλμ αλλαξα τα παναθλια εργοστασιακα λαστιχα. Επειτα απο κουβεντα με τον Περιστερα κατεληξα στα angel τησ pirelli. Με το που τα εβαλα εκανα μια βολτα μεχρι νεα μακρη απο μαραθωνος και επιστροφη απο διονυσο. Το μονο που μπορω να κρινω μιας και τα στρωνω ειναι η αρκετα γρηγορη κορωνα τους (που ηταν και η βασικη αιτια επιλογη τους σε σχεση με τον ανταγωνισμο) , η οποια κανει το μηχανακι ιδιαιτερα προθυμο να πλαγιασει. Περισσοτερες λεπτομερειες εν καιρω...
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
    Σημερα και μετα απο 11000χλμ αλλαξα τα παναθλια εργοστασιακα λαστιχα. Επειτα απο κουβεντα με τον Περιστερα κατεληξα στα angel τησ pirelli. Με το που τα εβαλα εκανα μια βολτα μεχρι νεα μακρη απο μαραθωνος και επιστροφη απο διονυσο. Το μονο που μπορω να κρινω μιας και τα στρωνω ειναι η αρκετα γρηγορη κορωνα τους (που ηταν και η βασικη αιτια επιλογη τους σε σχεση με τον ανταγωνισμο) , η οποια κανει το μηχανακι ιδιαιτερα προθυμο να πλαγιασει. Περισσοτερες λεπτομερειες εν καιρω...
    Αλλη φορα στειλε ενα π.μ
    παω συχνα Ν.Μακρη απο Διονυσο μου αρεσει πολυ η διαδρομη αυτη..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77
    Αλλη φορα στειλε ενα π.μ
    παω συχνα Ν.Μακρη απο Διονυσο μου αρεσει πολυ η διαδρομη αυτη..
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •