Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos147
Διαβασα ολες τις σελιδες απο την αρχη και μπορω να πω οτι σχηματησα αποψη αλλά μου δημιουργηθηκαν και καποιες αποριες!!! Καταρχην εχω βρει μεταχειρισμενο ενα bandit με αδεια 3/10 αλλά ειναι μοντελο του 09...αυτο ειναι το καινουριο με το διαφορετικο fairing και τα ντουλαπακια ή οχι??
Και το δικό μου 01/10 είναι η άδεια, αλλά είναι το Κ8. Δες το από κοντά για να είσαι σίγουρος. Τις διαφορές μεταξύ των μοντέλων τις αναφέρει κάπου εδώ μέσα ο amyroukai αναλυτικά.
-Επίσης σε ολοκληρο το τοπικ ανα περιοδους εχουν αναφερθει περιστατικα για πεσηματα λογω βαρους και το οτι αν κανει να γυρει η μηχανη δεν το σωζεις με τιποτα...δηλαδη τοσο βαρια ειναι τελικα??? Εχω προβληματιστει!!!
Τσου! Γιατί δεν πας σε μια Σουζούκι να κάνεις τεστ ραϊντ; Το νέο μοντέλο δεν έχει καμμία οδηγική διαφορά από του 07-08.
-Για τα εξτρα φτερακια βρηκα ακρη μιας και υπαρχει λυση και για την εμπρος και για την πισω ροδα...
-Για τα καγκελα δεν εχω βρει ακομη λύση μιας και τα givi φαινονται περισσοτερο ασφαλή αλλά μετα απο μαρτυρια παιδιου απο εδω δεν προστατευουν αρκετα ενω τα μαμα ενω δεν φαινονται να προστατευουν σωστα ισως κανουν καλυτερη δουλεια...
Είσαι σίγουρος ότι έχεις δει τα μαμά; Μου κάνει εντύπωση που σου φαίνεται ότι δεν προστετεύουν τόσο, όσο...
-Για την μεμβρανη κλινω περισσοτερο προς την MRA vario με το φρυδακι και μετα βλέπουμε...
Και καλά κάνεις. Αν δεν σε καλύπτει αυτή, τότε πας σε λύση "βέσπα"
-Για εξατμιση λέω μαλλον για καμια ελληνικη χειροποιητη μιας και οπως διαβασα όλες ιδιες ειναι...μια διατρητη σωληνα με ενα περιβλημα!!
Ορθώς το σκέπτεσαι!
-Για top box εχω απο το nexus μου μια kappa 46 οποτε λέω να την κρατησω και να βαλω μονο την μαμα σχαρα, μιας και δινει καλυτερα κρατηματα στον συνεπιβατη...
Καμια άλλη προταση - παρατηρηση??
Με το καλό!