Σελίδα 204 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 104154194199200201202203204205206207208209 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.046 έως 3.060 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Καλησπερα. Μια γρηγορη ερωτηση διοτι δεν βρηκα απαντηση.

Μεσα στα διαφορα bandit που κοιταω βρηκα κι ενα με abs.

Ο τυπος που το εχει μου ειπε οτι το abs πιανει μονο στην πισω ροδα. Ισχυει αυτο?? Εμενα μου φαινεται βλακεια... Αφου εχει και μπροστα εαισθητηρα. Οταν το εβαλε μπρος αναβε το αντιστοιχο λαμπακι και μου ειπε οτι το abs πιανει απο τα 10χλμ και πανω. Ισχυει αυτο?? Ετσι λειτουργουν στις μηχανες τα abs??

1 ερωτησεις ακομα:

Ποσο πιστευετα οτι ειναι μια σωστη τιμη για να αγορασω ενα bandit?? με και χωρις abs? Μιλαμε παντα για το ψεκαστο μοντελο
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Μπροστα πισω δουλευει το abs

Το λαμπακι αναβει μεχρι η μηχανη να κινηθει (δε θυμαμαι αν ειναι μεχρι τα 10κμ/ω) και μετα σβηνει.

Οσο για τις τιμες εξαρταται απο το μηχανακι και την περιπτωση.

Ολα τα μηχανακια που εχω δει εχουν μετρια λαστιχα, δεν εχουν πεσει εν κινησει και εχουν book service.

Σημερα ειδα αυτο http://www.xe.gr/pages/Details.aspx?...=a&pageSize=10

και μου το αφηνε 3900 χωρις τις βαλιτσες. Λογικα παιρνει κι αλλο παζαρι.

Ριχτε καμια ιδεα και για κανενα ακομα γτι αυριο δινω το cb και θα τρελαθω μετα...

Βλεπω κι αυτο σε καλη τιμη αλλα σιγουρα εχει φαει τουμπα γιατι ειναι ξαναβαμμενο και δεν εχει αυτοκολλητα.. http://www.xe.gr/pages/Details.aspx?...=2&pageSize=10
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
    Ολα τα μηχανακια που εχω δει εχουν μετρια λαστιχα, δεν εχουν πεσει εν κινησει και εχουν book service.

Σημερα ειδα αυτο http://www.xe.gr/pages/Details.aspx?...=a&pageSize=10

και μου το αφηνε 3900 χωρις τις βαλιτσες. Λογικα παιρνει κι αλλο παζαρι.

Ετσι κι αλλιώς χωρίς τις πλαϊνές και τα κάγκελά τους σου το δίνει. Μόνο μία μπαγκαζιέρα γράφει και κάγκελα κινητήρα. Τα άλλα σκοπεύει μάλλον να τα κρατήσει.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan

Βλεπω κι αυτο σε καλη τιμη αλλα σιγουρα εχει φαει τουμπα γιατι ειναι ξαναβαμμενο και δεν εχει αυτοκολλητα.. http://www.xe.gr/pages/Details.aspx?...=2&pageSize=10
    Πώς ξέρεις ότι έχει ξαναβαφτεί? Δε μπορεί να ξεκόλησαν τα αυτοκόλητα από πλύσιμο με πιεστικό? Για δώσε τα φώτα σου
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Χμ ... ναι... ειπα μλκια τελικα.

Ειναι ομως λιγο περιεργο γτι συνηθως οταν πεφτει μηχανακι με φερινκ αφηνει σημαδια στο φερινκ και στην εξατμιση. Οποτε επισκευαζουν καποιοι το φερινκ (γτι καινουριο δυσκολα βαζει κανεις ειδικα αν το ριξει μονος του) και αλλαζουν την εξατμιση με αφτερμαρκετ.

Μπορει και να ειμαι λαθος, δεν ξερω... Σπανια ομως καποιος ξεκολαει αυτοκολλητο χωρις σοβαρο λογο. Αν εινια να βαφτει στο ιδιο σημειο εινια ενας καλος λογος...

Προσωπικα δε με ενοχλει να εχει πεσει η μηχανη. Αρκει να μην εχει πεσει εν κινησει και να εχει συρθει, η ακομα χειροτερα να εχει τρακαρει. Ενα μηχανακι που ειδα (sv650) ειχε πεσει απο σταση και ο τυπος μου ειπε οτι δεν το φτιαχνω για να ξερει ο επομενος οτι δεν του λεω βλακεια. Και οντως φαινοταν οτι ειχε δικιο.

Παλαιό μέλος
    ενας λογος να βγαλεις τα αυτοκολητα ειναι για να ψαρωνει!
    καθωτι δεν θα φαινεται αν ειναι το 650 η το 1250 λεμε τωρα..
    οσο για την εξατμιση επιβαλεται σε αυτο το μηχανακι να αλλαχτει

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77
    ενας λογος να βγαλεις τα αυτοκολητα ειναι για να ψαρωνει!
    καθωτι δεν θα φαινεται αν ειναι το 650 η το 1250 λεμε τωρα..
    οσο για την εξατμιση επιβαλεται σε αυτο το μηχανακι να αλλαχτει

Δηλαδη το εγκρινιεις αυτο για 3700?? Ειναι του 08 και εχει και abs αλλα μ φαινεται πολυ φτηνο και μ κανει εντυπωση. Εκτος κι αν εχει αναγκη τα λεφτα αυτος... Τι να πω.. θα παω να το κοιταξω

MIKEEEEEE θες να πεις ότι δεν φαίνεται από τα μπροστινά καλάμια το 1250, δεν φαίνεται από το αλουμινένιο ψαλίδι, από το τεράστιο κάλυμμα του συμπλέκτη, το αυτοκόλλητο κάνει τη διαφορά; Και τότε αν θέλεις, γιατί να μην προσθέσεις το 1250 αντί να βγάλεις όλο το πλαϊνό; Ήρεμα με τις θεωρίες συνωμοσίας...

Το ελαφρύ πεσιματάκι/γρατσούνισμα μου φαίνεται πιο πιθανό, γιατί τα δικά μου αυτοκόλλητα τα είχα ξεσκίσει με το πιεστικό και δεν έπαθαν ποτέ τίποτα.

Παλαιό μέλος
    δεν ξερω ρε φιλε!
    εγω σαν καγκουρας μπορει και να τα εβγαζα!
    το χω σκεφτει πλακα-πλακα

Μα... το 650 ΔΕΝ γράφει 650! Τι να βγάλεις;

Παιδια μην σκατε και μην τσακωνεστε. Πηρα τηλεφωνο και το μηχανακι ετσι κι αλλιως εχει πουληθει. Οπως και να χει στα δικα μου ματια ηταν υποπτο.

Απλα θελω να ειμαι προετοιμασμενος για το τι θα ακουσω απο τον καθε πωλητη και δυστυχως ακουω πολλες π@π@ριες κατα καιρους.

Το πεσιμο απο σταση δε με ενοχλει. Το πεσιμο ομως εν κινησει εχει πολυ περισσοτερους κινδυνους διοτι τοτε δε μιλαμε απλα για σπασμενα πλαστικα.

Δεν είναι πάντα έτσι. Μιλούσα με έναν συμφορουμίτη που έπεσε με λίγα, σύρθηκε το μηχανάκι, έκανε λίγες περιφερειακές ζημιές αλλά όχι κάτι ουσιώδες. Και που έπεσε δηλαδή, δεν έγινε κάτι. Το "πέσιμο" είναι ένα καλό διαπραγματευτικό εργαλείο. Το δικό μου τράκαρε. Ε ΟΚ... Το φτιάχνω και θα κάνω ότι κυκλοφορία και χρήση έκανα και πριν. Δεν θέλω να το πουλήσω (η πρώτη συμβουλή όλων "φτιάχτο και δώστο"), αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία για το ότι δεν θα έχει πρόβλημα ασφάλειας όταν κυκλοφορήσει, δεν παίζω με τη ζωή μου. Η αλήθεια είναι ότι στη συνείδηση όλων μας (εννοείται ΚΑΙ στη δική μου) κάθε σοβαρή επισκευή, αφαιρεί αξία. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρεις αν η επισκευή έγινε σωστά... Για αυτό και σου λένε όλοι να αποφεύγεις τα πεσμένα.

Όσο προχωράει η "κρίση" λογικά όσοι πήραν μηχανάκι από μόδα ή όσοι το πήραν αλλά δεν το πολυχρειάζονται, θα πουλήσουν. Σίγουρα θα βρεις και καλό και σε σωστή τιμή... Υπομονή.

Με το Μιχάλη δεν τσακωνόμαστε... Παίζουμε.

Μα αυτο λεω κι εγω. Το μηχανακι μπορει να φτιαχτει σωστα ομως αφου μπορω να βρω καποιο ατρακαριστο θα παρω το ατρακαριστο. Και η διαφορα στην τιμη τους θα ειναι 200-300 ευρω.

Επειδη μιλαμε για μηχανη 2-3 χρονων και με χρηση μεχρι 25.000 χλμ το πολυ ψαχνω οτι πιο καθαρο μπορω να βρω. Το καλο ειναι οτι η ζητηση για το μηχανακι ειανι μικρη και επειδη ειχε βγει σε προσφορα τοτε οι τιμες παραμενουν χαμηλες.

Ψαχνω ψαχνω ομως και λιγα βρισκω.. Υπολογιζω 3500 για 07 και 4000 για 08 με Abs ει δυνατον μαυρο. Παραπανω για κανενα λογο κι ας εχει οσα εξτρα θελει. Το μηχανακι αυτο μου αρεσει οπως βγηκε και οτι εξτρα βαλιτσα-πατακι-σκατακι εχει πανω θα βγει. Κολλημενος, ναι το ξερω.

Η αποψη σας ποια ειναι? Αξιζει το 500ικο παραπανω για το abs?? Προσωπικα δεν εχω ερθει ποτε στην δυσαρεστη θεση που μπλοκαρει το μπροστινο λογω φρενου πανικου με το cb. Μηπως ομως στο bandit που ειναι και πιο δυνατο και βαρυ το abs κανει δουλεια?? Επισης μο ειπαν οτι το abs πιανει και πισω οποτε βρενο-κωλια δεν παιζει. Σιγουρα δε με χαλαει αλλα μερικες φορες θελω τον πληρη ελεγχο ειδικα στο πισω για κανα πλασαρισμα πριν τη στροφη.

Λοιπον ειδα σημερα ενα μηχανακι το οποιο γενικα ηταν σε πολυ καλη κατασταση αλλα ειχε 2-3 μικρα θεματακια.

Τα λαστιχα του εγραφαν 0107 οποτε υποψηαζομαι πως δεν ειχαν αλλαχτει ποτε. Ηταν ομως σχεδον αφαγωτα και συμφωνα με τα χλμ της μηχανης ειχαν κανει 15500χλμ αφου τα φορουσε απο καινουρια. Britzestone φοραγαν απ τη μανα τους τα bandit το 2007 ??
    Παραθετω και την αντιστοιχη εικονα οπου φαινεται η ημερομηνια και η κατασταση τους.

Επισης η αλυσιδα ειχε σκουρια. Το μηχανακι βρισκεται σε γκαραζ. Πως στο καλο μπορει να γιενι η σκουρια? Απο την ακινησια μπορει να δημιουργηθει σκουρια? Απιθανο μου φαινεται...

Τελος οταν το σηκωσα στο κεντρικο σταντ εβαλα ελευθερο και γυρισα την πισω ροδα. Καθως τη γυρνουσα ακουγονταν σα να ξυνονται μεταλα. Απο το δισκοφρενο πισω να ακουμπαγαν τα τακακια?? Η μηχανη παντως που την εψαξα δεν ειχε κανει το παραμικρο δοντι στις δισκοπλακες...

Αν μπορειτε στειλτε μου και με κανα πμ καναν μηχανικο που να γνωριζει απο bandit διοτι εινια σχεδον σιγουρο πως θα καταληξω σε αυτο το μοντελο. Μενω αθηνα, νεο ηρακλειο οποτε κατι πιο κοντινο με βοηθαει

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	23102010033.jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	78,5 KB 
ID:	215954

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •