Σελίδα 36 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 2631323334353637383940414686136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Ληστες που εισαστε βρε????

Ξερω, ξερω και γω εχω καιρο να φανω, αλλα μιας και δεν εχω το Ληστη μ ακομα απλα σας παρακολουθω :smilea:

Για πειτε, θα σας δουμε τη Παρασευη στη πιτα????

υ.γ. παντος με τοσα που γραφετε, οταν ερθει η ωρα να παρω το Ληστη θα ξερω ηδη για τα περισσοτερα τσαλιμια που μπορει να με κανει
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Εδώ είμαστε γατούλα Έπλενα το ληστή γιατί τόσες μέρες κυκλοφορεί και οπλοφορεί και έγινε όλος λάσπη και τον λυπόμουνα... Πάντως έβγαλα καινούριες φωτό με τη ζελατίνα (επιτέλους) και θα τις ανεβάσω λίγο αργότερα.

Πίτα; Παρασκευή; ΛΟΛ δε κοιτάω άλλα threads και έχω χάσει επεισόδια... Θα δω που, ώρα κλπ και αν βολεύει θα έρθω, γιατί όχι; Να γνωριστούμε όλη η "συμμορία".

Μη φοβάσαι, δε θα σε κάνει τίποτα... είναι από καλή οικογένεια! Αυτό σκέφτομαι συχνά, πως κατά τύχη τον διάλεξα, λόγω καλής τιμής και συμπαθητικής εμφάνισης και πόσο πολυτάλαντος προέκυψε.

edit:
    Την Παρασκευή 8.02 λοιπόν κατά τις 10 σας περιμένουμε στο Barras Club στο Μικρολίμανο το οποίο και 200 άτομα που θάμαστε χωράει, και πάρκινγ διαθέτει, και βιτρίνα να τσεκάρουμε τα εργαλεία μας.

Ε να πάμε....!!!!!

Παλαιό μέλος
    Καλημέρα!! Χρόνια και ζαμάνια.. Είχα πολύ καιρό να περάσω απο εδώ! Λίγο το μεταπτυχιακό, λίγο η δουλειά με κάνανε να κόψω τις καλές μου συνήθειες! Αλλά τώρα τα πράγματα βελτιώνονται.

Λοιπόν.. Ένα έχω να σας πώ.. Μακάρι κανείς να μην χρειαστεί ανταλλακτικά για τον ληστή του! Το τι τράβηξα ψάχνοντας ενα fairing για τον δικό μου δεν λέγεται!! Ούτε ειδική κατασκευή να ήταν.

Απο κει και πέρα.. Θέλω γνώμες. Αισίως σε 3-4 ντεπόζιτα φτάνω τα 6.000Km. Και παράλληλα αν θυμάμαι καλά και το πρώτο μεγάλο service. Και η μεγάλη ερώτηση είναι.. Που να την πάω?? Εγώ την είχα πάρει απο Χαλκίδα και άνετα θα την πήγαινα εκεί για service αλλά με τον καιρό που έχει και μόνο που το σκέφτομαι παγώνω!! Καμιά άλλη ιδέα / πρόταση για κάποιο δοκιμασμένο service?

(Alex μονο μην μου πεις καν'το μονος σου... Αυτά τα κάνουν μόνο όσοι ξέρουν και μπορούν.. Και το οτι εσύ είσαι ένας απο αυτούς δεν σημαίνει πως αυτό είναι ο κανόνας!! )

Λάδια, φίλτρα και μπουζί άντε να αλλάξεις μόνος σου. Τα υπόλοιπα θέλουνε το γερμανό τους και το PC με το φισάκι στον εγκέφαλο για τους υδρόψυκτους. Άσε που γιατί να χάσεις την εγγύηση;

Ο Κούζουνας στο Χαλάνδρι μου έχει κάνει καλή δουλειά. Πρώην αγωνιζόμενος (αν δεν απατώμαι συνεργάζεται με το Μπούστα, εκτός και αν είναι τόσο πολύ τυχαία συνωνυμία) έχει ένα συνεργείο μικρό, αλλά είναι ΟΚ. Και εξουσιοδοτημένος, να μη χάσεις την εγγύηση. Απλά από Πειραιά σου πέφτει μακριά. Βασικά το σέρβις των 6000 είναι λάδια φίλτρα, όπου και να το πας, ίδια δουλειά είναι. Για βαλβίδες όμως, αν θέλει...

Γεια σας λήσταρχοι!!
    Κυριακή 17/02/08, χιονίζει στην Αθήνα και λέω και γω να δω επιτέλους άσπρη μέρα... να αποκτήσω το δικό μου Bandit.
    Έχω όμως κάποιες (πολλές) απορίες και θέλω να με βοηθήσετε... Οι υποψηφιότητες είναι δυο:

α)Μεταχειρισμένο ενάμιση έτους, 20000 χλμ, σε καλή κατάσταση, από γνωστό μου. Είναι η έκδοση Υοshimura της περσινής προσφοράς με ABS (μπορώ μετρητοίς)
    β)To καινούριο με ΑΒS (θα βάλω δόσεις)

Απορίες:
    1) Τι λέει ο καινούριος κινητήρας? Όσοι το πήραν είναι ευχαριστημένοι? Πιθανά προβλήματα?
    2) Συγκριση με τον παλιό κινητήρα? Πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα? (κατανάλωση, χρήση σε πόλη, χρήση σε εθνική, σέρβις, αξιοπιστία....)
    3) Και το πιο σημαντικό: Ποια είναι μια λογική τιμή για το μεταχειρισμένο που περιέγραψα παραπάνω? Φαντάζομαι θα παίζει ρόλο και το ότι πλέον βγήκε ο καινούριος κινητήρας (στα 6400?!!!) και ίσως είναι πιο δύσκολο πλέον να πουληθούν τα "παλιά" μοντέλα

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΥΓ: Όσες περισσότερες γνώμες, τόσο καλύτερα

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fun_1905
    Γεια σας λήσταρχοι!!
    Κυριακή 17/02/08, χιονίζει στην Αθήνα και λέω και γω να δω επιτέλους άσπρη μέρα... να αποκτήσω το δικό μου Bandit.
    Έχω όμως κάποιες (πολλές) απορίες και θέλω να με βοηθήσετε... Οι υποψηφιότητες είναι δυο:

α)Μεταχειρισμένο ενάμιση έτους, 20000 χλμ, σε καλή κατάσταση, από γνωστό μου. Είναι η έκδοση Υοshimura της περσινής προσφοράς με ABS (μπορώ μετρητοίς)
    β)To καινούριο με ΑΒS (θα βάλω δόσεις)

Απορίες:
    1) Τι λέει ο καινούριος κινητήρας? Όσοι το πήραν είναι ευχαριστημένοι? Πιθανά προβλήματα?
    2) Συγκριση με τον παλιό κινητήρα? Πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα? (κατανάλωση, χρήση σε πόλη, χρήση σε εθνική, σέρβις, αξιοπιστία....)
    3) Και το πιο σημαντικό: Ποια είναι μια λογική τιμή για το μεταχειρισμένο που περιέγραψα παραπάνω? Φαντάζομαι θα παίζει ρόλο και το ότι πλέον βγήκε ο καινούριος κινητήρας (στα 6400?!!!) και ίσως είναι πιο δύσκολο πλέον να πουληθούν τα "παλιά" μοντέλα

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΥΓ: Όσες περισσότερες γνώμες, τόσο καλύτερα

1) Το μονο προβλημα που μου χει παρουσιασει ως τωρα ειναι βλαβη της "βαλβιδας" του συμπλεκτη και ισως να φταιω και γω..
    2)Σε σχεση με τον παλιο κινητηρα και παντα σε απολυτα νουμερα ο καινουριος ειναι κατα λιγο δυνατοτερος..αλλα και βαρυτερο το μηχανακι οποτε..
    Οσον αφορα την καταναλωση εχω διαβασει για 7-8 λιτρα μεικτο κυκλο απο αλλους εδω αλλα καθε φορα κρατιεμαι για να μην απαντησω με δικα μου νουμερα... (11-12 λιτρα και κανα δυο σφηνακια...)
    Τα σερβις του δεν περιλαμβανουν καποια ιδιαιτερη εργασια , γινονται απο τον οποιονδηποτε και οι τιμες τους κυμαινονται στο μεσο ορο .
    3)Φανταζομαι πως μια λογικη τιμη θα ηταν 4.000 ευρα αν σκεφτεις πως το καινουριο το βρισκεις πλεον με 5.000 και σχεδον αστρωτο.

Οποιο και να διαλεξεις απο αυτα τα δυο θα αντιμετωπισεις τεραστιο προβλημα μεταπωλησης..
    Ενδεικτικα σου αναφερω πως οταν μου περασε απ το μυαλο η σκεψη να αλλαξω το δικο μου (μοντ. 2007) σε μεγαλες μαντρες δε δεχτηκαν καν να το δουν..μου απαντησαν ξερα "Δε με ενδιαφερει αυτο το μοντελο".
    Προσωπικα θα επαιρνα το καρμπυρατερατο (λιγοτερα ηλεκτρονικα , ομαλοτερη αποκριση στο γκαζι , ευκολοτερο πειραγμα , συν του οτι φοραει ηδη αρκετα πανεμορφα εξτρα ! )

Ελπιζω να βοηθησα

- Omnia mea mecum porto -

Eυχαριστώ καταρχην για τις πληροφορίες... και άλλες γνώμες φυσικά καλοδεχούμενες!
    Και κάτι αλλο που σκέφτηκα αλλα βέβαια δεν ξερω αν παίζει ρόλο...
    Θα είναι η πρώτη μου μηχανή-μέχρι τώρα την έβγαζα με παπια και σκουτερ...αντε και στα κέφια κανενός φίλου τη μηχανή. Μήπως υπάρχει καμιά διαφορά στα 2 μοντέλα? Πχ να είναι κάποιο πιο ευκολοδήγητο ή κάτι άλλο?

Και τα δυο ειναι φιλικες μηχανες ομως το "παλιο" ειναι αρκετα ελαφρυτερο !!
    Εν κινησει το βαρος του καινουριου δε φαινεται αλλα σε επιτοπιες μανουβρες και γενικα μεσα στην πολη αναλογα με το υψος σου μπορει να σε ταλαιπωρησει .

Edit : Το καινουριο εχει υδραυλικο συμπλεκτη ο οποιος μπορει να ρυθμιστει και να εχει πολυ μαλακη αισθηση (καθαρα χρησιμο για την κινηση εντος Αθηνας )

Απο αναρτησεις , φρενα κλπ εγω διαφορα δεν καταλαβα μεταξυ των δυο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από fun_1905

Θα είναι η πρώτη μου μηχανή-μέχρι τώρα την έβγαζα με παπια και σκουτερ...α
    Εγώ μεταπήδησα στο Bandit από το... ποδήλατο που και αυτό είχα να το καβαλήσω χρόνια. Μη το φοβάσαι...
    Διαφορές ανάμεσα στα δύο μοντέλα πρακτικά δε θα καταλάβεις. Η μεγαλύτερη αλλαγή εκτός από τον κινητήρα είναι το αρκετά ενισχυμένο πλαίσιο, που δεν φαίνεται στην καθημερινή χρήση. Ο συμπλέκτης δεν είναι βαρύς και στο αερόψυκτο, οπότε το μόνο θέμα είναι το βάρος της μοτοσικλέτας. Από πλευράς οικονομικής το θέμα είναι η λίγο μικρότερη κατανάλωση του καινούριου και τα πιο φτηνά (γιατί δεν θέλει τόση φροντίδα το καινούριο μοτέρ) σέρβις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
    1) Το μονο προβλημα που μου χει παρουσιασει ως τωρα ειναι βλαβη της "βαλβιδας" του συμπλεκτη και ισως να φταιω και γω..

3)Φανταζομαι πως μια λογικη τιμη θα ηταν 4.000 ευρα αν σκεφτεις πως το καινουριο το βρισκεις πλεον με 5.000 και σχεδον αστρωτο.

...τεραστιο προβλημα μεταπωλησης...

Προσωπικα θα επαιρνα το καρμπυρατερατο (λιγοτερα ηλεκτρονικα , ομαλοτερη αποκριση στο γκαζι , ευκολοτερο πειραγμα , συν του οτι φοραει ηδη αρκετα πανεμορφα εξτρα ! )
    Για το πρώτο, κάποια χαζά νεότητας όλα βγάζουν... Στην εγγύηση στο έφτιαξαν;

Κατανάλωση ανάλογα το χέρι... Μάλλον είσαι πολύ βαρυκόκαλος! Τέτοια νούμερα δεν είδα ούτε στα Μέγαρα!

Η αλήθεια είναι ότι το Bandit είναι άγνωστο μοντέλο σχετικά, λόγω της βλακώδους εταιρικής πολιτικής που το έδινε ακριβά μέχρι το 2006. Το 2007 πούλησε όσο και το Er-6 (n και f μαζί) που θεωρείται "εμπορικό" μοντέλο. Άρα το σκηνικό αλλάζει. Το πρόβλημα που το έχουμε ξαναπεί είναι ότι το bandit είναι εξαιρετικός "εργάτης" χωρίς γκλαμουριά. Τα κάνει όλα, αλλά δεν έχει "μούρη" στην καφετέρια. Αν αυτό σε νοιάζει, πάρε κάτι άλλο. Για τη χρήση σαν μοτοσικλέτα, από κέντρο Αθήνας μέχρι ταξίδι όπου θέλεις, μονός, διπλός, δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο σε τέτοιο κόστος. Ίσως το fazer600 με το καρμπιρατέρ, αλλά με πολλά πολλά χιλιόμετρα...

Εγώ θα έλεγα ας δει μήπως βρει κανένα από τα ψεκαστά που λες ότι υπάρχουν με 5000, αφού το λειτουργικό του κόστος είναι χαμηλότερο.

Όσο για πείραγμα που λες, τα μόνα περιφερειακά που διατίθενται, είναι εξάτμιση/φίλτρο/βελόνες αλλά τις τελευταίες δε τις βρίσκεις εύκολα ακόμα και έξω και εξατμίσεις έχει ομορφότερες για το υδρόψυκτο... Έχει τις τύπου motoGP και ΖΗΛΕΥΩ που δε μπαίνουν στο δικό μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Εγώ θα έλεγα ας δει μήπως βρει κανένα από τα ψεκαστά που λες ότι υπάρχουν με 5000, αφού το λειτουργικό του κόστος είναι χαμηλότερο.
    [/B]
    Aσε να το δουμε στην πραξη το λειτουργικο κοστος των νεων σε σχεση με τα αεροελαιοψυκτα,γιατι εχουν δει πολλα τα ματακια μου με ολα τα καινουργια (γενικως) ψεκαστα και υδροψυκτα.ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ δεν ειναι μονο το κοστος συντηρησης, αλλα και το ενδεχομενο μιας πτωσης η και μιας βλαβης (και τοτε βλεπουμε ψηγεια,μπεκ κλπ ποσο κανουν)
    ΤΟ ΝΕΟ εχει καπελλοτα η κοντρα παξιμαδι?
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Για το πρώτο, κάποια χαζά νεότητας όλα βγάζουν... Στην εγγύηση στο έφτιαξαν;

Κατανάλωση ανάλογα το χέρι... Μάλλον είσαι πολύ βαρυκόκαλος! Τέτοια νούμερα δεν είδα ούτε στα Μέγαρα!

Η αλήθεια είναι ότι το Bandit είναι άγνωστο μοντέλο σχετικά, λόγω της βλακώδους εταιρικής πολιτικής που το έδινε ακριβά μέχρι το 2006. Το 2007 πούλησε όσο και το Er-6 (n και f μαζί) που θεωρείται "εμπορικό" μοντέλο. Άρα το σκηνικό αλλάζει. Το πρόβλημα που το έχουμε ξαναπεί είναι ότι το bandit είναι εξαιρετικός "εργάτης" χωρίς γκλαμουριά. Τα κάνει όλα, αλλά δεν έχει "μούρη" στην καφετέρια. Αν αυτό σε νοιάζει, πάρε κάτι άλλο. Για τη χρήση σαν μοτοσικλέτα, από κέντρο Αθήνας μέχρι ταξίδι όπου θέλεις, μονός, διπλός, δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο σε τέτοιο κόστος. Ίσως το fazer600 με το καρμπιρατέρ, αλλά με πολλά πολλά χιλιόμετρα...

Όσο για πείραγμα που λες, τα μόνα περιφερειακά που διατίθενται, είναι εξάτμιση/φίλτρο/βελόνες αλλά τις τελευταίες δε τις βρίσκεις εύκολα ακόμα και έξω και εξατμίσεις έχει ομορφότερες για το υδρόψυκτο... Έχει τις τύπου motoGP και ΖΗΛΕΥΩ που δε μπαίνουν στο δικό μου.

Το προβλημα που μου παρουσιασε κατα πασα πιθανοτητα προκληθηκε απο επεμβαση ηλιθιου αφου πηγα και αλλαξα μεταξυ αλλων τιμονι
    Η καταναλωση δε λεει να μου πεσει οσο κι αν προσπαθω...θα ζυγισω το χερι μου και θα ποσταρω φωτο και τεχνικα χαρακτηριστικα :rotflmao:
    Πριν απο περιπου ενα μηνα εδινα και γω το δικο μου σε κατασταση βιτρινας και βρηκα να δινονται αλλα 2 με λιγοτερα χλμ με 5000 ευρα .
    Οσον αφορα το πειραγμα υπαρχουν πολλα online μαγαζια που ειδικευονται στο συγκεκριμενο μηχανακι και εχουν ετοιμοπαραδοτα πλαστικα οπως μασκες,φαιρινγκ,undertail,hugger πισω τροχου σε τιμες χαμηλοτερες απο του νεου .
    Τα τελικα motoGP νομιζω θα εδειχναν παραταιρα στο δικο μας...περι ορεξεως ομως

http://www.mivv.it/en/prodotti_apri.asp?cl=1&cs=685

mivv suono
    όλα τα λ7

η κατανάλωση παραμένει κοντά στο 6-7
    η μόνη φορά που πήγε 10 ήταν τριβάλιτσο 150κμ με 200-230 ακατέβατα....

panavour το ψυγείο και τα μπεκ για να σπάσει από πτώση είναι χλωμό... Τα πλαστικά fairing και ουρά είναι ίδια με το δικό μας, άρα ότι ισχύει για το ένα σε κόστος σπασίματος, ισχύει για το άλλο. Τα όργανα διαφέρουν, αλλά αν φτάσει να σπάσουν, μάλλον η μοτοσικλέτα θα είναι για πέταμα.

Για τις βαλβίδες δεν ξέρω γιατί δεν έχω δει το service manual του νέου, αλλά σίγουρα έχει πιο αραιά διαστήματα από το αερόψυκτο. Τα υδρόψυκτα Suzuki αν δεν κάνω λάθος λένε έλεγχο κάθε 18000 σε άλλα μοντέλα. Έχει κανείς το manual πρόχειρο;

Band(age)it την προσθήκη πλαστικών εξαρτημάτων δεν θεωρώ "πείραγμα"... Μόνο τα μηχανικά μέρη.

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    panavour το ψυγείο και τα μπεκ για να σπάσει από πτώση είναι χλωμό... Τα πλαστικά fairing και ουρά είναι ίδια με το δικό μας, άρα ότι ισχύει για το ένα σε κόστος σπασίματος, ισχύει για το άλλο. Τα όργανα διαφέρουν, αλλά αν φτάσει να σπάσουν, μάλλον η μοτοσικλέτα θα είναι για πέταμα.

Για τις βαλβίδες δεν ξέρω γιατί δεν έχω δει το service manual του νέου, αλλά σίγουρα έχει πιο αραιά διαστήματα από το αερόψυκτο. Τα υδρόψυκτα Suzuki αν δεν κάνω λάθος λένε έλεγχο κάθε 18000 σε άλλα μοντέλα. Έχει κανείς το manual πρόχειρο;

Band(age)it την προσθήκη πλαστικών εξαρτημάτων δεν θεωρώ "πείραγμα"... Μόνο τα μηχανικά μέρη.

Επειδή από καιρό το ψάχνω για το καινούριο το υδρόψυκτο μπορώ να σου πω ,με σχετική σιγουριά μάλιστα, οτί οι βαλβίδες είναι με καπελώτα και από σερβίς λάδια κάθε 6000 χλμ και βαλβίδες ελέγχο κάθε 24.000
    Modenas Kriss 125

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •