Σελίδα 38 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 2833343536373839404142434888138 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 556 έως 570 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Band(age)it (ΟΚ αν είσαι κοπέλα το παίρνω πίσω) αλλά ξαναδιάβασε το τι έγραψα... Ανάβεις ΑΠΟ ΠΙΣΩ...? Σίγουρα? Και ανάβεις και μιά χαρά;;; ΟΚ, δε λέω, ο κάθε ένας με τα γούστα του...
    Ενα αστειακι καναμε και θα μας βγει και τ'ονομα...
    - Omnia mea mecum porto -

ΛΟΛ όχι και έτσι... Μας φτάνει το δούλεμα των υπολοίπων. Και για να απαντήσω και στο προηγούμενο ερώτημά σου, σύμφωνα με... όλους τους μοτοσικλετιστές σχεδόν (ιταλόφιλους, αυστρογερμανούς, εγγλέζους, χονταίους, καβασαίους, γιαμαχαίους), όλους τους κατόχους Bandit μας εξαπάτησαν και μας το πούλησαν για μοτοσικλέτα :rotflmao:

ΛΟΛ όχι και έτσι... Μας φτάνει το δούλεμα των υπολοίπων. Και για να απαντήσω και στο προηγούμενο ερώτημά σου, σύμφωνα με... όλους τους μοτοσικλετιστές σχεδόν (ιταλόφιλους, αυστρογερμανούς, εγγλέζους, χονταίους, καβασαίους, γιαμαχαίους), όλους τους κατόχους Bandit μας εξαπάτησαν και μας το πούλησαν για μοτοσικλέτα :rotflmao:
    Αν σου ελεγαν οτι ειναι μπανιερα δε θα το αγοραζες ομως

Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
    Αν σου ελεγαν οτι ειναι μπανιερα δε θα το αγοραζες ομως
    Αααα φίλε μου, εγώ είμαι καθαρός άνθρωπος και θα το έπαιρνα να πλένομαι κάθε μέρα...
    Μπορεί και δύο και τρεις φορές... και μπορεί και με παρέα!

Αααα φίλε μου, εγώ είμαι καθαρός άνθρωπος και θα το έπαιρνα να πλένομαι κάθε μέρα...
    Μπορεί και δύο και τρεις φορές... και μπορεί και με παρέα!
    Δε σου απανταω γιατι θα βγουμε off-topic
    Εμενα παντως μου ειπαν οτι κανει για μεσα στην πολη σαν παπι..αληθεια !
    Αν εχεις διαβασει απο προηγουμενα ποστ ιντα καιει...κανει σαν 4 παπια (συγχρονως)

ε δε σου είπαν ότι ΚΑΙΕΙ σαν παπί... Το ότι κάνει για το κέντρο είναι αλήθεια.

Έχω την εντύπωση, ότι το Bandit του φίλου μας είναι αυτό εδώ... (κάντε κλικ ΕΔΩ ντε)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    [B]ε δε σου είπαν ότι ΚΑΙΕΙ σαν παπί... Το ότι κάνει για το κέντρο είναι αλήθεια.

Eγω παντως για το κεντρο της Αθηνας εχω αυτο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2007_yh50_photo_07_prv_tcm28-140959.jpg 
Προβολές:	454 
Μέγεθος:	35,7 KB 
ID:	121388
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
    [B]

Eγω παντως για το κεντρο της Αθηνας εχω αυτο
    Και θελω να προσθεσω οτι τα μεγαλα μηχανακια οπως και το ΒANDIT δεν ενδεικνυνται για το κεντρο λογω βαρους και κοψιματος τιμονιου αλλα και λογω φθορας,σταματα-ξεκινα κλπ.
    Εγω τον ληστη τον βγαζω βολτα το σαβατοκυριακο και παντα εκτος πολεως.Γι αυτο συνιστω αν καποιος δεν θελει να φθειρει το μηχανακι του να παρει ενα μετ/νο παπι η σκουτερ για την πολη.Μακροπροθεσμα θα του κοστισει λιγοτερο,παρα να ταλαιπωρει τον ληστη και την τσεπη του για χρηση πολης.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
    Μακροπροθεσμα θα του κοστισει λιγοτερο,παρα να ταλαιπωρει τον ληστη και την τσεπη του για χρηση πολης.
    Φίλε Panavour σε σκεφτόμουνα γιατί με το βάλε βγάλε του fairing για να μπει η ζελατίνα, κάτι μάλλον δεν κούμπωσα καλά και ζουζουνίζει εκεί στις 4500 και πεθαίνω στα γέλια κάθε φορά.

Η σκέψη σου για το παπί/σκούτερ είναι σωστή.... Σχεδόν. Θα σου πω που διαφωνώ. Η αγορά ενός παπιού είναι περίπου στα 1800 ευρώ αν πάρεις κάτι "καλό" από τις μεγάλες εταιρίες. Τα σκούτερ έχουν τόσο ακριβά ανταλλακτικά και σέρβις που είναι αστείο το πως έχουν τόσο φανατικό κοινό. Τέλος πάντων, στο θέμα μας. Παπί 125άρι, 1800. Ασφάλεια, από 100 εως 200 ευρώ ανάλογα την εταιρία, ας πούμε 150. Τέλη είναι μικρά, κανένα 20άρικο; Άρα μιλάμε για ένα κόστος 2000 ευρώ παραπάνω από την κανονική μας μοτοσικλέτα (περίπου). Πόσα χρόνια θα φας για να καλύψεις τη διαφορά λόγω φθορών σε τακάκια, συμπλέκτη, βενζίνη; Μάλλον πολλά... Να μου πεις ότι αν πέσεις με το ένα ή με το άλλο, που είναι αυξημένος ο κίνδυνος μέσα στην Αθήνα, το παπί είναι φθηνότερο, εκεί το καταλαβαίνω. Αλλά για κάποιον που δεν κινείται ΜΟΝΟ κέντρο, το παπί είναι άχρηστο. Ή αν έχεις να διανύσεις ανοιχτό δρόμο μέχρι τη δουλειά σου. Σκέψου τώρα πχ να ξεκινήσω από το Μαρούσι και να πάω Ρέντη που έχω μια δουλειά με παπί. Εθνική με παπί; Και Ομόνοια να πάω στην πολεοδομία, 20 λεπτά κάνω. ΟΚ με το παπί θα κάνω 18. Ε και; Το σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά κάποια στιγμή αλλά τα έβαλα κάτω οικονομικά και μου πέρασε. Αν βέβαια έμενα στο κέντρο και δούλευα μόνο στο κέντρο, δε θα το σκεφτόμουν έτσι.
    Τώρα λέω να πάρω μια βέσπα, απλά επειδή μου αρέσει το σχήμα, να μου φύγει το άχτι. Είναι σαπάκια όμως οι πιο πολλές γμτ.

παλι HONDA ρε παιδια??
    ακουω και γω συχνα για το αυξημενο του βαρος μεγαλο μειονεκτημα ειδικα για αρχαριο ομως σημερα το πρωι που το ειδα απο κοντα(διπλα) μου φανηκε αρκετα μαζεμενο δεν <<δειχνει>> τα κιλα του
    τωρα στις μανουβρες??
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdil
    δεν <<δειχνει>> τα κιλα του
    τωρα στις μανουβρες??
    Μέσα στον πρώτο μήνα, το ξάπλωσα παρκάροντας δύο φορές από τη δεξιά μεριά και μία από την αριστερή. Συνηθίζεται το βάρος του και μαθαίνεις να το ισορροπείς τελικά, δεν είναι θέμα. Απλά υπάρχουν πιο χαμηλόβαρα μηχανάκια και σαν κιλά και σαν κέντρο βάρους που στους επιτόπιους ελιγμούς είναι σαφώς πιο εύχρηστα. Πάντως τη μοτοσικλέτα δεν την αγοράζεις για να την παρκάρεις, οπότε... Απλά να έχεις το νου σου. Και μακριά από παρκάρισμα σε έντονες ανηφόρες/κατηφόρες. Σημειώνω ότι δεν είχα άλλη μοτοσικλέτα ποτέ, σε κάποιον έμπειρο, έστω και από παπί, μπορεί να φανεί πολύ πιο απλό.

κ εγώ την έχω ρίξει κ από τις 2 μεριές
    από δεξιά μέχρι να μάθω να βάζω το 2ο σταντ σε πλακόστρωτο
    κ από αριστερά όταν σε ανηφόρα για να αποφύγω αυτοκίνητο βρέθηκα κάθετα στο δρόμο
    το αριστερό πόδι πάτησε πιο χαμηλά από το δεξί
    μια μικρή κλήση έφτανε (2κάβαλος) ώστε να μην σηκώνεται με τπτ...
    το καλό είναι ότι τα φλας δεν σπάσανε αλλά απλά μπήκαν μέσα (οπότε απλά βίδωμα)
    οι καθρέπτες δεν σπάσανε απλά μαζέψανε...
    οπότε αλλάζεις τις μανέτες κ έτοιμος
    κ γρατσουνιά στα κάγκελα

στον δρόμο τα κιλά δεν τα καταλαβαίνω....

Έχω την εντύπωση, ότι το Bandit του φίλου μας είναι αυτό εδώ... (κάντε κλικ ΕΔΩ ντε)

ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο αλλα σε Amstel !!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Τώρα λέω να πάρω μια βέσπα, απλά επειδή μου αρέσει το σχήμα, να μου φύγει το άχτι. Είναι σαπάκια όμως οι πιο πολλές γμτ. [/B]
    Μην το σκεφτεσαι.Και σαπακι αν ειναι κανεις μια αμμοβολη,καλο βαψιμο,πισαρισμα στην ποδια κι εχεις μηχανακι πολης για καμμια 15ρια χρονια.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος
    Καλησπέρα και απο εμένα,

Εγώ τελικά έκλεισα ραντεβού για Πέμπτη απόγευμα για το service των 6.000 στον Κορυδαλλό. Αυτό που παρατήρησα χθες και μου ανέβασε λίγο την πίεση είναι πως απο την τελευταία μου επίσκεψη στα κεντρικά προφανώς προσθέσαν λάδι και είδα πως εχει υπερβεί την πάνω γραμμή... Τώρα δεν μπαίνω στην διαδικασία να βγάλω δεδομένου οτι την Πέμπη την πάω για service αλλά σίγουρα στα κεντρικά δεν ξαναπάω για κανένα λόγο.

Νεότερα και απόψεις για το θέμα service την Παρασκευή..

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •